שאלון קצר לאוהבי האלכוהול שבנכם

שאלון קצר לאוהבי האלכוהול שבנכם../images/Emo72.gif../images/Emo27.gif

בירה|איזה בירה מועדפת עליכם
גרמנית
אוסטרית
תוצרת הארץ
בלגית
אמריקאית
הולנדית
אירית
מקסיקנית ואם אתם יכולים לפרט איזה בירה מאותה הארץ.
איך אתם אוהבים לשתות את הבירה שלכם
בכמות של חצי ליטר.
בכמות של 1/3 כי עד שמסיימים לשתות את החצי כבר לא נשאר גזים.
עם קש,כי ככה הבירה עולה לראש הכי טוב
רק בכוס עם ידית,בשביל הסטייל.
רק בכוס גדולה כמו של יין.
<לדוגמא כמו של סטלה ולף>
ככה בכוס גדולה של ליטר,להרגיש מלך העולם.
מה אתם אוהבים לנשנש ליד הבירה
חמוצים
בוטנים כמו במסעדה אמריקאית
במבה- החטיף האהוב והמוכר
נאצ'וס עם סלסה
לא אוהב לנשנש ליד הבירה
בייגלה שמיניות של בייגל בייגל
עם סיגריה
אחר <נא פרט> ועוד כמה שאלות קצרות..
קורה לכם שאתם תופסים ראש מבירה
או שזה נדיר
איזה כמות אתם צריכים לשתות בשביל זה
כמה בירה הכי הרבה יצא לכם לשתות בערבאחד
כמה אתם אוהבים בירה מ1-10
מה אתם מעדיפים בירה או יין
ועכשיו שאלה לדיון..
לדעתכם אישה ששותה הרבה זה מוריד מהנשיות שלה
או שלדעתכם יש משקאות מסויימים שמתאימים לנשים ומשקאות שלא מתאמים
ועכשיו אני יגיד שאני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת בירה, בירה עושה לי את הראש הכי טוב,בטעם הכי טוב. אני שותה בירה עם קש,ובמיוחד אוהבת את הבירה וינשטאפן,ואת סטלה,ולא כ"כ חשוב לי מה יש לידה,זה העיקר הבירה. וזהו עכשיו תורכם

cobainos

New member
תשובות

איזה בירה מועדפת עליכם? תוצרת הארץ-גולדסטאר אמריקאית-סמואל אדאמס אלו שתי הגדולות שלי...אבל אני אוהב לגוון. איך אתם אוהבים לשתות את הבירה שלכם בכמות של חצי ליטר. פעם ממש אהבתי בכוס של ליטר הבעיה שעד שמסיימים הבירה מתחממת. מה אתם אוהבים לנשנש ליד הבירה חומוסים מבושלים, לפעמים צ'יפס או נאצ'וס. קורה לכם שאתם תופסים ראש מבירה או שזה נדיר?-קורה פה ושם איזה כמות אתם צריכים לשתות בשביל זה?...אם שותים ליטר ועוד צ'ייסר או שניים...אבל קרה שגם מפחות. כמה בירה הכי הרבה יצא לכם לשתות בערבאחד?2 ליטר ושליש...יותר מידי. כמה אתם אוהבים בירה מ1-10? מאד אוהב..9.5 מה אתם מעדיפים בירה או יין? היין בעליה תלולה אצלי, בירה טיפה יותר. לדעתכם אישה ששותה הרבה זה מוריד מהנשיות שלה יש משקאות "נשיים" יותר...אבל זה לא הופך אותה לבוצ'ה או תום-בוי.

נטלי, את אלכוהוליסטית, את חייבת לקחת את עצמך

בידיים, ותפסיקי עם האובססיה.. את לא גרה בראשון וסתם נכנסת לפה בגלל שאני רושם פה. אז חלאס עם השטויות. ועכשיו אני אענה לשאלון בלי קשר.. אבל תפסיקי עם האובססיה, כמו להתייצב מתחת לבית שלי ולחפש אותי ב2 בלילה, או להתקשר אליי 20 פעם ביום מאלף מספרים וחלק חסויים ולצחוק כמו משוגעת כשאני עונה. תתחילי להרגע.. בירה תוצרת הארץ, גולדסטאר. חצי ליטר מהחבית. כוס גדולה רגילה של חצי. חמוצים, נאצ'וס עם סלסה, פופקורן. עם סיגריה. קורה שאני תופס ראש. ליטר וחצי. 2 ליטר וחצי. כן נטלי, את סוג של גבר. יש משקאות שמתאימים ויש שלא.. נטלי, את אלכוהוליסטית! תירגעי ותפסיקי עם זה. קחי את עצמך בידיים.

הלו שקט אתה..

ואני יהיה איפה שבא לי! ובוא לא נדבר על אלכוהליסטים..טוב?? אתה לא שם לב את הכמויות שאתה שותה. בפעמים האחרונות שדיברתי איתך נורמלי כל ערב ההיתה מסטול ממשהו אחר. ובאמת חבל שאתה זוכר אותי כמו בתקופה ההיא..באמת חבל. ואם אני סוג של גבר,אז מה אתה הומו??

עצוב שדיברת איתי בכלל..

אמרתי לך לא להתקשר ולא לשלוח הודעות, נכון? זהו, פה נגמר הסיפור.

למעלה