שאלון קצר לכבוד השנה החדשה!

חןשסק

New member
שאלון קצר לכבוד השנה החדשה!

סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: בשנה שתעבור- האם הספקת לעשות כל מה שרצית? התייאשת הרבה? מה הדבר הכי הזוי שעשית? מה הכי נהנית לעשות? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך? האם עשית משהו שחשבת שבחיים לא תעשה? לכמה טיולים יצאת? סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: בשנה הבאה- יש דברים שנשארו לך לעשות שלא סיימת בשנה הקודמת? אתה מתכנן לעשות משהו מיוחד? האם יש טיול מתוכנן? האם יש משהו בגישה שלך שתרצה לשנות בשנה הבאה? עם מי תרצה "לפתוח דף חדש"? מה אתה הכי מקווה שיקרה לך בשנה הבאה?
שנה טובה

קיר קמט

New member
נו

סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: מותר 2 ? באסה לפנים. בשנה שתעבור- האם הספקת לעשות כל מה שרצית? כן, בטח. NOT. התייאשת הרבה? לא התייאשתי ולו פעם אחת! נשארתי מיואש משנה שעברה. מה הדבר הכי הזוי שעשית? נסעתי לסבתא שלי בנהריה לבד, סתם כי התחשק לי, ועוד בשביל לראות משחקי כדורסל (ידידות.) של נבחרת ישראל, אוי ואבוי. נסעתי לכרמיאל פעמיים בשביל לראות מישהי, ובב"ש גם כן פגשתי מישהי תוך כדי ניצול הפנייה מהצבא
מה הכי נהנית לעשות? להתגייס
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? היה לי הרבה שטויות נורא מצחיקות בצבא, חבל לדבר על זה... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך? אממ... נ"מ.. Should I say more? האם עשית משהו שחשבת שבחיים לא תעשה? לא יודע.. לכמה טיולים יצאת? לא יודע... בשנה הבאה- יש דברים שנשארו לך לעשות שלא סיימת בשנה הקודמת? למצוא חיים? אתה מתכנן לעשות משהו מיוחד? אני מתכנן להיות בן 19, אבל אני לא יכול להיות בטוח. האם יש טיול מתוכנן? ביום ראשון, טיול לרמלה, למטה המשטרה שם. ומחר אבא רוצה לנסוע לנהלל - NO WAY JOSE. האם יש משהו בגישה שלך שתרצה לשנות בשנה הבאה? אני רוצה להפסיק להיות לוזר... עם מי תרצה "לפתוח דף חדש"? כל מי שנתן לי להרגיש לוזר. מה אתה הכי מקווה שיקרה לך בשנה הבאה? שיהיו לי הסיבות להפסיק להיות לוזר

המרינה

New member
שלי..

סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: אוף בשנה שתעבור- האם הספקת לעשות כל מה שרצית? לא התייאשת הרבה? יותר מדי מה הדבר הכי הזוי שעשית? נשכתי מישו בלשון מה הכי נהנית לעשות? ^ מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? ^ מה הדבר הכי עצוב שקרה לך? נדלקתי על מישו והשלתי את עצמי האם עשית משהו שחשבת שבחיים לא תעשה? כן לכמה טיולים יצאת? מהתנועה ל-2 מהבצפר ל3 סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: יאוש בשנה הבאה- יש דברים שנשארו לך לעשות שלא סיימת בשנה הקודמת? כן אתה מתכנן לעשות משהו מיוחד? היום? סתם כמה חבר'ה וסרט האם יש טיול מתוכנן? מהתנועה בפסח יהיה.. האם יש משהו בגישה שלך שתרצה לשנות בשנה הבאה? כן. יותר ספונטניות. עם מי תרצה "לפתוח דף חדש"? רציתי לפתוח אותה עם ניר אבל רבתי איתו אז בסוף הוא לא בא. מה אתה הכי מקווה שיקרה לך בשנה הבאה? אהבה

cobainos

New member
../images/Emo122.gif

נשכת מישהו בלשון?תוך כדי נשיקה? איך אפשר(אני מתכוון איך אפשר לעשות את זה "בטעות")?

המרינה

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo151.gifממממממממ =) אפשר..

בפעם הראשונה זה היה בטעות.. ישנו כולם אצל חברה ורציתי להביא לו מיני נשיכה בלחי.. כמובן שהיה חשוך.. (5 בבוקר עם תריסים מוגפים) והוא היה חייב לנסות לנשק אותי.. ממ זה מה שקורה כשפותחים ת'פה לכיווני :p חח בפעם השנייה (אתמול) כשדי צחקתי על ידיד שלי מממ תוך כדי נשיקה אז במקום להפסיק נשכתי אותו.. קיבלתי מכות
אבל היה שווה את זה :p חחח ו... היה אתמול פשוט כ"כ מעולהההההההה

cobainos

New member
בלה בלה...

בשנה שתעבור- האם הספקת לעשות כל מה שרצית?לא(אבל יש לי יותר מידי רצונות) התייאשת הרבה?לא מה הדבר הכי הזוי שעשית?לא לפירסום
מה הכי נהנית לעשות?לא זוכר כברר...טיול מטורף לברצלונה,לארגן מסיבת הפתעה לחן ביום הולדת שלה בתחילת השנה,לראות את טרילוגיית שרה"ט בקולנוע ברצף ועוד כל מיני מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך?שהודיעו לגילעד שיש לו איידס והוא ימות בקרוב מה הדבר הכי עצוב שקרה לך?תאונת דרכים בקניון הזהב(בחנייה
עם אישה,איך לא?)שמייקל אואן עבר לריאל מדריד
האם עשית משהו שחשבת שבחיים לא תעשה?עברתי טסט(אחרי כ"כ הרבה כשלונות...) לכמה טיולים יצאת?כמה וכמה כאלה של שבתות וכו',אבל טיולים רציניים רק 2 כמדומני סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת:נחמד אבל אפשר יותר בשנה הבאה- יש דברים שנשארו לך לעשות שלא סיימת בשנה הקודמת?להתגייס קיבינימאט!
אתה מתכנן לעשות משהו מיוחד?להתגייס האם יש טיול מתוכנן?אם אני זוכר בלוטו\טוטו בחודש הקרוב. האם יש משהו בגישה שלך שתרצה לשנות בשנה הבאה?חייב להפסיק עם ההומור השחור והנורא. עם מי תרצה "לפתוח דף חדש"?לא יודע מה אתה הכי מקווה שיקרה לך בשנה הבאה?אגיע למשהו טוב בצבא.

חןשסק

New member
עכשיו אני יכולה סוף סוף לענות

בשנה שתעבור- האם הספקת לעשות כל מה שרצית? הממ לא התייאשת הרבה? לא, אבל התייאשתי מכמה דברים מן הסתם מה הדבר הכי הזוי שעשית?
פי חתום מה הכי נהנית לעשות? את הדבר הכי הזוי
אמממ וזהו נראה לי מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? המופע סטנדאפ שהלכתי אליו עם נעם ומה שקרה לי באמצע הלילה בטיול השנתי, אם תרצו אני אספר אין לי כוח פה... מה הדבר הכי עצוב שקרה לך? הממ... לא זוכרת האם עשית משהו שחשבת שבחיים לא תעשה? ראיתי כמה פעמים אודטה
לכמה טיולים יצאת? שלושה או ארבעה... סכם את השנה שעברה עליך במילה אחת: חביבה+ בשנה הבאה- נשב על המרפסת? יש דברים שנשארו לך לעשות שלא סיימת בשנה הקודמת? כן, עבודות באזרחות
אתה מתכנן לעשות משהו מיוחד? לעבור טסט אולי
האם יש טיול מתוכנן? משלחת לאיטליה, אבל לא מודיעים לי כלום האם יש משהו בגישה שלך שתרצה לשנות בשנה הבאה? הממ אולי להיות יותר איכפתית לאנשים שאני לא הכי מחבבת, אני יכולה להיות רעה..
עם מי תרצה "לפתוח דף חדש"? עם המורה למתמטיקה
מה אתה הכי מקווה שיקרה לך בשנה הבאה? טסט
|שום||בצל|

NoWords

New member
חחח../images/Emo182.gif

"ראיתי כמה פעמים אודטה"
וספרי את מה שקרה בטיול השנתי

חןשסק

New member
../images/Emo9.gif הממ בטיול השנתי../images/Emo26.gif

המורה לספורט שלנו בבצפר היא בלונדינית (בלונדינית אמיתית) וכדי שנרוץ היא צועקת לנו: "קדימה בנותתת!! זה יום יפה היום!" קיצר, בלילה השני שמתי שעון מעורר כדי שנקום בזמן. אני לא יודעת מה נפל עליי- התעוררתי ב3 לפנות בוקר והתחלתי לצעוק לבנות שאיתי בחדר: "קדימה בנותתתת!!! לקום!!! יום יפה היום!!!" ואני מוחאת כפיים. חברה שלי מתעוררת מהצעקות שלי ואומרת לי- "חן! לכי לישון 3 לפנות בוקר!" "לא נכון!! 9 עכשיו ושכחו להעיר אותנו! קומו בנות!" + כפיים. "חן!! תסתכלי בחלון! חושך!!" ואני כבר הלכתי לצחצח שניים... עד שהחברה השנייה התעוררה וצעקה עליי: "חן!!!! השעון שלך צלצל?!??!" "לא" "אז תסתמי ואל תעירי אותנו עד שהוא לא מצלצל!!" בבוקר לא זכרתי עד שלא הזכירו לי...

NoWords

New member
../images/Emo6.gif

קרה לי פעם עם חברה שלי, ישנתי אצלה, היא נרדמה וראיתי טלויזיה, פתאום היא התעוררה והתחילה לדבר כל מיני שטויות ומילמולים...היא לא זכרה כלוםםםם בבוקר.

אוי מזכיר לי את אחותי ../images/Emo6.gif

פעם ישנתי עם אחותי אני רק מתחילה להרדם אני שומעת את אחותי אומרת מתוך שינה "מה? על מה אתה מדבר? מה אתה רוצה ממני?" אני עושה לה "זיו, מה עובר עליך?
" לא ענתה... בבוקר היא לא זכרה כלום.. מאז אני מפחדת לישון איתה

just almog

New member
XDDD

מזכיר לי פעם אחת שישנתי אצל אחותי היא:"הכפתור האדום..תלחצי על הכפתור האדום!!!" אני:"מה? איזה כפתור?!" היא:"הכפתור האדום במכשיר הגדול הזה..מהררר הוא יתפוצץ על כולנו!!!" D: <בבוקר היא גם לא זכרה כלום>

הרבה זמן לא הייתי פה.

ובנוסף משעמם לי. (למרות שאין קשר בין השניים) במילה אחת ? הזדקנות. לא הספקתי לעשות כל מה שרציתי. לא התייאשתי אף פעם. הדבר הכי הזוי ? מממ ... כמעט חתמתי קבע. אפילו שזה כמעט, זה הזוי. מה הכי נהנתי לעשות ? להשתחחר מצה"ל, לראות את מכבי ראשון מנצחת את מכבי ת"א ביד אליהו, אה .. וסקס. הכי מצחיק ? משחק מכור ... (לא עולה לי משהו אחר) הכי עצוב ? פרידות זה די עצוב ... כמה טיולים ? לא זוכר ... אבל אני התחלתי לעבוד אתמול בתור חובש מלווה, ככה שאני אצא מעכשיו ליותר מדי טיולים. אין לי כבר כוח לענות על השאלות ... אני לא מתכנן שום דבר .. חוץ מלעשות תואר ראשון בארכיטקטורה. אני זורם.

למעלה