שאלון קצר לרגל השבת

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
שאלון קצר לרגל השבת../images/Emo70.gif

והשאלה היום היא- איפה אתם הכי אוהבים לאכול סושי ? ואיזה הכי טעים? ומי שלא אוהב סושי, נא להמתין לשאלות הבאות...

yupy9

New member
כמובן שב-

סאלי!!! (בהרצליה פיתוח) הסושי שלהם חבל"ז! כל מאקי שאכלנו היה ממש יצירת אומנות בפני עצמו, וכמובן שטעים ביותר! המלצרית גם היתה מקסימה ומאוד ברמה, ישבנו בקצה בשולחן מבודד והיה לנו המון פרטיות- בקיצור היה ממש כייף! מאוד מומולץ! (אם כי לא זול)... בימים "רגילים" אנחנו מעדיפים את אונמי בת"א (במקום השני), קודם כל בגלל העיצוב... האווירה... אפילו בגלל בחירת המוסיקת רקע האיכותית, האוכל הוא אחלה, וממש לא יקר!

25אירית

New member
אונמי לא יקר?

אני הבנתי שארוחה זוגית עולה שם באזור ה-400 שקל. זה לא נכון? או ש-400 שקל זה לא יקר? (אני מקווה שהתשובה הראשונה היא הנכונה- ואז, מחר אני שם!)

etilly

New member
בבית!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif(או בסאקורה)

אין אין אין כמו לאכול סושי טרי טרי עשוי בבית! איזה טראפיה זה להכין אותם (ראו גליון אחרון של "על השולחן" אבל לעיניינינו... באונמי אפשר לאכול סושי טוב בשילובים מעניינים, אבל מאוד מאוד הפתיעה לטובה, מסעדת סאקורה בירושלים הייתי שם לפני שבועיים בפעם הראשונה (מה???? לנסוע עד ירושלים לסושי??? כן! כן!) בקיצור, היינו שם כמה חברים ביום שישי בצהריים. הארוחות העסקיות היו מאוד נחמדות במחיר סביר לגמרי! גם מי שאכל כשר נהנה מהמנות פשוט, טריו וטעים - מומלץ!

che55

New member
פעם אהבתי את הבר בקניון עזריאלי

וגם היום יש לי סנטימנטים אליו... "יחסית" לא יקר וטעים מאוד. אפשר גם לקחת לרכבת ולנשנש בדרך. "קיוטו" בהרצליה מעולה.

גוז

New member
שניים שמתחרים על לבי ../images/Emo118.gif

אונמי בארבעה ויקימונו ברוטשילד - ת"א. בטעם והטריות - התחרות קשה. אונמי מנצחים במבחר. יקימונו מנצחים בעיצוב האוכל - הסושי שאכלתי אצלם ממש ממש יפה - כמעט חבל לאכול....

למעלה