שאלון קצר-על אילו צמיגים אתם רוכבים

שאלון קצר-על אילו צמיגים אתם רוכבים

אני בשלבי חיפוש/רכישה של צמיגי שטח לאופני שוגר 2+. סגנון הרכיבה שלי הוא שבילים/אגרסיבי אני מחפש צמיגים בעלי אחיזה טובה ,עם משקל של עד 750 גרם לקדמי.משקלי 77 ק"ג. חשבתי על צמיגים ברוחב 2.1 ומעלה,רצוי התנגדות גלגול נמוכה . על מה אתם ממליצים,על מה אתם רוכבים! האם למישהו יש ניסיון עם ה-wtb wierwolf גרסת ה-race החדשה. רוני.

רֶשֶף

New member
סדרת ה-MotoRaptor של WTB

אמורים להיות האגרסיביים יותר ובעלי האחיזה הטובה ביותר. כמובן שזה בא על חשבון התנגדות גלגול, שהיא גבוהה עקב הקוביות הגדולות והמרווחות. ניפוח בלחץ גבוה יותר (45+) משפר משמעותית את ההתנגדות בעת רכיבה על כביש, אבל "מחרבן" את האחיזה ומקצר את חיי הקוביות בשטח, מטעמים מובנים. אני כבר קדנציה שניה על Motoraptor. על זלדה רכבתי 7 חודשים וכיסיתי יותר מ-1,800 ק"מ על אותו זוג צמיגים ברוחב 2.4 הם היו מצויינים (מבחינת אחיזה) בשלושה חודשים הראשונים, סבירים בחודשיים הבאים וקטסטרופליים (שוב, מבחינת אחיזה) בחודשיים האחרונים. ראוי לציין שהם נמכרו יחד עם האופניים ליד שניה. נוכח שביעות הרצון, ביקשתי שישימו גם על הג'מוס Motoraptor, אבל ברוחב 2.24 הפעם אני מתחיל לגדל אכזבה ואני לא יודע להחליט אם נפל לגלגלי "עותק" לא מוצלח, האם הגרסה הצרה יותר פחות מוצלחת, או האם מודל 2003 של הצמיג פחות מוצלח. רק חודש רכיבה, בכיסוי של קרוב ל-400 ק"מ והצמיג האחורי נראה קרוב לסוף חייו - הקוביות שחוקות עד חצי התורן, חלקן נראות עומדות להתבקע ולנשור והאחיזה... מזכירה את ה-2.4 שעל הזלדה אחרי יותר מ-1,500 ק"מ. ראוי לציין שמצבו של הצמיג הקדמי נראה טוב יותר באופן בולט. אז מה קורה פה? חוסר מזל חד פעמי? אופי הרכיבה שלי השתנה? רכיבה בתקופת הקיץ, בתנאי חום, יובש ושמש קופחת מקצרים את חיי הצמיג פי כמה? סטטיסטית, נדרש מספר רב יותר של התנסויות על מנת שחוות הדעת תהיה תקפה. אבל דמט! למי יש כסף להחליף צמיגים כל חודשיים? הצמיג האחורי

למעלה