שאלון קצר

BRANGELINA

New member
שאלון קצר../images/Emo3.gif

שם: גיל: כשהייתם קטנים היה לכם גיבור/מודל לחיקוי? מי הוא היה? למה דווקא הוא? שמרתם עליו בסוד? ניסיתם לחקות אותו? רציתם להיות הוא? רציתם להיות איתו? מה עשיתם כדי להיות הוא/להיות איתו? לדעתכם, הצלחתם להיות דומים לו מספיק/להיות איתו מספיק? הוא היה קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל? ועכשיו - יש לכם גיבור/מודל לחיקוי? מי הוא? למה דווקא הוא? שומרים עליו בסוד? אתם מנסים לחקות אותו או להיות בקרבתו? אתם רוצים להיות הוא? מה אתם עושים כדי לממש את רצונכם? חושבים שזה מצליח לכם? לדעתכם אתם דומים לו? הוא קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל? מה אתם חושבים על השינוי/האי שינוי (אם זה עדיין אותו אחד)? משהו להוסיף בנושא?

בכריתוש

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אני לא מרגישה טוב =\ ויש היום טיול של הצופים ואני לא נוסעת.. מבואסת ברמותת =\ שם: נעם גיל:15 כשהייתם קטנים היה לכם גיבור/מודל לחיקוי? לא זוכר
מי הוא היה? בטח מהטלויזיה חח למה דווקא הוא? איי דונט נואו שמרתם עליו בסוד? אין לי שמץ ניסיתם לחקות אותו? כנראה.. רציתם להיות הוא? אולי.. חח רציתם להיות איתו? אני חושבת מה עשיתם כדי להיות הוא/להיות איתו? חח החלק הזה בשאלון לא משהו
לדעתכם, הצלחתם להיות דומים לו מספיק/להיות איתו מספיק? לא נראה.. אני זאת אני
הוא היה קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל? יכול להיות שינהם! אני לא זוכרת
ועכשיו - יש לכם גיבור/מודל לחיקוי? אכן מי הוא? אמא שלי למה דווקא הוא? כי היא הבן אדם הכי טוב שאני מכירה! שומרים עליו בסוד? לא! עובדה שאמרתי חח
אתם מנסים לחקות אותו או להיות בקרבתו? אכן אתם רוצים להיות הוא? לא.. אבל כמוה מה אתם עושים כדי לממש את רצונכם? לעשות חלק מהמעשים שהיא עושה ועוזרת לאחרים.. חושבים שזה מצליח לכם? לא בדיוק
אבל לפעמים! לדעתכם אתם דומים לו? קצת הוא קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל? אמא
מה אתם חושבים על השינוי/האי שינוי (אם זה עדיין אותו אחד)? היא כל הזמן משנה אותי ומלדמת אותי
משהו להוסיף בנושא? אני אוהבת אותה הכי בעולםם

עונה:

שם:יעל גיל: ביום שני 16 יאי! כשהייתם קטנים היה לכם גיבור/מודל לחיקוי? כן מי הוא היה?בת דודה שלי למה דווקא הוא?כי היא היתה הדמות הנשית היחידה בכל האיזור (אמא שלי למדה לתואר שני ולא היתה כמעט בבית) שמרתם עליו בסוד? ברור היא לא יודעת עד היום ניסיתם לחקות אותו?יאפ רציתם להיות הוא?יאפ רציתם להיות איתו?היא בת דודה שלי איכס!! מה עשיתם כדי להיות הוא/להיות איתו? הייתי כל הזמן אחריה ומציקה לה כדי להיות כמוה ולהתלבש כמוה (כן הייתי דבק) לדעתכם, הצלחתם להיות דומים לו מספיק/להיות איתו מספיק?לא היא היום הכי נשית שיש ואני טוםבוי הוא היה קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל? היא הייתה קרובה אלי.. סוג של.. ועכשיו - יש לכם גיבור/מודל לחיקוי?אממ כן ולא מי הוא?אני מא מעריכה נשים שמכירות בנשיות שלהן למה דווקא הוא?כי אני לעולם לא אנעל נעלי עקב לדוגמא.. שומרים עליו בסוד?כן אתם מנסים לחקות אותו או להיות בקרבתו?אני מוקפת בבנות "מטופחות" אחותי,אמא שלי,בת דודה שלי. אתם רוצים להיות הוא?לא אני גאה להיות עצמי! מה אתם עושים כדי לממש את רצונכם?אני לא אוהבת את הגוף שלי אבל אני שמחה לקום כל בוקר זה כייף כי אני אני ואין לי מה לעשות עם זה. חושבים שזה מצליח לכם?לא יודעת יש לי נעלי עקב בארון ולבשתי אותם פעם אחת והספיק לי לדעתכם אתם דומים לו?ממש ממש ממש לא! הוא קרוב אליכם בחיים, כמו למשל אמא או חבר או מישהו שאתם רואים מדי פעם או מישהו דמיוני כמו פיטר פן למשל?הכי קרוב שיש ובגלל זה זה מתסכל קצת.. מה אתם חושבים על השינוי/האי שינוי (אם זה עדיין אותו אחד)?תמיד אני ארצה להיות רזה ונשית וללכת על נעלי עקב ולמרוח לק כל היום אבל הבנתי שאני במקום שטוב לי בו עכשיו. משהו להוסיף בנושא? תאמינו בעצמכם ולאל תנסו להיות מישהוא אחר כי הכי שווה להיות אני עצמי כי יש רק אחד כזה בכל העולם (אלא אם את/ה משובט)

למעלה