שאלון קצר :

dor and more

New member
שאלון קצר :

בן- בת? בן כמה? שיר היום שלך : שיר השנה שלך : את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב? האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם? אם כן מי?

eilati27

New member
עונה לך אהובה

בן- בת? בת בן כמה? 24 ו- 9 חודשים שיר היום שלך : עדיין לא הספקתי לשמוע מוזיקה אבל אין ספק ש"נשארתי נורמאלי" יעשה את העבודה שיר השנה שלך : "ועוד יום" מוש ודין דין / "דרך" מוש (מתוך ההופעה החיה) / "חופשי" היהודים אמממ.. נראה לי שזהו... את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב? את שונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם? אני מזפזפת אצל מוש כדי להתעדכן בהופעות אבל לא מתכתבת...

dor and more

New member
עונה לי גם ....

בן- בת? בת בן כמה? 27 ושבוע שיר היום שלך : "שר- שר " שיר השנה שלך : "עכשיו אתה חוזר בחזרה" את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב? שונית!!!!!!!!!!!!!!! (גם כן) האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם? לא... אם כן מי? אמרתי לא

בת 1986

New member
עונה...../images/Emo26.gif

בן- בת? בת.. דה. בת כמה? בקרוב 21 שיר היום שלך : אחת שתיים שלוש- מטרופולין וארקדי דוכין. שיר השנה שלך : וואו.. מלא... קשה להגיד אחד. את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב?אני בקושי מכירה פה.. אז את כולם! האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם? אם כן מי? כן, עברי לידר! ג'נגו. עמית יצחק (גיטריסט) אריק ברמן קצת.. וזהו.- אגב מוזמנים להיכנס!! יום טוב!

שונית 7

New member
עונה עונה עונה../images/Emo24.gif

\ שיר היום שלי:שר שר שיר השנה:היינו עושים אהבה או כל שיר כמעט של כנסיית השכל את מי הייתי רוצה להכיר יותר טוב:ווי ווי הרגתן אותי
כמובן את שתייכן ועוד קבוצה ענקית של בנות :זואי נובה שירלי גלית עדידס רותמוש ועוד ועוד בעצם את כל הקבוצה הוותיקה בעיקר....וסליחה מראש למי שלא הזכרתי...כי זה המון שמות! הנה נזכרתי..בעוד כמה:ריפ שון כפית דורית ועוד...ולא שזה יקרה כמובן אבל את הנשוא הייתי רוצה להכיר קצת יותר טוב

talytal

New member
עונה...

בן- בת? בת. בן כמה? 24 פחות יום. אני מרגישה קשישה. שיר היום שלך : "אנאבל-לי" של יוני בלוך. שיר השנה שלך : כנראה ש"פרדי על הבוקר" של החברים של נטאשה. "לא משנה דבר" זה השיר של שנה שעברה שלי... והשיר של שנה הבאה יהיה מהאלבום של ג'קו. שייצא כבר! את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב? את כל מי שאני עדיין לא מכירה. בעיקר את שונית, חיה, תרז, ניצנוש, אלינור, אמיר, נדב, אביב ועוד ועוד ועוד... בואו להופעות, אנשים! האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם? אם כן מי? חוץ מג'קו, מן הסתם? רק מאיה רוטמן. אני בחורה אקסקלוסיבית כשזה מגיע לפורומים...

שונית 7

New member
../images/Emo24.gifטליטןש../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה שלא נכללת אצלי ברשימה..סורי...את צריכה להיות הראשונה!!! ידעתי שאני אסתבך אם אזכיר שמות
שתהיה לך שנה מעולה מנהלת
וגמר חתימה טובה..וגם בפורום..רק בשורות טובות!!!

primetime1

New member
../images/Emo9.gif

בן- בת?
אישה
בן כמה?
30 שיר היום שלך :
"בוא", בביצוע מרינה מ"ב שיר השנה שלך :
"לראות את האור" - אפרת גוש את מי מהפורום היית רוצה להכיר יותר טוב?
ג'קו
האם יש אמנים שאתה נמצא בפורום שלהם?
לאאאא אם כן מי?

rifkin1

New member
אם ג'קו מעוניין

אני מכירה מישהי שעושה פרנץ' מדהים בציפורניים... תודה לילוש

כשמשעמם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא בגלל הגיטרה או משו ?

למעלה