שאלון קצר...

debase

New member
שאלון קצר...

האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו ? האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..) ? האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן ? האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה ?

Broken Wings1

New member
אה ניצלתי!

כלכך משעמם לי. תודה על השאלון הקצרצר הזה. אר. האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו? מודה באשמה.
האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..)? לא כלכך. האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן? אהמ כן. זה היה יכול להיות נחמד.
האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה? לא נראה לי ;[

lol lypop

New member
אני מתה על שאלונים../images/Emo3.gif

האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו ? בטח האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..) ? לא אני אוהבת
האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן ? זה לא יזיק האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה ? אני עוד יומים בהופעה שלהם בסיאטל, מספיק לא?
)

שלי וגם הודעה לכולם!!!

האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו ?בטח!!!! האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..) ?לא וזאת ההודעה -מי שלא רוצה שלא יעשה-כי אני ועוד כמה אנשים מתים על זה אז לא לפתוח לי פה אגודות ושטויות כי לא יודעת מה איתכם אבל אני מתה על שאלונים!!!
האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן ?הייתי רוצה לפתוח דיונים משמעותיים על הלהקה אני מסכימה שזה מאוד חשוב..אבל לא לוותר על השאלונים...מי שלא רוצה שפשוט לא יעשה ושיפתח דיון חדש על הלהקה אני יהיה הראשונה לענות! האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה ?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

debase

New member
הבעיה שאנשים משקיעים בשאלונים במקום

בלחשוב על דיונים יותר מהותיים..

debase

New member
איזה תגובה..

בכל מקרה, מה יעזור הנהלה.. אנשים יעשו מה שהם רוצים, פשוט רציתי לדעת מה הרמה של הפורום.... ואם תסתכלו על הדיונים שפתחתי, הם לפחות לא היו סקרים, אלה דיונים, וגם הבאתי לא מעט לינקים לדברים על הלהקה... אז להרגע....

ברררר

New member
עובדה שלא פתחת בינתיים שום דיון

מהותי. אז למה אתה מחכה? אולי במקום להתלונן פשוט תעשה משו אחר?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו ? בטח זה נחמד... האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..) ? לא האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן ? צריך לעשות דיונים. כל הדמן. האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה ? אם היה לי כסף וחברים שאוהבים את קולדפליי אז בכיף...

MarishA M

New member
אתה יכול פשוט לומר שאתה שונא

שאלונים..חחח האם אתם באמת קוראים/מסתכלים על השאלונים האלו ? בטח אני מתה על זה!! האם זה לא מעצבן אותם שכל יומיים פותחים שאלונים כאלו (במקום פעם בשבוע וגם זה..) ?ממ לא ממש לא האם הייתם רוצים לפתוח דיונים יותר משמעותיים על הלהקה במקום השאלונים האלו כל הזמן ?מממ כה אני חושבת שזה יותר מועיל..אבל השאלונים זה כיף האם מישהו מתכנן לטוס לאחת מההופעות הקרובות שלהם באירופה ? הלוואיי..אבל אם אני בקרוב אהיה באירופה אז סביר להניח שכן..ואני אהיה!!

אני...

1. קצת, כי אין על משהו אחר להסתכל זה מציף את הפורום. 2. כן 3. עוף קורס - לא אישי נגד מפתחי השאלונים, אבל הפורום מוצף כבר... זה גורם לי להכנס פחות ופחות לפורום... 4. הלוואי :|

SuperGirl82

New member
תשובות

1. לא באמת עונה/קוראת על השאלונים. 2. לא כל כך מעצבן, אבל אולי טיפל'ה מיותר... 3. בהחלט הייתי רוצה יותר דיונים על הלהקה, רק שאין כ"כ על מה לדבר... 4. אני לא מתכננת לטוס, אבל אשמח לעשות זאת אם הכסף יאפשר.

למעלה