שאלון קצר !

Mayuchkita

New member
שאלון קצר !

- איזה עוד שחקן אתם אוהבים חוץ מבראד ? - - איזה עוד שחקנית אתם אוהבים ? - - זמר אהוב ? - - זמרת ? - - מי אתם חושבים שיותר מתאימה לבראד אנג'לינה או ג'ן ? - - איך אתם חושבים ששיילו תראה בעוד 14 שנה ? - - מה אתם מאחלים לבראד ? - מחכה לתשובות שלכם !

מגניב ../images/Emo98.gif

איזה עוד שחקן אתם אוהבים חוץ מבראד ? טום הנקס
איזה עוד שחקנית אתם אוהבים ? לא יודעת, אין לי ממש זמר אהוב ? אביב גפן זמרת ? איימי מאן (מי שמכירה אותה תקבל תמונה של בראד!
) מי אתם חושבים שיותר מתאימה לבראד אנג'לינה או ג'ן ? לא יודעת, נמאס לי מהשאלה הזו
איך אתם חושבים ששיילו תראה בעוד 14 שנה ? מקווה שלא ככה
אבל נראה לי שהיא תהיה דומה לאנג'לינה, ובצבעים (וגם באף
) לבראד. מה אתם מאחלים לבראד ? שנה טובה
וילד נוסף השנה!

lovemichael

New member
../images/Emo6.gif אנג'לינה ילדה עכשיו בת,וכבר את

דוחקת בה להיכנס להריון שוב??!!?!
אני כל כך מסכימה איתך!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

יכול להיות שהיא כבר בהריון! בראד לא מבזבז זמן, כמו שאנחנו מכירים אותו

Im Invisible

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחח. XD אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת.
אני עוד קטנה מדי!

Mayuchkita

New member
גם אני עונה (שתבינו לעצמי ../images/Emo8.gif)

איזה עוד שחקן ? את האמת אין ! שחקנית ? ג'ניפר אניסטון
זמר אהוב ? הראל סקעת
זמרת אהובה ? כריסטינה אגילרה מי יותר מתאימה לבראד ? לדעתי ג'ן אני אישית גם יותר אוהבת אותה איך אני חושבת ששיילו תראה ? אני מתארת אותה מאוד מאוד דומה לאנג'לינה ולבראד היא תהיה דומה בתווי הפנים, אבל אני חושבת שיצאו לה עיניים מדהימות באמת! כחולות כאלה כי גם של אנג'לינה כחולות ומטרפות
ושל בראד בכלל מדהימות ! אני מאחלת לבראד שנה מצויינת, שמחה ומאושרת (עושר לא חסר
) עם המשפחה הדי חדשה ושימשיך לתת לנו סרטים מעולים מחכה לראות כבר את אושן 13
נ.ב קבלו תתמונה ששמתי

Shiri from the block

Active member
אני אני - איזה עוד שחקן אתם אוהבים חוץ מבראד ? - וויל סמית', ג'ים קארי - איזה עוד שחקנית אתם אוהבים ? - ג'וליה רוברטס, קת'רין זיטה ג'ונס, ניקול קידמן ועוד.. - זמר אהוב ? - ג'סטין, רובי - זמרת ? - בריטני../images/Emo99.gif וג'ניפר לופז וחצי מהמזמרות שבMTV - מי אתם חושבים שיותר מתאימה לבראד אנג'לינה או ג'ן ? - ג'ן../images/Emo7.gif - איך אתם חושבים ששיילו תראה בעוד 14 שנה ? - מושלמת? - מה אתם מאחלים לבראד ? - שימשיך להיות כזה מאושר ושמח!../images/Emo9.gif

y a e l y 1 2

New member
עונה..

וואי פול זמן לא הגבתי..זה בגלל שלא הייה לי זמן(לימודים מיבחנים ובוק ריפורטים!), אוקי אז ככה- איזה עוד שחקן את אוהבת חוץ מבראד- אמ..גוני דפ אורלנדו בלום וויל סמית. איזה שחקנית אתם אוהבים- אמ..קטרין זיטה ג'ונס וההיא שמשחקת ב-step up וברוקידם(היא משחקת שם את סשה) כי שתיהן רוקדות מדהים!!!!!!!!!!!! זמר אהוב-לא מוגדר- אני אוהבת שירים בכללי!!!!!!!!! זמרת- כנ"ל... מי יותר מתאים לבראד- אני חושבת שזה לא ממש עינייני כי מי שהוא יותר מאושר איתה ומי שהוא בוחר להיות איתה כנראה יותר מתאימה לו. איך אתם חושבים ששילו תראה בעוד 14 שנה- אני מקווה שהיא תהייה שילוב של שניהם אבל שיהיה לה את האף של בראד בצורה נשית(אני ממש ממש אוהבת את האף שלו) מה אתם מאחלים לבראד- אושר בריאות ועוד הרבה סרטים טובים..

Dead Scene

New member
קפץ לי ג'וק מהשולחן של המחשב! אהאהא

אבל היא מתה. אז אני בסדר. איזה עוד שחקן אתם אוהבים חוץ מבראד ? ג'וני דפ, דניס לירי, - איזה עוד שחקנית אתם אוהבים ? - הלנה בוהנם קרטר, מלכה. וקייט בלנשט - זמר אהוב ? - להקה, סאונדגארדן. סולנים: כריס קורנל, אדי וודר ומייק פאטון - זמרת ? - פי ג'יי הארבי וpeaches - מי אתם חושבים שיותר מתאימה לבראד אנג'לינה או ג'ן ? - אנג'לינה עשתה אותו מאושר - איך אתם חושבים ששיילו תראה בעוד 14 שנה ? - היא בטח תהיה אחת הנשים הכי יפות בעולם ותביא לסופו של היקום - מה אתם מאחלים לבראד ? - שיהיה לו רק טוב בחיים

Dead Scene

New member
בקלות

אם זה היה זכר אז כנראה שהוא כבר מילא את יעודו בחיים והוא כבר היה מת ממזמן. רוב הג'וקים שמסתובבים בבית שלנו הן לצערי נקבות שבאו למצוא מקום מסתור ולהטיל ביצים ומכיוון שהחדר שלי הוא זוועה היא בחרה בו :( חוצמזה שהיא הייתה שמנה ובטח הריונית.

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאיכסהההההההההההההההההההה

אני כל כך שונאת ג'וקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה כזה מגעילל אוףףף
רק מדברים על זה אני מתמלאת טראומותתת
איכסה איכסה איכסה
שלום שלום ושלא נראה אותם בחלום

Dead Scene

New member
כן גמני לא מתה עליהם

לא רוצה אותם לידי אבל הם עדיפים על פני עכבישים אני ארכנופובית בטירוף

Shiri from the block

Active member
../images/Emo7.gif עשיתי לך משו? אי פעם הכבאתי לך או עיצבנתי אותך?../images/Emo7.gif למה לאמלל אותי עם תמונה שכזאת?../images/Emo7.gif מאיזה סרט זה בכלל?../images/Emo5.gif

למעלה