שאלון קצר...

handlessman

New member
שאלון קצר...

לא קשור בכלל לנושא של הפורום, אבל זה סתם איזה משהו שמצאתי בפורומים אחרים שלמשועממים מבינינו יהיה מה לעשות... כנראה שאני הייתי מספיק משועמם לענות על זה בפורום אחר, אז אם אנשים פה יענו לי על זה אז אני אכתוב את התשובות שלי גם... טוב בעצם הוא מאוד ארוך ופלצני בעיקר, אבל במטותא ממכם אל תכעסו עלי, זה לא אני כתבתי את זה... מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? האם אתה נמצא הרבה במחשב? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם אתה מאומץ? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מבין בדיחות? האם אתה בדרן? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? האם אתה אוהב עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

shira ofek

New member
מרוב שהוא קצר אין לי כח לענות |:

בקטנה

שמיקי

New member
יאללה משעמם לי.. =]

מה השעה? 23:00 מה קורה? בסדר.. יש לי קצת האנגאובר..יעבור משעמם לך? וואלה כן מה עושה? עונה על שאלון שנראה לי יהיה מזה ארוך מה אתה אוהב לעשות? לקרוא,לנגן,לשיר.. מה התחביבים שלך? זו לא אותה שאלה?
מה אתה שונא לעשות? לנקות, ללמוד מה אתה אוהב לעשות? מה נסגר?? מה אתה שונא בכללי? חלבה!!!! מה אתה אוהב בכללי? מוזיקה?:) את מי אתה שונא? אח שלי! את מי אתה אוהב? וואי מלא אנשים מה הרגש האנושי המועדף עליך? התרגשות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כעס,עצב מן הסתם מה סוג המוזיקה שאתה שומע? בעיקר רוק מתקדם איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית? איזה אמנים אתה שונא? נו במת.. הרבה איזה אמנים אתה אוהב? כנ"ל אתה אוהב לחשוב? וואלה לא אתה מרבה לחשוב? וואלה.. כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? מממ לפעמים האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? חח כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? ממ לרוב אתה מסתפק בו? בטח האם היית מחליף אותו? כן למה לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? מוכרת פרחים! סתם נו לא יודעת ארכיאולוגית? חח איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אותו דבר!!! (הלוואי
) איזה בן אדם תהיה? אותו בנאדם רק בוגרת חח מה המאכל האהוב עליך? ממ.. מה המאכל השנוא עליך? חלבה האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? אכן האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא ממש מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אני לא אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? פעם-פעמיים בשבועיים האם יש לך טלוויזיה בבית? כמובן בחדר? אכן איזה ערוצים אתה אוהב? יס סטארס, יס1,2 איזה ערוצים את שונא? יס3 וכל הערוצים המיותרים האלה של האנימה והשפות הזרות איזה תוכניות אתה אוהב? כל התוכניות של יס סטארס- האנטומיה של גריי, נמלטים, סקראבס, איך פגשתי את אמא.. ועוד ועוד ועוד:) איזה תוכניות אתה שונא? כל הטלנובלות המעצבנות האלה של ערוץ 3! האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא.. האם אתה אוהב לקרוא? וואי כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) ממ ואולה לא יודעת סוגים, אבל אני אוהבת את הספרים של פול אוסטר,אילן הייטנר,ועוד ועוד=] האם אתה קורא מהר? ממ לא כזה איזה ספר אתה קורא עכשיו? אם יש גן עדן- רון לשם מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? חח לא האם יש לך חוש הומור? אני חושבת שכן=] האם אתה מבין בדיחות? ממ כן האם אתה בדרן? לא נראה לי האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? וואלה לא יודעת אנא ספר בדיחה: ממ משהו קצר.. אריה ונשר נכנסים לפאב, האריה אומר לנשר: היי נשר תראה, יש בירה על שמך! הנשר עונה: מה?? יש בירה נחום? האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מממ אפשר להגיד באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אני לא מה אתה שונא באנשים? אנשים חופרים מה אתה אוהב באנשים? אנשים מצחיקים האם אתה מבין את היופי בעולם? יש מצב=] אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה אני האם אתה מרבה ללכלך? ממ חח לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא מזיז לי ממש האם אתה מסודר? וואלה כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה? האם אתה אוהב סרטים? כמובן איזה סוגים? מותחנים פסיכולוגיים.. קומדיות. האם אתה אוהב אומנות? כמובן האם אתה אוהב מוזיקה?כמובן האם אתה אוהב בעלי חיים? כמובן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב?:) והשנוא? ג'וקים =\ בעצם- דבורים! שונאת דבורים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3:) יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? אנערף נעליים? חחח אמממ יש לי אולסטאר? האם אתה שומר על גיזרה? וואלה כן האם היית קורא לעצמך שמן? אני שמנההה:) רזה? בינוני? מה צבע עניך? ירוק-חום אתה אוהב את הצבע? כן נחמד מה הצבע המועדף עליך? ירוק,שחור,בורדו,סגול השנוא? כתום האם אתה רווק? לצערי יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? אכן מי המורה השנואה עליך? חגית מי המורה האהובה עליך? עינת האם אתה אוהב סמיילים? וואט דה..? איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לדעתי.. העיקר שאני יאהב איך שהוא נראה ואני אוהבת אנשים מוזרים:) איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בת זוג מממ.. סתם נו.. לא יודעת.. שאלה שצריך לחשוב לפני חח האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לפעמים ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב: יש יותר מידי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: יש יותר מידי אבל.. פינק פלויד, לד זפלין,יס,קאמל,קינג קרימסון, פורקיופיין ועוד ועוד לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?יב באוניברסיטה?לא איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?30,24,10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף:כדורסל,ריצה משקה מועדף:וודקה?:) חח סתם.. נסטי טעם גלידה מועדף:אני לא כזה אוהבת גלידה אבל אם כבר אז.. הוניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך?טלויזיה,מחשב,סורגת,קוראת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1 היית מעורב פעם בתאונה? בקטנה צבע אהוב:לא שאלת כבר?? היום המועדף בשבוע: שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תרמתי כמה פעמים דם אם זה נחשב חחח מעשן/ת? וואי כן, כמה פעמים כבר?? שותה משקאות חריפים?כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ידיד שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?ממ לרוב כמה פעמים היית בכותל?כן ובירושלים? אני גרה שם:) כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני חולה עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא =[ על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן בטח איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם: אמסטרדם! עיר אהובה בארץ: ירושלים:) ארץ שנואה בעולם: וואי חפרתם אין לי כוח...(זה הרגע שבו הגעתי לנקודת מפנה) אוהבים את החורף? כן יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה?קוקה (אה זה כבר הסוף, אני רואה את האור בקצה המנהרה) ותה? צ'אי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון?כתוב בהתחלה נו באמת!!!!!!!! מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? איזה שאלון גרוע אני מתה..זו שאלה רטורית?? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? וואי מזה כן! מה המחשבות שלך? שמחר חוזרים, ואני צריכה לייבש בגדים ולארוז תיק, ואין לי כוח ושמשעמם לי, ואני מתגעגעת ליובל, ובא לי לנסוע מחר לת"א ואני מקווה שהמבחן שלי יגמר מוקדם, אבל בעצם שיט אני אצטרך להבריז מספורט, ויש מצב שיש לי שיעור פיתוח קול ו.... חחחחחחחחחחח וואי זה העביר לי את השעמום הרבה יותר מהשאלון הזה.. טוב חפרתי ביי :) על מה את\ה חושב\ת עכשיו? די לשאול את אותן שאלות!

יו איזה אורך...

רק בגלל שהצורב לא עובד ואין לי מה לעשות: מה השעה? 00:16 מה קורה? בסדר כזה, עייפה קצת משעמם לך? אהא מה עושה? עונה על השאלון, מתעצבנת על הצורב, מתחבאת בחדר כי אמא עם חברים מחופשים! מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוסיקה, לטייל, ים, הפעות מה התחביבים שלך? ? כנ"ל מה אתה שונא לעשות? ללמוד, אוף, נמאס לי מה אתה אוהב לעשות? היה כבר מה אתה שונא בכללי? להיות צמאה [אני ממש צמאה עכשיו] מה אתה אוהב בכללי? לשתות את מי אתה שונא? אף אחד חשוב את מי אתה אוהב? הרבה אנשים מה הרגש האנושי המועדף עליך? התרגשות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כעס מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק על סוגיו.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית [מקורית אני], היפ הופ, ראפ איזה אמנים אתה שונא? הנ"ל איזה אמנים אתה אוהב? להקות שנות ה-60-70, רוק ישראלי של שנות ה-90, פופ-רוק אתה אוהב לחשוב? מאוד אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? חחח כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? בהחלט האם אתה לומד עדיין בבית ספר? י"ב. עוד 3 חודשים! אתה עובד? לא כרגע אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? אולי מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? צרפתית!!!! מה המקצוע האהוב עליך? ערבית, אנגלית מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? מממ... משהו של יחסים בינלאומיים איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אותו דבר בערך איזה בן אדם תהיה? עייף מה המאכל האהוב עליך? פיצה! מה המאכל השנוא עליך? ביצה קשה האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כל הזמן, רק דיסקים האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים, שלוש אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? - האם יש לך טלוויזיה בבית? 2 בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ, ערוץ ההיסטוריה, אקסטרה הוט, לפעמים ערוץ הבידור איזה ערוצים את שונא? ערוץ 11, חע איזה תוכניות אתה אוהב? אבודים, ורוניקה מארס, קרובות, חברים, סיינפלד, מועדון לילה איזה תוכניות אתה שונא? כל התוכניות האלו של כלום... שיש מנחה יפה והיא מראיינת אנשים לא מעניינים, כאלה שעשו תיק מהחתול שלהם האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? קשה לי להתרכז אבל כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מממ... אין סוג מסויים האם אתה קורא מהר? כן איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת עכשיו מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים בבית, אוזניות בציבור האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לפעמים האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לפעמים אנא ספר בדיחה: שתקו האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? רק בפורומים באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? נענע, ישראבלוג, פנדורה, ויקיפדיה מה אתה שונא באנשים? צביעות, התנשאות, ילדותיות מה אתה אוהב באנשים? הומור, טוב לב, מוזרויות האם אתה מבין את היופי בעולם? אני חושבת שכן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? כן האם אתה מרבה ללכלך? לא אבל קורה האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אפשרי האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי זה איכסה ונהיים צבועים האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? קומדיות מטורפות/דרמות מזעזעות האם אתה אוהב אומנות? ככה.. האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד האם אתה אוהב בעלי חיים? מאוד מה הבעל החיים האהוב עליך? לא יודעת, כלב? כמו כולם והשנוא? עורבים! מפחידים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? מתה על זה יש לך אמפי? מקולקל איזה? לא יודעת יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שאני מוצאת נעליים? מהטיילת/טבע נאות האם אתה שומר על גיזרה? משתדלת האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? כן בינוני? רזה נוטה לבינונית מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע? מאוד מה הצבע המועדף עליך? סגול השנוא? אדום האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? ז"ל מי המורה השנואה עליך? המחנכת, אוף מי המורה האהובה עליך? המורה לאנגלית שכבר אין האם אתה אוהב סמיילים? הם בסדר, לא חשבתי על זה לעומק איזה במיוחד? עבור האם אתה אוהב פרחים? בטח האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אמממ... חשוב, אבל לא עד כדי כך [חח תלוי כמה מכוער] איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בחור שקט, חכם, מצחיק האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? על שטויות, לא כעס אמיתי ואתם עליהם כועסים? זו אותה שאלה נו וההפך? די איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לעיתים רחוקות מאוד מאמינים באסטרולוגיה? ככה ככה... שיר אהוב: יש מלא! של קווין, אביב גפן, לד זפלין, שוטי הנבואה, סחרוף, מוש... מלא מלא זמר/ זמרת/ להקה אהובה: הנ"ל לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב [פעם שניה שאני אומרת את זה, השאלון הזה מתחיל לעצבן] באוניברסיטה? ... איזה מקצוע?... במה עובדים? יוווו.. כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? 25 26 30 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הייתי יו"ר מועצת תלמידים דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כל מיני פעמים שלא הייתי הבנאדם הכי טוב ספורט מועדף: אירו בוקסינג! הואה! משקה מועדף: תפוזים סחוט טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? מוסיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 2-3 בבוקר היית מעורב פעם בתאונה? בקטנה, סתם דפיקה קטנה באוטו צבע אהוב: חאלס היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ביומולדת האחרונה, שבנאדם אחד התקשר אליי מאפריקה ועוד בנאדם מהודו מה משמח אותך? רגעים כאלה מה מעציב אותך? להרגיש לבד מה מכעיס אותך? שלא מעריכים אותי, שמותחים אותי מה מרגיע אותך? קטורת מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. מעשן/ת? לא, די כבר שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? מממ.. את עצמי [אני לא אגו מניאקית או משהו, פשוט הכי טוב לי עם עצמי] אוהב/ת את מדינת ישראל? לא משהו כמה פעמים היית בכותל? 20 אלף פעם ובירושלים? 40 אלף כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בכמה שנים עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? לא בטוחה יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? 4 אוהבים לשחק? לא ממש, משתעממת באמצע איזה סוג משחקים? טוויסט! שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: האמת שכרגע אילת, לא מצאתי מקום שהרגשתי שעשה לי משהו, ואילת זה הבית :) עיר אהובה בארץ: ^ ארץ שנואה בעולם: לא שונאת ארצות אוהבים את החורף? שונאת, מתעבת יש פירסינג? רק באוזניים, פעם היה נזם איפה? פפפפפפ מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? מים רגילים? וסוג קולה? קוקה קולה ותה? צ'אי מסאלה באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 00:16 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? ממש בקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כן, יו מה המחשבות שלך? כל מיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שילכו כבר מהבית שלי האנשים האלה זהו? מעפן

../images/Emo29.gif

מה השעה? 01:09 מה קורה? סבבה, בבית של חברה... משעמם לך? אפשר לומר..כן מה עושה? קוראת לי בפורומים מה אתה אוהב לעשות? לנגן לכתוב לשמוע מוזיקה לצאת מה התחביבים שלך? זה לא בערך אותו דבר? מה אתה שונא לעשות? לקום בבוקר משעון מעורר מה אתה אוהב לעשות? לקום לבד מתי שנוח לי
מה אתה שונא בכללי? אבוקדו מה אתה אוהב בכללי? לחיות את חיי בלי הגבלות למיניהם את מי אתה שונא? אנשים מסריחים את מי אתה אוהב? את חברה שלי
עוד שבועיים חצי שנה ביחד
מה הרגש האנושי המועדף עליך? כנות ואהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שיטחיות ושקרים מה סוג המוזיקה שאתה שומע? בעיקר רוק, קצת מטאל וקצת גות' איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית ופופ איזה אמנים אתה שונא? רוני סופרפארם, מדונה וכו איזה אמנים אתה אוהב?מהארץ רק את אביב והיהודים ובחול הרשימה ארוכה אתה אוהב לחשוב? אם זה לא מטריד אותי אתה מרבה לחשוב? תלוי בתקופות, בתקופה הנוכחית ממש לא...זורמים האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן, אבל לא יותר מידיי, מגיעים לשיגעון האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? קצת האם אתה לומד עדיין בבית ספר? סיימתי לפני שנה, אני משלימה בגרויות אתה עובד? מחפשת אתה אוהב את הפלאפון שלך? אהבתי אותו למרות שהוא ישן(של סמסונג, עם אור כחול כזה, לא צבעוני) אבל בזמן האחרון הוא עושה בעויות והוא יוחלף אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנך מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לנגן בלהקה..עם חומרים שלי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי שמץ איזה בן אדם תהיה? טוב מה המאכל האהוב עליך?גאנק פוד וכאלה מה המאכל השנוא עליך? אבוקדו האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? ברור, לצרוב או לקנות מקוריים
האם אתה נמצא הרבה במחשב? כרגע לא כי המחשב בבית נהרס לגמרי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לא נמצאת אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא יודעת האם יש לך טלוויזיה בבית? כן, אבל לא רואה כמעט בחדר? לא צריך איזה ערוצים אתה אוהב? אמממ...ארוצי מוזיקה, במיוחד vh1 איזה ערוצים את שונא? את כל השאר?חחח איזה תוכניות אתה אוהב? רואה השיר שלנו...חח נו התמכרתי! איזה תוכניות אתה שונא? של אוכל וכאלה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? שעה ביום מקסימום האם אתה אוהב לקרוא? לא איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לא קוראת האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? חחחחחחחחחחח
לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא הגזמנו קצת? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא יודעת אנא ספר בדיחה: דיברתי היום עם חברה בטלפון, היא הרגישה רע, ואמרה לי שהיא מרגישה כמו מחנק בגרון, אמרתי לה שאולי תשתה תה חם, ואז היא צעקה עלי.."לא פיזי!!!!!!!!!". יצאתי טיפשת...חח זה לא בדיחה אפילו האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן, אחלה אתר באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? של מוזיקה לרוב מה אתה שונא באנשים? התנשאות מה אתה אוהב באנשים? אהבה
האם אתה מבין את היופי בעולם? מבין את היופי בעולם....אממ...כן, אבל מבינה גם את כל הכיעור שבו. אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? יש מצב האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? זה לא מטריד אותי האם אתה מסודר? בתקופה האחרונה כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? ממש לא למה? כי זה מסריח האם אתה אוהב סרטים? כמה בודדים איזה סוגים? דרמה, אימה, ושבא לי אז קצת קומדיה, למרות שזה טיפשי לרוב האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך?הכלב שלי
והשנוא? כינים?...חחחח לא יודעת האם אתה אוהב עצים וצמחייה? אם אפשר לעשן אותם אז כן
יש לך אמפי? כן איזה? כחול קטן ומעפן שכל הצג שלו שבור יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? כל מיני נעליים? בהמתיות כאלה מתחנה מרכזית חחח האם אתה שומר על גיזרה? היא נשמרת לבד, אין לי נטיה להשמנה האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? כן בינוני? לא מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? אני סבבה איתו מה הצבע המועדף עליך? אמממ...שחור השנוא? צהוב וכתום(ובמיוחד שהם באים ביחד) האם אתה רווק? יש לי בת זוג ואהבה גדולה
יש לך בת זוג? כן אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כלב מי המורה השנואה עליך? המורה לגאוגרפיה, טיפשה כזאת, היא הסבירה לנו שהאטמוספיריה זה מתחת לאדמה, ולקח לה זמן עד שהיא שמה לב למה שהיא אמרה מי המורה האהובה עליך? ספרות האם אתה אוהב סמיילים? רק אם יש לי כוח לכתוב אותם איזה במיוחד? את זה
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? הייתי יכולה, זה מאוד תלוי איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? מדהימה כמו שהיא עכשיו האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? הא?!?! איזה מזל אתם?תאומיים קוראים הורוסקופים?לעיתים רחוקות מאמינים באסטרולוגיה?קצת שיר אהוב:אמממ...ואו יש הרבה אממ...again של לני קרביץ זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אביב גפן לומדים?משלימה בגרויות בבי"ס?קורסים איזה כתה?סיימתי! באוניברסיטה?לא איזה מקצוע??! במה עובדים?מחפשת כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?14 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא יודעת ספורט מועדף:שיחקתי כדורסל הרבה שנים...עכשיו...אין ספורט מועדף, לא מתעסקת בזה משקה מועדף:סמינרוף אייס
טעם גלידה מועדף:מסטיק\שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1 היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:שחור אדום היום המועדף בשבוע:שישבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?מממ...שחברה שלי נפטרה
מה משמח אותך?ההווה, וההתפרקות על העבר מה מעציב אותך?מוות של אנשים שהכרתי מה מכעיס אותך?מוות בלי סיבה מה מרגיע אותך?שאני לבד ואין לי לאן למהר מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?כן, לא שאלתם את זה כבר? שותה משקאות חריפים?פעם שתיתי המון, עכשיו בקושי איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?את הבת זוג שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?לא כמה פעמים היית בכותל?חחחחחחח אין לי מושג...אולי פעם אחת ובירושלים?מה יש לי לחפש שם? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בשנה אולי, אני אדם בריא, וגם שיש משהו, מחכים שהוא יעבור לבד עישנת פעם סמים?אכן איזה סוג?ירוק וחום יש רשיון?עדין לא על איזה טסט עברת? לא ניגשתי לתאוריה אפילו אוהבים לשחק? תלוי במה איזה סוג משחקים?קלפים?חחח שש בש או שחמט?שחמט.. דמקה או שחמט?שחמט! עיר אהובה בעולם:תל אביב עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם:לא הייתי במספיק כדי לענות על זה אוהבים את החורף?מאוד יש פירסינג?בטח איפה?בלשון,בפטמה,רוק(באוזן)ספטום, והיה בשפה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?מגדירים אותי ככה משעמם בחיים?בדרך כלל לא איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן וסוג קולה?קוקה קולה ותה? לא שותה תה באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? כתבתי למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?אולי עכשיו? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא, זה מעביר זמן יופי מה המחשבות שלך?עד זה שאני צריכה לקום עוד פחות מ-5 שעות על מה את\ה חושב\ת עכשיו?עליה חחח מישהו בכלל יקרא את זה?

MasterD_iL

New member
השאלה הכי מגניבה היא...

"מה השעה?" חחח ולראות את התשובה של זה למי שענה, ולראות מתי הוא שלח את ההודעה.... ההפרשים בערך 20 דקות-חצי שעה..

Hosh17

New member
בכיף

מה השעה? אני לא יודעת מה קורה? בסדר משעמם לך? בגלל זה אני עונה על השאלון הלא כך? מה עושה? עונה על השאלון מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? לשטוף כלים מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? שקרים ,ערסים, דת מה אתה אוהב בכללי? בנות, מוזיקה, אוכל, תינוקות, בשמים את מי אתה שונא? מה עניינכם את מי אתה אוהב? רחלי וריבקה מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מן הסתם, ורחמנות ורגישות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? מה שמתחבר לי,.. בעיקר רוק איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? כל הרון שובל האלה איזה אמנים אתה אוהב? יש המון אתה אוהב לחשוב? לא אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? תלוי על מה האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? לשון תנך ומתמטיקהההה בעע מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אני רוצה לעבוד במשהו מעניין שיתן לי משכורת 10 אלף מינימום איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אני בעיקר רוצה להיראות איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה המאכל השנוא עליך? חומוס? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? כמה שעות טובות ... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ערוץ 8, נשיונל ג'אוגרפיק, אמ טי וי, 24,7,22 איזה ערוצים את שונא? כל השאר:) איזה תוכניות אתה אוהב? ארץ נהדרת בעיקר איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה שמעניין האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? אדם מחפש משמעות מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? הלווואי האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? כן האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לגמרי אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא1 היית רוצה להיות פוליטיקאי? אפשרי למה? רוצה להביע את עצמי ולנסות לסדר דברים האם אתה אוהב סרטים? לא איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? אפרוחים וכלבים והשנוא? חרקים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? שוק הכרמל.. סתם. G&O בעיקר נעליים? לא יודעת האם אתה שומר על גיזרה? לא האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? כחול סגול שחור השנוא? צהוב האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? דליה מי המורה האהובה עליך? ריבקה האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? הייתי מסוגלת איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כמו רחלי בדיוק האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? אמרתי כן וההפך? איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: בלאקפילד,אביב גפן,שלום חנוך,ברי סחרוף,אלג'יר, כנסיית השכל ועוד ועוד לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה? באוניברסיטה? יא איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 14 ו-10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקולד ומסטיק מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? זה משתנה... כשאני עייפה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שאלתם. היום המועדף בשבוע: רביעי אולי, ושני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מוזיקה אוכל ותינוקות מה מעציב אותך? אהבה ומוות מה מכעיס אותך? מלחמה דת ואלוהים מה מרגיע אותך? מוזיקה, ספרים, מחשב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצערי לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לעיתים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יצחק רבין אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים שלוש... מחר שוב ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? משחק מקדים שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: חיפה עיר אהובה בארץ: חיפה ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? לא!! יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אוי נו משעמם בחיים? כן איזה סוג מים הכי טעים? מים מהברז וסוג קולה? גועל נפש ותה? ויסוצקי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עכשיו האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? קשות מאוד על מה את\ה חושב\ת עכשיו? רחלי היה טוב

handlessman

New member
טוב הבטחתי גם לענות...

אני מעתיק את זה מהפורום שעניתי בו מה השעה? 23:25 (כתבתי את זה בסוף השאלון) מה קורה? הכל טוב אח שלו משעמם לך? למה נראה לך שאני עונה על זה? מה עושה? עונה על זה... כאילו דה?!? מה אתה אוהב לעשות? לנגן, לשחק במחשב, לאכול, לישון מה התחביבים שלך? זה לא אותו דבר? מה אתה שונא לעשות? מה שהוא לא מה שאמרתי מה אתה אוהב לעשות? ????????? מה אתה שונא בכללי? שאלונים מה אתה אוהב בכללי? כרגע, כל מה שהוא לא שאלונים את מי אתה שונא? אותי, על שהבאתי את זה לכאן... בטח גם אתם שונאים אותי עכשיו את מי אתה אוהב? אותי מה הרגש האנושי המועדף עליך? מממממ... מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? ממממ... מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, מטאל, ג'אז, ישראלי... איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית וראפ איזה אמנים אתה שונא? ברי סחרוף איזה אמנים אתה אוהב? דויד ברוזה, אביב גפן, Blackfield, System of a down, Sonata Arctica וכו'... אתה אוהב לחשוב? כשיש זמן בין שנייה שנייה אתה מרבה לחשוב? אם אין הרבה דברים לעשות האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? טוב ילדים חמודים, בואו תגידו לי כמה פעמים חוזר השורש ח.ש.ב במשפט האחרון האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? תן לחשוב... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כע... אה והתשובה לשאלה הקודמת - כאילו דהההה?!!??!?!?!? אתה עובד? כע, לקחת את השכנים התאומים הרוסים שלי לגן בחלק מהבקרים בשביל 15 ש"ח לכל פעם נחשב עבודה? אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא רק, אפילו כבר עשינו את זה... אתה מסתפק בו? מסתפק או מספק? כי אם מספק, אז התשובה היא לא, הוא גומר מהר. האם היית מחליף אותו? כע מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? היסטוריה ותולדות המוזיקה מה המקצוע האהוב עליך? הרכבים, מחשבים מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? מממ מוזיקאי? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו התחת של מיטלוף... מאיפה לי?! איזה בן אדם תהיה? אחלה בנאדם מה המאכל האהוב עליך? כל מיני... לזניה, בורקס, שניצל... מה המאכל השנוא עליך? כל מה שיש בו שמיר האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לשמיעה או לצריבה? טוב בכל מקרה שניהם זה כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? כע מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים - 3 (כולל כל הצרכים) אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? 18 או משו האם יש לך טלוויזיה בבית? כע... בקרוב אנחנו מתקדמים ל-32 אינץ' כן כן! ואפילו יהיה לנו DVD! (עכשיו כבר יש לי... אפילו עשו לי כבלים) בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? כמה כבר יש לי, חינוכית 1 וערוץ 2??? כל היום ככה פרפר נחמד, דחקות... (זה עוד מקודם כשלא היה לי כבלים, עכשיו יש) איזה ערוצים אתה שונא? כנ"ל איזה תוכניות אתה אוהב? מה שיש, רואה (אותו הסבר כמו מקודם) איזה תוכניות אתה שונא? מה שאין האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לפחות קצת האם אתה אוהב לקרוא? כע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) בעיקר מתח האם אתה קורא מהר? ככה ככה איזה ספר אתה קורא עכשיו? צופן דה וינצ'י מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים, 5.1 + סאבוופר, להרעיש ת'בית האם אתה מאומץ? כע, בטח... (למי שלא מבין ציניות - לא) האם יש לך חוש הומור? תסתכל על מה שכתבתי עד עכשיו ותחליט בעצמך האם אתה מבין בדיחות? כע האם אתה בדרן? אין הנחתום מעיד על עיסתו האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כנ"ל אנא ספר בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך פוף שניצל! חעחעחעחעחע האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? בכמה פורומים, כע... באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אתרי מוזיקה, משחקים, פורומים... מה אתה שונא באנשים? כשהם קרציות מה אתה אוהב באנשים? כשהם עושים מה שאני רוצה (חעחע) האם אתה מבין את היופי בעולם? כן אני יודע איך אני נראה חבוב אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי איפה האם אתה מרבה ללכלך? רק בבצפר האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כע, רק על הבצפר לא אכפת לי האם אתה מסודר? מאוד היית רוצה להיות פוליטיקאי? לאא... למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כע איזה סוגים? מתח, הרפתקאות, קומדיה האם אתה אוהב אומנות? מוזיקה האם אתה אוהב מוזיקה? כע האם אתה אוהב בעלי חיים? כע מה הבעל החיים האהוב עליך? אוגר, כי זה מה שיש לי ואותו אני מכיר הכי טוב והשנוא? אוגר האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כע, בלעדיהם לא היה לנו אוויר כי הם עושים פוטוסינתזה!!! יש לך אמפי? כע, מקולקל איזה? השחור הפושט יש לך אייפוד? לא, אבל בתכנון... של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיש נעליים? לא זוכר, אין לי כוח להסתכל, נראה משהו עם cat האם אתה שומר על גיזרה? לא שומר, אבל גם לא צריך... האם היית קורא לעצמך שמן? אני בחיים לא אשמין חבוב, יש לי חילוף חומרים מהיר רזה? כע בינוני? לא מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? כע הצבע שאני אוהב מה הצבע המועדף עליך? זה השנוא? ירוק-בקבוק האם אתה רווק? כע יש לך בת זוג? כרגע לא אתה מעשן? כע האם אתה מבין את הסיכון שבזה? לא כבד, פה ושם איזו נרגילה... יש לך חיית מחמד? כע, כבר דיברנו על אוסקר (זה האוגר) מי המורה השנואה עליך? דליה (איכשהו זה תמיד דליה) מי המורה האהובה עליך? אין כזה דבר האם אתה אוהב סמיילים? אף פעם לא חשבתי על זה... איזה במיוחד? בבעעעעע האם אתה אוהב פרחים? גם עוד צמח... האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? במידה מסוימת, כן איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אוקי עד כמה אפשר להיפתח בפומבי האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כע, אמא, פעם בחודש... וגם אבא ההפך? כל שאר הימים ואתם עליהם כועסים? אין כזה דבר ריב חד צדדי וההפך? כל שאר הימים... איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? כבר לא מאמינים באסטרולוגיה? קצת שיר אהוב: Once של Blackfield זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Blackfield לומדים? לא כבר הייתה שאלה דומה? זה כן בבי"ס? בן צבי איזה כתה? י' באוניברסיטה? לא... איזה מקצוע? X במה עובדים? כבר שאלו! נו זה עם התאומים הרוסים כמה אחים יש לכם? 2 אחיות בני כמה? 8 ו-13 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:שום דבר, אני מתבייש בעצמי... (שוב פעם תזכורת, לאלה שלא מבינים ציניות...) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כשהייתי קטן יותר, זרקתי חרא מהגג של הבית אבות וזה כמעט פגע בזקנה אחת... בעצם לא יודע אם זה בושה או גאווה ספורט מועדף: טיפוס, כדורעף משקה מועדף: קפה חזק טעם גלידה מועדף: בננה או כל המיקסים המוזרים האלה שיש איפה שמוכרים גלידה במקום מה את/ה עושה כשמשעמם לך? למשל לענות על שאלונים, אבל או לישון או לשמוע מוזיקה, לנגן... ואז לא משעמם באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? יום רגיל 12, חופשים - משתנה... בין 2 עד God knows when היית מעורב פעם בתאונה? תאונת אופניים נחשב? צבע אהוב: שאלתם כברררר!!!!! כחול היום המועדף בשבוע: רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא עולה לי עכשיו... מה משמח אותך? אוכל, מוזיקה מה מעציב אותך? ביסלי, בעיקר מבאס אותי... מה מכעיס אותך? כשאנשים מתנהגים כמו ילדים קטנים מה מרגיע אותך? מוזיקה שאני אוהב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? שאלתם!!!! זהו לא חוזר על התשובה שותה משקאות חריפים? פעם ב... לא הכל נכנס...

handlessman

New member
המשך, לא הכל נכנס... ממ כתבתי הרבה

איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אין מישהו מיוחד... אוהב/ת את מדינת ישראל? מן הסתם כמה פעמים היית בכותל? אממ נראה לי 4 ובירושלים? יותר, לא סופר... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? יש הרבה רופאים... עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? X יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? X אוהבים לשחק? כע איזה סוג משחקים? מחשב - פעולה מגוף שלישי, משחקי רשת שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: הייתה לי ילדות עשוקה אז אף לא הייתי בחו"ל, אז שיהיה אילת עיר אהובה בארץ: אילת... ארץ שנואה בעולם: X, הסיבה נמצאת שתי שורות למעלה... אוהבים את החורף? איכשהו יש פירסינג? לא איפה? X מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נהה... משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? ?!?!?!?!?!?!??!!??! וסוג קולה? קוקה ותה? מה שיש (חח מזכיר לי את צ'ארלי וחצי... "תביא ביצים! כמה ביצים? כמה שיש...") באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? סעמק כבר חצי שעה יושב על הזין הזה (אופסס לא נשמע טוב) מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? אני רואה שהוא עומד להיגמר... האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? כןןןן!!!!!!!!!! מה המחשבות שלך? שבא לי להרוג אותך על מה את\ה חושב\ת עכשיו? די לחזור על דברים סעמק איתך!! לא מאמין אני אשכרה עניתי על הכל... פייה אני בנאדם משועמם... לאיזה תרבות רעה יצאתי!!!

Musedol

New member
כי העליה ה4 לא מעניינת אף אחד

אז נתחמק מהיסטוריה ונענה
מה השעה? 14:40 מה קורה? בסיידר.. משעמם לך? קצת מה עושה? עונה על השאלון ומתחמקת מהיסטוריה מה אתה אוהב לעשות? לצחוק? :p מה התחביבים שלך? מוזיקה, חברים, סרטים, תנועת נוער.. מה אתה שונא לעשות? ללמוד מה אתה אוהב לעשות? לשחק מה אתה שונא בכללי? מתמטיקה ולשון מה אתה אוהב בכללי? תאטרון את מי אתה שונא? לא משנה את מי אתה אוהב? את החברים שלי מה הרגש האנושי המועדף עליך? התרגשות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אכזבה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כל מיני איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? לא שונאת, מעדיפה להימנע ממזרחית וכאלה.. איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת איזה אמנים אתה אוהב? סטיבן ווילסון, מת'יו בלאמי אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? לעיתים האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? נו מה האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? הוא בסדר אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? רק בשביל ההופעה של אינקובס הייתי מחליפה אותו לדור 3 מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה, לשון מה המקצוע האהוב עליך? תאטרון והיסטוריה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? משהו בתחום המשחק, או בתחום הפסיכולוגיה איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? זוועה איזה בן אדם תהיה? מקסים מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה המאכל השנוא עליך? דג האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? ככה האם אתה נמצא הרבה במחשב? משתדלת שלא מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים? שלוש? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? - האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? יס סטארס, ערוצי סרטים ומוזיקה איזה ערוצים את שונא? לא שונאת! די כבר! איזה תוכניות אתה אוהב? האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, נמלטים, הירוז איזה תוכניות אתה שונא? לא שונאת! האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה, מתח, פסיכולוגי האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע קוראת מחזות מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? חחחח לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? לפעמים האם אתה בדרן? כן האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אני חושבת שכן אנא ספר בדיחה: בדיחה כתובה זו לא בדיחה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? תגדיר מרבה באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? כל מיני, נו מה אתה שונא באנשים? צביעות מה אתה אוהב באנשים? נתינה, איכפתיות, עזרה האם אתה מבין את היופי בעולם? הא? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? ממש לא למה? כי זה חרא מקצוע האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? מתח, פסיכולוגי, קומדיה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן! מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב וארנב :) והשנוא? ג'וקים... וחתולים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? אין לי בעיה איתם יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיש? נעליים? לא אוהבת להידבק למותגים, אבל ואנס האם אתה שומר על גיזרה? משתדלת
האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? חום ירוק אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? ירוק השנוא? צהוב האם אתה רווק? רווקה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? המורה לאנגלית והמורה לספרות מי המורה האהובה עליך? המורה לתולדות התאטרון והמורה לערבית (עם כמה שאני לא סובלת את המקצוע) האם אתה אוהב סמיילים? כן P: איזה במיוחד? :) האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופי הוא בעייני המתבונן איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בן זוגי? אוהב, איכפתי ובעל חוש הומור האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? תלוי ההפך? ? ואתם עליהם כועסים? תלוי וההפך? ?! איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: כל מיני זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Muse, Porcupine Tree, Incubus לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י' באוניברסיטה? - איזה מקצוע? - במה עובדים? לא עובדת נו! כמה אחים יש לכם? אחת בני כמה? 12 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הוצאתי 60 במבחן בערבית והמורה אמרה שהיא ממש גאה בי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא משנה ספורט מועדף: ריצה משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: מסטיק, עוגה אנגלית
מה את/ה עושה כשמשעם לך? משחקת לבבות
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בין 11-1 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: אמרתי כבר, ירוק היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שההורים שלי אמרו לי שהם קנו לי ליומולדת צניחה חופשית, שהתקבלתי למגמת תאטרון מה משמח אותך? החברים שלי מה מעציב אותך? צביעות וציונים מה מכעיס אותך? חוסר איכפתיות, חוסר כבוד מה מרגיע אותך? ים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורמת מתי שאפשר מעשן/ת? לא! שותה משקאות חריפים? לא כל כך איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את המורה שלי לתאטרון אוהב/ת את מדינת ישראל? ככה כמה פעמים היית בכותל? פעמיים-שלוש ובירושלים? המון, מתה על העיר הזו כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך? עישנת פעם סמים? בערך איזה סוג? - יש רשיון? עוד לא על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? במה? איזה סוג משחקים? מריו פוראבר!
, סימס, NFS שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: - אוהבים את החורף? כן, מאוד! יש פירסינג? בערך איפה? נשארו הלובים, היה פעמיים בגבה, אבל שבוע הבא עושים טראגוס
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? לא שותה מים וסוג קולה? קוקה קולה ותה? ויסוצקי באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 14:40 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עכשיו האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? קצת מה המחשבות שלך? "איזה שאלון מעפ-עפן!" על מה את\ה חושב\ת עכשיו? ^

כמעט הצלחתי. נישברתי.

מה השעה? 5 מה קורה? כלום כרגע משעמם לך? כן מה עושה? עונה על שאלון? מה אתה אוהב לעשות? להציק לאנשים.. חח מה התחביבים שלך? לנגן, לשיר, לצייר, לכתוב מה אתה שונא לעשות? כלים מה אתה אוהב לעשות? היה כבר מה אתה שונא בכללי? אנשים מה אתה אוהב בכללי? מוזיקה את מי אתה שונא? מיטלמן את מי אתה אוהב? סטיבן מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כאב מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק לסוגיו בעיקר, וג'אז איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? פופ ומזרחי-קופיפי-ישראלי איזה אמנים אתה שונא? סאבלימינללל איזה אמנים אתה אוהב? אביב גפן, שלום חנוך, סטיבן........ אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? יותר מידי האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? חחחחחח כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? בהחלט כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? אין לי רגשות אליו אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? למה לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? גאוגרפיה.. ותנך גם מה המקצוע האהוב עליך? ספרות? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא החלטתי עדיין איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אני מקווה שטוב איזה בן אדם תהיה? חמודי מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה המאכל השנוא עליך? אפרסמון האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? רק בדיסקים האם אתה נמצא הרבה במחשב? יותר מידי :| מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים שלוש אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? - האם יש לך טלוויזיה בבית?כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 24 איזה ערוצים את שונא? ערוץ הקניות איזה תוכניות אתה אוהב? ארץ נהדרת... אממ.. אני לא ממש רואה טלויזיה האמת איזה תוכניות אתה שונא? כפית נולד האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן, אבל לא עושה את זה הרבה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) עמוקים כאלה האם אתה קורא מהר? כן איזה ספר אתה קורא עכשיו? נערה עם עגילי פנינה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי אם יש מישו בבית האם אתה מאומץ? לא שידוע לי האם יש לך חוש הומור? צוןלע האם אתה מבין בדיחות? מאוחר האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: "יואו איזה בנזונה!" "איזה בנאדם!" "נעלבתי=\ " (אמיתי!) האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישראבלוג מה אתה שונא באנשים? גזענות מה אתה אוהב באנשים? לבביות האם אתה מבין את היופי בעולם? לפעמים אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי כמה זמן חיפשתי פח האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? מהבודדים שכן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? חח לא למה? כי אני לא מטומטמת כמו כל מי שהולך לשם האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אני לא אוהבת אימה והומור אמריקאי ופרודיות גרועות האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים?כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב ? והשנוא? עקרב האם אתה אוהב עצים וצמחייה? חח כן יש לך אמפי? לא איזה? - יש לך אייפוד? לא. יש לי דיסקמן של איזה חברות אתה מתלבש? לא ממותגת... מה שיוצא נעליים? אולסטאר ואסיקס האם אתה שומר על גיזרה? לא ממש האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? לפעמים.. תלוי במצברוח בינוני? כן מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך?סגול השנוא? אדום האם אתה רווק? חח כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא! האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן.. Oס יש לך חיית מחמד? יש לי דג מי המורה השנואה עליך? רחל (תנך) XD מי המורה האהובה עליך? אמממ דורית (מתמטיקה).. מה זה משנה? האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? ^____________^ האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אפשר להתאהב במכוער איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לא כמו מי שהמציא את השאלון האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? ואתם עליהם כועסים? אאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה שאלון מעצבן וההפך? -- איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? בדרך כלל לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: - זמר/ זמרת/ להקה אהובה: פורקיופיין טרי לומדים? כן בבי"ס? כןן איזה כתה?ט באוניברסיטה ? לא איזה מקצוע? דיי במה עובדים? אאאאאאאא !!!!!! כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: התחלתי ללמוד גיטרה גם דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: התחלתי את השאלון ספורט מועדף: טניס משקה מועדף: מיםם טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלוןנים מייגעים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שאלת כבר היום המועדף בשבוע: שלישי.. (למה לבזבז אותו ככה אבל?!) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? דיי נמאס לי מהשאלון.. ביי ביי מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

וואו זה ארוך...

מה השעה? 22:58 מה קורה? מה לא קורה... משעמם לך? אפשר לומר... מה עושה? שומע מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות? לנגן, לצאת עם חברים... מה התחביבים שלך? נגינה. מה אתה שונא לעשות? אם אני שונא את זה, למה שאני אעשה את זה? מה אתה אוהב לעשות? די כבר עם השאלות של עשייה ותחביבים, זה אותו הדבר... מה אתה שונא בכללי? שאלונים חופרים כאלה. מה אתה אוהב בכללי? אותה. את מי אתה שונא? אף אחד. את מי אתה אוהב? אותה. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אין כזה, לא אצלי לפחות. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה אני חושב מה סוג המוזיקה שאתה שומע? פרוג- רוק, קצת מטאל, גראנג'!, פאנק פופ, פאנק רוק... ועוד ועוד ועוד. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי, דכאון וכאלה... איזה אמנים אתה שונא? אני לא שונא אותם, אני פשוט לא אוהב את השירה והמילים שלהם... איזה אמנים אתה אוהב? סטיבן ווילסון, קורט קוביין, אביב גפן, ג'ים מוריסון, אריק קלפטון... ועוד ועוד ועוד... אתה אוהב לחשוב? לא, זה כואב. אתה מרבה לחשוב? לצערי. האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? זה הכרחי. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן, יב'ניק. אתה עובד? לפעמים... אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן, הוא מספק אותי P: אתה מסתפק בו? ראה/י תשובה קודמת האם היית מחליף אותו? לא... מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? סוציולוגיה מה המקצוע האהוב עליך? קרימינולוגיה. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא יודע :S איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? שיער ארוך וזקן תיש איזה בן אדם תהיה? כמו שאני עכשיו. מה המאכל האהוב עליך? לא יודע... אין משהו מסויים... בשבילי איזה סנדביץ' זה הכי טוב... מה המאכל השנוא עליך? אממ, אשכים של שור... לא שטעמתי, אבל זה נשמע מזעזע. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? שאני שומע מוזיקה במערכת... האם אתה נמצא הרבה במחשב? אולי יותר מדי... מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 5 שעות + לסירוגין אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? נו, מה השאלות המפגרות האלה? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? MTV2, ערוצי הסרטים, דוקו, הופ הכי טוב! ועוד כמה... איזה ערוצים את שונא? אלה שאני רוצה שיהיו ואין לי. איזה תוכניות אתה אוהב? קונאן אובריאן, העשב של השכן, סקראבס... איזה תוכניות אתה שונא? ארררר האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? |סדגש כן| האם אתה אוהב לקרוא? עיתון איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) רק כאלה שצריך להגיש בוק ריפורט. האם אתה קורא מהר? לא ממש איזה ספר אתה קורא עכשיו? דוקטור ז'יוואגו. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? יש מצב... האם יש לך חוש הומור? לפעמים... האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא ממש האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כולם סטלנים אצלנו, אנחנו צוחקים מהכל... אנא ספר בדיחה: זה לא מצחיק אם זה כתוב האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? בפורומים בתפוז, בלוגים, וואלה, ועוד... מה אתה שונא באנשים? שהם מכינים שאלונים כאלה :mad:, צביעות, גזענות, וותרנות. מה אתה אוהב באנשים? שהם אוהבים אותי P: שעוזרים, אכפתיים האם אתה מבין את היופי בעולם? לא הבנתי את השאלה... אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? תלוי במצב רוח שלי... האם אתה מרבה ללכלך? לא... האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? זה לא יזיק... האם אתה מסודר? לא ממש... היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא... למה? כי אני לא יכול לשקר כל כך הרבה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? אני לא מבין באומנות אז לא... האם אתה אוהב מוזיקה? אם לא, אז מה אני עושה בפורום הזה? האם אתה אוהב בעלי חיים? כן
מה הבעל החיים האהוב עליך? כולם באותה מידה כמעט והשנוא? לא יודע... האם אתה אוהב עצים וצמחייה? גראס? יש לך אמפי? היה ז"ל איזה? אמפי 3 יש לך אייפוד? הלוואי. של איזה חברות אתה מתלבש? כל מיני... נעליים? נייק, אולסטאר, או המגפיים השחורות של לי קופר האם אתה שומר על גיזרה? משתדל האם היית קורא לעצמך שמן? שמנמן רזה? ... בינוני? מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? לעיניים או בכללי? בכללי- כחול (לעיניים זה לא הכי משנה...) השנוא? לא לשנוא צבע? האם אתה רווק? כן. יש לך בת זוג? הייתה אתה מעשן? הפסקתי. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בלהפסיק לעשן? :O יש לך חיית מחמד? היו דגי זהב, זה נחשב? מי המורה השנואה עליך? אהובה (האירוניה בשם ובשאלה)- המורה לסוציולוגיה מי המורה האהובה עליך? חנוך, המורה לקרימינולוגיה, שייע שלימד אזרחות/ היסטוריה האם אתה אוהב סמיילים? לא ממש... איזה במיוחד? ... האם אתה אוהב פרחים? הם חביבים האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? כולם רואים קודם את החיצוניות, קשה שלהתאהב במישהו מכוער. חוץ מזה, היופי הוא בעיניי המתבונן

המשך:

איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? היא יודעת האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ממש... ההפך? לא ממש... ואתם עליהם כועסים? לפעמים... וההפך? זה לא נשאל כבר? איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: רק אחד? Heart Shaped Box- Nirvana זמר/ זמרת/ להקה אהובה: NIRVANA! לומדים? נשאל כבר. בבי"ס? אז איפה? איזה כתה? יב' באוניברסיטה? ... איזה מקצוע? ... במה עובדים? פיקולו כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? מה אכפת לכם? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הפסקתי לעשן. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: עישנתי ספורט מועדף: בייסבול משקה מועדף: מים או איזשהו מיץ... טעם גלידה מועדף: לא יודע... מה את/ה עושה כשמשעמם לך? שאלונים כאלה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 בלילה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? נולדתי מה משמח אותך? שום דבר עכשיו. מה מעציב אותך? כמה דברים. מה מכעיס אותך? כמה דברים. מה מרגיע אותך? היא. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? הפסקתי שותה משקאות חריפים? פעם ב... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אף אחד. כולם אותו חרא. אוהב/ת את מדינת ישראל? תלוי מאיזה בחינה. כמה פעמים היית בכותל? לא זוכר... 3 בערך... ובירושלים? הרבה... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אין תקופה מסויימת עישנת פעם סמים? סיגריות זה סמים איזה סוג? ניקוטין יש רשיון? עוד לא על איזה טסט עברת? נכשלתי 2 אוהבים לשחק? לא ממש איזה סוג משחקים? ... שש בש או שחמט?... דמקה או שחמט? דמקה! עיר אהובה בעולם: לא הייתי בכל עיר בעולם אז לא יודע... עוד לא הייתי בחו"ל עיר אהובה בארץ: צפת אני חושב ארץ שנואה בעולם: איראן אוהבים את החורף? כן ולא. יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא, אני לא מוזר. משעמם בחיים? מדי פעם איזה סוג מים הכי טעים? למים אין טעם. וסוג קולה? קוקה ותה? פירות באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 22:58 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עכשיו אני מקווה האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא ממש מה המחשבות שלך? אין לי כוח לרשום כל כך הרבה... על מה את\ה חושב\ת עכשיו? עליה. זהו? תודה לאל.

עדן גפן

New member
יאיי^-^ אני אוהבת:]../images/Emo190.gif|פיס|

מה השעה? 19:51 מה קורה? אממ בסדר.. מה איתך? משעמם לך? כן מה עושה? עובדת על תמונות שסרקתי של אחיותיי מה אתה אוהב לעשות? יש כמה דברים מה התחביבים שלך? תחביבים? אממ יש כמה מה אתה שונא לעשות? הרבה מה אתה אוהב לעשות? אממ יש כמה דברים אין לי כוח לפרט מה אתה שונא בכללי? מוזיקה לא לטעמי מה אתה אוהב בכללי? שירים יפים את מי אתה שונא? אין את מי אתה אוהב? אממ לא משנה, עזבו. מה הרגש האנושי המועדף עליך? רגישות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אממ לא יודעת.. אולי צביעות? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? אממ אני לא כ"כ מקבלת את העניין של הגדרות במוזיקה.. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? -- איזה אמנים אתה שונא? שונאת? למה לשנוא? יש כאלה פשוט שאני פחות אוהבת.. כמו רוני, שרית חדד, קובי פרץ, כל אופנת הגיים בויז ולהקות בנות. איזה אמנים אתה אוהב? אני אוהבת המוווון. העיקרי זה אביב גפן. לועזי עיקרי- ביטלס, ג'ון לנון, גרין דיי. בנות בעברית- נינט ויש עוד אחד שאני בחיים לא אגיד.. חחחח [בכללי, חוץ מנינט ועוד שתיים, אני פשוט לא אוהבת לשמוע בנות שרות.. אני תמיד מרגישה שחסר משהו.] אתה אוהב לחשוב? בטח. אתה מרבה לחשוב? בטח האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? אממ כן.. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? די, כן. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? אממ לא יודעת מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? כולם חוץ מהמגמות, ספרות ואנגלית מה המקצוע האהוב עליך? מגמות- מדעי החברה ואומנות וספרות ואנגלית..:] מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא משנה בשבילכם איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אני אשמור את זה לעצמי:] איזה בן אדם תהיה? לא יודעת! מה המאכל האהוב עליך? אורז שניצל ופריקסה מה המאכל השנוא עליך? חצילים ופטריות האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? אה? ברור! האם אתה נמצא הרבה במחשב? אממ.. בערך=\ מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 2-3 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שעתיים ביום האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? הוט 3 איזה ערוצים את שונא? הופ! [חוץ מיובלי המבולבלי..] איזה תוכניות אתה אוהב? האוס, יובל המבולבל השולט איזה תוכניות אתה שונא? לא יודעת.. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? אמממ לא האם אתה אוהב לקרוא? כן! מאודדדד! איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אמממ אין לי בדיוק הגדרה של סגנון מסוים שאני אוהבת. האם אתה קורא מהר? לא כ"כ איזה ספר אתה קורא עכשיו? שוב אני קוראת את הספר הכי מדהים בעולם כולו- "צלה של הרוח"! מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? נראה לי האם אתה מבין בדיחות? תלוי האם אתה בדרן? לא יודעת האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? יש מצב אנא ספר בדיחה: עזבו אותי באמא שלכם האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, ישרא בלוג, מייספייס.. חח מה אתה שונא באנשים? לא יודעת.. מה אתה אוהב באנשים? כל מיני.. האם אתה מבין את היופי בעולם? אממ לא נראה לי אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא! :] האם אתה מרבה ללכלך? דווקא לא. פעם הייתי מרבה.. אבל היום כמעט ובכלל.. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אממ כן.. למה לא? האם אתה מסודר? לא. ממש לא. היית רוצה להיות פוליטיקאי? אולי למה? ככה, זה די מעניין. האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אממ טרגדיות.. ואימה.. ודרמות. חח האם אתה אוהב אומנות? מאוד האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד מאוד מאוד. הכי שבעולם, הכי מכולם. האם אתה אוהב בעלי חיים? כן, מאוד מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב והשנוא? אין. אבל יש פחות מועדף- חזיר. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? אמממ תלוי יש לך אמפי? כן איזה? 4 יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? חחחחחחח אני לא לובשת בגדים של חברות.. אולי יש לי איזה 2 חולצות של פוקס.. זה נחשב מהחברות האלה שכולם מתלבשים בהם היום? [עזבו, אנל'א מבינה בזה.. תנו לי רק שוק וגונג כל היום..] נעליים? אממ חח לא יודעת.. אהה! וויי.. דווקא יש לי של חברות שיש מצב שהן מוכרות.. אבל אני שמה בד"כ רק ספורט.. יש לי ספורט אחת של ואנס.. אממ וכמה של לי קופר.. ועוד אחת של סקצ'ארס.. [מה מוכר?] האם אתה שומר על גיזרה? לא. חחח האם היית קורא לעצמך שמן? כן, דה:] רזה? בינוני? מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע? למה לא?:] מה הצבע המועדף עליך? אדום-שחור השנוא? מממ.. כתום? האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? חחח מן הסתם:] יש לך חיית מחמד? היו.:[ מי המורה השנואה עליך? לא שנואה.. אני פשוט לא מסתדרת או לא מחבבת כ"כ.. האמת שאת כל המורים חוץ מאת- רחלה, מירב ואושרית:] מי המורה האהובה עליך? רחלה ומירב! האם אתה אוהב סמיילים? אמממ כן:] איזה במיוחד?
ו..
האם אתה אוהב פרחים? אממ כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? חחח דווקא הייתי מסוגלת..:] איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אממ.. בן זוגי? מבחינת חיצוניות? לא כ"כ איכפת לי. אבל רוב הגברים שאני נמשכת אליהם, יוצא שהם מעל גיל 27-28 [רוב הפעמים לפחות], לא חלקים בחזה, ואממ.. לא יודעת.. בד"כ לא רזים.. יעני לא שמנים כמוני.. חח קצת פחות..:] האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? יותר מדי וההפך? כן איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש כל מיני.. אממ כרגע זה אופק ילדותי- אביב גפן זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אביב גפן לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה?י' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 2

עדן גפן

New member
המשך..../images/Emo190.gif|פיס|

בני כמה? אחת 5 חודשים, ואחת 4 שנים דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת ספורט מועדף: טניס.. כדורגל משקה מועדף: קולה דיאט לימון טעם גלידה מועדף: שוקולד, נוגט.. מה את/ה עושה כשמשעם לך? כותבת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מאוחר..=\ היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב:שחור-אדום היום המועדף בשבוע: רביעי, ללא ספק! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? חח לא משנה מה משמח אותך? הואאאאא:]]] מה מעציב אותך? יום שלישי. אוחחחחח אני שונאת את היום הסרוח הזה! גם חרא מקצועות, וגם מה מכעיס אותך? יום שלישי. פעולה שלי. שמזלזלים בדברים שהשקעתי בהם. מה מרגיע אותך? מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אממ.. כן מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמממ נראה לי שאביב.. אוהב/ת את מדינת ישראל? אממ תלוי כמה פעמים היית בכותל? 1, בכיתה ג' ובירושלים? אולי 3 פעמים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אממממ כשאני חולה.. זה לא קורה הרבה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? חחח חמש אבנים.. :] ו"שיאה".. וכלמיני משחקי תנועות נוער..:] שש בש או שחמט? לא זה ולא זה.. [אני לא יודעת לשחק..] דמקה או שחמט? דמקה.. עיר אהובה בעולם: אמממ לא יודעת.. לא הייתי בכל העולם.. אבל מכל מה שהייתי? נגיד ש"הרשי".. יאמי:] עיר אהובה בארץ: אממ.. ת"א.. וכמה שזה ישמע הזוי- דימונה.. ארץ שנואה בעולם: לא יודעת אוהבים את החורף? מאוווווד:]] יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? מגדירה את עצמי כ"בנאדם" משעמם בחיים?מאוד איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה? קוקה קולה דיאט לימון! יאמיייייייייייייייייייייייייייי^-^ ותה? ויסוצקי נראה לי.. חחחחח באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 19:51 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לא חשבתי על זה האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? ממ.. לא כ"כ מה המחשבות שלך? "שיהיה.." על מה את\ה חושב\ת עכשיו? "שיהיה.." חחחחח

למעלה