שאלון קצת אחר..

chen010189

New member
שאלון קצת אחר..

מצאתי את זה וזה נחמד, מזמן לא היה פה שאלון וזה אחד בסגנון קצת אחר אז יאללה D: אתן צריכות לסמן
על דברים שכבר כן הספקתן לעשות. תתעלמו מהקפיצה במספרים, מחקתי כמה דברים שנראו לי מפגרים לפורום כשסימנתי על עצמי..
1. לגור עם מישהו.
(אם ההורים זה נחשב
) 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
(כדי להדביק אותו לילדה מעצבנת אחת ביסודי ולהפחיד אותה
) 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
(רק השניים הראשונים D: הלוואי ניו יורק) 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
(נו כי לא הייתי בהופעה בכלל XDD) 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
(גם לא התחלתי) 61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
XDD 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. (חוץ מראשי תיבות)
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
(אף אחד!!!!!!!) 100. להפסיק לשאול "מי אני".
(אף פעם לא שאלתי
)

Be My Escape

New member
נשמע טוב../images/Emo9.gifוחופר.><

1. לגור עם מישהו. (אם ההורים זה נחשב )
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. [הנכות-_-] 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
ילדות עשוקה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
[סינרגיה עלובים!] 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
[רק בלונדון לא הייתי>: שם אני הכי רוצה להיות!] 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
56. לנהל רומן של לילה אחד.
בערך 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. [אבל אני עוד לא בת 16! ;;] 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
[גם לא אתחיל.לעולם!] 61. לאכול סושי.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
[נאיביות שליטה!
] 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. [בחירה קשה;;] 100. להפסיק לשאול "מי אני".

fat lip

New member
../images/Emo127.gif

1. לגור עם מישהו.
הורים, אחים. 2. לגור לבד. [פייי, הלוואי] 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
! אכן 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
\
[לא בגינה אבל לא חשוב.] 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
well duh. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. [לא נראה לי שיהיה.] 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. OOOOOOOOOOOOOOOO: 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. [קרה עם אמא.] 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
[נו מה לארגן וזה.] 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. [רוני ווינטר?] 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. [רוני ווינטר!?!] 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
[לא עבד. ואני כל כך יודעת מה היה הסעיף הבא.] 36. לשבור דיאטה.
[ידעתי.] 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. [צקצקצק, לא בסדר. מכון כושר איז דה שיט.] 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
[רק פריז ואמסטרדם. מדהימוווות] 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. [הלוואי אחי. הלוואי] 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
[ווהפס..] 43. לדבר על חתונה.
46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
למלצר יפה :) 52. להתחיל עם בן המין שלך. not really. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. [נו לא הייתי, באמא שלך.] 56. לנהל רומן של לילה אחד [זה עוד יקרה כמו שאני מכירה את עצמי] 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. as if!!!!! 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
[בטח קרה בקשר של מבחנים או משהו LOL] 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. [אנלא בת 16.] 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
[גמאני כמו חן, לא התחלתי.] 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. LOL. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
[פוליטיקה = בולשיט.] 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". לא מצחיק21$@! 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
. [זה חרא.] 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. מחכה שהיום הזה יקרה לאחים שלי#@%#@ 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. [משתנה כל יומיים] 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
. כמו כולנו בנות. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. [שזה יקרה, אני אתקשר] 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
! 91. לישון בעירום בקיץ. not reealllyyyyy. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. [זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי o__________o ] 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. [עכשיו אני יודעת.] 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. [לא נהניתי. אז כנראה שלא נחשב] 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. [אפחד יא רבאק] 100. להפסיק לשאול "מי אני". בחיים לא יקרה

chen010189

New member
חח כאילו זה ברור ששיר הלכה מכות בחייה?../images/Emo11.gif

כאילו כזה *חוזרת לעצמי* |שותקת| |מחפשת את סיון בגלל ה"|שותקת|"
|

3has3

New member
../images/Emo153.gif אני רוצה D:

1. לגור עם מישהו. (עם ההורים זה נחשב )
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
^^ 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
^^ 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
XDDD 36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
אבל חזרנו לדבר XD 46. לקום עם האנג-אובר.
אוי, כל פעם כשאני ישנה הרבה
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
XDDDDD אבל זה היה בצחוק XD 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
גם אני לא התחלתי XD 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
אני יודעת להשתמש במחשב, אני מניחה XD 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. XDDD 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. חחחחחח שונאת אותו.
אתם יודעים שפעםםם בגל העזיבה במאה ה-19 המשפחה שלי עזבה מרוסיה לארה"ב. הם הורידו את הט' והוסיפו ברג. אהמ. אהמאהמ! 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. מי זה? XD 89. לגדל זקן. XDDDD בתהליכים D: 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. (אף אחד!!!!!!!
XDD) 100. להפסיק לשאול "מי אני".
D:

כי ממש משעמם לי

2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר.
XDD 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
XD 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
למה נראה לכם?
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. XDD
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. (חוץ מראשי תיבות) 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
פשוט אל תשאלו איך XD 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלהלהלהלהלהלהלהD:

2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. לעשן סיגריה.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. [הפגנות של ביתספר יסודי נחשב?
]
36. לשבור דיאטה. [בזה אני הכי טובה
] 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. [רק האחרון]
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. נראלי ש-
43. לדבר על חתונה. לא שלי אבל...
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". (גם לא התחלתי) 61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. אצבע קטנה ברגל
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן.
[לא] 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.עכשיו
94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. (אף אחד!!!!!!!)
על האף אחד
100. להפסיק לשאול "מי אני". אה?
?

אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרת

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. לעשן סיגריה.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
36. לשבור דיאטה.
לייק דא חח 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
חננה ^^ 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
>< 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
עכשיו כשאמרת..^^ 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

NoAmItA ChAn

New member
סגגגג, יאללה, בכיף D:

1. לגור עם מישהו. (אם ההורים זה נחשב)
דההה. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. קינוחים נחשב? XD 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
עם אח שלי, בכיף <: 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. אין לי מושג~ 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
פריז XD; 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. חס וגראס. אופס XD; 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. לצערי
43. לדבר על חתונה.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. (נו כי לא הייתי בהופעה בכלל XDD) 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." |XDDDDDDDDDD |V 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי.
טעמתי - דוחה XD 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתשחרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
ג'וני ;; 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
קלמריייי 3333333333333333> 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
אריק אנשטיין הוא היחיד שאי פעם אהבתי XD יש לי קלטת ילדים שלו! 100. להפסיק לשאול "מי אני".

ניראלי איזה חודש או יותר לא הייתי פהO: .

אם מישו זוכר אותי .
1. לגור עם מישהו.
משפחה : D 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
; ; 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. - אני לא יודעת לבשל בגרוש
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי.
- זה כמו אדם עם חברה לא ? XD 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
36. לשבור דיאטה.
XD 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
. אין לי בעיה להודות XD. 61. לאכול סושי. S:. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
; ; 66. לקבל פרחים.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. XDD 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
XDDD 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

MichRanger

New member
../images/Emo185.gif

2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. כן אבל לא בגינה חח 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. אממ אולי לא יודעת
13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. חח מחרותיים 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.כןןן בכולם
רק בלונדון אני יהיה בקיץ
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך. אמ 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. לא הייתי בהופעה שלו.
56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". לא התחלתי אפעם 61. לאכול סושי. X: כל מאכלי הים האלה מפחידים אותי 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. אממ לא יודעת 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. XDD 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. XDDDDDDDDD 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". XD
נראה לי 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני". (אף פעם לא שאלתי)

DontWakeMeUp

New member
אוקי

2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
ברור 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
כל הכתה השתתפה ב"הפגנה" חחח כל הכתה הבריזה משיעור אחד כי המורה עצבנה אותנו. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. (רק השניים הראשונים D: הלוואי ניו יורק) 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
חחחחח 43. לדבר על חתונה.
עברתי דירה אחרי זה אז לא יצא לנו להשלים 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
לא ענק אבל טיפ טוב חחח 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. (נו כי לא הייתי בהופעה בכלל XDD)
56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
אבל זה היה בצחוק חח 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. עוד לא הגעתי לגיל 16 XD 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". (גם לא התחלתי)
לא התחלתי חחח 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. פחחחחחח 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. לא הבנתי
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
כל הזמן ובוסף אני לא נרדמת אז יוצא שאני סתם שוכבת במיטה כמו מפגרת 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. XDD
יותר מידי פעמים כבר 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. (חוץ מראשי תיבות) 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
לול עצוב 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. מי זה? 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
בספורט חחח למי יש כוח?! 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. (אף אחד!!!!!!!) אף אחד D: 100. להפסיק לשאול "מי אני".

panci thet i

New member
=] עונה

2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.אע? 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
חחחחח 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. חחחחח הוא פתוח בכלל ב3 לפנות בוקר? 29. לעשות עגיל.
>< 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
חחחחחח גם זה 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
=[ 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. XD אי אפשר 46. לקום עם האנג-אובר. >< אה? 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
חחחחח זה היה קורעע 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. >< ההורים לא נותנים הלוואות (-.- בגרך כלל אני זאת שנותנת להם והם לא מחזירים) 49. לכתוב שיר.
>< יצא דםוק 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.XD 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך.
חיחי.. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. =\ ולמה? 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. >< לא הייתי בהופעה שלו בכלל 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." =S אה? 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. XD עוד לא הגעתי לגיל הזה 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
גם לא קראתי XD 61. לאכול סושי.
:\ ונגעלתי...זה מגעיל בטירוף 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. >< 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. XD 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. >< חיחי גם לא מצאתי/חיפשתי ספר שכזה 66. לקבל פרחים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסבא ביום האישה -.- 67. לרשום במכולת במקום לשלם. S: מזתומרת? 68. לעשות פסיכומטרי. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
חח 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". >< מה זה? 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
חיחי 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
באוטו >< 78. לקנות מתנות לחג.
=\ אני חושבת 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. XDD 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. (חוץ מראשי תיבות) 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. ^^ אני לא...=\ או בעצם כן? עוד לא החלטתי ^^ *מוחקת את הV* 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. XD לא 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. XS אף פעם לא נרדמתי בסרטים 89. לגדל זקן. =\ אני בת 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
=] או עכשיו אמרתי 91. לישון בעירום בקיץ.
-.- נו כשהייתי קטנה 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 3: לא 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
חחח גם לא הכנסתי 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
חיחי 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. =\ 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
חח 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. ><" אף אחד!
100. להפסיק לשאול "מי אני" XD עוד לא הפסקתי

למעלה