שאלון קצת מטומטם

alice1803

New member
שאלון קצת מטומטם

אבל חייבת לשאול.
1. כמה אתם חושבים שאתם אוהבים את עצמכם? מ- 1 עד 10.
2. כמה אתם שונאים את עצמכם (אם בכלל) ומינונים מ-1 עד 10.
3. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאנשים חברותיים? מ-1 עד 10,
או מגדירים את עצמכם כאנשים פתוחים?
4. עד כמה אתם מתעסקים עם המחשבה על זה שאתם "לא מספיק טובים", ועל חוסר אהבה עצמית, שבעצם משבשת את הכל?
אשמח לתשובות.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלון יפה דווקא עונה בששון בגיל ובשמחה :)

&nbsp
1 עכשיו 7
&nbsp
2 עכשיו 5 וזה לא סותר את הראשון זה בא ביחד איכשהו
&nbsp
3 קשה זה משתנה כרגע הייתי אומר 6

פתוח אני תמיד שיש עם מי לדבר ..פתוחים גם אליי ומהר מספרים לי הכל ( אם לזה התכוונת )
מבחינת יצירת קשרים חברתיים בעיקרון די הרבה תלוי במצב הנפשי אבל..בכל מקרה אני מנסה
&nbsp
4 שוב זה משתנה שיש מצב רוח טוב אני הכי טוב אני מוצלח אני עושה דברים היטב ..נכון ויעיל..( במגבלות המצב הרפואי עם כל הבלאגן) לפעמים בא לי ל"מות" שונא את עצמי לא בא לי על עצמי (במיוחד שמשעמם לי..חג שבת וכאלה שנמרחים או שאני מחכה למשהו במתח או סתם מחשבות טורדניות )
&nbsp
:)

alice1803

New member
תודה רבה, ענית מעולה

אני באמת סתם תוהה, גם בכדי להבין את עצמי יותר, ואת התחושה החזקה הזו של ה"חוסר אהבה עצמית" שלי, שהיא איבדה כל פרופורציה, ואני ממש לא מצליחה להתקדם הלאה בגלל זה.
&nbsp
למשל, אתה אומר, שתחושת האהבה שלך כלפי עצמך, תלויה במצב הרוח שלך, באותו היום, באותו הרגע, תלוי איך קמת, ואם הכל הסתדר כפי שרצית.
כלומר, יש לך מצבי רוח משתנים, אז כך שאתה מרגיש שאתה אוהב את עצמך, רק כשאתה מועיל ויציב מבחינה נפשית.
אבל זה לא אומר שאתה שונא את עצמך, אני לא חושבת שאתה מרגיש כמוני, תחושות תיעוב קשות לפעמים, שאני לא מבינה מאיפה זה בא, כאילו אבודה בחלל, ואני לא נוראית, דווקא חמודה מאוד.
&nbsp
אני כמעט כל בוקר קמה בתחושה של "אני לא אוהבת את עצמי", זה פשוט לא נעלם, זה שם, בכל רגע שאני עוברת חווייה בעולם הזה, אני נתקעת ולא מתקדמת לשומקום, כי לא מגיע לי.
&nbsp
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממש מרגיש כמוך

&nbsp
אותן תחושות ..מקלל את העולם את אימי את אבי...רב עם אלוקים למה אני חי..עם כל מה שעשיתי בחיים כל הטעויות הנפילות הגועל נפש של עצמי...לפעמים אין לי תשובה
&nbsp
סתם מקווה שיקח אותי כבר כי אני רע מהשורש בלי תקנה..
&nbsp
זו לפרקים מלחמה יומיומית ...לפעמים פחות אבל תמיד יש את העננה השחורה הזו...
הניצחון היומי זה להתעלם ממנה לבטל אותה...ולעשות מה שאפשר לטובת עצמי
&nbsp

alice1803

New member
היי בוקר טוב

אצלי זה איכסה עלייך יא מגעילה, את כלומניקית, עצלנית, ושום דבר לא יצא ממך.
בוקר טוב ונפלא שיהיה לנו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בוקר אור ..

&nbsp
יודעת מה אני משתדל לאמר כל בוקר ?
&nbsp
" מודה אני לפניך מלך חי וקיים, רבה אמנונתך"..
&nbsp
למה הפסיק במקומו? ולא במקום אחר? שנחשוב שניה שהקב"ה מאמין בנו..הוא שנתן לנו חיים עוד מאמין בנו אז מי אנו שלא נאמין בעצמינו? קיבלנו עוד בוקר לנצל לעשות מה שצריך להתקדם...
והךלוואי שנצליח כל יום כולנו :)
&nbsp
מועדים לשמחה :)

ממש ככה

תמיד כששואלים אותי מה למדתי או במה אני עובדת אני מרגישה שלא משנה איך אני אציג את זה, התשובה שלי תישמע מתנשאת.
אני תמיד מנסה להקטין את עצמי, אבל עדיין מרגישה שזה מצטייר אצל הצד השני כהתנשאות.

ככה זה מרגיש

אני עובדת (או לפחות עבדתי לפני הדיכאון האחרון) בהיי טק.
תמיד כשהייתי אומרת את זה אנשים היו מסתכלים עליי כמוזרה. מתנשאת. חוץ מאלה שגם באו מהתחום ואז הם פירגנו.
אז במקום להגיד את זה בגאווה ולהיתפס כמתנשאת התחלתי להגיד את זה בהכי פשטות שאני יכולה ובלי לעשות מזה עניין. כבדרך אגב. זה לא גרם לזה להישמע פחות מתנשא.

אחלה שאלון

1. 3
2. 7
3. 5
4. לגמרי לא מספיק טובה :(

אני אוהבת שאלונים

למעלה