שאלון... קראחחחנות

שאלון... קראחחחנות

שם: גיל: פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: שיר של הדורבנים מועדף: היום האהוב עליך בשבוע: המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): נישבר לך הלב כן לא?: אם כן למה?: אתה מאוהב: אתה בקשר עם מישהי: הפאדיחה של חייך: פוטוגני?: צבע שיער?: אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: פירסינג? קעקוע? איזה?!: מסטיק אהוב עליך? חיה אהובה? כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? בירה? איזה? צמת בכיפור? איך זה הרגיש לך? מעשן? מה אתה מעשן? סמים? טיפות? עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) טוב חח ניסחפתי קצת בכול מיקרה המטרה היא לעורר כאן קצת תעניינים.... אז יאללה קראאאאחנות!

אני אענה ראשונה

שם:בר גיל:17 פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: כיתה ח' שיר של הדורבנים מועדף: קרנבל היום האהוב עליך בשבוע: חמישי יום בנזונה לברים המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: נשיקה מבחיר לבי ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): האקוסטית של היהודים נישבר לך הלב כן לא?: כן אם כן למה?: כי הוא לא רצה את מה שאני רציתי... אתה מאוהב: כן אתה בקשר עם מישהי: כן הפאדיחה של חייך: היום רקדתי בחדר ופיתאום ידיד שלי הציץ לי מהחלון וקלט אותי חחח פוטוגני?: אחוושרמוטה צבע שיער?: בלונדיני אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: כחול פירסינג? ספטום וסמיילי קעקוע? איזה?!:לאאא מסטיק אהוב עליך? עלמה חחח חיה אהובה? אלפקה כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? מילקי ובירה בירה? איזה? טובורג צמת בכיפור?כהה איך זה הרגיש לך? קשה אחוושרמוטה מעשן? כן מה אתה מעשן? ווינסטון סמים? לעולם לא טיפות?לעולם לא עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) הידעת? החברה הכי טובה שלי היא אני

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: עוד חודש 18 פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: חברים שלי השמיעו לי שיר של הדורבנים מועדף: יש כמה - קרנבל, בהעדר זמיר, בעוד שבוע, סמבה סתיו, בפורים הזה, הידעת, את היום האהוב עליך בשבוע: אין ממש אחד מועדף המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: שתי ידידות הכינו לי "ערכה לפיזיקאי המתחיל" שהייתה ממש משעשעת, מאגניבה ומקורית (כולנו למדנו במגמת פיזיקה חח) ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): גם פה יש לי כמה - לירז צ'רכי בברקה ב"ש, דודו טסה בתמונע, בטי בתמונע, הדורבנים וטיפקס בניצנים נישבר לך הלב כן לא?: כן אם כן למה?: סיפור ארוך אתה מאוהב: עכשיו לא אתה בקשר עם מישהי: לא הפאדיחה של חייך: אממ לא יודע אם של חיי אבל.. בכיתה א' הלכתי בבצפר עם פיג'מה (נפלתי לשלולית או משו כזה חחח) פוטוגני?: לא צבע שיער?: שחור אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: לא צובע פירסינג? אין קעקוע? איזה?!: אין מסטיק אהוב עליך? אממ.. רגיל.. חיה אהובה? אלפקה
כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? שוקו בירה? איזה? קורונה צמת בכיפור? לא.. אבל התפללתי את כל ניק דרייק
איך זה הרגיש לך? כלום מעשן? לא מה אתה מעשן? לא מעשן סמים? לא טיפות? לא עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) אממ לא יודע..

nuna19

New member
יאללה נענה!

שם:נועה גיל:19 פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים:מישהו מהביה"ס נתן לי לשמוע את:"לא בא לי לשמוע" בדיסקמן שלו... שיר של הדורבנים מועדף:צידו האחר. היום האהוב עליך בשבוע:כרגע אני יודעת רק איזה שנואים:שני וחמישי (פסיכו'...) המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת:שעה להקליט שיר באולפן הקלטות (מתנה של בני דודים שלי!) ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים):לא חובה אבל:הדורבנים!!!!!!!!!! ההופעה בגב"ש... נישבר לך הלב כן לא?:לא חושבת אני לא עד כדי כך נואשת... אם כן למה?: אתה מאוהב:כמעט תמיד אבל לא במישהו ספציפי אתה בקשר עם מישהי:לא אני לא בקשר עם מישהי חחחחחחחחח גם לא עם מישהו הפאדיחה של חייך:להתחיל למנות אותן?! פוטוגני?:לא יודעת... בפספורטים אני נראית נורא ובתמונות רגילות זה תלוי מי מצלם... צבע שיער?:חום-שחור אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע:לא רוצה לצבוע! פירסינג?אין קעקוע?אין איזה?!: מסטיק אהוב עליך?מאסט חיה אהובה?כלב כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט?שוקו דיאט חחחחחחחחח... יותר טעים מרגיל בירה?איכס... איזה? צמת בכיפור?יש ברירה?! איך זה הרגיש לך?"כמו בכל שנה זה שוב..." מעשן?חס ושלום! מה אתה מעשן?כלום! איכס! סמים?- טיפות?- עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) וואו... זה קשה... אני אוותר על השאלה הזאת...

The BullsEye

New member
אני! אני! אני!

שם: ניצן גיל: 16 וחצי פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: אני חושב שבאותו יום שהקליפ של "שוב הדיסקו כאן" שוחרר לאויר העולם. שיר של הדורבנים מועדף: את "עוד לילה" אני מסוגל לשמוע בלופים. היום האהוב עליך בשבוע: שבת נראה לי. המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: לא זכור לי משהו ספציפי מיוחד. ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): לא זכור לי אחת שבאמת עשתה לי משהו יותר מאחרות. נישבר לך הלב כן לא?: סוג של... אם כן למה?: מן הסתם דחיה....חחח אתה מאוהב: לא כרגע. אתה בקשר עם מישהי: ממש לא כרגע. הפאדיחה של חייך: אין לי אחת כזאת...רק המון קטנות. פוטוגני?: בערך... צבע שיער?: בלונדיני. אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: בחיים לא צובע! פירסינג? נופ. קעקוע? איזה?!: נופ. מסטיק אהוב עליך? אורביט תפוח. חיה אהובה? אריה. כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? הכל זה אוכל...אז למי אכפת! בירה? איזה? אין אחת מועדפת.... צמת בכיפור? יאפ. איך זה הרגיש לך? הייתי קצת חולה אז לא משהו. מעשן? חלילה. מה אתה מעשן? - סמים? - טיפות? - עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) קודם שמישהו ייתן לי עובדה שהוא כן יודע עליי.

THE vampire11

New member
אני עונה!

שם: איציק גיל: 17.5 פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: ממש מזמן... אבל ממש הלהבתי מהם לאחרונה שיר של הדורבנים מועדף: הידעת? היום האהוב עליך בשבוע: חמישי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: ערכת קיץ :) אני יליד יוני אז לפני תחילת החופש הגדול ממש מגניב לקבל ערכת קיץ עם כל הדברים המגניבים ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): בית הבובות נישבר לך הלב כן לא?: כן אם כן למה?: הבחור שהכי אהבתי אהבה ראשונה כזאת ממש לא שם עליי... אתה מאוהב: כן! אתה בקשר עם מישהי: לא
מי שהבין מלמעלה
הפאדיחה של חייך: הלכתי לאיבוד באונברסיטת ת"א
פוטוגני?: לפי דעתי לא לפי דעת חברים כן צבע שיער?: שחור אבל זה לא ישאר בזמן הקרוב ככה אני מקווה אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: בלונד ברונזה פירסינג? אני רוצה אבל אבא לא מרשה! קעקוע? איזה?!: אני נגד אבל אם כן אז דרקון בגב מסטיק אהוב עליך? עלמה! סתם את האמת שאני לא הכי אוהב מסטיקים חיה אהובה? דרקון (ואם זה לא מקובל ע"י כולם אני אוהב גם אריות) כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? מוצרי חלב על כל סוגיהם בירה? איזה? קלסברג צמת בכיפור? כן אבל אני עדיין לא סגור אם אני רוצה להמשיך לצום איך זה הרגיש לך? מה? מעשן? לא!!! מה אתה מעשן? סמים? טיפות? עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) אני דו כי אני בטוח שכולם חשבו שאני הומו

עדנונית

New member
../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 18 וחודש
פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים: מישו שהתכתבתי איתו שלח לי את "יצאנו לרקוד" שבדיוק היה כנראה מפורסם מאוד ברדיו שיר של הדורבנים מועדף: פשש יש הרבה.."הידעת" "לבדוק לך ת'מנוע" "אלפקה" "יופי טופי אחלה בחלה" היום האהוב עליך בשבוע: כל יום הוא יום מיוחד אין יום משו משו ..אבל נלך על שישי
המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: קודם שאני אקבל
....מערכת סטאריו ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): הדורבנים ועברי לידר והראל מויאל נישבר לך הלב כן לא?: אולי חחח אם כן למה?: אהבה חד צדדית שלא התגשמה אתה מאוהב: לא
אתה בקשר עם מישהי: מישהי לא...מישהו טיפה הפאדיחה של חייך: התכופפתי וראו לי את החזה
פוטוגני?: אומרים שכן אני לא הכי חושבת
צבע שיער?: שחום אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: או שחור סיני או שחור פחם או אדמדם פירסינג? אין קעקוע? איזה?!: אין מסטיק אהוב עליך? מנטה עדין {ספריינט} ומנגו אפרסק. חיה אהובה? כלבלבונים
{זה נשמע כמו שם של חטיף חדש
} כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? מדפים ריקים
חח לא סתם סתם..נראה לי את החלב בירה? איזה? לא משנה לי.. צמת בכיפור? יא איך זה הרגיש לך? סבבה לגמריי
מעשן? נופ מה אתה מעשן?
סמים?
טיפות? גשם?
עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?) אני מאוד לא החלטתית

משעמם הגימלים האלה, יאללה נענה...

שם: אור סידון גיל: 20 פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים:כיתה י"א שיר של הדורבנים מועדף: קרנבל היום האהוב עליך בשבוע: ה' המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת: כסףף הרבהה ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים): של הדורבנים, בקאנטרי הסתדרות בראשון נישבר לך הלב כן לא?: כן, פעם אם כן למה?: שיחקה בי אתה מאוהב: לא אתה בקשר עם מישהי: לא הפאדיחה של חייך: לא זוכר היו דיי הרבה פוטוגני?: כע צבע שיער?: חום אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע: הייתי רק מאריך אותו פירסינג? קעקוע? איזה?!: לא מתלהב מזה מסטיק אהוב עליך? מאסט חיה אהובה? אוגר כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט? החומוס!!!! בירה? איזה? איככ צמת בכיפור? איך זה הרגיש לך? לא, סבבה לגמרי מעשן? מה אתה מעשן? סמים? טיפות? נרגילה בסבבה, בלבד!

../images/Emo220.gifאני יענה1=]

שם:דורין=] גיל:13 וחצי=] פעם ראשונה ששמעתי הדורבנים:שלוש שנים ככה יותר... שיר של הדורבנים מועדף:אממ חח יש יותר מדי...אבל נורא נורא נורא יפה זה כל מה שרצית3> היום האהוב עליך בשבוע:שבת=] המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת:גיטרה3>(אבל טיפה באיחור=/) ההופעה הכי טובה שהיית בה( לא חובה הדורבנים):אממ חח ניראה לי שאממ ווליום תל אביב או ההופעה של שייגעצ בבית ספר. נישבר לך הלב כן לא?:כן=/ אם כן למה?:מישהו נורא חשוב לי=/ אתה מאוהב:חח אני מאוהבת כן=/ אתה בקשר עם מישהי:את...ואממ מזתומרת? הפאדיחה של חייך:המון פוטוגני?:לא למרות שחברות שלי אמרו שכן..=/ צבע שיער?:אממ בלונדיני כהה אם היית יכול ברגע זה לצבוע תשיער לאיזה צבע היית צובע:אדום/כתום/כחול(נוע"ל מחוז דרום3>) פירסינג?באוזניים(?) קעקוע? איזה?!:כלום מסטיק אהוב עליך?מנטה חיה אהובה?כלב כשפותחים תמקרר שלך בבית מה הכי בולט?אממ מילקי בירה? איזה?אממ לא יודעת מה שאח שלי מספק צמת בכיפור?לא... איך זה הרגיש לך?הייתי על אנטיביוטיקה...מה יכול להיות טוב בזה? מעשן?אממ בעיקרון לא...לפחות לא שידוע ללי מה אתה מעשן?חח אלרגית=] סמים?אממ המון אומרים שכן=/ טיפות?אע?? עובדה שאף אחד לא ידע עליך עד עכשיו(הידעת?)אמממ לא יודעת...אממ שאלה טובה.=/ =]

למעלה