שאלון / ראיון / או איך שתקראו לזה..

קליגער

New member
שאלון / ראיון / או איך שתקראו לזה..

לפני כמה זמן התחלת לגלוש באינטרנט? כמה שעות ביום אתה גולש? כמה כסף בס``ה אתה מוציא בחודש על האינטרנט? הסתבכת פעם בעקבות השימוש באינטרנט? בכמה פורומים / קומונות אתה משתתף ביום? מה הפורום / קומונה שאהוב עליך? השאלות פונות לכל הגולשים.. בהצלחה.

תשובות

לפני כמה זמן התחלת לגלוש באינטרנט? - כ3 שנים כמה שעות ביום אתה גולש? - משתדל כמה שפחות בשעה ביופ ויותרץ כמה כסף בס``ה אתה מוציא בחודש על האינטרנט? - 170 ש"ח. הסתבכת פעם בעקבות השימוש באינטרנט? - כן. כמעט נתבעתי דיבה. בכמה פורומים / קומונות אתה משתתף ביום? - בערך ב10 מה הפורום / קומונה שאהוב עליך? - קומונה החרדים. אני מקווה שהפורום הזה יתחבב עד מהרה עלי ועל שאר הגולשים כשתווצר בו אווירה מקסימה ומיוחדת.

בזק בינלאומי

2.5 מגה. + מסנן אתרי תועבה. אפשר קצת להוזיל את התשלום לבזק, אבל זה כרוך בהתחייבות לשנה.

מה זה כולל 'מסנן אתרי תועבה'?

אתה שולט על זה או הם? ובאיזה רמה הם חוסמים? ואגב, מומלץ לעדכן ת'חתימה.

אתה כבר השלישי שמעיר

נו, זה יקרה מתי שהוא :) זה נקרא היי קיפר, שליטה שלהם, אך יש לך סיסמא שאתה יכול לכבותו. (לי אישית היא נאבדה)

אלטער

New member
התשובות שלי

קיים ברשת כ4 שנים. מסתובב בכל הפורומים החרדיים ברשת, וכן באתרי wap השונים

השיסער

New member
אהממ..

אני מסתובב ברשת משהו כמו שנה וחצי. אני משתתף בעיקר ב6 פורומים וקומונות. גולש בהם בשעות הפנאי. התענוג הזה עולה לי משהו כמו 60 ש``ח בחודש. מהו המקום האהוב עלי ביותר? הקומונה הפרטית שלי-מין חלקת אלוקים שכזו שבניתי לעצמי... ב``ה לא הסתבכתי באופן מיוחד עקב הגלישה ויה``ר שכך זה יימשך.

השיסער

New member
קומונה פרטית ואישית.

אם הייתי רוצה לשתף את הציבור בהגיגיי, הייתי פותח אותה לכלל.

...

אני כבר כ 3 וחצי שנים ברשת. גולש כ3-4 שעות בתפזורת. עולה לי 25 ש"ח. לא הסתבכתי ב"ה ברשת. עד היום הייתי רק בפורום חרדים תפוז וצפיתי בבחדרי חרדים. אני אוהב במיוחד את האחרון, גם אם את הגולשים שם אני שונא מוות.

קליגער

New member
התשובות שלי...

לפני כמה זמן התחלת לגלוש באינטרנט? תשובה. 3.5 שנים. כמה שעות ביום אתה גולש? תשובה. המון. כמה כסף בס``ה אתה מוציא בחודש על האינטרנט? תשובה. 90 ש``ח. הסתבכת פעם בעקבות השימוש באינטרנט? תשובה. ב``ה לא. בכמה פורומים / קומונות אתה משתתף ביום? תשובה. 6. מה הפורום / קומונה שאהוב עליך? תשובה. קומונה החרדים.

אני

עד הערב עם פלאפון כשר שאני יוכל ללמוד בשקט בלי ביטול תורה. גולש שעה בערב. לחודש עולה 14 שקל, גולש בפורם ביתר ירושלים חרדים הריון ולידה ,און ליין משוב ,ומקוה בשביל כולנו שתצליחו.

למעלה