שאלון ראשון למתאמן וטופס התחייבות

עתיד999

New member
שאלון ראשון למתאמן וטופס התחייבות

ערב טוב אשמח לקבל שאלון ראשון שמגישים למתאמן פוטנציאלי,שאני לא מכיר.הפנייה היא דרך המייל. כמו כן אני זקוק לטופס התחייבות בין מתאמן למאמן. תודה ושבוע טוב.

tlingit

New member
שאלון וטופס

מה בעצם היית רוצה להשיג משאלון כזה? מדוע שאלון ראשון משמעותי לך, המאמן? מה יכולה להיות משמעותו עבור המתאמנ/ת שלך? והטופס - דומה: איזו התחייבות אתה רוצה? ומה המטרות שלך בהכנסת הטופס למערכת שבינך לבין המתאמנ/ת? מה תהיה משמעותו עבורך ומה תהיה משמעותו עבור המתאמנים? מה תהיה משמעותו בתהליך האימון?

עתיד999

New member
אני חושב

עד כמה שזכור לי ,קראתי בכמה מקומות שטופס ממקד את התהליך. מתאמן יודע ומתחייב לעמוד בלו"ז שנקבע במשימות וכו. אני לא יודע אם הוא הכרחי,אבל חושב שאם כל המאמנים משמתשים בו ,גם אני . עד היום היה לי אימון עם אנשים שהכרתי או ידעתי מי הם ולא השתמשתי בשאלונים. עבורי הוא החלק המשמעותי. רואה בו יותר כדבר המראה למתאמן רצינות בתהליך שנכנסים אליו.

tlingit

New member
טופס משמעותי

השורה האחרונה שכתבת לא לגמרי בהירה לי וגם קצת יצרה לי בלבול במטרות - תיארת את רצונך בטופס שיסייע לך ביצירת תהליך משמעותי למתאמן - כלומר הצורך ממוקד במתאמן וסיימת גם באמירה שהוא משמעותי יותר עבורך ובכך שאתה רוצה להראות למתאמן רצינות - כלומר הצורך ממוקד במאמן אגב, אני, כמו Yin, בדרך כלל לא משתמשת בטפסים וחוזים בתהליך האימון הפעמים שבהן כן השתמשתי בטופס/חוזה הוא כשלאימון מתחברים "כוחות חיצוניים" כמו אם אני יודעת על טיפול מלווה תרופות וכדומה (שאז חשוב לי להבהיר למתאמנ/ת שכל הפסקה בהם צריכה להיות מתואמת עם המטפל/ת-רופא/ה שאחראים על התהליך האחר. ואלה מקרים נדירים באימון

למעלה