שאלון רוק בפורום אופרה וקלאסי חחחחחח

שאלון רוק בפורום אופרה וקלאסי חחחחחח

טוב זה שאלון מהו המעבר הטוב ביותר לטעמכם בקטע הגישור לסולו של גיטרות חשמליות ממה שקיים עד היום, וגם קטע סולו גיטרות הטוב ביותר נחווה דעה

בגלל שמעלים פה תיזות על פסנתר

אני מחפש לעשות אינדיקציה להבנה שלכם ברוק אבל כנראה יצאנו לפנסיה.......

cut2

New member
ברכותיי! ההודעה המביכה בפורום זה זמן רב

אני יכול לחפור לך שעות על סולואים ברוק, אבל זה כל כך לא המקום, כך שיוצא שאתה מביך את עצמך בגדול.

מאיפה אתה יודע שאני מביך את עצמי?

אתה כבר מנחש את הטעם שלי מראש? בחר טרק אחד, אני יציג את שלי מיד אחריך ונראה מי יביך את מי.

L m a o

New member
נו באמת

אתה בא לפורום מוסיקה קלאסית, חושב שאתה יודע הכל ומתחיל לשאול אותנו על רוק. פה מדברים על מוסיקה קלאסית, לא על רוק. אתה לא אמור לצפות שיענו לך פה.

cut2

New member
מה שמביך

זה שאתה מנסה לנגח פה אנשים... וזה גם מעפן, אגב. אין לי מושג מה הטעם שלך ולמעשה זה גם לא מעניין את הפורום. עם תחרויות 'הסולו הטוב ביותר' סיימתי בגיל 16 בערך, כשנמאס לי מהתנצחויות עם מטאליסטים שאוהבים רק דרים ת'יאטר ומטאליקה. I'm not game. ואגב, פעלים בגוף ראשון בזמן עתיד מתחילים בא' ולא בי' (אני אביך, לא אני אביך).

dry country 2:41

או משהו בסגנון........ זה לא התנצחות זה גילוי דעת אתם פה מפרשים כל דבר לתחרותיות שיהיה.. אמרתי שההבנה שלי במוזיקה קלאסית היא לא משהו, אבל גם אנלא נמשך אליה.... כל סוג של מוזיקה היה בהישג יד.... אני העדפתי רוק ומדי פעם מוזיקת עולם, וגם הרבה ישראלי, הדבר הכי קלאסי שנגעתי בו היה יאני שאם אתה שואל אותי הוא גאון.... וגם קיטארו עם "שמיים וארץ" חחחחחחחחחחחחחחחח

L m a o

New member
אז מה אתה עושה פה? לך לפורום רוק

זה לא ברור שפה מדברים על קלאסי? הבנו שאתה לא אוהב קלאסי, הפסד שלך(בבקשה אל תתחיל שוב עם אשכנזים או לא).

למעלה