שאלון ריענון!

Efrat K

New member
שאלון ריענון!../images/Emo175.gif

שאלון ריענון לגולשי הפורום:החלטתי לעשות שרשור מיוחד בפורום הזה להכרת הגולשים בו. שם: גיל: מגורים: איך הגעתי לפורום: במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד): כמה פעמים ותאריכים: חוויה מיוחדת מהמסע: מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע: שאלון לאלה שעוד לא נסעו. שם: גיל: מגורים: איך הגעתי לפורום: מהי העמדה שלך לגבי המסע(מתלבט/עומד לנסוע/לא נסעתי): והתשובות שלי. שם:אפרת. גיל:עוד חודש 18. מגורים:חיפה. איך הגעתי לפורום:דרך קהילת הפורומים של תפוז,מצאתי את הפורום הזה. במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד):תלמידה במשלחת רשמית מטעם משרד החינוך של רשת בתי הספר הדתיים(אמי"ת). כמה פעמים ותאריכים:השנה באוקטובר 2007. חוויה מיוחדת מהמסע:היו המון! לא אשכח את הרגע שבו נחתנו בישראל,זה היה מרגש. מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע:אל תשכחו שעם ישראל חי!

טיפקסית

New member
ואני

שם:בשמת גיל:באוגוסט אני אהיה בת 22 מגורים:קיבוץ עברון,ליד נהריה איך הגעתי לפורום:וואו מצאתי אותו חודש אחרי שחזרתי מהמסע במסגרת מה השתתפתי במסע:תלמידה בבי"ס שבו אני לומדת כמה פעמים:פעם אחת בין ה-20 ל-28 באוקטובר שנת 2004 [כן עברו כבר כמה שנים] חוויה מיוחדת מהמסע:הטקסים במהלך המסע,כולם היו נורא עוצמתיים ואני חושבת שכל אחד מבשלחת שלנו מצא את המקום שאליו הוא מתחבר מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע:,תגלו הקשבה ואמפתיה כלפי מה שאיתכם במשלחת,כי לכל אחד יש את רגעי השבירה שלו במסע,תהיו גאים במי שאתם! ותייצגו את המדינה שלכם בכבוד

שירנות

New member
יאייייי:)

קודם כל-אחלה רעיון!!!כל הכבוד:) סוף סוף מישהו עושה פה משו כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב....לא נעים להגיד הפורום דיי שומם
טוב התשובות שלי:)
שם:שירן:)
מגורים:חיפה:)
איך הגעתי לפורום:לפני המסע ממש כמה חודשים לפני הייתי ממש חדורת מוטיבציה ללמדו על המסע לדעת עליו דברים לקרוא לראות תמונות מצגות סרטונים פשוט הכל!!!וזה עוד בכלל לפני שידעתי שאני יוצאת,כשרק הודיעו על זה בבית ספר...קיצור קראתי על זה הרבה ראיתי המון תמונות ויום אחד במהלך החיפוש שלי בגוגל נתקלתי בפורום ונכנסתי והיה ממש מעניין אז נשארתי:)בהתחלה רק קראתי מאוחר יותר גם כתבתי:)וגם הכרתי פה חברה ממש טובה אז זאת ההזדמנות להודות לפורום
במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד):תלמידה:)
כמה פעמים ותאריכים:פעם אחת:) ב-2.10 עד ה-9.10 :)
חוויה מיוחדת מהמסע:אמממ ואוו זה מסע ממש חוויתי אז לבחור רגע אחד זה קשה אבל אני חושבת שהטקס שעשינו במאיידנק לא היה לי קשה באף טקס כמו שם-אחד הרגעים היותר מרגשים במסע,הרגשתי שעוד שנייה אני נופלת שם מהמדרגות(עשינו את הטקס על המדרגות) :)
מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע:אמממממ...ואוו פשוט תנסו להיות שם...אל תצלמו כל הזמן תשמעו מוזיקה כל הזמן וכו'...פשוט תהיו בזה...אה וגם תהנו כי אחרי הכל זה לא מסע של סבל ויש בו בין השאר גם המון הנאה ואתם תזכרו אותו כל החיים שלכם:)

חייםלוי

Member
מנהל
תודה על השרשור

שם: חיים לוי בן 56 הגעתי לפורום משום שרוני שפתחה את הפורום פנתה אלי (אמא שלה ואני ניהלנו יחד את פורום אפילפסיה - תמיכה) לא הייתי בפולין. אני מאד מעריך את אלה שנוסעים. אני חושב שיש בני נוער נהדרים שהמסע הזה נוגע בהם. נכון שיש גם אחרים אבל אלה מיעוט מבוטל. עבור אלה שהמסע אכן עושה להם זה שווה.

yarden d

New member
אני! ../images/Emo13.gif

שם: ירדן
מגורים: י-ם
איך הגעתי לפורום: די מוזר, אבל הגעתי לפורום אחרי המסע. נכנסתי לדף הראשי של תפוז וראיתי קטע קטן ממישהי שכתבה פה- מתוך סקרנות נכנסתי.
במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד): תלמידה
כמה פעמים ותאריכים: ב-8.10.07
חוויה מיוחדת מהמסע: כל המסע היה מיוחד... אבל החוויה שהכי זכורה לי זה שנתנו לנו להסתובב לבד במחנות. שם הייתי עם עצמי.
מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע: המסע הזה הוא מדהים והחוויה שתעברו תלווה אתכם לכל החיים.

or1malka

New member
עונה..

שם:אור גיל:17 מגורים:מרכז איך הגעתי לפורום:מאוד התלבטתי אם ליסוע או לא ופשוט מצאתי את הפורום בשיטוטים בפורומים של תפוז..מאוד עזרו לי :p במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד):תלמידה כמה פעמים ותאריכים:פעם אחת בנובמבר 2007! חוויה מיוחדת מהמסע:הכל היה מדהייייים!! פשוט מדהים! מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע:לא להתבלט,פשוט לנסוע! לזרום עם זה שאלון לאלה שעוד לא נסעו. שם: גיל: מגורים: איך הגעתי לפורום: מהי העמדה שלך לגבי המסע(מתלבט/עומד לנסוע/לא נסעתי):

Pukipsey007

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שם:רוני גיל:21 מגורים: כרמיאל איך הגעתי לפורום:אחרי הנסיעה לפולין רציתי להכיר עוד בני נוער שנסעו במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד):תלמיד כמה פעמים ותאריכים:פעם אחת, אפריל 2004 חוויה מיוחדת מהמסע:היה קשה באושויץ מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע: קחו מוזיקה

אזירפאל

New member
תשובות

שם: אלעד גיל: 19 מגורים: רחובות איך הגעתי לפורום: לפני שיצאתי למסע חיפשתי מידע באינטרנט ומצאתי את הפורום הזה. במסגרת מה השתתפתי במשלחת לפולין(מדריך/מורה מלווה/הורה מלווה/תלמיד): תלמיד כמה פעמים ותאריכים: פעם אחת, 1-9/3/2006 חוויה מיוחדת מהמסע: שתיים: ההכנה של המדריך בלילה שלפני הסיור באושוויץ, וטקס "לכל איש יש שם" במוזיאון באושוויץ 1. מסר או טיפ לאלה שעומדים לנסוע: נסו ללמוד כמה שתוכלו.

למעלה