שאלון שאהבתי ורציתי לשתף

שאלון שאהבתי ורציתי לשתף ../images/Emo23.gif

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר . על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. ז"א פשוט לקחתי את המוסיקה שלי, ולחצתי על נגן הכל. שזה ממש הרבה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? ד מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לקוח מבלוג של חברה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

gal255

New member
פרסמתי פה את השאלון הזה לפני כמה שבועות

רק חבל שרק שתיים או שלוש בנות ענו עליו.

gal255

New member
חח את לא צריכה לבקש סליחה.

סתם ציינתי עובדה חח והנה התשובות שלי: איך העולם רואה אותי? angels האם יהיו לי חיים מאושרים? בנתיים מה אנשים באמת חושבים עליי? אישה כנענית האם אנשים חושקים בי בסתר?Dark Blue איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Carnival מה אני צריך לעשות עם חיי? שער 6 עצה טובה בשבילי: Parachutes מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? You're Not Alone - ניק לשאיי (מה זה השיר הזה בכלל?) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תוך דקה - מטרופולין איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? השיר שלנו - אביב גפן. ובהלוויה שלי? לבתי קפה - עברי לידר. איזה סוג גבר אני אוהבת? On A Night Like This איך יהיה לי מחר? הימים שלנו למה אני כאן? What's Up Lonely בתור מה אנשים יזכרו אותי? Keep On Loving You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Can't Not - אלאניס מוריסט. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הברית שצריך לחדש איך תהיה השנה הזו? Running Out Of Days

יוב101

New member
אני../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? נער ונערה-שירה גבריאלוב
האם יהיו לי חיים מאושרים?ידיים למעלה-כנסיית השכל
מה אנשים באמת חושבים עליי?addicted-simple plan
האם אנשים חושקים בי בסתר?everytime-simple plan
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אנ'לא יודע איך לומר לך-רן דנקר
מה אני צריך לעשות עם חיי? love today-mika
עצה טובה בשבילי: הגברים בוכים בלילה-שלומי בראל
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? תשמח-אריק ברמן
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כבשים-עברי לידר
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? דניאל- אלון דה לוקו
ובהלוויה שלי?זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן
איזה סוג גבר אני אוהבת? ילד אסור, ילד מותר-שלומי בראל
איך יהיה לי מחר? don't matter-akon
למה אני כאן? five colors in her hair-McFly
בתור מה אנשים יזכרו אותי? all about you-McFly
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? jump-simple plan
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? perfect-simple plan
איך תהיה השנה הזו?beautiful girls-sean kingston

hili2006

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo36.gif

איך העולם רואה אותי? סלבנות- דפשמוד האם יהיו לי חיים מאושרים? מעמיד פנים- אריק סיני מה אנשים באמת חושבים עליי? דברים שאני שונא\ת בך- פלוריסיינטה האם אנשים חושקים בי בסתר? ימים טובים-נמרוד לב איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מרגישה- פלוריסיינטה מה אני צריך לעשות עם חיי? יש אגדה- פלוריסיינטה עצה טובה בשבילי: וכך היא תהיה- פלור מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? כשאת איתי- רן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? משהו ממני- הראל סקעת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בואי נעזוב- רן ועילי ובהלוויה שלי? פחות אבל כואב- יהודה פוליקר איזה סוג גבר אני אוהבת? לילה טוב- שלומי בראל איך יהיה לי מחר? פרחים צהובים- פלוריסיינטה למה אני כאן? כמה עוד אפשר - הראל סקעת בתור מה אנשים יזכרו אותי? מאז שראיתי אותך - פלור איזה שיר יתקע לי בראש מחר? נוקיניג און הבנס דור- אבריל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? יחד נתגבר- סינרגיה איך תהיה השנה הזו? קיפ הולדינג און- אבריל

למעלה