שאלון שאולי יעורר פה את המצב

שאלון שאולי יעורר פה את המצב../images/Emo187.gif

מה נשמע? הכל טוב? מה עשיתם היום? אתם עייפים? מה עוד יש לכם לעשות היום? יש מבחן בקרוב? קבלתם ציון היום?... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? איך החיים בסה''כ? מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? רוצים לעזוב את הארץ? רעבים? מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? מה אתם שותים בבוקר ? כמה זמן לוקח לכם לשתות ? כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? האם השבוע עבר מהר ? אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? למה ? האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? באיזה צבע המעיל שלכם ? עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? איזה ספר אתם קוראים ?

Nira22

New member
מורי, כל הכבוד על השאלון ../images/Emo45.gif

מה נשמע? רגיל, נחמד. הכל טוב? כן. מה עשיתם היום? הסתובבתי, ישנתי ויצאתי לפגישה גרועה. אתם עייפים? לא. מה עוד יש לכם לעשות היום? הרבה, בעיקר לסדר את החדר ולהיפטר מהררי הכביסה. יש מבחן בקרוב? לא. קבלתם ציון היום?... לא/ מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברה טובה מהאינטרנט. מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? החברות הטובות שלי. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? החברות הטובות שלי. איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה ושתישאר כך. איך החיים בסה''כ? רגילים. מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו? מקום שבו לא אצטרך להתמודד עם אף אחד/ת. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אוסטרליה. רוצים לעזוב את הארץ? לא. רעבים?הייתי ואכלתי עכשיו. מה בא לכם לאכול? לא משנה. יש חבר\ה? לא. חבר\ה הכי טוב\ה? כן, כמה. מה הדבר הכי מופרך שבא לכם לעשות? לצעוק. זמר אהוב- פיל קולינס. זמרת אהובה- מדונה. שיר שמתנגן ברקע- Laura Brannigan self control. מה בא לכם לשמוע עכשיו? כל דבר שיוציא ממני את המחשבות. מה אתם שותים בבוקר ? נס קפה. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 5 דקות. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?60 דקות. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא. האם השבוע עבר מהר ? כן. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? טוב. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אשתדל לקרוא ספר. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?שהבחור שאני מחבבת ירגיש בדיוק כמוני. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לפעמים. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? לא , רק כשממש קפוא עם מפזר חום. באיזה צבע המעיל שלכם ? ורוד. עם מי מזמן לא נפגשתם והייתם רוצים להיפגש ? אין מישהו/י מיוחד/ת. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה הייתם עושים ? נדוש אבל קניות. איזה ספר אתם קוראים ?אין משהו כרגע.

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

מה נשמע? פ'סדר.. קצת חולה הכל טוב? פחות או יותר מה עשיתם היום? כלווום! טלויזיה מחשב טלויזיה מחשב אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? לישון חח יש מבחן בקרוב? לאאא רק איזה עוד שבוע וחצי או יותר אפילו :):):) קבלתם ציון היום? יאפ! ואי השאלון הזה ממש מתאים לי היום אממ קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה :) מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אמא מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת.. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אממ שאלות קשות לויודעת מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ"ל איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? משו באמצע איך החיים בסה''כ? בסדר מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בחופשה ככה עם חברות לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? שום מקום! לבקר סבבה אבל לא לגור! פה הכי טוב :) רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? כל מיני מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? - זמר אהוב- ? זמרת אהובה-? שיר שמתנגן ברקע- של גוד שארלוט דיסק שמתנגן ברקע- כנ"ל מה בא לכם לשמוע עכשיו? מה שאני שומעת חח מה אתם שותים בבוקר ? חלב לפעמים או כלום. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? דקה? כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? שעה לפחות האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא כ"כ זוכרת.. האם השבוע עבר מהר ? יאפ! תמיד עובר מהר אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? לא משנה לי מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אותו דבר- לישוווון :) מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שאני פתאום לא אהיה מצוננת חחח סתם אממ לא יודעת... איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? שאלתם את זה כבר למה ? - האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? ממש לא האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? מתה על הקור, על החורף בכלל! באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור ואדום עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אמממ אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? קניות! איזה ספר אתם קוראים ? שום דבר כרגע.

עונה לפני השינה ../images/Emo187.gif

מה נשמע? עייפה רצח הכל טוב? כן מה עשיתם היום? עבדתי עד הצהרים ואחרי הצהריים הייתי עם אחותי אתם עייפים? מאוטטט מה עוד יש לכם לעשות היום? לחשוב על פעילות ליומולדת מחר של חניכה שלי יש מבחן בקרוב? לא קבלתם ציון היום? לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אחותי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? ליודעת תשאלו את זה אנשים אחרים מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? דרורי מרוני עדסיט סיוונואלי ותומר מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אלה מלמעלה איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? פסדר איך החיים בסה''כ? חרא מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? חו"ל לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? הודו רוצים לעזוב את הארץ? לא ממש רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? אין חיה כזאת לדעתי מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לישון? זמר אהוב- עברי לידר, ירמי קפלן,ברי סחרוף,אביב גפן,גלעד שגב זמרת אהובה- דנה ברגר,סלין דיון שיר שמתנגן ברקע- ניסים - עברי לידר דיסק שמתנגן ברקע- זה לא אותו דבר של עברי לידר מה בא לכם לשמוע עכשיו? את עברי לידר
מה אתם שותים בבוקר ? תה כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 10 דק' כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? בין שעה לשעה וחצי האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? אני כבר לא זוכרת האם השבוע עבר מהר ? כה אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה בסדר מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? עבודה
מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? טלפון ממשהו מסויים איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? במיטה למה ? כי אני עייפה האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לא האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? אני מתה על הקור אני כולי מתה על החורף ובבית יש לי תנור . באיזה צבע המעיל שלכם ? יש לי שנים אחד ורוד ואחד כחול אפור כזה עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? תומר מרוני ודרורי אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? הולכת לתו השמיני וקונה מלא דיסקים איזה ספר אתם קוראים ? למען האמת סיימתי את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ועכשיו אני לא קוראת כלום לילה טוב

noni2222

New member
עונה על הבוקר.

מה נשמע? הכל בסדר.. הכל טוב?כן מה עשיתם היום?קמתי מהמיטה=/ אתם עייפים?לא מה עוד יש לכם לעשות היום?כלום... כל היום מה שבא לי:) יש מבחן בקרוב?לא קבלתם ציון היום?...לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אמ.. חברות שלי (סמדר וענבר.. ענבר כתבתי אותך אחרונה בכוונה כדי לעצבן אותך) מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?אין לי שמץ=/ מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? חברות ומשפחה מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?לא יודעת... איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ?סבירים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?ישראל לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?אוסטרליה רוצים לעזוב את הארץ?כבר עזבתי. רעבים?כן מה בא לכם לאכול?אמ. גלידה. חם לי רצח. יש חבר\ה?נופ.. רק בחלומות. חבר\ה הכי טוב\ה? ענבר וסמדר.. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא יודעת זמר אהוב-אין זמרת אהובה-הילארי דאף שיר שמתנגן ברקע-weird דיסק שמתנגן ברקע-hilary duff מה בא לכם לשמוע עכשיו? אמ... הילארי דאף? מה אתם שותים בבוקר ? מיץ תפוזים.. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? דקה כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? חצי שעה האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? אמ... שלא ניכנס לזה חברה שלי מהכיתה בפורום הזה.. (ענבר סתם.. כמובן שחלמתי על נדנדה) האם השבוע עבר מהר ? כן אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? טוב.. בא לי סוף שבוע.. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אמ.... לא יודעת מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? זה לא יקרה, אבל שהוא יהיה חולה ויתחבר לאי סי. שהיא תיהיה חולה ותיתחבר לאי סי, או ההיא השניה (נדנד הענבר או סמדר) איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? ישראל למה ? כי משעמם באוסטרליה. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? אצמע הקיץ. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? גרר אני מקררת אותו.. באיזה צבע המעיל שלכם ? כחול-ורוד עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? פווו כל הכיתה שלי והמשפחה שלי. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? אמ.. קניות.. איזה ספר אתם קוראים ? כלום): כל הספרים עדיין לא הגיעו בדואר.

sibonishani

New member
סופסוף התעוררתנו ../images/Emo28.gif

מה נשמע? סבבה הכל טוב? החיים דבש מה עשיתם היום? הגעתי למשרד, יש לי כמה תביעות להגיש וכמה פגישות אתם עייפים? מאוד! הייתי בחתונה אתמול מה עוד יש לכם לעשות היום?פגישות עם לקוחות, ולהכין מתנה לגיסתי לעתיד, למצוא תקליטן לחתונה יש מבחן בקרוב? מזמן מזמן כבר אני לא לומדת קבלתם ציון היום?... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? שי, הארוס שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? שי , הארוס שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? כמובן, שי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כמובן, שי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ? סבבה, יש אהבה, יש עבודה, יש משפחה, ובריאות מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? ניו יורק ואוסטרליה עם שי לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ניו יורק, עד שיוולדו ילדים רוצים לעזוב את הארץ? מי לא, אבל רק לשנתיים שלוש רעבים?לא מה בא לכם לאכול? כל דבר עם שוקולד יש חבר\ה?יש לי ארוס ואני מתחתנת חבר\ה הכי טוב\ה?יש כמה ואחת מהן באוסטרליה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לארוז את שי ולצאת לטיול זמר אהוב-פוליקר \ גידי גוב זמרת אהובה- ריטה שיר שמתנגן ברקע- רדיו 99 דיסק שמתנגן ברקע-שירים רומנטיים מה בא לכם לשמוע עכשיו? אנסטסיה מה אתם שותים בבוקר ? מים כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 2 שניות כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?חצי שעה האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? כן. מה זה היה ? זכינו באיזשהו דיון ושחררו את הלקוח שלנו ממעצר האם השבוע עבר מהר ? מאוד אם כן, האם זה טוב ? רע ? בסדר אם לא, האם זה טוב ? רע ? מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? שבת שעברה הייתי באילת- רבעו"ש, השבת- אצל גיסי וגיסתי לעתיד בראשון, אז אתן יכולות לתאר לעצמכן מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?צלצול משי איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ?במקום חם על חוף הים למה ? האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ?דה האם אתם נהנים מהקור ? כשאני מתחת לפוך עם שי האם אתם מחממים את הבית ?לא איך ? באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור ואפור עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ?החברה הכי טובה שלי מיכלי אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? משתוללת בקניון איזה ספר אתם קוראים ? יער נרווגי של הרוקי מרוקמי

שירB

New member
אחלה שאלון. אם מעניין אתכם אז...

מה נשמע?בררר הכל טוב?ממש לא - אני חולה מה עשיתם היום?למדתי חצי יום אתם עייפים?לא ישנתי איזה שבוע שלם.. מה עוד יש לכם לעשות היום? לנקות את החדר לשבת יש מבחן בקרוב? כן, אזרחות קבלתם ציון היום? 90 בספרות מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברה שלי ואח שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?כמו מורי - אין לי מושג אנשים קרובים: חברים ומשפחה איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? רעההההההה איך החיים בסה''כ? לא מתלוננת מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? far far away לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אוסטרליה רוצים לעזוב את הארץ? כרגע לא רעבים?לא...חולה:( מה בא לכם לאכול? אקמול ושיעבור הכאב יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? שמרית חברה מהקיבוץ מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לטוס בכדור פורח זמר אהוב-ג'ימי הנדריקס, עברי לידר, ברי, אביב גפן,אהוד בנאי זמרת אהובה-ארית'ה פראנקלין, דיון ווריק,יהודית רביץ, אלאניס מוריסט, טרייסי צ'פמן שיר שמתנגן ברקע-עברי לידר-זכיתי לאהוב דיסק שמתנגן ברקע-mp3 במחשב מה בא לכם לשמוע עכשיו? for my lover- tracy chapman מה אתם שותים בבוקר ? כלום כמה זמן לוקח לכם לשתות ? כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? תלוי ביום. יכול להיות 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא זוכרת האם השבוע עבר מהר ? כן אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? רע הייתי במיטה לא עשיתי שום דבר מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אשלים משימות.. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שיפסיק לכאוב:(:(:( איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? רחוק למה ? צריכה להתנקות מהשגרה האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ?כן האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? שונאת קור. הבית מחומם עם כל האמצעים באיזה צבע המעיל שלכם ?יש לי הרבה: אדום, שחור, כחול-לבן,חום עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? דודים בחו"ל אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? מעצבת את החדר איזה ספר אתם קוראים ?באנגלית - המקרה המוזר של הכלב. בעברית - הר אדני של ארי דה לוקה

yaelelele

New member
מורי גאונה של אמא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

מה נשמע?אצלי.. אחלה הכל טוב? וואלה הכל טוב מה עשיתם היום? למדתי מתמטיקה קראתי ניגנתי אכלתי ושוב אכלתי וישנתי.. אתם עייפים? לא ממש מה עוד יש לכם לעשות היום? ללכת עם אבא שלי מכות , לנגן עוד קצת וסתם כל מיני דברים יש מבחן בקרוב? לא... קבלתם ציון היום?... גם לא! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? שכן שלי בן (אבל הוא תינוק) מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אמא שלי (מוזר מאד...) מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?מאמא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?מאמא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ?חיים... מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו?בלונה פארק חחחח לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?אוסטרליה או אורוגוואי רוצים לעזוב את הארץ?כאילו דה!!! רעבים?כן מה בא לכם לאכול?ג'חנון יש חבר\ה?ב*** שלי חבר! חבר\ה הכי טוב\ה?אין חברים מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא לעניין עכשיו...
זמר אהוב-אין זמרת אהובה-אין שיר שמתנגן ברקע-לא יודעת דיסק שמתנגן ברקע-אין!! מה בא לכם לשמוע עכשיו?אמ.. קאנטרי..... מה אתם שותים בבוקר ?קפה כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 5 דקות כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?חצי שעה האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? אני לא ישנה ולא חולמת כרגע האם השבוע עבר מהר ? כן אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה טוב.. זה טוב מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? כלום מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?אבא מגיע לביקור בבית!! איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בהרי הגילבוע למה ? חחח לא יודעת סתם אמרתי האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לאאאאא האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? אני אוהבת קור! ואני עם שמיכה.. באיזה צבע המעיל שלכם ?כחול כהה עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? קובי....
אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ?משפצת את הבית שלי!! איזה ספר אתם קוראים ?סודות , קצרצרים וסהרת נפש...

moria007

New member
גם אני רוצה!!!!

מה נשמע? אה... לא משהו. הכל טוב? חוץ ממה שלא.... חחחחח.... מה עשיתי היום? עבדתי וגם ניקיתי את הבית! אתם עייפים? מתה מעייפות!!!! מה עוד יש לעשות היום? לראות את מכבי בטופ 16 מול אולקר... יאללה מכבי! יש מבחן? לא ממש.... חמש שנים כבר אין לי מבחנים... חחח... ולפחות לשנה וחצי הקרובות גם אין לי (אוניברסיטה רק באוקטובר 2006....) מי הבנאדם הכי קרוב אליכם? חברתי הטובה ואחות שלי. על מי אני הכי סומכת? אמא שלי. הכי סומך עלי? אין לי מושג... אני מקווה שכל המשפחה והחברים שלי יודעים שיש על מי לסמוך... הרגשה כללית? על הפנים למען האמת... אני דיי בתקופה מגעילה... חייבת חיים, דחוף!!!!! איך החיים? בגדול אני אופטימית, בסוף הכל יהיה בסדר, פשוט עכשיו קצת מגעיל לי... המקום שבא לי להיות בו? טרק טונגרירו קרוסינג בניו זילנד או אולארו (איירס רוק) באוסטרליה. מקום חוץ מישראל לגור בו לתמיד? ללא ספק, ניו זילנד. חושבת לעזוב את הארץ? רק לתקופה מוגבלת, את חיי אני אחיה כאן ופה אגדל משפחה ביום מן הימים..... רעבה? כל הזמן.... חחח... בא לי לאכול? סטייק טוב ואז תותים! חבר? וואי....איזה תזמון, יש לך מורי.... היה לי חבר לשבוע ולפני שהתרגלתי זה כבר נגמר! ועכשיו רק גיליתי כמה זה היה חסר לי, להיות עם מישהו... הכי טוב? ללא ספק, הוא היה הכי טוב עד עכשיו...
הדבר הכי מופרח שבא לי לעשות? לדעת לשיר. ברצינות, אני הזייפנית הכי גדולה בעולם, ואני כל כך אוהבת לשיר, זה פשוט לא פייר! זמר אהוב? ברי סחרוף ורמי פורטיס, כוורת, ערן צור, קשה לי לבחור... זמרת אהובה? דיידו, יהודית רביץ, מזי כהן. דיסק ברקע? טלוויזיה כרגע, אבל לצורך העיניין היום קניתי את הדיסק של דניאל סולומון וחרשתי עליו... שיר? "רבות הדרכים" של דניאל סולומון. בבוקר? לא שותה, אוכלת טוסט. כמה זמן מהרגע שהשעון מצלצל עד שאני מחוץ לדלת? 40 דקות (כולל 10 דקות נודניק). חלום משמעותי? דווקא השבוע לא זכורים לי חלומות, אז הם בטח לא משמעותיים.... איך עבר השבוע? כל יום בנפרד עבר לאט אבל עכשיו כשאני מסתכלת על יום ראשון זה נראה לי כאילו זה היה לפני 10 שנים... האם זה טוב? בטח, זה היה שבוע, אחד המגעילים. בעבודה היה חרא במיוחד. מה אני אעשה השבת? אסע לחברה שלי לגולן ונצא לטיול כמו שעשינו בניו זילנד!!!! וואו, אני מחכה כל כך כבר!!!! מה צריך לקרות כדי שאחייך היום? שמכבי ינצחו!!! מחממת את החדר (בקיבוץ)? רדיאטור. מה קור מונע ממני? כלום, אני אוהבת חורף... מעיל? שחור מהמם מזארה. עם מי מזמן לא נפגשתי ואני מתה להיפגש? אח שלי שלומד בקנדה, חברה שלי מהטיול מיפן ואת כל החיילים שלי מהצבא! זמן פנוי ו- 1000 ש"ח? זמן- לישון... כסף - לקנות בגדים!!!!!!!! ספר? בשבוע האחרון לא יצא לי לקרוא, אבל אני ממליצה על "הנעלמים" וגם על "עולם הסוף" שניהם מצויינים ומותחים מאוד! איזה כייף שיש פורום, ככה לשפוך את הלב!!!!!!!!!!!!

kishkush20

New member
כמה שאלות על הבוקר...

אני נמצאת בעבודה, הבוס עוד לא הגיע, אז החלטתי לענות על השאלון... אני תוהה אם מישהו באמת קורא את התשובות... מה נשמע? טוב, תודה הכל טוב? הרוב מה עשיתם היום? בינתיים רק התעוררתי להלכתי לעבודה אתם עייפים? כרונית מה עוד יש לכם לעשות היום? שום דבר מיוחד (תודה לאל) יש מבחן בקרוב? לאאאאא! קבלתם ציון היום?... על מה? מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברה שלי ר' מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? כנ"ל מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? כנ"ל מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ"ל איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? בסה"כ טובה איך החיים בסה''כ? יום אסל יום בסל מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו? בבית, במיטה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ארה"ב רוצים לעזוב את הארץ? לא שוללת את האפשרות רעבים? לא, כרגע אכלתי מה בא לכם לאכול? שוקולד זה תמיד טוב... יש חבר\ה? יש משהו פוטנציאלי חבר\ה הכי טוב\ה? יש כמה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? וואלה, לא מצליחה לחשוב על משהו זמר אהוב- רק אחד?! זמרת אהובה- כנ"ל שיר שמתנגן ברקע- שיר הפתיחה של בנות מקלאוד דיסק שמתנגן ברקע-פסקול של בנות מקלאות (ותודה לאימיול) מה בא לכם לשמוע עכשיו? אני שומעת כבר את מה שבא לי מה אתם שותים בבוקר ? שוקו כמה זמן לוקח לכם לשתות ? תלוי אם זה חם או קר כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? 45 דקות האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? חלומות שווא ידברו האם השבוע עבר מהר ? הוא רק התחיל
אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? אם זה טוב ואם זה רע אין כבר דרך חזרה... מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? שינה בשבת תענוג מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שהבוס לא יגיע. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? כבר שאלת את זה.. בבית, במיטה למה ? כי אני עייפהההההההה האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לא ממש האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? לא נהנית, מחממת, מזגן או מפזר חום באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אין אפ'חד ספציפי אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? שופינג איזה ספר אתם קוראים ? מלחמת הבקיע

ועכשיו אני..

שלומי מצויין,תודה. היום סידרתי קצת את הבית, עשיתי כביסה ופחות או יותר זהו. אממ..מה עוד לעשות?! יש לי פר"ח היום
ואח"כ מקווה להספיק לסדר היום את החדר..לעשות כביסה שוב..ואולי גם לצאת בערב. המבחן הבא שלי יוצא באפריל. ציון עדיין לא קיבלתי היום. על מי אני הכי סומכת?!..שאלה טובה
אין לי מושג. מי הכי סומך עליי?!..וואלה..גם אין לי מושג..אולי חברה טובה שלי. הכי קרוב אליי..החברה הנ"ל. מרגישה הכי קרובה לחברה הנ"ל שהיזכרתי, לחברה נוספת ולעוד אדם מקסים שאני מכירה. ההרגשה הכללית טובה..משתפרת מרגע לרגע..
החיים בגדול די בסדר. הכי בא להיות עכשיו זה בחוץ..בגן כייפי כזה..נעים..ירוק כזה..עם אחד מהאנשים שהיזכרתי מקודם. הייתי רוצה לטוס לאוסטרליה..אממ..ולהישאר שם תמיד לא ממש בטוחה. לעזוב כן ולא..עדיין שנוי במחלוקת. רעבה..לא ממש, אבל לא אתנגד לגלידה טובה
. חברים הכי טובים..מי שהיזכרתי מקודם ועוד כמה קצת פחות.. בא לי לעשות צניחה חופשית..אבל אין לי ממש אומץ. זמר אהוב- עברי לידר, דיוויד ברוזה, גידי גוב, B.I.G ועוד כמה.. זמרת אהובה- גלי עטרי ו-Rebecca Lavelle כמובן
וברקע..השנייה נגמר Wham - Never Gonna Dance Again ועכשיו התחיל Whitney Houston - I Will Always Love You אני שומעת עכשיו מה שבא לי
. על הבוקר שותה נס ולא לוקח לי יותר מדי זמן לסיים אותו.
ממתי שקמה ועד שיוצאת..הרבה מאוד זמן..אפילו יובלות..יש לי בעיה עם זמנים
לא זכור לי שחלמתי חלום משמעותי השבוע..אם לא מחשיבים את שבת כמובן. השבוע עבר יחסית בסבבה. השבת אהיה לבד..אז משערת שאקרא רוב השבת
מה צריך לקרות כדי שאהיה שמחה.. השניה זה קרה..קיבלתי ציון ועברתי בקורס מזה מעצבן שגררתי איתי כבר משנה שעברה
איפה הייתי רוצה להיות..השאלה הזו הייתה כבר, לא? האם הקור מונע דברים..אממ..לא במיוחד. האם אני נהנית ממנו..פעם כן ופעם לא
הבית ממש לא צריך חימום
אבל כשכן אז מקס' מדליקים את המזגן. המעיל שלי בצבע שחור. הייתי רוצה להיפגש עם חברה שלי שהתחתנה שהרבה זמן לא ראיתי
אם היה זמן פנוי וכסף..הייתי חורשת את העיר וקונה את כל מה שנמנעתי מלקנות עד עכשיו
אני כרגע קוראת את "הטיפול הפסיכולוגי שלי" והתחלתי גם את הספר של יאנוש קורצ'ק "איך לאהוב ילד". היה קצת מתיש
אבל נחמד
תודה.

למעלה