שאלון שאלון ../images/Emo66.gif ../images/Emo132.gif

dudwity

New member
שאלון שאלון ../images/Emo66.gif ../images/Emo132.gif

תתעוררו קצת:). 1. מי הכיר לכם את סטאר טרק? עם מי צפיתם בפרק הראשון? איזו סדרה? 2. אילו השפעות יש לסידרה על חייכם, איך היא באה ליידי ביטוי? אני אתחיל:). ובכן התחלתי לצפות בסטאר טרק המקורית בחופש הגדול שעוד הייתה התוכנית רואים 6/6. אהבתי אותה. ואז הגיע הדור החדש. בתחילה גילתי אנטגוניזם כמו כל אדם מוצע ששונא שינויים חחח אבל אז התאהבתי גם בה.. לאחר מכן התאהבתי בוויאג'ר.. וכך הלאה.. אז אפשר לומר שהכרתי את סטאר טרק בעצמי... ולסדרה יש השפעות על חיי אין ספק, היא גורמת לי לחשוב של דילמות אתיות, על עתיד האנושות, מספקת לי מקום לדימיון רב, מדגימה אנתרופולוגיה מצויינת ועוד. בימים אלה אני מתכנן מסכי LCARS לתלות על הקירות ליד שולחן העבודה חחח (הרבה יותר מעניין מללמוד למבחנים). אני יכול לספר על חלומות רבים שחוותי בעקבות הסידרה, חלומות כלכך מורכבים ומתוחכמים שבהקיץ לעולם לא הייתי מצליח להגות אותם. חלקם הצלחתי לרשום אפילו. טוב זהו:). תורכם.

הלו, זה רדיו?

מישהו בבית? טוב, אני אענה. 1- אחותי הגדולה הכירה לי את סטאר טרק. גם היא מאלו שראו את המקורית ב"רואים 6:6", ואח"כ היא עברה לדור הבא ואני בעקבותיה. כשבאה לארץ DS9 היא הייתה חשדנית וחשבה שזו סדרה מחורבנת ( אפרופו אנשים שלא אוהבים שינויים...) אבל אני התעקשתי וראיתי עוד פרק אחד או שניים והחלטתי שזה כן שווה, ובזכותי היא השתכנעה. ../images/Emo13.gif היא כ"כ השתכנעה שבצבא הדבקתי לה את הכינוי "דקס" וכולם קוראים לה ככה עד היום וכנראה גם לנצח. 2- השפעות על חיי? יש, אבל לא כאלה שאפשר לראות, כגון פוסטרים ומרצ'נדייס. אבל אני בטוחה שאם לא הייתי רואה את זה הייתי גדלה אחרת. סה"כ, כשחברותיי לכיתה גנבו את נעלי העקב והאיפור של אמא, אני ראיתי את צוות האנרפרייז מתמודד עם סוגיות מעוררות מחשבה כגון טרור, אתיקה, פילוסופיה, מוסר וכו'... שלא לדבר על אוצר המילים באנגלית. מהבחינה הזו הם עשו יופי של עבודה. דרך, אגב, זה לא קשור לשאלון אבל הייתי חייבת... בזמן שאני כותבת את ההודעה הזו פתאום ראיתי את באנר הפרסומת שנמצא בפורום כרגע ולא יכולתי שלא לתהות: מה תפוז חושבים לעצמם...? הפרסום אמור להיות אפקטיבי בגלל הפילוח המדוייק של קהל היעד - יעני, מה פשוט יותר מלפרסם מזון כלבים בפורום כלבים, ומטרנה בפורום "הורים טריים"? אז זה כנראה מה שהם חושבים עלינו, חבר'ה. (מצ"ב צילום מסך) רוצים להגדיל בשקל תשעים?

n i v1

New member
טוב, עכשיו אני

1- אני לא חושב שמישהו אחד הכיר לי את סטאר טרק. כילד גם הייתי רואה אותו בטלויזיה החינוכית ואז זה עבר לערוץ 2 בשעה 14:00 בצהריים... מי שהכניס אותי לעולם הטרקדום היה חבר מגיל 14 ששמו גלעד. היתה לו חבילה נורא מגניבה של קוביית בורג עם מספר קלטות וידאו של פרקי הבורג ואת המשחק של TNG, הטכניקל מניואל האלמותי שנתן לנו להסתובב ברחבי האנטרפרייז... מעבר לזה, לחבר אחר שלי היו המון קלטות וידאו שהוא ואחיו הקליטו עם השנים. משם עלתה בי המחשבה להקליט ולאסוף את הקלטות, שנותרו עד היום, ושהיום הן כאבן שאין לה הופכין. 2- השפעות? אני חושב שמהסדרה המקורית, הסרטים והדור הבא, לקחתי בעיקר את צורת ההסתכלות הוולקנית על בני האדם דווקא. דווקא זה שספוק ודאטה שמו מראה להתנהגות האנושית, והפכו אותה ממוכרת ומובנת למשהו שהוא פחות אגוצנטרי, פחות מרכז העולם ולמעשה פתחו לי את החשיבה לאפשרויות אחרות, לנקודות מבט של אחרים ולא רק שלי... שם נזרעו הזרעים. עם ספוק.

DDN

New member
עונה עונה

המס"ב הראשון שלי היה הסרט הראשון, שאמא שלי ואחותי הכירו לי. אחרי זה בא הקומיקס (שתורגם לעברית ע"י קווין קומיקס בזמנו) חזרתי ל"דור הבא" דרך בת דודה שלי, ומאז לא עזבתי. איך השפיע על חיי? נותן לי השראה למערכות שלי במשחק (מנחה משחקי תפקידים, לא של מס"ב), עולה לי הרבה כסף (אני רוצה לקנות את כל DS9, שהיה ב1800 ש"ח, ועכשיו בגלל שהדולר עלה שוב זה 2100)

Deanna2688

New member
מפה ועד הודעה חדשה!

ראיתי עם אח של שהייתי בת 4, את הדור הבא (זה בסדר, ידעתי לקרוא.) והסברתי לאחותי למה דאטה נראה כמו בן אדם, אבל בעצם הוא לא בן אדם אמיתי :) (אח שלי ברקע נקרע מצחוק..) הממ...אסיפה כפייתית של הפרקים של הדור הבא (ורק הדור הבא...הם שולטים :) ) ועכשיו מתחילה עם הסרטים הישנים... הממ...קראתי לפלאפון החדש שלי, על שם דיאנה טרוי, ועל שם הפלאפון שלי, הניק החדש שלי בתפוז. פעם מרלין 194 מג.

itstzar

New member
מה, סטאר טרק לא הייתה תמיד? |מוזר|

נראה לי ראיתי סטאר טרק פעם ראשונה שהייתי כל כך קטן, שאני אפילו לא זוכר את הפעם הראשונה, מאז עברו הרבה פרקים בגלי האתר וכן, אין על הדור הבא. למרות שאנטרפייז הראתה כל כך הרבה פוטנציאל..... איך זה השפיע עלי? well אני בטוח רואה יותר מדע בדיוני ויותר סדרות איכותייות ולא סתם זבלונים בטלוויזיה, אפרופו מד"ב וטלוויזיה איכותית, למי כאן יצא לראות את דוקטור הו? בדיוק סיימתי את העונה השלישית של הסבב הנוכחי וזו פשוט סדרה מעולה, מהאיכותיות שיצא לי לראות, בשורה אחת עם הדור הבא, ופשוט מומלצת בחום ....

למעלה