שאלון! שאלון!

Old Girl

New member
שאלון! שאלון!

עם מי, מתוך הדמויות בסדרה (לא להתבלבל עם השחקנים), הייתם רוצים: 1. להיות שותפים לעסק (לילדים שבינינו - להכין שיעורים ביחד); 2. להיות חברי נפש; 3. לנסוע לטיול; 4. לצאת לדייט. נראה אתכם!

Old Girl

New member
טוב, הנה שלי:

1. עסק עם ... וואלה קשה. אולי עם הגר, נראית לי אדם קקה אבל עניינית מאוד. צריך כל הזמן לפקוח עליה עין, אבל מבחינת השיווק היא כבר תדחוף את העניינים. אולי עם מנאר - היא אמנם לא אשת עסקים, אבל אנושית, ישרה, יסודית וכנראה גם מוכשרת. 2. להיות חברי נפש - עם שאול, הוא תמיד יבין אותי, וגם יביא לי משקה טוב. גם עם גליה - יש בה טוב לב וטוהר שהייתי רוצה לספוג מהם קצת. 3. טיול - כנראה עם אליה. היא לא מספיק דומה לי כדי להיות חברה - אבל מסקרנת וגם פילפלית. או למעשה עם אנה, היא תמיד תדע לתת מרחב אבל תנהל אתי שיחה נעימה ומרעננת בארוחת בוקר, לפני שיוצאים מהמלון, וגם תתרום עצות קולינריות. 4. דייט - וואלה לא יודעת. אם הייתי גבר הייתי לוקחת את אליה. בתור בחורה? נראה לי עם אמיר, רק שיתגלח קודם.

v e g a

New member
שלי

1.יכול להיות נחמד להיות שותף עם אמיר ושאול. אחד רציני ואחד די בשאנטי,יאזנו את העסק. 2.שאול,כי הדמות נראת אחלה של בן אדם(גם מנשה נראה ככה האמת) 3.שאול גם,נגלגל ג'וינטים ביחד
4.שאול...לא,סתם,אין לי מושג. לא נראה לי שעם אף אחת...

noa951

New member
..:$

1. להיות שותפים לעסק (לילדים שבינינו - להכין שיעורים ביחד); הגר? אנערף. 2. להיות חברי נפש; שירP: 3. לנסוע לטיול; גיל [דקל עדיןP:] 4. לצאת לדייט. גיל? אנערף!! מה זה השאלות המסובכות האלו. אני מכירה אותו אישית, אני לא יודעת אם הייתי יוצאת איתו לדייט D:

tamar112

New member
עונה

להיות שותפים לעסק-עם הגר ואמיר...אני לא יודעת למה אבל זה מה שקפץ לי ישר לראש להיות חברי נפש-מנאר(?) לא יודעת...אולי לנסוע לטיול-גליה...שנטית כזאת ורגועה דייט-שאול-שאני (לגמור לו בשרשרת?)

הו מעניין../images/Emo70.gif

1. להיות שותפים לעסק (לילדים שבינינו - להכין שיעורים ביחד);
עם מנאר. היא חכמה ונינוחה. 2. להיות חברי נפש;
עם אמיר. 3. לנסוע לטיול;
עם גליה. 4. לצאת לדייט.
עם מיכאל מושונוב נו:$.

galgaluna123

New member
הנה אני עונה

חייבת להודות שהשאלון מסובך חחח אבל השתדלתי... 1. האמת שהייתי שמחה להיות שותפה לעסק של הגר, לפי מה שהבנתי מהסדרה היא מרוויחה כסף טוב, אז למה לא ?.. :) 2. הייתי שמחה להיות חברת נפש של.. לא יודעת, שאול נראה לי, הוא נראה מבין כזה... 3. לנסוע לטיול... הייתי רוצה לנסוע לטיול עם יונתן בג'יפ שלו נשמע לי נחמד... 4. לא מצאתי בדיוק.. אבל הייתי שמחה עם יונתן או אלישע ... (הזוי.. אבל לא נורא...) זהו...

למעלה