בדיליי מטורף, זה כבר צריך להיות שאלון סופ"ש
בשבילי או משהו.. שיר השבוע של אינקובוס: Familiar הענק מהפסקול של Spawn. שיר השבוע לא של אינקובוס: וואו, פה יש לי כרגיל מצעד. מתנצל, זה יהיה טיפה ארוך, אבל היו פשוט כל כך הרבה השבוע
קודם כל השיר הסופר קיטשי החדש של סופי אליס בקסטור, Catch You, סתם בשביל להוציא את הכוסית שבי.
Alexisonfire - Rough Hands Fiction Plane - Two Sisters K-OS - Born to Run (אולי האלטרנטיב פופ הכי טוב ששמעתי אי פעם) אוזי פריקין אוזבורן עם הסינגל החדש והכי מקפיץ בעולם - I Don't Wanna Stop The Nightwatchman - One Man Revolution (טום מורלו מרייג'/אודיוסלייב בקריירת הסולו שלו עם אלבום חדש שאותו עדיין לא שמעתי, אבל זה פאקינג שיר ענק). The Automatic - Monster (להיט השנה, פשוט שיר כל כך גדול). Tiger Army - Forever Fades Away ווווואחרון באמת.. החדש של Puddle of Mudd - Famous, אדיר. אלבום השבוע: Yours Truly, Angry Mob, של Kaiser Chiefs. אלבום פיזדייץ. תוכנית השבוע: אפילו אנתוראג' לא יצא לי לראות השבוע.. אני אאלץ להגיד השעשועון הקורע באגו, Distraction. פשוט המנחה האנגלי הזה מפיל אותי מצחוק.. אה.. וגם Little Britain שאחי במקרה ראה ב-VOD ועברתי באיזור כזה. תוכנית ענקית. סרט השבוע: Smokin' Aces. ארגיובלי הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי. ג'רמי פיבן (AKA ארי גולד AKA מלך העולם) בתפקיד ראשי במשחק הכי מדהים אי פעם, אלישיה קיז בתור רוצחת סדרתית שמקללת עד בלי סוף, ומשחק מעולה של ראיין ריינולדס. סרט מאפיה-אקשן-קומי פשוט עשוי כל כךךך טוב. חובה חובה חובה. מה עושים בשבועות???? החופש שלי מסתיים ביום ראשון.. ואז מיום שני אבט"ש נצחחחח של 14 יום שזה בדיוק כמו ריתוק רק עם שמירות בין לבין.. אה.. וליד ראמאללה.
מקווה להעביר את סוף השבוע כמו שצריך. שבועות עד עכשיו היה מוי כיף. תמונת השבוע: הלוגו הכי מושלם שידעה האנושות אי פעם.