שאלון שבועות!!!

itzikch

New member
שאלון שבועות!!! ../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

שיר השבוע של אינקובוס: שיר השבוע לא של אינקובוס: אלבום השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מה עושים בשבועות???? תמונת השבוע:

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע של אינקובוס: לא יודעת:\ שיר השבוע לא של אינקובוס: 30Seconds To Mars - From Yesterday או Biffy Clyro - Living is a Problam אבל אני לא מוצאת אותו להורדה): אלבום השבוע: לא יודעת.. תוכנית השבוע: גיבורים, כמה צפוי סרט השבוע: הממ ראיתי רק את קזאנובה והיה חביב. שודדי הקאריביים הולך להיות טוב:) מה עושים בשבועות???? סתם, לא משהו מיוחד.. קצת ים, חברים ולנוח. תמונת השבוע: התמונה ששמתי בשרשור תמונות.. רואים שברנדון בילה הרבה בחדר כושר.

noynav

New member
עונה ^.^

שיר השבוע של אינקובוס: mexico שיר השבוע לא של אינקובוס: Hellogoodbye- Here (in your arms) אלבום השבוע: החדש של אוונסנס. תוכנית השבוע: הירוס!!! פאק סגירת עונה, היה פרק כ"כ טוב לעזאזל!! לא מסוגלת לחכות לעונה הבאה -.- סרט השבוע: לא משהו מיוחד. מה עושים בשבועות: לומדים למגן בלשון :/ תמונת השבוע: מילו [פיטר] 'cause you're my hero'

orit a3at

New member
אני עונה!!! כנסו!

שיר השבוע של אינקובוס: a certain shade of green הגרסה הלא אקוסטית שאני יותר ויותר שומעת חוץ מזה גם zee deveel שיר השבוע לא של אינקובוס: arctic monkeys- old yellow bricks ו- Biffy Clyro - Living is a Problem Because Everything Dies אלבום השבוע: arctic monkeys- favorite worst nightmare תוכנית השבוע: היו הרבה... השבוע היו פרקים אחרונים ל- ugly betty, heroes, veronica mars, entourage, csi סרט השבוע: הורדתי את הסרט המאוד מעפן "חמקן" בשביל לראות מתי שמים את השירים של אינקיובו- עשו חרא של עבודה, כאלה שירים בכזה סרט... חוץ מזה.. ההופעה המדהימה של אינקיובוס עם האקפלה!! מה עושים בשבועות???? וואלה טוחנים את הנשמה מרוב גבינות!! תמונת השבוע: וואלה נשים תמונה של ברנדון לבנות שיש פה שישטפו את עיניהן בחתיך על הזה!

L A D Y B U G 2

New member
עכשיו תור ליידי../images/Emo15.gif2!!!

שיר השבוע של אינקובוס:When it cames שיר השבוע לא של אינקובוס:arctic monkeys- old yellow bricks אלבום השבוע: אין. תוכנית השבוע: אין. סרט השבוע: בזמן האחרון אני ממש עצלנית, ישנה כל היום ואין לי כוח לראות סרטים... אבל בקרוב אני אראה את שודדי הקאריבים 3. מה עושים בשבועות???? אוכלים המון!!! תמונת השבוע:

שלי../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אינקובוס: הרבה, אבל הראשון שעלה לי לראש-Nowhere Fast שיר השבוע לא של אינקובוס: 30Seconds to Mars - From Yesterday אלבום השבוע:--- תוכנית השבוע: Lost סרט השבוע: העולם שבפנים(לא זוכרת את השם מאנגלית) מה עושים בשבועות????מנוחה שווה זהב:) תמונת השבוע:---->

o pie

New member
../images/Emo63.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Oil and Water / Admiration שיר השבוע לא של אינקובוס: Dandy Warhols - Not if you were the last junkie on earth אלבום השבוע: Dandy Warhols - Thirteen Tales from Urban Bohemia ממליץ. תוכנית השבוע: סרט השבוע: יובל של מלחמות ותקוות 1920-1970 מה עושים בשבועות???? טובע בדפי היסטוריה לקראת המתכונת
תמונת השבוע: רק אל תשנאו אותי על זה...

AurelieG

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע של אינקובוס: new skin שיר השבוע לא של אינקובוס: Less Than Jake - Look What Happened אלבום השבוע: - - - תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות :) סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 מה עושים בשבועות???? ממ בבית לומדת לאזרחות :( תמונת השבוע: נו אין לי כ"כ הרבה תמונות על המחשב אז ... בן קניי :)

itzikch

New member
עכשיו תורי !!!

שיר השבוע של אינקובוס LOOK ALIVE מהבונוס של לייט גרניידס חזק ביותר !!!!!!!!!!!! והמופע אקפלהההה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!! שיר לא של אינקובוס: החדש של סאם 41 Underclass Hero !!! אלבום השבוע: The Used - Lies For The Liars תוכנית השבוע: OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG הירוסססססססססססססססססססססססססס אוף השבוע נגמר הירוס אבודים ואמריקן איידול עכשיו צריך לחכות לסתיו לכול התוכניות האלה מעצבן !!!!!!!!! ונמלטים חוזר רק בסוף אוגוסט ! מה אני יעשה עם עצמי !!!!!!! חח נראה לי אני אשלים את הפמליה עונה שלישית וצריך להמשיך חברים עונה 6 או 7 אני לא זוכר איזה עונה אני !! וגם להשלים 24 אני באמצע העונה הרביעית כזאת משעממת !!! סרט השבוע: תאמת ראיתי סוף סוף שודדי הקאריבים 2 !!! וראיתי נורביט חחחחחחחחח סרט חביב לא יותר מדיי רק הקטע שהשמנה נכנסת לאוטו וצופרת עם הציצים שלה חחחחחחחחחחחח ענק נפלתי מצחוק מה עושים בשבועות: עובדים !!!!!

Rock Bottom

New member
נגמרו למייקרוסופט כבר הסימני קריאה בגללך

יא מעפן. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noynav

New member
יו הירוס ../images/Emo99.gif

בלי ספויילרים. אני עוד שניה בכיתי בפרק הזה! למה נגמר למה? ): מתי העונה הבאה?

itzikch

New member
יש 2 שירי בונוס מהדיסק הגירסא היפנית חח

Look Alive ו Punchdrunk

Rock Bottom

New member
בדיליי מטורף, זה כבר צריך להיות שאלון סופ"ש

בשבילי או משהו.. שיר השבוע של אינקובוס: Familiar הענק מהפסקול של Spawn. שיר השבוע לא של אינקובוס: וואו, פה יש לי כרגיל מצעד. מתנצל, זה יהיה טיפה ארוך, אבל היו פשוט כל כך הרבה השבוע
קודם כל השיר הסופר קיטשי החדש של סופי אליס בקסטור, Catch You, סתם בשביל להוציא את הכוסית שבי.
Alexisonfire - Rough Hands Fiction Plane - Two Sisters K-OS - Born to Run (אולי האלטרנטיב פופ הכי טוב ששמעתי אי פעם) אוזי פריקין אוזבורן עם הסינגל החדש והכי מקפיץ בעולם - I Don't Wanna Stop The Nightwatchman - One Man Revolution (טום מורלו מרייג'/אודיוסלייב בקריירת הסולו שלו עם אלבום חדש שאותו עדיין לא שמעתי, אבל זה פאקינג שיר ענק). The Automatic - Monster (להיט השנה, פשוט שיר כל כך גדול). Tiger Army - Forever Fades Away ווווואחרון באמת.. החדש של Puddle of Mudd - Famous, אדיר. אלבום השבוע: Yours Truly, Angry Mob, של Kaiser Chiefs. אלבום פיזדייץ. תוכנית השבוע: אפילו אנתוראג' לא יצא לי לראות השבוע.. אני אאלץ להגיד השעשועון הקורע באגו, Distraction. פשוט המנחה האנגלי הזה מפיל אותי מצחוק.. אה.. וגם Little Britain שאחי במקרה ראה ב-VOD ועברתי באיזור כזה. תוכנית ענקית. סרט השבוע: Smokin' Aces. ארגיובלי הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי. ג'רמי פיבן (AKA ארי גולד AKA מלך העולם) בתפקיד ראשי במשחק הכי מדהים אי פעם, אלישיה קיז בתור רוצחת סדרתית שמקללת עד בלי סוף, ומשחק מעולה של ראיין ריינולדס. סרט מאפיה-אקשן-קומי פשוט עשוי כל כךךך טוב. חובה חובה חובה. מה עושים בשבועות???? החופש שלי מסתיים ביום ראשון.. ואז מיום שני אבט"ש נצחחחח של 14 יום שזה בדיוק כמו ריתוק רק עם שמירות בין לבין.. אה.. וליד ראמאללה.
מקווה להעביר את סוף השבוע כמו שצריך. שבועות עד עכשיו היה מוי כיף. תמונת השבוע: הלוגו הכי מושלם שידעה האנושות אי פעם.

למעלה