שאלון שבועי טרללה ללה

מלאני4

New member
שאלון שבועי טרללה ללה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: התאכזבות השבוע: בילוי השבוע: תמונת השבוע: שיר השבוע: מצפים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה? איך עבר עליכם השבוע? מילות סיכום?

Dana Mi

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: דיברתי עד לא מזמן אם מישהי, שכנראה פעם אחרונה שדיברתי איתה הייתה לפני חמש שנים. וזאת הייתה שיחת נוסטלגיה מטורפת! אם את קוראת את זה עכשיו ואת יודעת מי את, שתדעי שעשית לי את הערב!! הדבר הכי רע שקרה השבוע: לא קרה משהו ממש רע השבוע. התחדשות השבוע: נעליים! התאכזבות השבוע: עפנו מהאירווזיון. מה? אותי זה ביאס! בילוי השבוע: לא זזתי מהבית השבוע. לא היה לי כוח לכלום! תמונת השבוע: כמו בפורומקפליי. שיר השבוע: Oasis - All Around The World מצפים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה? לא להרבה.. איך עבר עליכם השבוע? מצוין!! מילות סיכום? כן: !! Phillip, stop fucking filming us getting changed you dirty basturd אני בספק אם מישהי מבינה מה זה.. אבל מארק אואן גאון!! שבוע נעים לכולן.

m i c k e y 15

New member
מארק אואן../images/Emo99.gif ומי זה בתמונה?

הוא נראה חתיכי ביותר
חח

Dana Mi

New member
ניק אטקינסון

(Nick Atkinson) הסולן של Rooster ז"ל.. עכשיו הוא כבר הספיק להוריד את כל השיער.. אבל הוא עדיין חתיך.. אפילו אחד מהאנשים הכי יפים שראיתי..

McSon of Busted

New member
*כי לעשות עבודה בפסיכולוגיה זה מתיש!*

הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אימונים נראלי.. הדבר הכי רע שקרה השבוע: הרבה דברים... התחדשות השבוע: יומולדת למאט :)) חחחח התאכזבות השבוע: שהDVD עוד לא הגיעעע סעעממקקק!!!! בילוי השבוע: סרט עם חברים..."על הכוונת" משו מבהיל מאוד במיוחד כשיושבים בשורה 2 D: גילינו שכשיושבים כל כך קרוב, קשה גם לקרוא את הכתוביות וגם לראות ת'סרט! D: תמונת השבוע: שמתי את זה בבלוג בפוסט יומולדת למאט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה תוצר השיעמום P: שיר השבוע: Thnks Fr Th Mmrs מצפים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה? כןןן!!! רק שיגמר השבוע הזה ויאללה בלאגן! אני רואה את חבר שלייי סוף סוףף!! איך עבר עליכם השבוע? לא משהו.. מילות סיכום? when i was a young boy my father took me into the city to see a marching band.....נדבקתי לשיר חחח

LovE BuSTeD

New member
עונה...

הדבר הכי טוב שקרה השבוע:לא היה משהו מיוחד הדבר הכי רע שקרה השבוע:אממ...שביזבזתי 80 שקל על מסיבה שלא שווה?!יום הסטודנט למי ששמע על זה..וזה לא רק ה80 שקל ז גם נסיעות ואוכל יצא לי 200 של ולא נהנתי... התחדשות השבוע:אמ.... התאכזבות השבוע:יום הסטודנט בילוי השבוע:יום שישי לונה תמונת השבוע:אין.. שיר השבוע:שמעתי מלא שירים לא דעת מצפים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?ליום חמישי לאולטרא:) איך עבר עליכם השבוע?עבר סבבה מילות סיכום?מצעמם לי

למעלה