שאלון שבועי :)

מלאני4

New member
שאלון שבועי :)

נמנמ.. לעזאזל אני רושמת את זה בפעם החמישית כבר נו.. פעם 6 מזל? אז סליחה שלא עשית את זה קודם אין לי כל כך זמן על המחשב או בכללי אבל הינה: הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? התאכזבות השבוע? השיר שנתקע לך? תמונת השבוע? התחדשות השבוע? מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? בילוי השבוע? ואיך השבוע עבר? יאללה אוהבת אתכם אנשים ותענו!! כי השקעתי 25 דקות בלנסות לעלות את זה לפה :)

מלאני4

New member
אההההה זה עלה יש אלוהים!

אני גם עונה לזה טרללה ללה: הדבר הכי טוב שקרה השבוע? השלמתי עם הבובה שלי ופיצה מאן הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? פיצה מאן התאכזבות השבוע? מפיצה מאן ומהסופ"ש השיר שנתקע לך? אוו Clay Aiken-Invisible תמונת השבוע? נמצאת למעלה התחדשות השבוע? במספר טלפון של פיצה מאן!! מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? לא וכן בגלל פיצה מאן בילוי השבוע? חחח המילים האלו חוזרות על עצמן אבל עם פיצה מאן עם הדס ועם דיאנ'ושקה ואיך השבוע עבר? אה.. יהיה טוב :)

כרגע עניתי על ההוא של שבוע שעבר../images/Emo122.gif

רק שרק עכשיו הבנתי שזה היה של שבוע שעבר
הדבר הכי טוב שקרה השבוע? רוק העצמאות
הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? לא היה
התאכזבות השבוע? אביב בחר חרא שירים
השיר שנתקע לך? "גידלתי זקן ועכשיו אני דוס, ואין יותר מה לפחד!
" תמונת השבוע?
התחדשות השבוע? פגשתי את בנדוד שלי שלא ראיתי כבר יותר מחצי שנה
מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? כה, סתם כי עושים חזרות כל השבוע למסיבת סיום ובכלל לא לומדים
בילוי השבוע? זה שהיה? נממ אם כן אז...... רוקצצצ!
מפתיע אה?! ואיך השבוע עבר? סבבה

עונה ../images/Emo4.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? רוק עצמאות. הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? יותר מידי. התאכזבות השבוע? מאח שלי אני חושבת. השיר שנתקע לך? אין. תמונת השבוע? אין. התחדשות השבוע? בושם [?!] אני יודעת שקנו לי רק מבחינה תכנית עדיין לא קיבלתי אותו. מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? כן! אבא ואמא סוף סוף חוזרים! זאת אומרת מתנות וחזרה לחיים נורמליים תודה לאל!! בילוי השבוע? רוק עצמאות. נראה לי היה הבילוי היחיד הכי נורמלי שהיה לי בשבוע האחרון. ואיך השבוע עבר? החצי הראשון בסדר החצי השני זוועת עולם! (ואני ממש לא מגזימה!)

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? דיברתי עם בחור מדהים
הדבר הכי גרוע שקרה השבוע?הבנתי דברים מאכזבים על עצמי. התאכזבות השבוע?יאפ, ממני. השיר שנתקע לך?WHAT IVE DONE של לינקין פארק, ועל הרצפה של מוניקה סקס
תמונת השבוע?אנלי התחדשות השבוע?אמ.. מצפה לשבוע הבא? אם כן למה?בטח, יבואו מדריכים חדשים לקן
. בילוי השבוע?עם הבחור מלמעלה
ואיך השבוע עבר?חביב ביותר!
יומטוב!

Dana Mi

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי כבר שנים! הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? לא קרה משהו ממש גרוע.. התאכזבות השבוע? גיליתי שרוסטר הודיעו על ההתפרקות שלהם רשמית.. ולמרות שזה היה ברור זה ממש ממש ביאס אותי. השיר שנתקע לך? Gwen Stefani - Sweet Escape תמונת השבוע? אין לי, האמת.. התחדשות השבוע? ג'ינס ושתי חולצות! מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? כן, הולך להיות שבוע מעניין. בילוי השבוע? סתם ישיבה בבית קפה עם חברים.. ואיך השבוע עבר? מעולה! היה אחלה שבוע

McSon of Busted

New member
She gives me butterflies

says i'm not like all the other guys הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הסופשבוע, יום העצמאות הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? אתמול בלילה התאכזבות השבוע?ערב יום העצמאות השיר שנתקע לך? ticket outta loserville תמונת השבוע?
התחדשות השבוע? מכנס גלישה
מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? לא ממש..הרבה מבחנים... בילוי השבוע? מסיבת יומולדת של חברה ואיך השבוע עבר? בפנאן

1AnastaciA1

New member
משעמם לי....../images/Emo69.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? - נמנמ...היה לי יומולדת...D: הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? - כלום.. התאכזבות השבוע? - שאני אל יכולה עדיין להזמין ת'דברים של מקפליי...
השיר שנתקע לך? - McFly - She Love's You תמונת השבוע? - נמנמ...התחת של דאגי!
XD התחדשות השבוע? - נמנמ...כלום.. מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? - לקנות סליפון! בילוי השבוע? - נמנמ...האחורה המשפחתית שהייתה ביום שישי...
ואיך השבוע עבר? - פסדר...היה ממש כיף ביום העצמאות!

LovE BuSTeD

New member
עונההההההה.......

דבר הכי טוב שקרה השבוע?שהתנשקתי עם זה שאני דלוקהעליו הדבר הכי גרוע שקרה השבוע?שהוא שוב איכזב אותי התאכזבות השבוע?שציפתי ממנו למשהו אחר.. השיר שנתקע לך?in your eyes-loz divina תמונת השבוע?=> התחדשות השבוע?צבעתי תשיער:) מצפה לשבוע הבא? אם כן למה?ליום חמישי סוף שבוע:) בילוי השבוע?אולטרא סאונד יום חמישי לונה יום שישי היה סוףףףףףףף ואיך השבוע עבר?נחמד..

L D N

New member
../images/Emo15.gifאני עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? כלמיני הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? העין שלי נפוחה אחושרמוטה וציונים. התאכזבות השבוע? ציונים. השיר שנתקע לך? את דומה לכלב
תמונת השבוע? היא מושלמת. התחדשות השבוע? 2 דיסקים מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? לא בילוי השבוע? יומעצמאות ואיך השבוע עבר? ככה ככה

מותק13

New member
החיים מבאסים ]:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? עצמאות,טרקטורונים,טיול שנתי
הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? הרצון להפרד מהחבר [שעכשיו הוא אקס] התאכזבות השבוע? המחשבות.. השיר שנתקע לך? אביתר בנאי - תיאטרון רוסי תמונת השבוע? סתם כי משקף אותי.. התחדשות השבוע? השבוע הזה - לחזור לרווקות ): מצפה לשבוע הבא? אם כן למה? ג"ל בעומר [ואני יודעת שאומרים ל"ג בעומר] בילוי השבוע? שייט בטיול שנתי ואיך השבוע עבר? שבוע שעבר היה טוב,השבוע הזה התחיל חרא.

Bleed for Me

New member
../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע?קניתי את האלבום החדש של הארקטיק מאנקיז הדבר הכי גרוע שקרה השבוע?שומדבר התאכזבות השבוע?אין השיר שנתקע לך?Arctic Monkeys-Do me a favour תמונת השבוע?אלכס->
התחדשות השבוע?ראה שאלה ראשונה מצפה לשבוע הבא? אם כן למה?לא..מחכה לסוף השבוע ליומהולדת בילוי השבוע?יהיה בשישי ואיך השבוע עבר?סבבה..

למעלה