שאלון שבועי!!

מלאני4

New member
שאלון שבועי!!

היי אנשים, התגעגעתי! טוב אז יאללה אני פה לשאלון שבועי שאשכרה מגיעה בשבוע הנכון :) אז יאללה: הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? הבילוי הכי טוב השבוע? הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? התחדשות השבוע? שיר השבוע? תמונת השבוע? מה עושים בל"ג בעומר? מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? ומשו לסוף? אוהבת אתכם תענו :)

מלאני4

New member
כי אני אוהבת לענות לעצמי

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? בילויים עם דיאנ'ושקה שלי הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? פיצה מאן הבילוי הכי טוב השבוע? עם דיאנה עד 4 בלילה הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? פיצה מאן התחדשות השבוע? 2 שרשרות שיר השבוע? Clay Aiken-Invisible תמונת השבוע? מה עושים בל"ג בעומר? לומדים תנ"ך :( מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? לא יודעת.. ומשו לסוף? קצת ממש טוב :)

McSon of Busted

New member
Oh baby, i'm going crazy..you think you can

save me?? (מאאאאטטיייי!!@##$^$&
) הדבר הכי טוב שקרה השבוע? קיבלתי תאריך גיוס (שיכול להשתנות..) 27.10.08
וגם חצי שבוע לא למדתי
הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? 6 אימונים בשבוע (מצויין!) אבל 2 מהם חרא...וגם סתם שבוע די מסריח.. הבילוי הכי טוב השבוע? לא עשיתי כלום חוץ מללמוד ולהיות באימונים......!! הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? ווואווווווווו!!! כל כך הרבהה!!!!!- בן, פרימן, דור, אבישג, דנה, ליהי, אחשלי ועוד מלא אנשים ארארררר זה היה שבוע מלא עצבייםם!!!
התחדשות השבוע? צו גיוס? ויומלדת לאבא! שיר השבוע? McFLY- bubble wrap תמונת השבוע? ארררררר ילדיייםםם ומייידדד!!!!!!!
מה עושים בל"ג בעומר? מדורה??....חחח מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? לא..ממש לא.. ומשו לסוף? רק שתדעו שבסוף הפרצוף האמיתי של מי שחשבת שהם חברים שלך- מתגלה!!!!

Dana Mi

New member
סופ"ש נעים!

יכול להיות שרשמתי חלק במקפליי אז כבר קראתם.... הדבר הכי טוב שקרה השבוע? גיליתי שאולי מפריפולר היה פעם בבויבנד.. זה אחד הדברים היותר משעשעים!! הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? רוסטר התפרקו רשמית. הייתי בהכחשה עד עכשיו אבל הם הודיעו על זה רשמית. חבל. הבילוי הכי טוב השבוע? תאמינו או לא, אבל הייתי במשחק של הפועל חיפה-הפועל אשקלון והיה אדיר!! הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? לא היה כזה.. כולם היו נחמדים! התחדשות השבוע? 2 אלבומים חדשים של רובי וויליאמס ובמקרה הם גם האלבומים הכי טובים שלו!! שיר השבוע? Girls Aloud - Teenage Dirtbag תמונת השבוע? - שמתי אותה גם במקפליי, סורי על החוסר יצירתיות מה עושים בל"ג בעומר? לא יודעת עדיין.. מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? אין לי סיבה לא לחכות לשבוע הבא.. ומשו לסוף? תקשיבו, אני באמת רוצה שתראו את זה.. אני חופרת בנושא הזה אבל זה ממש מצחיק!! מי שמכירה את פריפולר - אז נכון אולי? הזה שמתיימר להיות פאנקיסט או מה שזה לא יהיה.. קלטו אותו בתסרוקת בויבנד ורוקד.. הוא כזה חמוד!!!! http://www.youtube.com/watch?v=QaQY-cZUmLg

m i c k e y 15

New member
איזה חתיך הואאאא פפפפ! דיי../images/Emo99.gif

אני רואה אותו בקליפ שלהם של shine והוא כזה מושלם חח איך קקוראים לו?? חחחח

Dana Mi

New member
קוראים לו ג'ייסון אורנג'

והוא הבנאדם עם הכי הרבה סקס אפיל שאני מכירה.. זה לא מצחיק.. ובקליפ של SHINE הוא פשוט מדהים
את צריכה לראות איך הוא היה נראה בשנות ה-90 לפני הפירוק של טייק ד'את.. אין דברים כאלה!

m i c k e y 15

New member
איזה שם יפה גם...ג'ייסון../images/Emo99.gif

והוא באמת נראה מדהים! אני תתוהה אם יש לך אולי איזה תמונות מהממות שלו? חח ונכון יש את הקליפ של פריי...שהיה מלפני הרבה זמן חח...אני חולה על השיר הזה..אז בקליפ יש מישו כזה על החוף...עם שיער ארוך וחולצה שלו פתוחה..והוא נראה כזה שאנטי כזה חחח יש מצב שזה מארק?

Dana Mi

New member
כן!

זה אכן מארק (אואן - אם בא לך לדעת....) ואם תשאלי אותי, הוא נראה הכי טוב מבין כולם!! במיוחד בקליפ של PRAY !! בכלל זה השיר והקליפ האהובים עליי.. הנה תמונה אחת של ג'ייסון - מהתקופה הצעירה והיפה שלו.. אם אני אי פעם אראה אותו פנים מול פנים, אני פשוט אאבד שיווי משקל.. די, מיכל, עשית לי חשק לשים את הקליפ של PRAY!! (אם מישהי לא ראתה את זה עד עכשיו, פשוט מנעתם מעצמכם 3 דקות של כיף!) http://www.youtube.com/watch?v=DRmeskwlcSo די, זה כל כך ניינטיז! טוב, נראה לי שעברתי את השעה שלי והגיע הזמן לישון כי אני כבר מחורפנת !!

m i c k e y 15

New member
חחחחחח יש לי את הקליפ על המחשבב אני חולה

על השיר הזה! עוד ממזמן שמעתי אותו כשהייתי קטנה ועד לא ממזמן גיליתי איך קוראים לו... תמיד ידעתי איך לשיר אותו אבל לא איך קוראים לו ומי הייתה הלהקה חחח והקליפ הזה....כל כך יפה! ומארק שמה...פשוט מדליק אותי לגמריייייי עם כל התנועות שהוא עושהה ופשוט..אוחח
אבל עכשיו..בתקופה הזאת...ג'ייסון נראה הכי טוב..מארק היה פעם חחח...או ששניהם..אני לא יכולה לבחור חחח

m i c k e y 15

New member
חח ואני חייבת להוסיף

שחוץ ממארק וגארי בקליפ של פריי...אני לא מזהה אפחד אחר...נו ורובי כמובן ומארק...בקליפ ממש לא נראה כמו עצמו חח..כאילו אני מנסה לראות שהוא דומה לעצמו עכשיו ולא רואים את זה ממש חחח אולי קצת.. הסקס אפיל של מארק בקליפ הזה..הוא..עצוםםם
חחח רצינייי הוא עושה לי את זהההה

Dana Mi

New member
אוי, התמונה הזאת כל כך יפה!!

אני מחפשת תמונות מפריי כל הזמן ומצאתי בינתיים רק אחת, אז תודה על זאת!! ורובי כזה ילד חמוד וקטן בקליפ הזה.. ומארק - יפה תמיד!!!!!!!!! אני יודעת שאני אחת במליון אבל אני דווקא די אוהבת את המראה הנשי שלו! ואת לא יכולה לפתוח ככה נושא ולחשוב שאני לא אגיב עליו
אז... ג'ייסון זה זה שמשחק עם המראה (הוא נראה נורא עם השיער הזה) והווארד זה זה שמתמרח בשמן במזרקה.. זהו - עכשיו את מזהה את כולם!!!!

m i c k e y 15

New member
אין לו ממש מראה נשי אבל קצת..חח

אההההההה ידעתי שזה הואאא, תודהה....רק ג'ייסון והאוורד לא ממש נראים כמו עצמם בקליפ הזה. ואיזה עוד תמונה יש לך מפריי?? שימייייי

אני../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? אין
עצוב אה?! הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? מבחן במתמטיקה
הבילוי הכי טוב השבוע? הליכה עם חברים
היה כיף הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? המנהל של המקום שאני רוקדת בו
התחדשות השבוע? אין
שיר השבוע? MIKA - Grace Kelly
תמונת השבוע?
מה עושים בל"ג בעומר?מדורה וים
מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? כןןןן! כי יש לי מבחן ממש ממש חשוב שאנגלית שאני כבר כמה חודשים מתכוננת אליו! שיגמר כבררר! ומשו לסוף? לגב"ע שמח לכולם

עוווננננהה ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? לא למדתי מיום שלישי! :) הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? לא יודעת.. אבל בהחלט ביאס אותי לבוא לבצפר בשביל לעשות מיצב..
הבילוי הכי טוב השבוע? לא היה משהו מיוחד. הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? אח שלי עם החברים שלו
אבל התגברתי על זה
התחדשות השבוע? אוהו. יש הרבה :) 2 תיקי ג'נספורט - אחד גדול לצד ואחד גב קטן 2 חולצות פולו, 2 חולצות של נייקי, גופייה, חולצה, עליונית, ג'קט וחולצה של I love NYC וואנס slip on
שיר השבוע? FOB - Thnks fr th Mmrs תמונת השבוע? אין. מה עושים בל"ג בעומר? מדורה
וגם על האש
מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? אממ.. לא כ"כ.. הרבה מבחנים ומיצבים..
ומשו לסוף? אמא ואבא קנו לי הרבה דברים בחו"ל ואני ממש ממש ממש מאושרת

m i c k e y 15

New member
חהחהחה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? שידיד שלי הגיע לארץץ הוא חזר מניו יורק אחרי 8 חודשים הדבר הכי גרוע שקרה השבוע? שלא עשיתי את המתכונת במתמטיקה
הבילוי הכי טוב השבוע? לא היה הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע? המורה שלי התחדשות השבוע? אין שיר השבוע? פרייייייייי של טייק ט'אט! תמונת השבוע? למטה חחח מה עושים בל"ג בעומר? בשלומי מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? מחכה מחכה...כי שכבר יעבור השבוע המזוויע הזה ומשו לסוף? ביי

LovE BuSTeD

New member
עונההה..

הדבר הכי טוב שקרה השבוע?אמ.......שהייתי בנצרת עילית אצל אנשים ממש מעניינים:) הדבר הכי גרוע שקרה השבוע?אמממממממ...........יום שישי שחזרתי מחיפה התעכבנו איזה 3 שעות בגלל תאונה..זה היה חרא.. הבילוי הכי טוב השבוע?אולטראסאונד יום חמישי לונה יום שישי היה סוףףףףףףףףףף הבנאדם שהכי עיצבן אותך השבוע?איזה אחד בשם זוהר התחדשות השבוע?ממ קניתי בגדים מ טי אן טי שיר השבוע?in your eyes תמונת השבוע?=> מה עושים בל"ג בעומר?לא עשיתי כלום ישנתייייי מחכים לשבוע הבא? אם כן למה?ליום חמישי לצאת לאולטראסאונד:) ומשו לסוף?כואבות לי הרגליים מוותתתתתת עבדתי כל היום..בעע....

למעלה