שאלון שבירת השעמום!

י ר ד נ י

New member
שאלון שבירת השעמום!

וגם בשביל החדשים-שאלון קטן וקצר עליכם. שוטו.. שם: גיל: מגורים: תאריך מומולדת: אייסיקיו: מסנג'ר: ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

י ר ד נ י

New member
ואווו אנשים תתעוררו!

שם: ירדן גיל: עוד חודש וחצי 16 מגורים: כפר סירקין תאריך מומולדת: 29.1.90 אייסיקיו: 172297533 מסנג'ר: [email protected] ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. יש לי קורס אילוף כלבים בבית הספר
רק לכיתה שלי. 2. אני בכיתת מלב"ם, שזה אומר-מסלול ללא בגרות מלאה. ואנחנו 14 ילדים בכיתה. 3. יש לי חבר כבר שנה ו5 חודשים 4. אני רוקדת בלט וג'אז
5. הבצפר שלי הוא במרחק 45 דקות נסיעה מהישוב שלי. 6. אני מד"צית בתנועת בני המושבים. 7. אני אוהדת הפועל תל אביב [אוו ניצחנו בדרבי!] 8. אני לא מעשנת ושותה רק יין ובירות. 9. אני לא בתולה
10. אני ממש אוהבת חורף!!

nawa

New member
בכיף

שם: נאור גיל: 30 מגורים: קרית אתא תאריך מומולדת: 28/11/75 אייסיקיו: 18038445 (כמעט ולא פעיל) מסנג'ר: [email protected] ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. הציעו לי לנהל עסק תמורת 8000 שקל נטו בחודש וסירבתי 2. הייתי שנה בקבע בחיל מודיעין 3. הציעו לי להרצות בפני י"בניקים בבית ספר ידוע בקריות וסירבתי 4. אני אוהב מאוד לעשות פאזלים (הפאזל הגדול ביותר שעשיתי בינתיים היה 5000 חלקים) 5. כשהייתי צעיר יותר חשבתי להיות דיג'יי 6. אני עובד בגראס (לא מה שאתם חושבים, אלא ברשת התכשיטים) ואללה לא עולה לי בראש כרגע עוד דברים, וזה גם לא מעט אז...

blinki1

New member
תשובה לשאלון שבירת שיעמום=)

אז ככה- שם: הילה אבל תקראו לי שילע' גיל: 15 בנובמבר היה לי!! מגורים: כרמיאל.. איזה חור תאריך מומולדת: כבנ אמרתי.. 8.11.90 אייסיקיו: אין לי מסנג'ר: [email protected] 10 עובדות שאתם לא יודעים עלי: 1). אני מאוהבת ב... גיטרות=)=) 2). אני הכרתי את שוטי הנבואה רק בספטמבר של השנה בהופעה שהייתה מהממת!! בפנקלין בכרמיאל.. 3). אני אוהבת חוץ משוטי הנבואה לבקות רוק של שנות ה-70!! 4). אני מתה על בנים עם שיער ארוך!!.. (למה להסתפר? למה?!?) 5). שונאת פרחות ערסים בדם! 6). יש לי שתי אחיות פשוט מתוקות! 7). אני מכורה לאמנם וסקיטלס.. 8). אני בצופים.. (לא לזלזל..) בשבט כרם האימפריה!! 9). השתתפתי בסמינר חונכות מדהים לא מזמן.. 10). חבריי קוראים לי שילע השרלילע כי היו לי מליון חברים בערך..:p וזהו! זאת אני! =)=)

טאאאאל

New member
כמו שכבר הזכרתי אני חדשה פה אז

תכירו.. :)) ויאללה תתחילו לעורר את הפורום! כל אלה שאומרים שהפורום יבש תגיבו להודעות ושתפו פעולה !
שם: טל! (טאל) גיל: 17 מגורים: חור במרכז.... תאריך מומולדת:25.7.88 אייסיקיו:313-261-223 מסנג'ר: לא משתמשת.. ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. אני בצופים! מדריכת קורס. 2. הייתי בהופעה פרטית של שוטי יחד עם חברה שלי. 3. דוד של חניכה שלי הוא חבר בשוטי הנבואה. 4. אני ממש רעבה כרגע... 5. הייתי חודש באנגליה וקניתי המוווון! חח.. 6. אני לא מתה על חתולים.. 7. הפסקתי לעשן השנה. 8. אני עדיין לומדת נהיגה.. שיעור 28.. מתי טסט!?... 9. שונאת ורוד.... 10. אני הולכת להופעה של שוטי בדימונה בחנוכה!.. ממ.. לא היה לי משו יותר טוב... חח..

../images/Emo187.gif

שם: לי גיל: 17 וחצי מגורים: חיפה תאריך מומולדת: 5.6.88 אייסיקיו: 136504805 מסנג'ר: ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. אני ממש סנילית.. 2. אני גם דיי זקנה (סנילית, בעיות במפרקים, עייפה כל הזמן..) 3. אני דיי בעייתית באוכל 4. אני לא יודעת לרכב על אופניים 5. מפחדת ממשחות 6. אוהבת לצייר 7. אין לי מספר מזל.. אבל תמיד ששואלים אותי אני אומרת שבע (מאז שאני אוהבת את שבק ס נראה לי..) 8. אני סופר חננה
9. אני צוחקת המון 10. אני שונאת מסטיקים!

../images/Emo122.gif

שם: מורי גיל: 24 מגורים: ירושלים תאריך מומולדת:8/3/81 אייסיקיו:אין לי (כאילו יש לי אבל אני לא נכנסת אליו אפעם..) מסנג'ר:[email protected] ועכשיו 10 עובדות שאנחנו לא יודעים עליכם (אבל תרשמו דברים מקוריים שאנחנו באמת לא יודעים עליכם) 1. אני מנהלת 3 פורמים בתפוז
2. אני שונאת שקוראים לי מותק/ חמודה/חומד
3. אני שונאת לאכול טונה 4. אני שונאת כל דבר שיש בו פטריות 5.אני באה ממשפחה דתית אבל אני עצמי לא דתיה 6.אני רוצה לנסוע להופעת האיחוד של טייק דאת
7.יש לי שני אגודלים שונים 8. אין לי רשיון נהגיה כי אני עצלנית 9.אני מתה על חיפושיות 10.אני לא יודעת לרכב על אופניים

נמנמ לחבוד ההתקעלמות :)

שם: שני גיל:15 מגורים: זכרון יעקב תאריך מומולדת:10.12.90 אייסיקיו:319346962 מסנג'ר:[email protected] ו..עש עובדותת! (נמנ נמ זה קשה לי) 1. קוראים לי בהמונים צ'סטו כי השם משפחה שלי זה צ'סטולינוב 2. מה שנובע מזה שאני אוקראינית...(-חע!) 3. אני מדריכה בנוער העובד והלומד וחזרתי היום מהשתלמות הי מגניב ומלא מוטיביציה להמשך הדרך! 4. יש לי אחות גדולה, נשואה עם תינוק, מתנחלת (ליד ירושלים) 5. אני מש אוהבת לאכול תפוח אדמה לא מבושל... וגם פסטה אבל זה פחות חריג 6. אני גם אוהבת נסטי (דאיי זה קשה...) 7. אני רוצה חמוס 8. וגם סוס פוני:) .. סתם לא.. (נקודה!). אני לא שותה שום מוגז..גם לא קולה כי זה מגעיל לי 9. ואני גם שנואאת בננות יותר מכל.. וגם אבוקדו 10. ואת העשישי אני נותנת כבונוס לכם לבחור כל דבר שאתם רוצים לדעת על צ'סטו המסכנה וכך תתמלא העובדה העשירית! :) (10-_____________________________) באהבה ובשמש אליכם:) (היה לי קשהה אוי אוי)
-כי הצלחתי:)

juant1

New member
טוב....

שם: חואן, אל תשאלו מה??, אני ארגנטינאי
מגורים: ירושלים. תאריך יומולדת: 3/10/86 אייסיקיו: 7799289 10 עובדות : - 100% לטיני...נולדתי בבואנוס איירס ארגנטינה - עליתי לארץ בגיל שנה וחצי - פעם ראשונה ששעמתי את "שוטי הנבואה" היה בסיני...מאז הם איתי כל הזמן. - בן 19 וחצי..הספקתי לעשות כמה טיולים באירופה בכל מקרה, אין לי עוד עובדות....לא יודע ממש מה לרשום אם בא לכם לשאול אותי ... חופשי... יום טוב לכל הפורום

Gefi Giraf

New member
יאללה

אני לא פה הרבה... אבל בכל זאת שם: תום גיל: 18 וחצי מגורים: ראש פינה תאריך מומולדת: 30/06/87 אייסיקיו: יש מסנג'ר: גם יש 10 עובדות: 1. אני מתאמן בקראטה מאז כיתה א 2. אני אוהד מכבי ת"א 3. השיא שלי בשולה המוקשים המומחה הוא 92 שניות 4. אני מתגייס בעוד חודשיים לקורס חובלים של חיל הים 5. אני לא מסוגל אפילו להריח מיונז בלי לקבל בחילה 6. חוץ ממיונז אני מסוגל לאכול כל דבר עם כל דבר על כל דבר 7. בחיים לא נגעתי בסיגריה 8. המשקה המועדף עלי הוא גולדסטאר 9. כשהייתי קטן הייתי בטוח שקוראים למנורות הצבעוניות של יום העצמאות "אלאמנופי". סיפור ארוך. 10. אני עובד בתחנת דלק עד הגיוס. והגעתי למסקנה שהדלק שהכי ממסטל הוא 96

למעלה