שאלון שינה...

noooga

New member
שאלון שינה...../images/Emo1.gif

ממש הפכנו לפורום סקרים ושאלונים 2...
שם, גיל ומין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?

noooga

New member
עונה.. ../images/Emo60.gif

שם, גיל ומין: נגה, 15 ונקבה. אוהבים לישון? כן/לא- כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך בחורף ובקיץ. איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) מכנסים ארוכים וחולצה גזורה. איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בוקסר וחולצה/גופיה. מה מצויר על המצעים שלכם? ג'ירפות! מה אתם עושים לפני השינה? חושבת על מה שעבר עלי במשך היום.. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? יוצאת את המטבח כדי לראות מי ער ואז הולכת לצחצח שיניים. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באמצע חורשה/יער על מזרן כשילד אחד שחק לי בשיער. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 00:00 ככה.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לילה שלם.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? היום.. עד 13:00! למרות ש... נו, לא משנה. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שלא תדעו. פיג'מה - כן או לא? לא. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן, ברור! התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחח... חס וחלילה. ישנתם ערומים? אממ כן. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? ?! נקווה שלא.. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? חחחחחחחחחחח.. לא. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? אילו שאלות...
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה, הרבה. ישנתם אצל חבר/ה? כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה? זה קורה הרבה באוטו.. נרדמתם מול הטלויזיה? איזה 10 פעמים. נרדמתם בשיעור תנ"ך? חח.. אפשר להחליף את זה לשיעור לשון? אז הרבה! חלמתם "חלום צלול"? מה זה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון איך אתם נרדמים? על הצד או על הגב.. לעולם לא על הבטן. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אם הייתי יודעת מה זה סינוס זה היה טוב.. ולכולם זה היה יוצא אותו הדבר, לא?

ה ו ד י ש

New member
עונהההה

שם, גיל ומין: הודיה בת 17 וחצי,נקבה. אוהבים לישון? כן/לא או יאסס שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חחח בעיקרון אני ישנה עם בגדים... איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) אותו דבר-בגדים. מה מצויר על המצעים שלכם? פוקימון...סתאאאם. זה סתם סדין מוזר בצבע לבן עם צורות בצבעים שחור ואדום
מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחים שיניים.
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בבונגלוס במחנה רשף באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? זה נע בין 12 ל3 לפנות בוקר ואם יש למחרת בצפר אז עד 1 גג. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לילה שלם... מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יומיים חחח...סתם, אולי משו כמו פחות מיום. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? היו לי הרבה. לא זוכרת כרגע. פיג'מה - כן או לא? לאאא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? עדיין לא
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? מה שאלתם?? סליחה...לא הקשבתי...
ישנתם ערומים? היי היי היי...עד כאן!
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? ? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן, בדובי שלי..שששש חחח עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () חחחח לאא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? אממ משו כמו 8478937548 פעמים בדיוק. ישנתם אצל חבר/ה? גם ישנתם בישיבה או בעמידה? אני לא מסוגלת לישון כשלא נוח לי. אבל אם כבר- בנסיעה. נרדמתם מול הטלויזיה? חחח מאז שנולדתי! נרדמתם בשיעור תנ"ך? תשאלו את המורה שלי. הוא בטוח יודע... חלמתם "חלום צלול"? אין לי מושג איך צוללים. אפילו לא בחלום. (חחחחחחח) מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לתנ"ך. כי אני לא לומדת כימיה... אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור. כי אין לי מושג מי זה עמנואל. השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון. איך אתם נרדמים? נכנסים מתחת לשמיכה,עוצמים את העיניים ועכשיו צריך להגיע הקטע של השינה. תנסו. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? אין לי כוח...

נגהה איך את תמיד יודעת מתי

בא לי שאלון?? חחחחח שם, גיל ומין:אלה,13 ומין תנחשו לבד.......נאתגר אותכם
אוהבים לישון? כן/לא?מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שמיכת פוך או סדין דקיק?אני לא ישנה עם פוך (אמיתי)......זה רצח!!
אני ישנה במקום עם שמיכה עבה עם מילוי סינטטי....זה כיף
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) מכנסיים ארוכים וסווצ'ר ענק
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)מכנסיים קצרים וחולצה ענקית מה מצויר על המצעים שלכם?חתולים
מה אתם עושים לפני השינה?האממממממ מצחצחת שיניים
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?על עץ
חח היינו במחנה ומצאנו קן של עכבישים (ולא ידעתי שקיים דבר כזה בכלל) אז לא הסכמנ לישון על הריצפה
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? בחופש 2-3 ובלימודים 11-12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יום אחד וחצי
מה הזמן הכי ארוך שישנתם?17:45 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?ארוך מדי לפה...... פיג'מה - כן או לא? כהההה האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?המממממ אולי לשתי שניות
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?אף פעם וטפו טפו טפו שלא יקרה לי
ישנתם ערומים?אף פעם עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?חס וחסה!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חס חסה!! עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()חס וחס וחסה!! (איכסס) כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?וואי מלא.... ישנתם אצל חבר/ה?ממממללללללאאאאאא ישנתם בישיבה או בעמידה?המממ באוטו בישיבה...... נרדמתם מול הטלויזיה?מלא פעמיםםםםםם נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם...חח חלמתם "חלום צלול"?מה זה?? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?אני לא לומדת כימיה.....
אבשלום קור או עמנואל הלפרין?מי זה?? השאלון הזה או תקנון הפורומים?חחחחח לא קראתי את תקנון הפורומים מחשש לאיבוד שפיותי
איך אתם נרדמים?עוצמת עיניים
ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?אין לי כוח

chagiti

New member
את כמו חברה שלי-

קוראים לה תהילה-והיא כותבת את זה בלי י'-תהלה

.....................

שם, גיל ומין: יעריתי, 14 וחצי. בת (כמה מפתיע) אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פוך!! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פג'ימה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) חולצה ארוכה כזאת וזהו מה מצויר על המצעים שלכם? משתנה... עכשיו בת הים הקטנה:p מה אתם עושים לפני השינה? מצחצחים שיניים... מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? כנ"ל מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בירדן באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11 כזה.. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? כמעט 20 שעות! מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13 שעות.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שחייתי לפני בריאת העולם, והקב"ה נתן לי מגליה בכבודו ובעצמו... פיג'מה - כן או לא? כן.. האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?בטח התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא...=) ישנתם ערומים? לא שזכור לי עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאאא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? טוב נו זה כבר מוגזם עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבהה ישנתם אצל חבר/ה? הרבהה ישנתם בישיבה או בעמידה? באוטו זה תמיד ישיבה, ואני תמייד נרדמת באוטו.. נרדמתם מול הטלויזיה? מקסמום פעם נרדמתם בשיעור תנ"ך? משו כמו 0.. חלמתם "חלום צלול"? מזה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לכימיה! אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלה??? השאלון הזה או תקנון הפורומים? שניהם באותה מידה.. איך אתם נרדמים? פשוט עוצמים עיניים...... ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? חלאס עם מתמטיקה!!

חחה באשכרה.....

עונה- ממש הפכנו לפורום סקרים ושאלונים 2... שם, גיל ומין:אור אוהבים לישון? כן/לא מאודדדד שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיגמה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)לוידת מה מצויר על המצעים שלכם?פרחים מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים שיננים...שמים קרם של החצקונים חחחה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?כנ"ל מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?האולפנה שליי באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?11 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?כל הלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם?ממש לא הרבה ..אולי 11 שעות.....אני לא מצליחה לישו9ן יותר מידי מה היה החלום הכי הזוי שלכם?אמאלה...חלמתי שאני בשואה פיג'מה - כן או לא?מזתומרת פיגמה?עם פסים כאלו? אז לא... האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?הלואי ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?אמאלה!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון...לא סופרת ישנתם אצל חבר/ה?כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?לא מסוגלת.. נרדמתם מול הטלויזיה?אפפם נרדמתם בשיעור תנ"ך?כנ:ל חלמתם "חלום צלול"?מה זה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כמיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?מי אלו? השאלון הזה או תקנון הפורומים?התקנוןן איך אתם נרדמים?בהנאה רבה! סתם...מה הקשר? ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?128586436

../images/Emo26.gifMe../images/Emo36.gif

שם,גיל ומין: ריקי/יסמין,בת-13',נקבה...
אוהבים לישון
כן/לא-מתי שבאמת משעמם לי,חחח.. שמיכת פוך או סדין דקיק
בחורף פוך ובקיץ סדין דקיק איך אתם ישנים בחורף
(פיג'מה
תחתונים
חולצה/גופיה
עירומים לגמרי
)-פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ
(כנ"ל)-מכנס קצר+חולצת T/גופיה מה מצויר על המצעים שלכם
יש לי ה-מ-ו-ן מצעים..אבל יש לי סט אחד ממש יפה-של שקיעה בחוף ים
מה אתם עושים לפני השינה
מצחצחת שיניים ואומרת ל-כ-ו-ל-ם לילה טופ
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר
מסדרת ת'מיטה,אח"כ הולכת לשתות תה ועוגיות,אח"כ-מצחצחת שיניים שוב וכ'ו.. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו
I Don't Know באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ
23:00(בימי בה"ס) ובחופשים זה יכול להיות גם שעות דפוקות מ-א-ו-ד,LOL...
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם
2' ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם
לא היה כזה מה היה החלום הכי הזוי שלכם
*כל החלומות שלי הזוים,חחח* פיג'מה -כן או לא
Yes Yes Yes
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו
Nope התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה
Nope...
ישנתם ערומים
Nope עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה
חס ו-ח-ל-י-ל-ה
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה
חס ו-ח-ל-י-ל-ה
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה
()-הגזמתם מ-א-ו-ד
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית
ה-מ-ו-ן פעמים(כשהייתי בנופשים עם המשפחה+מסיבות פיג'מות של חברות+אצל בת דוד שלי) ישנתם אצל חבר/ה
ה-מ-ו-ן פעמים(במסיבות פיג'מות כי ת'אמת,אני לא כ"כ אוהבת לישון אצל אחרים) ישנתם בישיבה או בעמידה
בשכיבה...
נרדמתם מול הטלויזיה
6' פעמים(אבל אח"כ קמתי למיטה) נרדמתם בשיעור תנ"ך
Never חלמתם "חלום צלול"
למה הכוונה
מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה
המורה לתנ"ך לא מרדים אותי א-ף פעם ואני לא לומדת כימיה
אבשלום קור או עמנואל הלפרין
שטו
השאלון הזה או תקנון הפורומים
תקנון הפורומים...LOL...
איך אתם נרדמים
פשוט נרדמת,חחח.. ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם
I Don't Know-מזה סינוס

-בעזרתך אבא-

אין לי כוח לענות אבל אבשלום קור זה האיש הזה שמחבר את השאלות של חידון התנ"ך או משהו כזה, נכון?

ק י צ י ס

New member
עונה

ממש הפכנו לפורום סקרים ושאלונים 2... שם, גיל ומין: איתמר, 11 וחצי , זכר אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? שמיכת פיקה איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה טריינינג איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מכנסים קצרים וגופיה מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים מוזרים כאלה מה אתם עושים לפני השינה? אומר שמע ישראל מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומר מודה אני מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בסוכה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 22:00 בגלל שאני קם מוקדם מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 26 שעות בערך.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?לא זוכר מה היה החלום הכי הזוי שלכם? קפצתי מהמרפסת, עליתי במעלית, קפצתי, עליתי, קפצתי, עליתי, כל הזמן ככה פיג'מה - כן או לא? לפעמים האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? אולי התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לאא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? די הרבה ישנתם אצל חבר/ה? לא הרב ישנתם בישיבה או בעמידה? ישיבה נרדמתם מול הטלויזיה? לפעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך? אף פעם חלמתם "חלום צלול"? לא יודע מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אין לי כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים? התקנון איך אתם נרדמים? אני סוגר את העיניים מבקש מכולם להיות בשקט וזהו ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם? עזבו אותי חשבון

עונההה

שם, גיל ומין:שירה, 11, נקבה(וואלה?) אוהבים לישון? כן/לא כןן שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך בחורף סדין בקיץ איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)מכנסיים ארוכים וחולצה ארוכה/סווצ'ר איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)מכנסיים קצרים וחולצה קצרה מה מצויר על המצעים שלכם?גוונים כאלה של סגול ופרחים לבנים... מה אתם עושים לפני השינה?בודקת מי מחובר במסנג'ר ואומרת לילה טוב...
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים ומצחצחת שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אממ באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?11-12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?לילה שלם.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?12 וחצי שעות...לא מסוגלת לישון כל כך הרבה... מה היה החלום הכי הזוי שלכם?כולם הזויים... פיג'מה - כן או לא?כן... האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?ל-א..
ישנתם ערומים?לאא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לאאא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לאא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לאא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מלאאא ישנתם אצל חבר/ה?מלאא ישנתם בישיבה או בעמידה?באוטו בישיבה... נרדמתם מול הטלויזיה?מלא... נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם.. חלמתם "חלום צלול"?שזה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?לתנ"ך...לא לומדת כימיה... אבשלום קור או עמנואל הלפרין?עמנואל הלפרין...Zzzz.. השאלון הזה או תקנון הפורומים? שניהם איך אתם נרדמים?עוצמים עיניים..כאילו.... ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?5168368 תבדקו.....

chagiti

New member
עונה..

שם, גיל ומין:חגית,14 ו-11 חודשים,נקבה אוהבים לישון? כן/לא-כן שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה(מכנסים וחולצה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)מכנסים וחולצה\גופיה מה מצויר על המצעים שלכם?יש לי הרבה ולא כדאי שאפרט... מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחת שיניים מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?כנ"ל מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?בריצפה בשדה תעופה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?בין 10:30 ל-11:00 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?28 שעות מה הזמן הכי ארוך שישנתם?נראה לי 15 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?לא יודעת פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לאאא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?לאא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()לאא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?אלף ומשהו ישנתם אצל חבר/ה?כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?כן רוב הזמן בישיבה באוטו נרדמתם מול הטלויזיה? רק פעם אחת נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם חלמתם "חלום צלול"?מה זה צלול<?\ מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?אין לנו כימיה אז אני חייבת להגיד-תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?עמנואל הלפרין השאלון הזה או תקנון הפורומים?שניהם איך אתם נרדמים?כל מיני שיטות ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?אין לי כוח...

למעלה