שאלון שירים

שאלון שירים ../images/Emo13.gif

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה -
השיר שמזכיר לכם חורף -
השיר שמזכיר לכם קיץ -
השיר שמזכיר לכם אהבה -
השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה -
השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי -
השיר שאתם הכי מזדהים איתו -
השיר שלכם -
כמובן לענות לפי שירים של דנה
.

TiShLeR Michal

New member
מותר לי לענות..?

יודעת שאני לא ממש כותבת פה. אך אני קוראת באופן מאד מתמיד. וזהו. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - כרגע, ממש כרגע. אהבה. השיר שמזכיר לכם חורף - יש בזה טעם השיר שמזכיר לכם קיץ - אהבה בקיץ. רק בגלל השם. השיר שמזכיר לכם אהבה - האל עם החיצים. אהבה. השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - בוכה לך. השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - איפה הוא עכשיו. השיר שאתם הכי מזדהים איתו - להתגעגע. השיר שלכם - נכון לעכשיו- יש בזה טעם.

Sideitself

New member
ADesignForLife

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - כולם. קודם שאגיע למצב שאוכל להיות בהופעה O: השיר שמזכיר לכם חורף - מותר החדש נורא עושה אוירה של חורף ושל אסור. יש בזה טעם השיר שמזכיר לכם קיץ - לומדת לעוף השיר שמזכיר לכם אהבה - אהבה
השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - להתגעגע השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - חמימות חולפת השיר שאתם הכי מזדהים איתו - כרגע, חמימות חולפת השיר שלכם - אין. כל השירים של דנה D: ושל ורד קלפטר ושל צרויה להב ושל עוד מוכשרים רבים
[סתם.]

כיף ../images/Emo9.gif

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - האל עם החיצים
וחוץ לארץ השיר שמזכיר לכם חורף - לא ספק - יש בזה טעם השיר שמזכיר לכם קיץ - עד הקצה השיר שמזכיר לכם אהבה - אהבה
השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - אשמה השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - חמש בבוקר השיר שאתם הכי מזדהים איתו - להתגעגע השיר שלכם - משתנה...

omerikooo

New member
עונה, כך מסתבר.

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - שבע בערב. השיר שמזכיר לכם חורף - יש בזה טעם, הכל עובר. השיר שמזכיר לכם קיץ - אהבה בקיץ. השיר שמזכיר לכם אהבה - אהבה (?). השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - גן מאיר. השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - בומביי. השיר שאתם הכי מזדהים איתו - גן מאיר. השיר שלכם - גן מאיר.

ברררר

New member
מממ

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - בוכה לך השיר שמזכיר לכם חורף - יש בזה טעם
השיר שמזכיר לכם קיץ - מלך השיר שמזכיר לכם אהבה - אהבה
+האל עם החיצים השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - תוך כדי תנועה השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - חמימות חולפת השיר שאתם הכי מזדהים איתו - גן מאיר השיר שלכם - חמש בבוקר

../images/Emo9.gif

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - הכל עובר, ואהבה בקיץ השיר שמזכיר לכם חורף - יש בזה טעם השיר שמזכיר לכם קיץ - אין לה יותר מדי שירים כאלה
, אבל אם כבר אהבה בקיץ.. השיר שמזכיר לכם אהבה - אהבה.. השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - אהבה השיר שאתם הכי מזדהים איתו - יש כמה... השיר שלכם - כרגע, הכל עובר..

FUCKER777

New member
השירים שלייייייי

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - לחפש מקום בשמש - (אחד ה-שירים) השיר שמזכיר לכם חורף -יש בזה טעם( - שיר מדהים) השיר שמזכיר לכם קיץ -אהבה בקיץ השיר שמזכיר לכם אהבה - השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה -והלב שלי ריק \ חמימות חולפת השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי -חמימות חולפת \רחוק מהמציאות השיר שאתם הכי מזדהים איתו -מה יהיה \פשוט להיות \מוותרת השיר שלכם - חמימות חולפת \ רחוק מהמציאות דנה ברגר -------------------------------------------------פשוט להיות

נשמת

New member
../images/Emo9.gif

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה -
5 בבוקר. להתפרק. השיר שמזכיר לכם חורף -
יש בזה טעם, מחשבות של חורף השיר שמזכיר לכם קיץ -
נכנעת השיר שמזכיר לכם אהבה -
קחי נשימה השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה -
בוכה לך השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי -
עד הקצה השיר שאתם הכי מזדהים איתו -
שוב מוותרת <בחתימה> השיר שלכם -
בא והולך.

ADVAM4

New member
עונההההההההההה../images/Emo13.gif

השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה - מלך השיר שמזכיר לכם חורף - 5 בבוקר! חחח אין לי מושג למה! השיר שמזכיר לכם קיץ - אהבה בקיץ [= השיר שמזכיר לכם אהבה - בוכה לך השיר שמזכיר לכם תקופה לא טובה - גם בוכה לך השיר שמזכיר לכם תקופה מסויימת בכללי - אהבה ובומביי השיר שאתם הכי מזדהים איתו - חח בוכה לך.. אויי השיר הזה פשוט נתפס כאן. השיר שלכם - חחחחחח בוכה לך![=

למעלה