שאלון שירים

Koala Girl

New member
שאלון שירים../images/Emo9.gif

לקוח מ 575...לא בא לי לענות עליו שם
ואני משתפת אתכם (כע ברור
) שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

זה יהיה ארוך......*תוך כדי בישול
* שיר שעושה לך טוב: שמעון השכן -קרן פלס,Because u loved me-Celine Dion שיר שעושה לך רע: שירים של מאיה בוסקילה למיניהם...בא לי להרביץ למישהו רק מתו של הקול שלה שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Hero-Mariah Carey שיר שאת מכורה אליו: מבול-קרן פלס
שיר עם המון משמעות בעינייך: כל השירים שכתבתי למעלה
שיר שמזכיר לך חברה טובה: אממ...אנדרניט יור קלוזס-שאקירה (לא זוכרת איך כותבים חח) שיר שמזכיר לך חבר טוב: צרות טובות-שלום חנוך שיר שמסמל לך דבר טהור: הללויה-חלב ודבש (לא יודעת מה קשור זה עלה לי...) שיר שמסמל לך דבר שחור: עוד ארון אחד-היהודים, ולא דווקא שחור במובן רע... שיר שמשמח אותך: המומינים
שיר שמכניס אותך לדיכאון: אני לא נכנסת לדיכאון משירים כבר...אבל מרגש יש הרבה... שיר שמתאים לרגע שנולדת: כאן נולדתי
שיר שמזכיר לך את הילדות: ^^^
חחח אתם לא רוצים לדעת שיר שמתאים לבית הספר: שלום כיתה א'(?) שיר שתשימי בחתונה: נשבע-חיים משה שיר שמשחרר לך עצבים: אלה-היהודים שיר שמביא לך מוזה: שו? שיר שמזכיר לך משהו עצוב: מלא....פרח-יהודה פוליקר שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אין לדעתי
שיר שמשגע אותך לחלוטין: ........ שיר שמרגיע אותך: לשם-מירי מסיקה שיר שמזכיר לך מישהו שמת: אפר ואבק-יהודה פוליקר שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: אסקייפ-אנריקה אגלסיאס שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: הייתי בגן עדן-שרית חדד(ה-שיר שלה אבל מזכיר משהו לצערי...) שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: יש הרבה שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: הייתי בהופעה של סאבלימינל (ולא פעם אחת!) אני פשוט שונאתתת את זה!! שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: vengo del mar-natalia oreiro שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: לא 'דעת שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: אממ, עוגה עוגה? שיר שפעם לא אהבת והיום כן: לא יודעת,בד"כ מה שאני אוהבת/לא אוהבת נשאר אצלי לתמיד... שיר מסרט שאתה אוהב: מהחתונה של החבר שלי,את כל הפסקול שיר מסדרה שאתה אוהב: חברים
שיר שמסמל לדעתך את החיים: וואו,צריכה לחשוב
שיר שמסמל את החיים שלך:
שיר שנגע לך ללב: טוב זה כבר חוזר על עצמו... שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: הרבה שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: היה כבר,די למחזר שיר שמזכיר לך חורף: אדון שוקו-אריק איינשטיין שיר שמזכיר לך קיץ: Texas - Summer Sun שיר שאתה אוהב לקום איתו: Westlife & Mariah Carey - Against All Odds,זה השעון מעורר שלי מהפלא בבוקר
שיר שאתה אוהב להירדם איתו: עם הדיסק של אריק ברמן חח שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: Berlin - Take My Breath Away השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת.... שיר שמתאים לך ברגע זה: Alanis Morissette - Hands Clean שיר אחרון שחברה שרה לך: ?? שיר אחרון שחבר שר לך: ?? שיר אחרון ששרת למישהו: ?? שיר אחרון שמישהו שלח לך: לא שלחו לי כבר שנים
אין לי מסנ
שיר אחרון ששלחת למישהו: ^^ שיר שמזכיר לך את אימא שלך: מדלגת התעייפתי
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שירים של קרן פלס,היא גאונית
שיר שהיית רוצה להלחין: הוא כבר מולחן,אז זה לא הגיוני....*מע* שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: כל שיר
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: מאיה בוסקילה כמובן שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: המוןןן...כל שיר שאני אוהבת בעצם.

מקווה שיש מספיק שירים: בדיוק מכינה אמפי למחר.

טיול שנתי...אכן כן ! חחחחח. שיר שעושה לך טוב: "כל הציפוריםםםםם " \הראל סקעת. שיר שעושה לך רע:"לנצח אחי" \אביב גפן. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:"אין בעולם אהבה , כמו אהבה של אימא " \זהבה בן. שיר שאת מכורה אליו: עכשיו !? "סולחחחחחח, לך ילדה .שוכח , את הרע " =P \יוסי עדן. שיר עם המון משמעות בעינייך:וואלה כל שיר שהשקיעו בו מילים הוא בעל משמעות. שיר שמזכיר לך חברה טובה:"שקט"\מורן קריטי ... סתם כי היה לנו עליו צחוקים. שיר שמזכיר לך חבר טוב:שיר אחד של טיפקס, גם עקב צחוקים. שיר שמסמל לך דבר טהור: "ירושלים של זהב" ?! שיר שמסמל לך דבר שחור:"זה רק הלב" \אביב גפן. שיר שמשמח אותך:כל שיר ! חחחח. שיר שמכניס אותך לדיכאון:בזמן האחרון הרבה ... במיוחד של איציק שמלי :"כמה חסר". שיר שמתאים לרגע שנולדת:אימא ואבא : "איזה יום שמח לי היוםםםםםםםםםם". שיר שמזכיר לך את הילדות:שירי עוזי חיטמן =P שיר שמתאים לבית הספר:"עכשיו מעונן" .חחחח שיר שתשימי בחתונה:"כמה עוד אפשר" \הראל סקעת . וכל השירים המזרחים השמחים למינהם=] שיר שמשחרר לך עצבים:וואלה הכל! שיר שמביא לך מוזה:"שיר אהבה למוזה" \דנידין. שיר שמזכיר לך משהו עצוב:שריף ושרית חדד "שלום חבר". שיר שמזכיר לך רגע של בושה: לא מזכיר . שיר שמשגע אותך לחלוטין:כל המשעממים של פעם. שיר שמרגיע אותך:באך...חחחח שיר שמזכיר לך מישהו שמת:"התמונות שבאלבום" . שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:הכול מזכיר לי הכל . שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: \\\\\ שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: לא עולה לי לראש . שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:מש'ו של סרנגה ..בע! שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:---- שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:---- שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:שיר של עיברי. שיר שפעם לא אהבת והיום כן:כל הדיכאון. שיר מסרט שאתה אוהב:אני מחפשת אותו בנרות..חחח... אני ימצא אני יגיד לך. שיר מסדרה שאתה אוהב:פרנד'ס ? ... חחח שיר שמסמל לדעתך את החיים: רון שובל \"אל תעזבי " רק חלק קטן ... שיר שמסמל את החיים שלך: יובל המבולבל ...חחחחחחח... "החיים הם קרנבל" \= שיר שנגע לך ללב: איציק שמלי "כמה חסר " . שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: וואלה הכוללללל ! שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: לא עולה לי . שיר שמזכיר לך חורף: "זוכרת נובמבר" אפילו שזה לא קשורררררר! שיר שמזכיר לך קיץ:אלון דה לוקו ...חח שיר שאתה אוהב לקום איתו: הדיסק של הראל סקעת. שיר שאתה אוהב להירדם איתו: הכל! ... כל דבר שנעיםפ לשמוע . שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: אני אוהבת רק את עצמי. השיר האחרון ששמעת:עכשיו אני שומעת "אין סוף לאהבה" -יש לי את כול האבה שבעולם , והיא שלך ... שיר שמתאים לך ברגע זה: ראובן המלאך "קפה בשניים". שיר אחרון שחברה שרה לך: שלג שרה לי :"מי שאותך יואהב . לא יאהב אותך כ=מ=ו=נ=י" . שיר אחרון שחבר שר לך: עזבו ..חחח שיר אחרון ששרת למישהו:שרתי לאחי שיר מצחיק ... שיר אחרון שמישהו שלח לך: קבלו :"לקט מיזרחי " =P שיר אחרון ששלחת למישהו:אממממ.... "צינג'לה" . שיר שמזכיר לך את אימא שלך:"כי אין בעולם אהבהההההההההה כמו אהבה של אימא " . שיר שמזכיר לך את אבא שלך:כל המיזרחי . שיר שגורם לך לרצות לרקוד:הכל ! שיר שמצמרר אותך:איציק שמלי . שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: ה=כ=ו=ל ! אני חושבת :"למה אני לא כתבתי אותו? " . שיר שהיית רוצה להלחין:פחות מושך אותי ... אבל יש כמה שבראש שלי לתקן. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: לא יודעת בכלל לשיר . תנו לי אפילו יונתן הקטן. שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: הראל מויאל למינהם . שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:הראל סקעת. .... שאלון ממש יפה =]

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

שיר שמסמל את החיים שלך: יובל המבולבל ...חחחחחחח... "החיים הם קרנבל" \=
חחחח שיר שמזכיר לך חורף: "זוכרת נובמבר" זוכר את....
וואי עם שלום חבר הזכרת לי כמה זמן לא שמעתי את זה אז שמתי ת'דיסק הזה של שרית חדד (נראה לי לפחות 4 שנים לא נתקלתי בו...)

../images/Emo110.gif

שיר שעושה לך טוב: Mika - Grace Kelly ואחריות של יוני בלוך:p יש להם לחן שמח כזהP: שיר שעושה לך רע: אבות ובנים של אביתר בנאי שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: here without you- 3 doors down, my imortal- evanescese.. חח יש פול.. שיר שאת מכורה אליו: האם להיות בך מאוהב של אביב גפן.. ויש עוד מלא.. שיר עם המון משמעות בעינייך: גם יש הרבה..חחח המממ עולה לי בראש מחפש תשובה של היהודים שיר שמזכיר לך חברה טובה: חח בוא של עברי לידר:p וזה ממש לא מה שאתם חושביםP: שיר שמזכיר לך חבר טוב: dont u cry- guns n' roses שיר שמסמל לך דבר טהור: הינך יפה של עידן רייכל שיר שמסמל לך דבר שחור: אינלי מושג. שיר שמשמח אותך: יש הרבה כאלה.. חח לא עולה לי משו נורמלי בראשP: חחח השיר מדורה בהופ
שיר שמכניס אותך לדיכאון: שום שיר לא מכניס אותי לדכאוןP: אבל שיר שמזכיר לי דכאון.. נממ.. אולי נפלת חזק.. שיר שמתאים לרגע שנולדת: במדינת הגמדים טהטהטה.. חח סתםסתם.. אינלי שמץ שיר שמזכיר לך את הילדות: השיר של הייפייב:p קטן זה הכי כיף בעולם.. חח לא זוכרת מה השם שלו שיר שמתאים לבית הספר: חחח לא יודעתת... שיר שתשימי בחתונה: וואי חכו יש זמןP: שיר שמשחרר לך עצבים: עכשיו מעונן- אביב גפן שיר שמביא לך מוזה: ?! שיר שמזכיר לך משהו עצוב: צועקים על אהבה - סינרגיה שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אינלי שמץ שיר שמשגע אותך לחלוטין: יכוליות ששחק אותה- היהודים שיר שמרגיע אותך: זה לא אותודבר של עברי לידר.. שיר שמזכיר לך מישהו שמת: לאדעת. שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: צליל מכוון:] חחחחח מ2 סיבות אפילוP: והיא כלכך יפה.. [זה צובט בלב שלך.. בלהבלה:p] שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: ואולי של עברי לידרר שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: נראלי דווקא בהופעה של סינרגיה.. צועקים על אהבה.. למרות שכמעט כל השיריםP: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אין כזה שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: אינלי שמץ.. האהבה נשארת אולי..גלעד שגב.. לאדעת זה מה שעלה לי בראשP: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אל המעיין:p שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: בטח משו של רוני שיר שפעם לא אהבת והיום כן: אינלי מושג שיר מסרט שאתה אוהב: נמנמ השיר הזה מהסודות:] שדנה עדיני שרה.. חדש כזה שיר מסדרה שאתה אוהב: חח לא יודעת שיר שמסמל לדעתך את החיים: האנשים החדשים.. עברי לידר שיר שמסמל את החיים שלך: אויש זה קשה
שיר שנגע לך ללב: וואי יש כ"F הרבה כאלה.. נו רוב מה שאני שומעת:p שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: אף אחד לא רואה- סער בדישי שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: זכיתי לאהוב עברי לידר שיר שמזכיר לך חורף: באה אליכם של מירי מסיקה שיר שמזכיר לך קיץ: הרוח תשנה את כיוונה.. הראל סקעת.. אל תשאלו אותי למה:p שיר שאתה אוהב לקום איתו: מה שיש בגלגלצ אם זה שיר נחמד
שיר שאתה אוהב להירדם איתו: איןP: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: listen to your heart השיר האחרון ששמעת: Blackfield - Hello שיר שמתאים לך ברגע זה: Goo Goo Dolls - Iris שיר אחרון שחברה שרה לך: ציטוטטט ישיר מהמסנג'ר:p "נשבע לך לא בוגד עיוני לא בוגד!" חחחחחחחחחחח ולא היא לא שומעת תשיר הזהP: שיר אחרון שחבר שר לך: חח יהיה טוב
[זה מה ששרוP: ] שיר אחרון ששרת למישהו: חחחחחחחח אני אשתנה של ירמי קפלןP: שיר אחרון שמישהו שלח לך: חחח כמעט כל השירים ששולחים לי זה שירים שאני מבקשת:p כי לי אין אימיול במחשב..:p לא זוכרת מזה היה שיר אחרון ששלחת למישהו: אני ממש לא זוכרת:p שיר שמזכיר לך את אימא שלך: לא דעת נוו זה שאלות קשותP: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: ^ שיר שגורם לך לרצות לרקוד:השיר המפגר הזה של אבריל P: girlfriend שיר שמצמרר אותך: oasis- wanderwall שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: ?! שיר שהיית רוצה להלחין: אם הייתי יודעת:] שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: חחחחחחחחחחחח כל שיר שאני אוהבת..:p יש הרבה כאלה חחח שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: כל האחים בדם היינו והאל תלכי לי.. נו המזרחית האלוP: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כמעט כל השירים שאני אוהבת..:]

../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

*לא אומרת כלום כדי לא לפתוח פה לשטן* שיר שעושה לך טוב:נממ השיר של השבט שכחתי את שמו *_* שיר שעושה לך רע:תשמור על העולם ילד ועוד כמה שירים שפשוט מעיציבים אותי.. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:^^ *דמעות וזה מה* שיר שאת מכורה אליו: ננמממ
עכשיו אני בקושי במחשב אז כבר שכחתי ת'שירים שהייתי שומעת אבל יש כמה שירים
שיר עם המון משמעות בעינייך:נממ:O שיר שמזכיר לך חברה טובה:"הרעות"
שיר שמזכיר לך חבר טוב: טליטל והעורב:D:D:D:D:D שיר שמסמל לך דבר טהור:מממ:O שיר שמסמל לך דבר שחור:מממ:O שיר שמשמח אותך:מממ:O שיר שמכניס אותך לדיכאון:כל שירי אבי ביטר למינהם וכל השירים הדיכאונים האלה למינהם שיר שמתאים לרגע שנולדת:"מי שנולד" שיר שמזכיר לך את הילדות:מי שנולד חיחיח וכל שירי הדיגדיגדוג 3
גדלתי עלזה מה שיר שמתאים לבית הספר:"היום יומולדת היומומולדת היומולדת ל..." זה היה הצלצול שלנו ביוסדי
שיר שתשימי בחתונה:ואז תבואי
שיר כלכך מדהים ומתאים לזה. וגם את ברית עולם שיר שמשחרר לך עצבים:יש שיר אחד באנגלית ששכחתי את שמו שיר שמביא לך מוזה:מוזה? שיר שמזכיר לך משהו עצוב:נמממ *שיט אחשלי הגיע נמנמנממנמנמנמנמנמנמנמנמ* תשמור על העולם ילד שיר שמזכיר לך רגע של בושה:טיטאניק טראנס
*רעות האמ רעות האמ* שיר שמשגע אותך לחלוטין:יש מלחא שירים8
שיר שמרגיע אותך:מוצרטטט הורדתי לאחיין שלי שירים של מוצרט ואני שומעת את זה יותר ממנווו שיר שמזכיר לך מישהו שמת:נממ:O שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:נממ:O שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: :O שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:אפעם לא הייתי בהופעה
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:^^ שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:כמה טוב שבאת הביתהההה:]]]]] שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:היומהיומלדתתת שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:נממ:O שיר שפעם לא אהבת והיום כן:הבוקר יאיר:D שיר מסרט שאתה אוהב:אונלי הופפ שיר מסדרה שאתה אוהב:של הסידרה חברים שיר שמסמל לדעתך את החיים:ממ
שיר שמסמל את החיים שלך: לא יודעת, יש עוד הרבה שאלות? שיר שנגע לך ללב:ממ שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:ממ שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:עוג כמה שאלות נשארוו שיר שמזכיר לך חורף:גשם גשם משמיים שיר שמזכיר לך קיץ:שמש שמש משמיים שיר שאתה אוהב לקום איתו:פתאןם קם אדם בבוקר שיר שאתה אוהב להירדם איתו:לילה לילה מסתכלת הלבנה שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת:נממ השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת שיר שמתאים לך ברגע זה:אם יש שיר על אלרגיה זה נורא יתאים שיר אחרון שחברה שרה לך:ממ:O שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך:אמא או אמא שיר שמזכיר לך את אבא שלך:אבא או אבא שיר שגורם לך לרצות לרקוד:שיר אחד באנגלית שיר שמצמרר אותך:שיר אחד בעברית שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:לא יודעת כי לא כתבתי אותו שיר שהיית רוצה להלחין:לא יודעת כי לא הלחנתי אותו שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:לא הייתי רוצה לשיר כי ישלי קול של ציפור שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:לא יודעת, מתי נגמרים השאלות? שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:נממ זהוו?? קוולל
תודהההה

B o N u s

New member
עינת יאזונה מה את נוטשת את פורום המומינים?../images/Emo46.gif

נו תחזרי
טל :)

Koala Girl

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם החלק הראשון במשפט

חח סתם בא לי להגיב

טל חאמוד,.../images/Emo108.gif

קוראים לי עינב:[ ועזבתי את פורום המומינים אתה לא יודע:O ומה לעזאזל אתה עושה פה אתה עוקב אחרי? אע?א אע?אע? עדי שתקי

למעלה