שאלון שירים

Meytar 888

New member
שאלון שירים../images/Emo9.gif

קרידיט לפורום הרשמי של שלומי בראל
--- השיר הכי עצוב ששמעתי: השיר האחרון ששמעתי: השיר שהכי משמח אותי: השיר שהכי מתאר מצב שלי: השיר שאני הכי שונאת בעולם: השיר הכי חרוש ובצדק: השיר הכי חרוש ולא בצדק: השיר הכי מרגש: השיר שגורם לי לחטוף קריזה כשאני שומעת אותו: שיר שהכי מרגיע אותי: השיר הנוסטלגי שלי: האלבום האחרון שלי: 3 השירים הכי יפים שיש הם: השיר הכי רומנטי ששמעתי הוא: הקדישו לך פעם שיר? אם כן, איזה? לאיזה שיר יש מנגינה יפה ומילים דפוקות? לאיזה שיר יש מנגינה דפוקה אבל מילים יפות? איזה שיר אי אפשר לשמוע יותר מפעם אחת? איזה שיר אתה הכי מזדהה איתו לאחרונה? שיר שהייתי רוצה לשמוע זמר אחר שר אותו, ואיזה זמר: רוב השירים שאני שומע/ת הם בשפה: אני לא אוהבת שירים בסגנון: הסגנון שירים שלי הוא:

עונה../images/Emo9.gif

השיר הכי עצוב ששמעתי: איך מרגישים כשזה נגמר-נינט השיר האחרון ששמעתי: כמה חסר-איציק שמלי השיר שהכי משמח אותי: איזה אחד בערבית השיר שהכי מתאר מצב שלי: וואלה השיר הכי שמח בעולם-זאת אני השיר שאני הכי שונאת בעולם: של מירי מסיקה.. משהו עם נובמבר גרר
השיר הכי חרוש ובצדק: בואי נעזוב השיר הכי חרוש ולא בצדק: רוצה בנות השיר הכי מרגש: לאדעת השיר שגורם לי לחטוף קריזה כשאני שומעת אותו: הקיץ בא שיר שהכי מרגיע אותי: אנא בכוח-עובדיה חממה השיר הנוסטלגי שלי: ^^ האלבום האחרון שלי:לא שומעת אלבומים 3 השירים הכי יפים שיש הם: יש מלא אין הכי יפים השיר הכי רומנטי ששמעתי הוא: של ברייאן אדאמס- everything I do, i do it for הקדישו לך פעם שיר? מלא פעמים אם כן, איזה? לא זוכרת.. יש מלא לאיזה שיר יש מנגינה יפה ומילים דפוקות? כל השירי דיכאון למינהם לאיזה שיר יש מנגינה דפוקה אבל מילים יפות? לא מכירה איזה שיר אי אפשר לשמוע יותר מפעם אחת? איזה שיר אתה הכי מזדהה איתו לאחרונה? בערבית ya rab שיר שהייתי רוצה לשמוע זמר אחר שר אותו, ואיזה זמר: רוב השירים שאני שומע/ת הם בשפה: עברית אני לא אוהבת שירים בסגנון: אוהבת הכל הסגנון שירים שלי הוא:הכל

עונה

השיר הכי עצוב ששמעתי: מחכה לך השיר האחרון ששמעתי: השיר של אבריל לאבין השיר שהכי משמח אותי: מי בחלומך השיר שהכי מתאר מצב שלי:אמממ לא עולה לי כרגע השיר שאני הכי שונאת בעולם: יש הרבה כאלה השיר הכי חרוש ובצדק: בואי נעזוב השיר הכי חרוש ולא בצדק: love boy-דנה אינטרנשנל השיר הכי מרגש: 12 שנים השיר שגורם לי לחטוף קריזה כשאני שומעת אותו: ההוא של דנה ועידן יניב-סרט הודי שיר שהכי מרגיע אותי: כל השירים של רןן האלבום האחרון שלי: רן דנקררר! 3 השירים הכי יפים שיש הם: השירים של רןן הם הכי יפים השיר הכי רומנטי ששמעתי הוא: יש הרבה הקדישו לך פעם שיר?לא לאיזה שיר יש מנגינה יפה ומילים דפוקות?היא יודעת-נינט טייב לאיזה שיר יש מנגינה דפוקה אבל מילים יפות?... לא עולה לי כרגע איזה שיר אי אפשר לשמוע יותר מפעם אחת? להיות so far- הבנות נחמה איזה שיר אתה הכי מזדהה איתו לאחרונה? השיר של פרגי... שיר שהייתי רוצה לשמוע זמר אחר שר אותו, ואיזה זמר: אפילו ששריפות של הראל סקעת הייתי רוצה שרן ישיר רוב השירים שאני שומע/ת הם בשפה: האנגלית אני לא אוהבת שירים בסגנון: אני אוהבת הכל הסגנון שירים שלי הוא: כל הסגנונות

gal255

New member
עונה

השיר הכי עצוב ששמעתי: ערב לזכרי - שלומי שבן וגם my immortal של אוונסנס השיר האחרון ששמעתי: כמו שזה היה - אפרת גוש. השיר שהכי משמח אותי: כל אחד והבוב שלו - חמי רודנר. השיר שהכי מתאר מצב שלי: --- השיר שאני הכי שונאת בעולם: זה כל הזמן משתנה אבל נכון לעכשיו - את יפה - עידן יניב. השיר הכי חרוש ובצדק: בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטנר. השיר הכי חרוש ולא בצדק: את יפה - עידן יניב. השיר הכי מרגש: לא קל - היהודים. השיר שגורם לי לחטוף קריזה כשאני שומעת אותו: את יפה - עידן יניב. שיר שהכי מרגיע אותי: That I Would Be Good - אלניס מוריסט. השיר הנוסטלגי שלי: שיר הלהקה - מתוך הסרט. האלבום האחרון שלי: עד העונג הבא - המכשפות. 3 השירים הכי יפים שיש הם: גם זה תמי משתנה אבל - The Scientist - קולדפליי. הקול שקורא לי - רונה קינן. ודמעות של מלאכים - גידי גוב ויהודית רביץ. השיר הכי רומנטי ששמעתי הוא: הקדישו לך פעם שיר? אם כן, איזה? לאיזה שיר יש מנגינה יפה ומילים דפוקות? לאיזה שיר יש מנגינה דפוקה אבל מילים יפות? איזה שיר אי אפשר לשמוע יותר מפעם אחת? איזה שיר אתה הכי מזדהה איתו לאחרונה? שיר שהייתי רוצה לשמוע זמר אחר שר אותו, ואיזה זמר: רוב השירים שאני שומע/ת הם בשפה: אני לא אוהבת שירים בסגנון: הסגנון שירים שלי הוא:

gal255

New member
ממשיכה, נשלח לי באמצע

השיר הכי רומנטי ששמעתי הוא: Shes The One וגם Angels של רובי וויליאמס. הקדישו לך פעם שיר? כן אם כן, איזה? לא זוכרת. לאיזה שיר יש מנגינה יפה ומילים דפוקות? את יפה - עידן יניב. וגם יונתן שפירא. לאיזה שיר יש מנגינה דפוקה אבל מילים יפות? לא עולה לי כרגע. איזה שיר אי אפשר לשמוע יותר מפעם אחת? כל דבר של עידן יניב ורוני סופרפארם איזה שיר אתה הכי מזדהה איתו לאחרונה? Ironic - של אלניס מוריסט. שיר שהייתי רוצה לשמוע זמר אחר שר אותו, ואיזה זמר: את כל השירים של עידן יניב ורוני סופרפארם צריך לשיר זמר אילם. רוב השירים שאני שומע/ת הם בשפה: עברי ואנגלית. אני לא אוהבת שירים בסגנון: השירים של עידן יניב ומזרחית. הסגנון שירים שלי הוא: כל השירים היפים

למעלה