שאלון שישוס!! שיואו!

ברררר

New member
שאלון שישוס!! שיואו!

"אהבה, למה את חייבת כ"כ להכאיב
".
*אם הייתם יוצאים לפגישה עם בן המין השני, לאיפה הייתם רוצים ללכת 1. לקולנוע 2. לבית קפה 3. לבית של סבתא, יש אוכל פצצה והיא שואלת פחות מאמא 4. לקניון דה! הכי רומנטייייי *הפגישה הראשונה שלכם, כמה אתם נותנים מעצמכם 1. מקסימום חיבוק ונשיקה על הלחי, סה"כ פגישה ראשונה. 2. אולי נשיקונת בקטנטונת 3. עם לשון זה עוד סביר 4. ברור שלמיטה, הכי נוח. * שרדתם חצי שנה איתו ואז פתאום הוא נפרד ממכם כי הוא מתאהב במישהי אחרת. אתם 1. בוכים עד הסילבסטר הבא. מה יש בה שבי לא? 2. לא מבזבזים זמן על לבכות, לוקחים ת'סכין מהמטבח ושוחטים להם ת'צורה 3. מקללים אותו לפני כולם ומפיצים שהיא זונה לכולם 4. רצים למצוא מישהו חדש, שיאכל ת'לב (פליייייייייז!!!). *חצי שנה וההורמונים משתוללים, אבל עוד לא הגעתם לקטע הכי הכי. מה עושים? 1. נותנים. אני אוהבת אותו הוא אוהב אותי, שטויות שאני בת 8. 2. אומרים לו שאם הוא אוהב אותי הוא יחכה עוד קצת, אני צריכה לחשוב לע זה ולהיות מוכנה לזה נפשית ופיזית, אחרי הכל אני רק בת 10. 3. רק אם נהיה כבר בקטע ואני אחליט פתאום שכן אז כן. לא מתכננים מראש. 4. זורקת אותו. אתה בן 9 לעזאזל! אתה לא יודע לזיין! *אתם אוהבים אחד את השני, אומנם לא הרבה זמן, אבל אם אוהבים. הבעיה היחידה היא שגם החברה הכי טובה אוהבת אותו. מה עושים 1. מצטערת בובה, הוא אוהב אותי ואנחנו נהיה ביחד 2. ברור שהחברה קודמת לחבר 3. אנסה להסביר לה את המצב ולצאת הכי טוב מזה, אם היא לא תבין יהא לא חברה. 4. אצטרף אותה. נהיה שלישייה!!!!!!!!1 *אתם כבר לא בני 11, אתם אוטוטו מתגייסים לצבא. מה עושים 1. נשארים ביחד, מה קשור בכלל. 2. נפרדים. בטח אנחנו נכיר אנשים אחרים וכאלה. 3. מנסים לשמור, אבל לוקחים את הזוגיות למקום אחר, יענטו פחות התחייבות. אם יבוא לי או לו על מישהו אחד פשוט נעשה את זה. 4. הוא תמיד ישאר ידיד טוב שלי
. *השאלון נוסח בערך בלשון נקבה.. ניסיתי
. בנים, סורי, אלב צריך לעשות פעם קצת שוויון. שבת שלום שתהיה לכם!!!
.

dsol

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

"אהבה, למה את חייבת כ"כ להכאיב". *אם הייתם יוצאים לפגישה עם בן המין השני, לאיפה הייתם רוצים ללכת 1. לקולנוע
2. לבית קפה 3. לבית של סבתא, יש אוכל פצצה והיא שואלת פחות מאמא 4. לקניון דה! הכי רומנטייייי *הפגישה הראשונה שלכם, כמה אתם נותנים מעצמכם 1. מקסימום חיבוק ונשיקה על הלחי, סה"כ פגישה ראשונה. 2. אולי נשיקונת בקטנטונת 3. עם לשון זה עוד סביר
4. ברור שלמיטה, הכי נוח. * שרדתם חצי שנה איתו ואז פתאום הוא נפרד ממכם כי הוא מתאהב במישהי אחרת. אתם 1. בוכים עד הסילבסטר הבא. מה יש בה שבי לא? 2. לא מבזבזים זמן על לבכות, לוקחים ת'סכין מהמטבח ושוחטים להם ת'צורה 3. מקללים אותו לפני כולם ומפיצים שהיא זונה לכול
4. רצים למצוא מישהו חדש, שיאכל ת'לב (פליייייייייז!!!).
*חצי שנה וההורמונים משתוללים, אבל עוד לא הגעתם לקטע הכי הכי. מה עושים? 1. נותנים. אני אוהבת אותו הוא אוהב אותי, שטויות שאני בת 8. 2. אומרים לו שאם הוא אוהב אותי הוא יחכה עוד קצת, אני צריכה לחשוב לע זה ולהיות מוכנה לזה נפשית ופיזית, אחרי הכל אני רק בת 10. 3. רק אם נהיה כבר בקטע ואני אחליט פתאום שכן אז כן. לא מתכננים מראש.
4. זורקת אותו. אתה בן 9 לעזאזל! אתה לא יודע לזיין! *אתם אוהבים אחד את השני, אומנם לא הרבה זמן, אבל אם אוהבים. הבעיה היחידה היא שגם החברה הכי טובה אוהבת אותו. מה עושים 1. מצטערת בובה, הוא אוהב אותי ואנחנו נהיה ביחד 2. ברור שהחברה קודמת לחבר 3. אנסה להסביר לה את המצב ולצאת הכי טוב מזה, אם היא לא תבין יהא לא חברה.
4. אצטרף אותה. נהיה שלישייה!!!!!!!!1
*אתם כבר לא בני 11, אתם אוטוטו מתגייסים לצבא. מה עושים 1. נשארים ביחד, מה קשור בכלל.
2. נפרדים. בטח אנחנו נכיר אנשים אחרים וכאלה. 3. מנסים לשמור, אבל לוקחים את הזוגיות למקום אחר, יענטו פחות התחייבות. אם יבוא לי או לו על מישהו אחד פשוט נעשה את זה. 4. הוא תמיד ישאר ידיד טוב שלי . *השאלון נוסח בערך בלשון נקבה.. ניסיתי . בנים, סורי, אלב צריך לעשות פעם קצת שוויון. שבת שלום שתהיה לכם!!! .

טולייצ

New member
ברוצ'קה אני אוהבת אותך ../images/Emo25.gif

"אהבה,למה את חייבת כ"כ להכאיב.." ? אין לי תשובה
* אם הייתם יוצאים לפגישה עם בן המין השני, לאיפה הייתם רוצים ללכת 1. לקולנוע - אולי 2. לבית קפה - ארומה?! 3. לבית של סבתא,יש אוכל פצצה והיא שואלת פחות מאמא - לא
4. לקניון דה! הכי רומנטי
פגישה ראשונה? אממ..אני מעדיפה בית,הכי אינטימי שאפשר. *הפגישה הראשונה שלכם,כמה אתם נותנים מעצמכם? 1. מקסימום חיבוק ונשיקה על הלחי, סה"כ פגישה ראשונה. 2. אולי נשיקונת בקטנטונת 3. עם לשון זה עוד סביר
4. ברור שלמיטה, הכי נוח
תלוי.. * שרדתם חצי שנה איתו ואז פתאום הוא נפרד ממכם כי הוא מתאהב במישהי אחרת. אתם? 1. בוכים עד הסילבסטר הבא. מה יש בה שבי לא? 2. לא מבזבזים זמן על לבכות,לוקחים ת'סכין מהמטבח ושוחטים להם ת'צורה 3. מקללים אותו לפני כולם ומפיצים שהיא זונה לכולם 4. רצים למצוא מישהו חדש, שיאכל ת'לב
[יש ברירה?] *חצי שנה [
] וההורמונים משתוללים, אבל עוד לא הגעתם לקטע הכי הכי. מה עושים? 1. נותנים. אני אוהבת אותו הוא אוהב אותי, שטויות שאני בת 8. 2. אומרים לו שאם הוא אוהב אותי הוא יחכה עוד קצת, אני צריכה לחשוב על זה ולהיות מוכנה לזה נפשית ופיזית, אחרי הכל אני רק בת 10. 3. רק אם נהיה כבר בקטע ואני אחליט פתאום שכן אז כן. לא מתכננים מראש.
4. זורקת אותו. אתה בן 9 לעזאזל! אתה לא יודע לזיין! *אתם אוהבים אחד את השני, אומנם לא הרבה זמן, אבל אתם אוהבים. הבעיה היחידה היא שגם החברה הכי טובה אוהבת אותו. מה עושים? 1. מצטערת בובה, הוא אוהב אותי ואנחנו נהיה ביחד 2. ברור שהחברה קודמת לחבר 3. אנסה להסביר לה את המצב ולצאת הכי טוב מזה, אם היא לא תבין יהא לא חברה. 4. אצרף אותה. נהיה שלישייה! כן,לא
אממ..תלוי במי מדובר,ואיזו חברה
*אתם כבר לא בני 11, אתם אוטוטו מתגייסים לצבא. מה עושים? 1. נשארים יחד, מה קשור בכלל. 2. נפרדים. בטח אנחנו נכיר אנשים אחרים וכאלה. 3. מנסים לשמור, אבל לוקחים את הזוגיות למקום אחר,פחות התחייבות. אם יבוא לי או לו על מישהו אחד פשוט נעשה את זה.
4. הוא תמיד ישאר ידיד טוב שלי .
אני לא יודעת,אין לי יותר מדי נסיון.. יופי בר. בדיוק בזמן. ואני עוד חשבתי לעצמי כמה אני אוהבת אותך
שבת שלום
[יש לו משמעות כ"כ גדולה בזמנים קשים..]

שוב לא שקט.........

"אהבה, למה את חייבת כ"כ להכאיב". *אם הייתם יוצאים לפגישה עם בן המין השני, לאיפה הייתם רוצים ללכת 1. לקולנוע 2.
לבית קפה 3. לבית של סבתא, יש אוכל פצצה והיא שואלת פחות מאמא 4. לקניון דה! הכי רומנטייייי *הפגישה הראשונה שלכם, כמה אתם נותנים מעצמכם 1. מקסימום חיבוק ונשיקה על הלחי, סה"כ פגישה ראשונה. 2. אולי נשיקונת בקטנטונת 3.
עם לשון זה עוד סביר 4. ברור שלמיטה, הכי נוח. * שרדתם חצי שנה איתו ואז פתאום הוא נפרד ממכם כי הוא מתאהב במישהי אחרת. אתם 1. בוכים עד הסילבסטר הבא. מה יש בה שבי לא? 2. לא מבזבזים זמן על לבכות, לוקחים ת'סכין מהמטבח ושוחטים להם ת'צורה 3. מקללים אותו לפני כולם ומפיצים שהיא זונה לכולם 4.
רצים למצוא מישהו חדש, שיאכל ת'לב (פליייייייייז!!!). *חצי שנה וההורמונים משתוללים, אבל עוד לא הגעתם לקטע הכי הכי. מה עושים? 1. נותנים. אני אוהבת אותו הוא אוהב אותי, שטויות שאני בת 8. 2. אומרים לו שאם הוא אוהב אותי הוא יחכה עוד קצת, אני צריכה לחשוב לע זה ולהיות מוכנה לזה נפשית ופיזית, אחרי הכל אני רק בת 10. 3.
רק אם נהיה כבר בקטע ואני אחליט פתאום שכן אז כן. לא מתכננים מראש. 4. זורקת אותו. אתה בן 9 לעזאזל! אתה לא יודע לזיין! *אתם אוהבים אחד את השני, אומנם לא הרבה זמן, אבל אם אוהבים. הבעיה היחידה היא שגם החברה הכי טובה אוהבת אותו. מה עושים 1. מצטערת בובה, הוא אוהב אותי ואנחנו נהיה ביחד 2. ברור שהחברה קודמת לחבר 3.
אנסה להסביר לה את המצב ולצאת הכי טוב מזה, אם היא לא תבין יהא לא חברה. 4. אצטרף אותה. נהיה שלישייה!!!!!!!!1 *אתם כבר לא בני 11, אתם אוטוטו מתגייסים לצבא. מה עושים 1.
נשארים ביחד, מה קשור בכלל. 2. נפרדים. בטח אנחנו נכיר אנשים אחרים וכאלה. 3. מנסים לשמור, אבל לוקחים את הזוגיות למקום אחר, יענטו פחות התחייבות. אם יבוא לי או לו על מישהו אחד פשוט נעשה את זה. 4. הוא תמיד ישאר ידיד טוב שלי . בר.... תודה רבה רבה רבה היה כיף....

שישיץ

New member
כל כך הרבה מינים_../images/Emo79.gif

באותו משפט!!
*אם הייתם יוצאים לפגישה עם בן המין השני, לאיפה הייתם רוצים ללכת 1. לקולנוע *הפגישה הראשונה שלכם, כמה אתם נותנים מעצמכם אף תשובה.. זה תוי במיליון דברים * שרדתם חצי שנה איתו ואז פתאום הוא נפרד ממכם כי הוא מתאהב במישהי אחרת. אתם 3. מקללים אותו לפני כולם ומפיצים שהיא זונה לכולם *חצי שנה וההורמונים משתוללים, אבל עוד לא הגעתם לקטע הכי הכי. מה עושים? 3. רק אם נהיה כבר בקטע ואני אחליט פתאום שכן אז כן. לא מתכננים מראש. *אתם אוהבים אחד את השני, אומנם לא הרבה זמן, אבל אתם אוהבים. הבעיה היחידה היא שגם החברה הכי טובה אוהבת אותו. מה עושים 3. אנסה להסביר לה את המצב ולצאת הכי טוב מזה, אם היא לא תבין יהא לא חברה. *אתם כבר לא בני 11, אתם אוטוטו מתגייסים לצבא. מה עושים 3. מנסים לשמור, אבל לוקחים את הזוגיות למקום אחר, יענטו פחות התחייבות. אם יבוא לי או לו על מישהו אחד פשוט נעשה את זה. איכ צבא

למעלה