שאלון שישי. הגנו על עצמכם

InfeCtedShesek

New member
שאלון שישי. הגנו על עצמכם../images/Emo227.gif

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo202.gif

שם: הגר כינוי: כלבה. חח סתם. תאריך לידה: 15.11 מזל: עקרב סגנון לבוש: דרוש. סטייל כללי: פירסינג: בט'עחת. קעקועים: אין צבע אהוב: חום וירוק צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: מים. חח סתם חטיף אהוב: כיפלי!!!! חטיף שנוא: ממ לא יודעת. פרי אהוב: פפוז! פרי שנוא: עגב-פאקינג-יה! בע"ח אהוב: קופים וסוסים יש בע"ח? יש קצת מקום בילוי מועדף: הופעות וכיוצ"ב מוטו: רבין אחלה DJ סרט: הסר של טשי חח שיר: של אתמול :) זמר: אביתר פאקינג בנאי זמרת: פינק!! אפרת בן צור!! אעאע להקה: הדג נחש, איפה הילד סטייה: בשר נא שריטה: מעל הגבה חולשה: מוזיקאים מפחיד: מפלצות? משמח: עוגה! מכעיס: מלחמות |פיס| |אביבגפן| |נינטטטטטט!!!!!111111| מעציב: אשליות :{ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: צא לי מהשק"ש.. חח שיר שעושה מצב רוח טוב: האוסף של אלה פיצג'רלד בנאדם שעושה מצב רוח טוב: מור החתיך
ויפה ביה"ס: הכפר הירוק מאוד כיתה : י"ב2 עיר מגורים: העיר הגדולה גובה: שואפת ל1.60 מוצא: תימן
אופטימי \ פסימי: תלוי במוזיקה P: העדפה מינית: בנים טלויזיה: METZ? רדיו: חח מה השאלה? לא יודעת נו!! דיסק: אהוב? ממ אביתר בנאי, שיר טיול ועומד על נייר. לפחות אני מקורית! הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמי: תכונה שנואה באחרים: התנשאות לוקח לכל מקום: פלאפון, מפתחות, סיגריות. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: משהו ישראלי.. איכשהו הם תמיד עצובים בחיים לא יתפסו אותך עם: מזרק בוריד? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: טייס, מטוס ודלק מטוסים. איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? נראה לי שלא.. למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לבד נו! רוצה אבל לא יכול? יכולה יכולה.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אח שלי היפה את מי אתה הכי שונא בעולם? לא בריא לשנוא. לא יכול בלי: בבבב מתגעגע ל: בבבבבב גורם לך לבכות: בבבבבב מצחיק אותך:בבבב בחיים לא: בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: ב ב ב ב ב ב בבבב
מתנה שהיית רוצה לקבל: טוב זה לא מצחיק כבר. כישרון: בתחת. תחביבים: לישון! אוסף: כבר לא. ציטוט אהוב: "רבין אחלה DJ." (ע.טיטו) מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים חורף או קיץ: בחורף קיץ, בקיץ חורף. לבן או שחור: שחור אופי או יופי: שניהם כמות או איכות: שניהם, ברור קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: לא רוצה לזכור חלומות לעולם חלום שהיית רוצה שיתגשם: +- כולם בתקופה האחרונה. הדבר הכי נועז שעשית: לא עושה כאלה דברים. הדבר הכי טיפשי שעשית: אתמול הדבר הכי מצחיק שעשית: שנים כבר הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

orange love

New member
טוב נו...

שם: קטרינה כינוי: בחיים הכינוי שלי הוא קטה תאריך לידה: 9.11.89 מזל: עקרב!! סגנון לבוש: תלוי במצב רוח סטייל כללי: סטייל הילדה התמימה פירסינג: אין קעקועים:אין צבע אהוב: כתוםםםםם צבע שנוא: אין מאכל אהוב: ספגטי אני מניחה חטיף אהוב: צ'יפס חטיף שנוא: לא שידוע לי על אחד כזה פרי אהוב: פסיפולרה פרי שנוא: לא עולה לי לראש בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? כן, הכלב הנאצי שלי- מקס מקום בילוי מועדף: בבית, מתחת לשמיכה מוטו: ''מחר יהיה גרוע יותר אז תן חיוך רק להיום'' סרט: סיוט מרחוב אלם (הלם?!? עלם?!?), רוקי (מופע הקולנוע...) שיר: קריפטונייט זמר: אביב גפן!! זמרת: לא אוהבת כל כך נשים ששרות להקה: סקורפיונס, בלק סבת, פינקפלויד, איסידיסי ועוד...... סטייה: חיבוקים וכירבולים שריטה: קפיצות במקום חולשה: לא משהו שידוע לי עליו מפחיד: מבוגרים שנטפלים אלי ברחוב משמח: לראות אדם קרוב מאושר מכעיס: כשמאחרים ולא עושים דברים שאני אומרת מעציב: הזכרה של שני אנשים שחשובים לי ואינם מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: ''אני לא רק נראת תמימה... נו.. באמת!!!!'' שיר שעושה מצב רוח טוב: קריפטונייט בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כל אחד מהחברים שלי ביה"ס: טשרניחובסקי, לא אומר לכם כלום, אני בטוחה כיתה : י'א עיר מגורים: נתניה גובה: 1.62 מוצא: אשכנזיה אופטימי \ פסימי: אופטימי תמיד העדפה מינית: גברים :)) כמובן טלויזיה: פמילי גאי רדיו: גלצ דיסק: חלולים של אביב גפן הכי אוהב בגוף שלך: כמעט הכל חח הכי שונא בגוף שלך: אני והגוף שלי מסתדרים, תודה תכונה שנואה בעצמך: פרפקציוניזם תכונה שנואה באחרים: חוסר אחריות לוקח לכל מקום: פלאפון (בגללה האמא הדאגנית שלי) שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: שלכת של אביב גפן בחיים לא יתפסו אותך עם: מצלמת וידאו (?) 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר טוב, דיסקמן ומצלמה איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא.. אני טיפוס ביתי למה אתה לא שם? אני שם :| עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? קשה לבחור עם מי הכי רוצה אבל לא יכול? אין כוח חח את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אמא (כן! ואני גאה בזה) את מי אתה הכי שונא בעולם? אני לא שונאת אף אחד לא יכול בלי: ספר טוב וכוס תה על הבוקר מתגעגע ל: אף אחד (זה עצוב שאין לי למי להתגעגע..) גורם לך לבכות: כשלוחצים עלי ואני מרגישה שאני נשברת מצחיק אותך: סרטי אימה גרועים בחיים לא: אוותר לעצמי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מחשבות- פולין מתנה שהיית רוצה לקבל: דובי ענקקקקקק שאוכל לחבק שעות כישרון: כתיבה תחביבים: מוזיקה, קריאה, יציאות עם חברים אוסף: נרות (איזה נקבה אני) ציטוט אהוב: ''צבא דחלילים המובל ע''י אריה נורא מצבא אריות המובל ע''י דחליל'' מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: יםםםם!!! (אני גרה שניה ממנו) חורף או קיץ: חורף-אבל רק כשאני בבית ולא חייבת לצאת החוצה לבן או שחור: לבן אופי או יופי: גם וגם כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: חלום שחוזר כל שנה לפני פתיחת שנת הלימודים: שאני מנסה לרדת במדרגות ולהגיע ליציאה אבל במקום זה אני רק ממשיכה לעלות ולהתרחק מהכניסה ולא מצליחה לרדת. חלום שהיית רוצה שיתגשם:אחד שרציתי עומד להתגשם הדבר הכי נועז שעשית: בנג'י, סקס בזמן סרט בקולנוע הדבר הכי טיפשי שעשית: ראה שאלה אחת קודם חח הדבר הכי מצחיק שעשית: סיפרתי בדיחה (?) הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זכור לי הדבר הכי מפדח שקרה לך: הלכתי מתוך שינה מקרה הכי טוב שקרה לך: התאהבתי (לצערי זה עבר, וכרגע התחושה הזאת חסרה לי) מקרה הכי רע שקרה לך: אחותי נפטרה אוחח ולמה לסייםפ בשאלה פסימית יאללה. שיהיה לכם שבוע טוב יקירי :)))))

THE ronch

New member
אהההה תקראו!

שם: רון כינוי: רונצ'! תאריך לידה: 8.2 מזל: דלי סגנון לבוש: קצר D: סטייל כללי: יפה? נו כוסומו פירסינג: בעתיד הקרוב בתקווה קעקועים: 2 עוד שנה צבע אהוב: ורודדדדדי צבע שנוא: חרדל
מאכל אהוב: נכון ל10 דקות האחרונות, תפוצ'יפס עם גבינה לבנה חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה חטיף שנוא: דוריטוס פרי אהוב: תות, בננה, מנגו פרי שנוא: קיווי בע"ח אהוב: סוסים! יש בע"ח? אצל אבא, ג'ימי-טוּ מקום בילוי מועדף: פאב? מוטו: מי שאוכל לבד אוכל יותר סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך
שיר: נכון לעכשיו, ממ, משהו של טום וויטס זמר: ג'ף באקלי זמרת: לורן היל להקה: ג'ט סאם, ליידי מקבת', גיידאנס, פיפינג טום... סטייה: שריטה: סימטריה |: חולשה: בנים עם גולגול מפחיד: להיות לבד משמח: הופעות טובות, מסיבות טובות, אנשים טובים מכעיס: זייני מוח מעציב: להתגעגע מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: ליגגגגגה שיר שעושה מצב רוח טוב: Easy של פיית' נו מור D: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: גילצ'ו (פתאום בא לי) ביה"ס: עירוני א' כיתה : י' עיר מגורים: תל אביב גובה: 171 מוצא: בולגריה- אוסטרית אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: בנים תודה טלויזיה: הרבה רדיו: נההה. אבל אם כבר אז נקודת הג'ק ב102 דיסק: Grace של ג'ף באקלי הכי אוהב בגוף שלך: גב הכי שונא בגוף שלך: אף תכונה שנואה בעצמך: קנאית תכונה שנואה באחרים: טמטום :|||||||| לוקח לכל מקום: פלאפון, ארנק, סיגריות שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: Tulips in spring של ליידי מקבת' בחיים לא יתפסו אותך עם: פיל בתיק 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב, אוכל, סמים איפה אתה עכשיו? בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? במיטה שלי1! למה אתה לא שם? כי אני עצלנית עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? המממ. :[ רוצה אבל לא יכול? משהו כזה, כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? אותי את מי אתה הכי שונא בעולם? הרבה אנשים לא יכול בלי: אוכל? חח. מוזיקה! מתגעגע ל: גיידאנס גורם לך לבכות: אני בעיקר מצחיק אותך: שטויות מפגרות של בן בחיים לא: אלבש מכנס וחולצה ונעליים באותו צבע מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: 'אני גם רוצהההה'. :| מתנה שהיית רוצה לקבל: כסף כישרון: אין לי :[ תחביבים: מחשב? טלוויזיה? חברים אוסף: דברים נוסטלגיים ציטוט אהוב: "My kingdom for a kiss upon her shoulder" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה עם דנה וקצף ושמפניה! ים או בריכה: דוגרי ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות. קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: קופים בחדר של אח שלי חלום שהיית רוצה שיתגשם: עזבואתכם
הדבר הכי נועז שעשית: משהו שאמא לא מרשה הדבר הכי טיפשי שעשית: לא יודעת. פתחתי את הפה הדבר הכי מצחיק שעשית: חחחחחחחחחחחחח באמת לא משנה D: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: המון דברים שאין לי כוח להזכר בהם עכשיו הדבר הכי מפדח שקרה לך: נפלתי במדרגות ;[ מקרה הכי טוב שקרה לך: דיי נווו מקרה הכי רע שקרה לך: :::: טוב סופש נעים ;[

M a r U s k A

New member
מפגינה נוכחות ../images/Emo26.gif

שם: מרינה.
כינוי:מרוסיה/מרוסקה/משה/משקה.
תאריך לידה: 28.01.87
מזל: דלי
סגנון לבוש:מודרני? נו אני תמיד נראת טוב :)
סטייל כללי: כל מה שבא לי.
פירסינג: לא.
קעקועים: אולי בקרוב... אם יהיה לי מספיק אומץ.
צבע אהוב: חום וירוק.
צבע שנוא: תלוי של מה, למשל אני ממש לא אוהבת רהיטים בצבע לבן ובגדים בצבע אדום.
מאכל אהוב: אמממ כל מה שבשרי.
חטיף אהוב: אגוזי
חטיף שנוא: כל מה שיש בו ופלים.
פרי אהוב: תותים.
פרי שנוא: קלמטינות.
בע"ח אהוב: חתולים.
יש בע"ח? כן כלבה זקנה וטיפשה.
מקום בילוי מועדף: יש הרבה.
מוטו: בשנה הבאה יהיה יותר טוב.
סרט: המון! (לא אימה, התחלתי לשנוא אימה)
סטייה: בנות.
שריטה: בגדים.
חולשה: הלבשה תחתונה.
מפחיד: שום דבר.
משמח: מתנות, חיבוקים, תשומת לב, סילבסטר, הורים, חברים טובים ...
מכעיס: שקרים וצביעות.
מעציב: האנושות.
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אין משהו קבוע.
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: דיאנה, היא תמיד שמחה.
ביה"ס: הנדסאים.
עיר מגורים: ראשל"צ - בת ים.
גובה: 155 ס"מ.
מוצא: רוסיה.
אופטימי \ פסימי: אופטימית.
העדפה מינית: דו.
טלויזיה: סרטים.
רדיו: 100 או 99 fm.
הכי אוהב בגוף שלך: הכל.
הכי שונא בגוף שלך: כלום.
תכונה שנואה בעצמך: סלחנות.
תכונה שנואה באחרים: צביעות.
לוקח לכל מקום: ארנק + פלאפון + מפתחות.
בחיים לא יתפסו אותך עם: אין דבר כזה, אצלי הכל יכול להיות
. 3
דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב נייד, פלאפון, כסף.
איפה אתה עכשיו? בבת ים.
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בדירה החדשה בבת ים.
למה אתה לא שם? כי היא בשיפוצים ועדיין לא קיבלנו את המפתח.
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אני איתו.
את מי אתה הכי אוהב בעולם? את ההורים שלי.
את מי אתה הכי שונא בעולם? אף אחד.
לא יכול בלי: מקלחת.
מתגעגע ל: חבר'ה בתיכון ( אבל לא ברמות, חוץ מזה פגשתי חלק מהשם אתמול).
גורם לך לבכות: עכשיו כבר כלום.
בחיים לא: בחיים אל תגיד בחיים לא.
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "צריך לעבור דירה" , "מחר נוביי גוד".
מתנה שהיית רוצה לקבל: אין משהו מיוחד, פשוט אוהבת מתנות.
כישרון: יש אבל לא מפותח.
תחביבים: לצאת, לקרוא, סרטים, חדר כושר.
אוסף: אין.
מקלחת או אמבטיה: ברור שאמבטיה.
ים או בריכה: ים.
חורף או קיץ: חורף.
לבן או שחור: שחור.
אופי או יופי: אופי.
כמות או איכות: איכות.
קור או חום: קור.
חלום שאתה זוכר: בזמן האחרון יש צלא חלומות, לא זוכרת אותם.
חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות מאושרת
הדבר הכי טיפשי שעשית: הרשתי לאחרים לנצל אותי.
מקרה הכי טוב שקרה לך: התגייסתי.

למעלה