שאלון שישי זה הכי אחי!

ברררר

New member
שאלון שישי זה הכי אחי! ../images/Emo47.gif../images/Emo108.gif

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן *ברי סחרוף *עברי לידר *דניאל סלומון *אביתר בנאי *רמי קליינשטיין כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן *חוה אלברשטיין *איגי וקסמן *שרון חזיז דנה ברגר
*ריטה הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית
) *היהודים *מוניקה סקס *שייגעצ *אלג'יר *מה קשור
*בית הבובות הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) *NOVA
*COLDPLAY
* BLACK EYED PEAS *NIRVANA *GREEN DAY הזמרת הלועזית *בריטני ספירס *וויטני יוסטון *מריה קארי *ג'ניפר לופז *סילין דיון *מדונה הזמר הלועזי * אשר YEAH * ג'סטין טימברלייק * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) * רובי ויליאמס * דניאל פווטר * ג'יימס בלנט. נו זהו. הפעם זה מקורי אז זה קצר. שבת שלוםםםםם
. נ.ב. מישהו בא לעצרת של רבין?

dsol

New member
קצר...

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן - 6 *ברי סחרוף - 4 *עברי לידר - 6 *דניאל סלומון - 3 *אביתר בנאי - 5 *רמי קליינשטיין - 2 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן - 5 *חוה אלברשטיין - 1 *איגי וקסמן - 1 *שרון חזיז - 2 דנה ברגר - 3 *ריטה - 3 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים - 2 *מוניקה סקס - 5 *שייגעצ - 1 *אלג'יר - 5 *מה קשור - 0 *בית הבובות - 6 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) - למה בערך ? בדיוק ! - 5 *NOVA - 6 *COLDPLAY - 4 * BLACK EYED PEAS - 3 *NIRVANA - 4 *GREEN DAY - 4 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס - 1 *וויטני יוסטון - 1 *מריה קארי - 1 *ג'ניפר לופז - 1 *סילין דיון -1 *מדונה -1 הזמר הלועזי * אשר YEAH - 0 * ג'סטין טימברלייק - 1 * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) - 1 * רובי ויליאמס - 3 * דניאל פווטר - 1 * ג'יימס בלנט. - 1 אני מוחה על זה שמרלין מנסון לא נכנס לקטגוריה הזו ! נו זהו. הפעם זה מקורי אז זה קצר. שבת שלוםםםםם. שבאת שלום ומבורך נ.ב. מישהו בא לעצרת של רבין? אני ,,,,, לא !

dsol

New member
תיקון

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן-1 *ברי סחרוף - 4 *עברי לידר -2 *דניאל סלומון - 5 *אביתר בנאי - 3 *רמי קליינשטיין - 6 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן - 1 *חוה אלברשטיין - 6 *איגי וקסמן - 2 *שרון חזיז - 4 דנה ברגר - 3 *ריטה - 5 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים - 4 *מוניקה סקס - 2 *שייגעצ - 5 *אלג'יר - 3 *מה קשור - 6 *בית הבובות - 1 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) - 2 *NOVA - 1 *COLDPLAY - 3 * BLACK EYED PEAS - 6 *NIRVANA - 4 *GREEN DAY - 5 הזמרת הלועזית - כלווום *בריטני ספירס *וויטני יוסטון *מריה קארי *ג'ניפר לופז *סילין דיון *מדונה הזמר הלועזי - גם כן כלום ! * אשר YEAH * ג'סטין טימברלייק * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) * רובי ויליאמס * דניאל פווטר * ג'יימס בלנט.

../images/Emo188.gif

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) [אני לא בטוחה שהבנתי כי דודי עשה משהו אחר, הו וול...] *אביב גפן 4 *ברי סחרוף 3 *עברי לידר 1
*דניאל סלומון 5 *אביתר בנאי 2 *רמי קליינשטיין 6 [איפה אמדורסקי?
] כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן 1 *חוה אלברשטיין 6 *איגי וקסמן 4 *שרון חזיז 3 *דנה ברגר 2 *ריטה 5 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים 3 *מוניקה סקס 1 *שייגעצ 5 *אלג'יר 4 *מה קשור 6 *בית הבובות 2 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) 5 *NOVA 1
*COLDPLAY 2 *6 BLACK EYED PEAS *NIRVANA 4 *GREEN DAY 3 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס *וויטני יוסטון *מריה קארי *ג'ניפר לופז 6 *סילין דיון *מדונה 1 נו, לא יודעת. הזמר הלועזי * אשר YEAH 6 * ג'סטין טימברלייק 3 * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) 5 * רובי ויליאמס 1 * דניאל פווטר 4 * ג'יימס בלנט. 2

ברררר

New member
לא ../images/Emo9.gif

ואתה לא יכול נגיד לעשות ששני שירים יהיו 6 או 5

שישיץ

New member
את ענית לי אני אענה לך ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *עברי לידר 1 *ברי סחרוף 2 *דניאל סלומון 3 *אביתר בנאי 4 *רמי קליינשטיין 5 *אביב גפן 6 (שונאת) כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן 1 *דנה ברגר 2 *איגי וקסמן 3 *שרון חזיז 4 *ריטה 5 *חוה אלברשטיין 6 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *מוניקה סקס 1 *אלג'יר 2 *שייגעצ 3 *בית הבובות 4 *היהודים 5 *מה קשור 6 הלהקה הלועזית *NIRVANA *COLDPLAY *NOVA *GREEN DAY *בלקפילד (נו בערך לועזית) * BLACK EYED PEAS הזמרת הלועזית
לכולן *בריטני ספירס *וויטני יוסטון *מריה קארי *ג'ניפר לופז *סילין דיון *מדונה הזמר הלועזי
איככ * אשר YEAH * ג'סטין טימברלייק * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) * רובי ויליאמס * דניאל פווטר * ג'יימס בלנט. שבוע נפלאא

ברררר

New member
../images/Emo182.gif

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן6 *ברי סחרוף5 *עברי לידר 1 *דניאל סלומון2 *אביתר בנאי4 *רמי קליינשטיין3 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן4 *חוה אלברשטיין6 *איגי וקסמן5|סגש| *שרון חזיז2 *דנה ברגר 1 *ריטה3 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים1 *מוניקה סקס2 *שייגעצ4 *אלג'יר5 *מה קשור6 *בית הבובות3 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית)6 *NOVA 2 *COLDPLAY 1 * BLACK EYED PEAS3 *NIRVANA5 *GREEN DAY4 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס4 *וויטני יוסטון3 *מריה קארי6 *ג'ניפר לופז5 *סילין דיון1 *מדונה2 הזמר הלועזי * אשר YEAH3 * ג'סטין טימברלייק6 * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?)4 * רובי ויליאמס5 * דניאל פווטר2 * ג'יימס בלנט.1

1-שונאת, 6 אוהבת...

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן-6 *ברי סחרוף-4 *עברי לידר-6 *דניאל סלומון-5 *אביתר בנאי-4 *רמי קליינשטיין-6 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן-4 *חוה אלברשטיין-2 *איגי וקסמן-5 *שרון חזיז=3 דנה ברגר-4 *ריטה-4 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים-5 *מוניקה סקס-6 *שייגעצ-2 *אלג'יר-2 *מה קשור-1 *בית הבובות-4 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית)-6 *NOVA - 10 *COLDPLAY -6 *-6 BLACK EYED PEAS *NIRVANA-6 *-GREEN DAY-5 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס-4 *וויטני יוסטון-3 *מריה קארי-1 *ג'ניפר לופז-4 *סילין דיון-4 *מדונה-6 הזמר הלועזי * אשר YEAH-4 * ג'סטין טימברלייק-6 * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?)-3 * רובי ויליאמס-6 * דניאל פווטר-6 * ג'יימס בלנט.-6 מותקית,תודה רבה... אני לא מגיעה לעצרת.... אין לי כוח לבלאגן...

Amber

New member
שאלון שישי ברעל....

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן 3 *ברי סחרוף 5 *עברי לידר 1 *דניאל סלומון 6 *אביתר בנאי 4 *רמי קליינשטיין 2 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן 5 *חוה אלברשטיין 6 *איגי וקסמן 4 *שרון חזיז 3 דנה ברגר 2 *ריטה 1 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים 2 *מוניקה סקס 1 *שייגעצ 3 *אלג'יר 6 *מה קשור 5 *בית הבובות 4 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) 6 *NOVA 3 *COLDPLAY 1 * BLACK EYED PEAS 4 *NIRVANA 5 *GREEN DAY 2 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס 6 *וויטני יוסטון 2 *מריה קארי 5 *ג'ניפר לופז 4 *סילין דיון 3 *מדונה 1 הזמר הלועזי * אשר YEAH 2 * ג'סטין טימברלייק 5 * אנריקה אגלסייס (ככה אומרים?) 4 * רובי ויליאמס 1
* דניאל פווטר 3 * ג'יימס בלנט. 6 שאלות חמוד ברו'ש....
שבת שלום לכולם

Amber

New member
../images/Emo6.gif כפרעלייך!

ומאוד חשוב לי לדעת... זה בא אצלך אוטומטי? אחרי ב באים שלושה ררר

טולייצ

New member
איחור גדול_../images/Emo55.gif

דרגו מ1-6 את הזמר הישראלי שאתם הכי אוהבים עד הכי שונאים (מתוך הרשימה) *אביב גפן 2 *ברי סחרוף 3 *עברי לידר 1 *דניאל סלומון 4 *אביתר בנאי 5 *רמי קליינשטיין 6 כנ"ל פה. הזמרת הישראלית הכי טובה *רונה קינן 2 *חוה אלברשטיין 4 *איגי וקסמן 5 *שרון חזיז 6 דנה ברגר 1 *ריטה 3 הלהקה הישראלית (נחשיב את נובה בלועזית ) *היהודים 3 *מוניקה סקס 2 *שייגעצ 1 *אלג'יר 5 *מה קשור 6 *בית הבובות 4 הלהקה הלועזית *בלקפילד (נו בערך לועזית) 3 *NOVA אני לא מדרגת את נובה!! הם מקום ראשון גם ככה
*COLDPLAY 1 * BLACK EYED PEAS 5 *NIRVANA 2 *GREEN DAY 4 הזמרת הלועזית *בריטני ספירס 5 *וויטני יוסטון 4 *מריה קארי 2 *ג'ניפר לופז 6 *סילין דיון 3 *מדונה 1 הזמר הלועזי * אשר YEAH 5 * ג'סטין טימברלייק 4 * אנריקה אגלסייס 6 * רובי ויליאמס 2
* דניאל פווטר 3 * ג'יימס בלוט 1 בר מה זה השאלון הזה? היה לי קשה!
נו זהו. הפעם זה מקורי אז זה קצר
נ.ב. מישהו בא לעצרת של רבין? לא הייתי. דווקא הייתי אתמול בת"א,פשוט היה עמוס מדי,אז החלטתי ללכת לעזריאלי.

למעלה