שאלון שישי- חוזר ובגדול

ברררר

New member
שאלון שישי- חוזר ובגדול../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

סורי שלא היה שבועיים, אבל הנה פיצוי ארוך. אומנם לא מקורי אבל תשרדו, אני בטוחה. תהנו!!! 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שבת שלום והרבה שקדיות
.

dsol

New member
ברוכה השבה...

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: שנינו שווים - אביב גפן 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: יש הרבה... 4. השיר הכי משמח: יום טוב - עברי לידר 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לחבק אותך - סינרגיה 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: ראפ/פופ... 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: לא יודע... 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: יהושע 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אפרת 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אביב , עדיף שהיה רק מלחין וכותב 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני 12. כלי הנגינה הכי שווה: כמובן שגיטרת בס 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק ולאחרונה גם ג'אז 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: "את תבואי" - יהושע 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מוזיקה טובה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק שקט... 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק שקט... 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: עברי לידר 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: המכשפות ! 21. תחנת הרדיו המועדפת: רשת ג' 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכר... 23. הדיסק הבא שאקנה: יהושע (נראה לי...) 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין מצב שאני המון זמן לא שומע מוזיקה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: יהושע או עברי לידר או המכשפות 26. והאזנתי לו כמות פעמים: לא סופר.. אבל הם קבועים בפלייליסט שלי 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: שייגעצ 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שייגעצ 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: הכנסתי מפרטים לתוך גיטרה בניסיון לנגן, אבל ברצף... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין... 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט או בס 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלמה ארצי/שלום חנוך/אריק איינשטין 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אמריקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: לא משנה 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירי אהבה שקטים 38. הכי כיף לרקוד: ג'אז (סווינג' וכו...) 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי גיטרה 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: יס סיר אי כאן בוגי 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הנביא יחאזקל (אל אל אל יחאזקל) 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא יודע... 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: גם כן... 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: התו השמיני 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): נימרוד שיקלר - נציל את היום 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם ! 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי ברמת השיר 49. קאברים: כן או לא? תלוי איך הם יוצאים 50. זמרים או זמרות או להקות? הכל 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם 52. זהבה בן או דקלה? -- 54. השיר הכי סקסי: כמה זה קשה - יהושע 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר רק בחבורה כדי לא לבלוט 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ~_~ 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:לא יודע... 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: עברי לידר בגני התערוכה.... ההיא בביתן 1 64. שיר יומולדת מנצח: יומולדת - ברי סחרוף ! 65. השיר עם המלים הכי דביליות: אוייש יש המון כאלו, במיוחד בתקופה האחרונה 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: כמעט כל השירים של "זבל" 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: אהה? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: מי ? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: לא רואה את זה.. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא זוכר שירים משם... 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עופרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לאיודע.. 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שבא... 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט, אלא אם אני עם חברים ואז לא כפת לי 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: ~_~ 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? אה ? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? ?? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 6575 מה? 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ/ראפ/היפ הופ 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: מה ששומעים בבית ויש כח לצרוב 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: מה שיש ספלייליסט או שם 24 בכל הטלויזיות ומנקה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: יש כמה... 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: "טוב לבד" אפרת גוש, "כמה שאני אוהב" עברי לידר , "שנינו שווים" אביב גפן , "את תבואי" יהושע , "כמה זה קשה" יהושע, "אהבת נעורי" שלום חנוך , "לחבק אותך" סינרגיה 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: לא יודע... 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? את השיר של בנזין - התחלה חדשה 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: "מתי נתנשק"
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא יודע.. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: יהושע, יותר טוב כלום מכמעט , המכשפות האוסף הכפול (הייתי רושם נובה... אבל אין)

Spirocerca Lupi

New member
עונה כי משעמם .!

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]Lamb - Gabriel 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:Radiohead - Fake Plastic Trees 4. השיר הכי משמח:Isreal Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow פשוט גרסא מצחיקה הוא הוואי מצחיק! 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:elvis costello - i want you 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:הראל מויאל אמצע הלילה משו. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: מי אוהב אותך יותר ממני ?!? 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: ?!? 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: יהודית רביץ וטרייסי צפמן.. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: די'ג!!!! 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: יש כמה 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:Bittersweet Symphony 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: פינק פלויד 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: דייר סטיירט 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שירים של בוקר משו באמצע.. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 102 22. הדיסק הראשון שקניתי:THE DOORS 23. הדיסק הבא שאקנה: מי יודע?! 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:הכל !!!! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: של נובה האמת כי הם היחידים שהיה לי רק דיסק ועד שלמדתי להעביר למחשב לקח קצת זמן 26. והאזנתי לו כמות פעמים: המוןןן 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שבע LIVEבאוסטרליה 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא עולה בראש 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:לא מתביישת בכלום ! 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? לא מבינה 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: החלונות הגבוהים שמוליק קראוס מאיר אריאל ובועז שרעבי(:) חחח 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ירקרק 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: Portishead 38. הכי כיף לרקוד: טראנס 39. הכי כיף מסביב למדורה: קומביה 40. לשיר או להקשיב? שניהם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: תנו לי לחשוב על זה 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שי נובלמן זה שיש לו חברה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: .... 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:.... 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): שבע לייב באוסטרליה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? תלוי 50. זמרים או זמרות או להקות? תללוי 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? תלוי 52. זהבה בן או דקלה? מיזאת דקלה? 54. השיר הכי סקסי:portishead - Glory Box 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?לא 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? בבית לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:בטהובן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:dues מה שיש מחר ): 64. שיר יומולדת מנצח: ברי היום יום הולדת המקורי 65. השיר עם המלים הכי דביליות: אינפקיה זה עושה לי שמח 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:... 67. רוק: בריטי או אמריקאי? שניהם 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג שמייח 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? פרפר נחמד... 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יו7דעת 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שעולה לראש 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בקול .. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: גלי צהל קולות החיילים היום דיברנו שם ברדיו 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: פחד ותיאוב 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: טוב חלאס

ברוכה השבה

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:מלאך-אביב גפן 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:iris-goo goo dolls 4. השיר הכי משמח:mr jones 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:mr jones 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:כל שיר של שרית חדד או של טיפקס 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:כל שיר של שרית חדד וטיפקס 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:יש המון... עברי, עמי, אביתר בנאי,הסולן של קולדפליי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:מירי מסיקה, שרון ליפשיץ 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:יובל מנדלסון 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:רינת בר 12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:אביב גפן או נובה 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:אביב גפן, נובה, היהודים 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:צריכה לחשוב על זה 18. מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:שינייד אוקונור, נורה גו'נס,קולדפליי 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי:אביב גפן 23. הדיסק הבא שאקנה:אביב גפן 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:נובה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:נובה 26. והאזנתי לו כמות פעמים:מאוווווווווותתתתתתתת 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אבטיפוס 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אוהד חיטמן 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:אין לי 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?משוכלל 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:אביתר בנאי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:הודו 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:אדום 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:עברי לידר 38. הכי כיף לרקוד:mr jones 39. הכי כיף מסביב למדורה:מוניקה סקס 40. לשיר או להקשיב?תלוי... 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: אין 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:של הראל מויאל החדש.. ואם תבואי תבואי אליי... משהו כזה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:מה? 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: i'm singinig in the rain 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:טאואר 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קולדפליי החדש 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?שניהם 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? אפשר גם לדעת את הפרטים לא חייב 49. קאברים: כן או לא?כן תלוי מי עושה אותם... 50. זמרים או זמרות או להקות?הכל 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?תלוי מה ומי 52. זהבה בן או דקלה? אף אחת מהן 54. השיר הכי סקסי:you can leave youe hat on 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשיר! גם להם מותר 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?נובה 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:אביב גפן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: יו 2 64. שיר יומולדת מנצח:היום יום הולדת-ברי 65. השיר עם המלים הכי דביליות:יש המוןןןןן 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:השקר הזה-דן תורן 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?לא אוהבת 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?בריאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:מה? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:שמייחח..פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?אז בוא אליי פרפר נחמד 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?ירדנה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:מתגעגע של אייל גולן 79. כשאני במקלחת אני שר:תלוי מה נדבק לי באותו יום 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:אינקובוס-פעמיים 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?כנ"ל 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:והילד הזה הוא אני 85. מוזיקה שנמאסת מהר:טראנס 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:גלגל"צ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:גריז 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:all by my self 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:מה?!!!!! 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?להתראות נעורים שלום אהבה 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:מזל שיש אותך של אמיר בן עיון 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:ברור 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לא סובלת אותו 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:נובה,אביב גפן,עברי לידר הראשון איזה כיף שחזרת אלינו בר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O L i T

New member
שאלון ראשון

. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Imagine על כל גירסותיו. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: השירים של Placebo ושל Aqualung 4. השיר הכי משמח: Heather Small - Proud 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: אני בטוחה שיש כמה אבל לא קופץ לי כרגע כלום לראש.. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: השירים של רוני ושל כל המזרחיים/דיכאוניים האלה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: ^^^^^^^^ 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דיוויד גילמור. (פינק פלויד) 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: קייטי מלואה. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אממממממ 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: קורין אלאל. עם כל הכבוד שלי אליה, אני לא מסוגלת לסבול את הקול שלה. 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה/תופים/פסנתר. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: אינדי-רוק-אלטרנטיבי. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה הרגילה שלי? 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מיני... 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: סופט רוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: סופט רוק או ג'אז. 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: Aqualung 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: משהו באמצע.. מוזיקת בוקר. 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלצ. 22. הדיסק הראשון שקניתי: הראשון של אלישיה קייז. 23. הדיסק הבא שאקנה: החדש של פלייסבו שייצא במרץ. אמן. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: החמצן. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: של אלישיה קייז. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: מי סופר? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לא קיים. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא קיים. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: פעם התבלבלתי עם כמה ז'אנרים ויצאתי נורא מטומטמת. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין משהו כזה.. 31. ווליום: גבוה או נמוך? כשאני לבד בבית - גבוה. כשאני לא אני חייבת להתחשב גם בכל השאר. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט. אני לא מבינה בזה כל כך. 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא כל כך מתמצאת. (דודי יודע..
) 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: דרום אמריקה. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: חסרת צבע? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:
38. הכי כיף לרקוד: דאנסים ומוזיקה שחורה. 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי נוסטלגיה. 40. לשיר או להקשיב? גם וגם. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא נראה לי שאני מכירה שירים מעפנים מהאייטיז.
42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: Meg Lee Chin - Heavy Scenes 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: ? 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: ? 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): בלאקפילד. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שאלה קשה מאוד מאוד מאוד מאוד. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קודם להקשיב ואחר כך אם משהו ביצירה או ביוצרים יתחיל לעניין אותי אז אני ארצה גם לדעת פרטים. 49. קאברים: כן או לא? תלוי לאיזה שיר. 50. זמרים או זמרות או להקות? נו באמת. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? אינסטרומנטלי עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? ? 54. השיר הכי סקסי: Brian Molko feat. Asia Argento - Je T'aime, Noi Non Plus 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? שתקו כולם. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אלטרנטיבית בתפוז ומייספייס. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אלטון ג'ון? חחחחחחח סתם. אמממ.. מוצארט. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: Death Cav For Cutie ו Placebo 64. שיר יומולדת מנצח: היה שיר ממש מצחיק באיזה סרט.. לא זוכרת איזה. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: וואו, יש כל כך הרבה.. איים ג'אסט א קיד של סימפל פלאן. 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא קופץ לי כלום לראש. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטיש. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? זו שאלה ממש קשה.. אמריקאי, בגלל שאני לא מכירה משהו צרפתי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? רק לא פופ. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: נמנעת. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: נמנעת. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: ליאור נרקיס. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? "בוא אליי פרפר נחמד, שב אצלי על כף היד.." זה השיר היחידי שאני מכירה משם. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה. למרות שלא חייתי אז. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: The Beatles - Yesterday 79. כשאני במקלחת אני שר: שיר שאני מכירה את המילים שלו. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? תלוי במצברוח. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה שאני יקנה דיסק אחד 100 פעם? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? נמנעת. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? נמנעת. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: נמנעת. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: אמממממממממ 86. קלטות: כן או לא ? מה זה משנה קלטת או דיסק? העיקר שיש על זה מוזיקה. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גלגלצ? 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: פלייליסט הקבוע. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מהיר ועצבני. חחחחחחחחחחחחחחחח 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: עזבו אותי באימא'שלכם. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: אחלה מוזיקה. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? Baby Fox - Ladybird או Lamb - Gorecki 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: ברוך שפטרנו? 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: למה לא? 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: נמנעת. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: פלייסבו ודד קאב פור קיוטי. וולקאם באק בר, אחלה שאלון
שבוע קסום שיהיה

למעלה