שאלון שישי- לא מקורי

ברררר

New member
שאלון שישי- לא מקורי../images/Emo70.gif

על פקצות
כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? אתה בעד/נגד פאקצות? מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? מה דעתך על פורום פאקצות? למה? אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? מה היה החוג האהוב עלייך? איך היית מעצב את החדר שלך? איך היית קורא לכלב שלך? ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? שבת שלוווום לכולם!!
.

dsol

New member
איזה הזוי זה...

על פקצות כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? שהן מעצבנות ומתלהבות אתה בעד/נגד פאקצות? נגד מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? לייק דהה וכו'.. מה דעתך על פורום פאקצות? סתם מעפן, הרוב שם זה סתם כאלו שחשים את עצמם ומנסים להיות מצחיקים ולהתחזות לפאקצות למה? רשמתי.... אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? ימלמל "סתומה" שאני עובר ליידה בתקווה שהיא תשמע וימשיך ללכת תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: פוני מנופח עם שיער גולש ומסטיק בפה אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? פוצך בבכי מר וכאב מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ליד דהה ורוד זוהר איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? אז תגידי... את מתפקצת פה הרבה? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? מעולה ככובת פורנו שלי מה היה החוג האהוב עלייך? אופנה איך היית מעצב את החדר שלך? נוצץ וצבעוני מלא בובות איך היית קורא לכלב שלך? מושי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מוסיף לאוסף שאלון הזוווווווווווווווווווווווווי ! שבת שלוווום לכולם!! .

יום שישי את יודעת

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות?דיבור וצחקוקים מרגיזים!!! אתה בעד/נגד פאקצות? נגד מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? כאילו..... מה דעתך על פורום פאקצות? רעיון טוב למה?ככה כולן יהיו מרוכזות במקום אחד אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אגיד לה.. רוצה טרמפ לעזריאלי? לגג? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית:בלונדינית, חצאית מיני, מגף עם עקב סיכה, וקליפס בשיער אם היית פאקצה אז...:לא הייתי מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן?מתקשרת לדורית והולכת לתקן מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד כאילו... איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? אמממממ...... חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? אההה כפרה.... מה היה החוג האהוב עלייך?חוג? זה לחנונים איך היית מעצב את החדר שלך?ורוד עם נצנצים איך היית קורא לכלב שלך?סנופי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? ישנה איתה מחובקת בלילה שיהיה לכם סופשבוע רגוע

ורוד זה לא צבע של פקאצות ../images/Emo10.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? הבגדים, הפוני, המסטיק, ההליכה, החבורה מסביב... אתה בעד/נגד פאקצות? סו נגד כאילו דההה מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? כאילו, חיים שלי, מתה עלייך... אני יודעת?! מה דעתך על פורום פאקצות? SPOOKY למה? כי אני אמרתי
אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אשבור לה עוד כמה, אתם יודעים... שיהיה תואם
תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: פוני, מסטיק, בגדים זולים, עקבים... אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? בוכההההה מלא מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד
איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? סביר להניח שהוא היה ערס, כי פאקצות הולכות רק על מאגניבים כמוהם. אז.. מותק, חיים שלי, נשמה, אויר, סרעפת.. יש לך סיגריה? חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? חייייים שלייייי אהאהאהאהא מה את עושה פה כפרה שלי?!? מה היה החוג האהוב עלייך? כמו שעדית רשמה: חוג?! זה כאילו סו לחנונים, איו. איך היית מעצב את החדר שלך? עם מלא שטויות של פקאצות? איך היית קורא לכלב שלך? פומה
ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? ממסגרת
מסר סמוי (טוב, לא ממש): ורוד זה לא צבע של פקאצות.

שישיץ

New member
ועוווווווווווווועוווווווו כפרע_../images/Emo79.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? אממ שיער שומני אתה בעד/נגד פאקצות? בעד
זה מצחיק מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? שיוווווו "היום הוא אמר לי שהוא דקר את ההוא. זה היה מזהה מצחיק" (סיפור אמיתי
) מה דעתך על פורום פאקצות? מיותר. למה? כי יש שם יותר אנשים שצוחקים על פקצות מאשר פקצות. אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אמצא גבר שינחם אותה. תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: טרנינג פלנל ורוד פוקסיה עם לבבות כזה, שיער שומני גלי כזה עם גוונים בלונז' נעלי בית שעושות את המילה LO-VE והרבה שחור בעיניים. הכל בגדול אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? צורחת "ועווו ועוווווו או מיי גאד פליז יו ולקום האו אר יו?" (אם כבר הן יודעות אנגלית ["או מיי גאד"] אז הן יפלטו כל מה שהן יודעות באנגלית) מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? פוקסיההה (מי הבחין בו לפני הפקצות?!) איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? הא? אני לא בת בשאלון? חחח חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיבי? ועוווווווווווווווווווווווווווועעעעעעווווווווווווווווווווווווווו מניינים עיניים שליייייייי?????????????? מה היה החוג האהוב עלייך? בניית ציפורניים אצל שולה איך היית מעצב את החדר שלך? אני לא גרה אצל איזה ערס? איך היית קורא לכלב שלך? איבו&מילי ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מוסרת אותה לבת ה-7 שיש לי בבטן ועוווווווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעווווווווווווווווווו
שבת שלום

שישיץ

New member
איפה לא?_../images/Emo79.gif

ועווו ועעו כל הפריקים האלהההה תראה לייייי אותם חבררר שלי יפוצץץ להםםםם אאאאתתת הצורהההההה

O L i T

New member
ל**ק ש*!א!

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? הן מדברות בקול מעצבן ופשוט טיפשות. אתה בעד/נגד פאקצות? נגד מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? שיואו, לייק, דההה וכד' מה דעתך על פורום פאקצות? מיותר למה? כי אני רואה אותן מספיק בבצפר וברחוב, שיהיה להן גם פורום בתפוז זה יותר מדי. אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אני בטח אגיד "איזה מטומטמת" תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: ג'ינס שקטן עליה במאה מידות עם חריץ בולט, חולצה שלא מכסה כלום, הרמפה הזאת בשיער ומלא מלא מייקאפ וסומק. אם היית פאקצה אז...: מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? צורחת בקולי קולות מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד זוהר עם נצנצים כאילו דה איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? "נשמה, אבא שלך גנן?" חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? יחזיר ב"היי מושלמת שלי עיניים-אוזניים-כליות שלי" מה היה החוג האהוב עלייך? בטח משהו שקשור באיפור או ציפורניים.. איך היית מעצב את החדר שלך? בורוד זוהר איך היית קורא לכלב שלך? רוני סופרסטאר ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מתרגשת עד עמקי נשמתי, ממסגרת ותולה על הקיר. שמת שלום לכווולם

טולייצ

New member
בר,הכל בסדר? ../images/Emo12.gif

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? ורוד אתה בעד/נגד פאקצות? לגמריי בעד! מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? חיים שלי,מאמי,נשמה.. מה דעתך על פורום פאקצות? משעשע ביותר
למה? נו.. אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אשתתף בצערה
תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: נו באמת,כולנו יודעים בדיוק איך הן נראות! אם היית פאקצה אז... מה היית עושה אם נשברה לך ציפורן? בוכה. מה היית עונה כששואלים אותך מה הצבע האהוב עלייך? ורוד. איך היית מתחיל עם הבת שאתה אוהב? גם פאקצה וגם לסבית?
יאאאאבאבאאבה! לא עלינו! חברה שלך פוגשת אותך באמצע הרחוב ואומרת לך: "היי נשמה"! איך תגיב? "נו,איזה גבר הכרת היום?" מה היה החוג האהוב עלייך? שיעורים באיסיקיו,ובבניית שין. איך היית מעצב את החדר שלך? כאילו,למה להסס? ורוד! איך היית קורא לכלב שלך? פינקי
ולסיום- מה היית עושה אם היית מקבל ברבי ליומולדת? מכירה לה את החדר שלי.. הזוי

dsol

New member
חוץ מזה, זה לא יכול להיות חדר של פאקצות

יש שם ספר ! והוא עבה..... וזה לא נראה לי ספר על איפור
ככה שאין מצב שזה חדר של פאקצות

dsol

New member
משהו מוזר

http://shin1.co.il/ דוד שלי היה אצלי לפני שבועיים התחיל להסביר לי איך זה עובד והיתי צריך לראות אותו מעדכן את השין שלו מליום פעם ~_~ אם כבר מערכת בלוגים אז שתהיה נורמלית !

plopit

New member
חחחחחחחחח חזק...אז ככה....

כללי: מה הדבר שהכי מאפיין פאקצות? שהן מעצבות ברמות קשות אתה בעד/נגד פאקצות? נגד!!!!! מה המילים שפאקצות אומרות רוב הזמן? מאמי....יוו אני לא מאמינה! וכדומה. מה דעתך על פורום פאקצות? מיותר ! למה? כי יש שם פקצות,והן מיותרות אם פאקצה עוברת לידך ברחובת, בוכה וצועקת שנשברה לה ציפורן, מה הדבר הראשון שתעשה? אסתכל מבט זועף ואחשוב בליבי-למה?!?!?!?!?!?!? תן תאור חיצוני לפאקצה אמיתית: לובשת הכל ורוד,מצועצעת,מפוצצת איפור אם היית פאקצה אז...: לעולם לא אהיה פאקצה!

למעלה