שאלון שישי סטייל יאיר לפיד.

InfeCtedShesek

New member
שאלון שישי סטייל יאיר לפיד.

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך?

סנעיר

New member
אני בתור

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לשבת מקדימה.. מה מצחיק אותך? הכלב שאוכל פרחים בגינה שלי עכשיו מה מפחיד אותך? דבורים
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שכל פעם שאתה חושב שהדלק לא יכול להיות יקר יותר- מפתיעים אותך מחדש לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אוריגאמי...שאני אוכל להכין ברווזים שנושכים וכאלה
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לדעת לבשל :( איזה חלק בך היית משנה? כפות הרגליים ומעלה על מה אתה מתחרט? על היום שנכנסתי לתפוז...החרא הזה הרס לי את החיים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? כיתה י"ב
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? בחור נעים מבית טוב, 12 שנות לימוד, עדין ומנומס, מחפש אותך, צעירה בלונדינית עם שיער ארוך שגולש על טע'חת לבנבן ועגלגל, שלעולם לא תסרב לבלוע בסוף מה הדבר הכי מטומטם שעשית? זרקתי את הכפית ישר אחרי שהוספתי סוכר...צריך לערבב ת'חלב אח"כ! וזה תמיד קורה לי :| מה סקסי בעינייך? בטחון עצמי מעודן :) באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שאסור להעביר סכינים מיד ליד...זה גורם למריבות! מתי בכית בפעם האחרונה? במשחק האחרון של מכבי חיפה.. דבר שלא יודעים עלייך: אני שע'ור כמו ישראבלוג איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: 100 גרם מקדמיה אצל מוסא.. סופר אהוב: אני לא אוהב סופרים ספר אהוב: מילון עברי-ערבי של אברהם שרוני :| עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם עומר...אבל שלא יזייף עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? בועז שרעבי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: תחבושת או טמפון אם היית חיה איזו חיה היית?: עורב..הבניזונות יודעים להלחם הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): אוקיי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): כשלוקחים לי בכוונה את המקום מקדימה וחושבים שזה מצחיק איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מיציתי.. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך?

DredLox

New member
בסדר...

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חוש הומור...חסמבהההה מה מצחיק אותך? בדיחות?? וגם רועי לוי....מממממממממממזה? מה מפחיד אותך? החושך, וסרטי אימה. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הציונות הדתית! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לא יודע...מסאג' עם הציצים : ) איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שמיעה מוזיקלית : \ איזה חלק בך היית משנה? שאלה קשה...מקטין את איבר המין...זה עושה בעיות גב : \ על מה אתה מתחרט? המממממ....על זה שלא התחלתי לאנוס בגיל צעיר יותר...פ'או! לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לצ'כיה...ולמנוש של אמא ש'ך. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? יב הוא חמוד ומגניב...כל הבנות רוצות אותו וכל הבנים רוצים להיות כמוהו. כל בחורה תהיה בת מזל להחזיק את איבר מינו בפה שלה. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? חחחחח...לא יודע...אני חכם מכדי לעשות דברים מטומטמים... מה סקסי בעינייך? נו מה...כולם כבר יודעים את זה בעל פה...בקיצור: תלתלים, חזה שופע, כרס, קיבוץ, סנדלים, מריחואנה, לעבוד את האדמה. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חחחח...לא להתגלח בתקופת מבחנים...עוד חודש אני אהיה עם זקן כמו של רבי : ) מתי בכית בפעם האחרונה? ראיתי החומה לפני חצי שנה...וככה היו לי קצת דמעות בגרון. דבר שלא יודעים עלייך: אף אחד אל יודע שאניזה האופנובנק! איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: צ'יפס במשתלה סופר אהוב: טרי פראצ'ט!! ספר אהוב: כל סדרת עולם הדיסק עם מי היית רוצה לבצע דואט?: דואט??? אני לא יודע לשיר בכלל....אבל הייתי רוצה לשכב עם איה כורם (לא זוכר אם זה השם שלה...הזאתי המגניבה מכוכב נולד). עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לא יודע...אבל שיהיה עשיר...ככה הוא ישלם עלי : ) מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: זה משתנה מבחורה לבחורה...מה שהיכ מושך אותי זה לבוש סטלני כזה. אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי חיית מין...כי אני גם חיית מין במציאות הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לדבר, ותנשקו אותי. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): זה שלאנשים יותר מידי חשוב לשבת מקדימה... איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?זרע? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? יא בת זונה, הרסת לי ת'חיים!!! השיר האהוב עלייך?לא יודע...כל פעם שיש לי שיר אהוב אניחורש עליו ואז אני שונא אותו... מה היית לוקח לאי בודד? כל פעם אותו דבר...הייתי לוקח מטוס,טייס, ומספיק דלק לחזור הבית. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח : ))) מה יהיה כתוב על מצבתך? יב מת. פ'או!

גם אנייי

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חברותית מה מצחיק אותך?כמעט הכל מה מפחיד אותך?מוות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?היא מגוונת מאד יש הכללל לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?מדיטציה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לנגן על גיטרה איזה חלק בך היית משנה?משקל על מה אתה מתחרט? על זה שאני בטוחה שאנשים ישתנו ואני נותנת להם יותר ממה שמגיע להם.. כמה מקרים כאלו. ----------------- עץ עקום לא מתיישר---------------- לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לכוס שלאמא שלי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? יורש, או מלכת הקופים מה הדבר הכי מטומטם שעשית? רק אחד? יש רשימה מה סקסי בעינייך?קוף? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?לפוק על קרש כשאומרים משהו רע מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: אם לא יודעים כנראה שיש סיבה איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: ביד? סופר אהוב: רם אורן ספר אהוב: הפיתוי עם מי היית רוצה לבצע דואט?:דנה עדיני עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אושרי כהן/ רז מאירמן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיינים ושאר ירקות אם היית חיה איזו חיה היית?: פרה... ככה לא הייתי מרגישה שונה :p הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לחשוב שאני כל הזמן חושבת על סקס!!! יש בי הרבה מעבר!!! הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שאנשים לא מערכים מה שיש להם ביד איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?כל מאכל? חחח אמממ שניצל מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? הוא: "תגידי מותק אם לא היו לך רגליים היית לובשת נעליים?" היא: "לא... כאילו דה..." הוא" "אז למה את לובשת חזיה????" השיר האהוב עלייך?מי שמכיר אותי יודע שכל שיר כמעט בעולם יש לי היסטוריה איתו :p:p: מה היית לוקח לאי בודד? שוניייייייייי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?שפתיים... עושות אחלה עבודה :p מה יהיה כתוב על מצבתך?היה טוב וטוב שהיה.

THE ronch

New member
חוחוחו!

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מעצבנת מה מצחיק אותך? אשכנזיםמתים, אליאור לפעמים, ה"מאי בלוג" בארץ נהדרת, שגיב פרידמן, ג'קאסס מה מפחיד אותך? כונפות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אותי! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנא ללמוד להתאפר. באמאשלי! זה ממש מגיב איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? כתיבה או שירה איזה חלק בך היית משנה? את הבטן?.. על מה אתה מתחרט? עלשומדבר
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לפורים בבנימינה... השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? רון היא ליגה כבדה. בת 16. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הייתי מטומטמת מה סקסי בעינייך? בנים |: באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? סיגריה הפוכה והשלכותיה :) מתי בכית בפעם האחרונה? אמממ אתמול. כןכן דבר שלא יודעים עלייך: אני לא לובשת מכנסיים איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: במרפסת עם קפה וספר וסיגריה וטום וויטס סופר אהוב: אין ספיציפי ספר אהוב: ארבעה בתים ומרפסת עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם ג'ף באקלי. אחחח. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עפר שכטר מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אממ גוף? אם היית חיה איזו חיה היית?: כלבה :) הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לזיין לי במוח הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים טיפשים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? המבוגר מאגאדיר עם בייקון וביצת עין הפוכה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? בדיחות זה מהזה פאסה השיר האהוב עלייך? יש המון. המון! מה היית לוקח לאי בודד? את ג'ף באקלי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? גב, עצמות בריח..:) מה יהיה כתוב על מצבתך? Its never over (her kingdom for a kiss upon the shoulder)

W a C K o

New member
הופה זה אחד סבבה! אולי מישהו יקרא!

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אופטימיות מה מצחיק אותך?צחוק מה מפחיד אותך?אני לא מפחד מכלום מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?את המשפחה שלי לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?פיזיוטרפיה..ממש כואב לי איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה?את האישיות על מה אתה מתחרט? על הניתוח לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לסן-דיאגו השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? INFECT3D מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אני אתן את הדבר השני הכי מטומטם..להפסיק תקשר עם חברים מסויימים \ או לחילופין להתחיל קשר עם חברים מסויימים מה סקסי בעינייך?חיוך יפה..עניים עמוקות...היא מדהימה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? זה תלוי במצב רוח שלי יותר מתי בכית בפעם האחרונה? שבועיים בערך דבר שלא יודעים עלייך: לא יודעים עלי..לא אמורים לדעת גם איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מלא דרכים בעיקרון בבירה קרה טובה , וחוף ים סופר אהוב: עזריאל לורבר ספר אהוב: שער העקרב עם מי היית רוצה לבצע דואט?: נינט :) חושילינג דואט או לוריין היל! :) עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? טשי :p מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עניים אם היית חיה איזו חיה היית?: אני מניח שדוב הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לקחת אותי בחוסר רצינות הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):זלזול איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?שוקולד גלידה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? של יב עם יא בת זונה לא יכלת לשים מלח? השיר האהוב עלייך?PINK FLOYD - HIGH HOPES מה היית לוקח לאי בודד? כלום... איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? ידיים.. מה יהיה כתוב על מצבתך?סוף סוף ? ואז יבוא איזה רוסי ויעשה צלב קרס :D הפסיק לי החשק להדגש באמצע סורי

ergfsdavwrf34tv 34rt3t4y75

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? צחוק, אי רצינות. מה מצחיק אותך? המון דברים מה מפחיד אותך? גובה (גיליתי את זה לאחרונה) מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את האי-שפיות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איך להשיג דברים שאני רוצה בלי להתעמץ יותר מדיי. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? כישרון משחק. איזה חלק בך היית משנה? יש כמה דברים.. על מה אתה מתחרט? על זה שלא עשיתי סנפלינג אתמול.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לכיתה ח' השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הקדוש ברוך הוא. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אוווהוו..שאני לא יתחיל.. מה סקסי בעינייך? שפתיים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין באמונות תפלות, אני משאיר את זה למרוקאים מתי בכית בפעם האחרונה? לפני זמן מה..בכי גברי כן..? דבר שלא יודעים עלייך: תמשיכו לא לדעת. אני אוהב להיות מסתורי ואפל. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמממ לגרד במקומות שמגרדים לי נחשב? סופר אהוב: אני רק קורא ספרים של הארי פוטר אז ג'יי קיי רולינג ספר אהוב: הארי פוטר :] עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם הסולן של story of the year עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עדי הימלבלוי או איך שלא קוראים לה.. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אני מניח שפנים? אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פנתר אחושרמוטה או בבון הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לזרוק פיצוחים מהמרפסת. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): טיפשות ויותר מדיי שאלות. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אממ דאבל וופר על האש! מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? גרוזיני ותימני נכנסים לבאר... השיר האהוב עלייך? כרגע זה rise against - give it all מה היית לוקח לאי בודד? אוכל, גיטרה, בירות ופורנו! איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שחלות. סתם, עיניים. מה יהיה כתוב על מצבתך? ''גבר אחושרמוטה'' או ''כאן קבור הויניק'' וופפפ..

InfeCtedShesek

New member
פ'או פ'או (טשי תעני גם את!)

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודעת! מה מצחיק אותך? אריה החתיך מה מפחיד אותך? דברים מפחידים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הכל הכל הכל.. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אצל אסי דיין! איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לעשות כל מה שאני יודעת אבל הרבה יותר טוב. איזה חלק בך היית משנה? את המראה חח על מה אתה מתחרט? על השאלון הזה.. לא זורם לי בכלל. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לא רוצה לחזור, רוצה להמשיך הלאה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הגר? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הלכתי לישון מוקדם היום, וככה קמתי מוקדם ועכשיו אני אהיה עייפה מוקדם (אתם עוקבים?) מה סקסי בעינייך? אביה בנאי באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? נראה לי שאף אחת. מתי בכית בפעם האחרונה? מתישהו בימים האחרונים דבר שלא יודעים עלייך: אני 1.90, פשוט רק החכמים רואים את זה. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: תותים עם שמנת :( סופר אהוב: לא יודעת ספר אהוב: לא יודעת. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: הייתי אומרת אביה בנאי, אבל לא נראה לי שהוא צריך אותי. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? טוב, ברור שאביתר מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: כללי כזה.. אם היית חיה איזו חיה היית?: היפו הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לנשוך בדים חח הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שבמדינה עם כל כך הרבה אנשים לא יכלו למצוא 120 אנשים שפויים.. זה כל פעם מכה בי מחדש. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? כולם מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא הכי טובה, אבל האחרונה: שלושה צבים הולכים במדבר.. הצב הראשון אומר "לפני יש מדבר, מאחורי יש צב",, השני אומר "לפני יש צב, מאחורי יש צב", השלישי אומר "לפני יש צב ומאחורי יש צב".. איך זה יכול להיות? הצב השלישי שקרן. השיר האהוב עלייך? כרגע ."שלל שרב" של גידי מה היית לוקח לאי בודד? טייס, מטוס ודלק מטוסים :| איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? נו לא יודעת! די
מה יהיה כתוב על מצבתך? הדברים הסטנדרטיים

Exploding Boy

New member
../images/Emo110.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך?מאיפה לי מה מצחיק אותך?פוזן מה מפחיד אותך?פוזן כשהוא רעב מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?גולסטאר לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?איזה מסאז' יהיה מגניב איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?לא יודע, אבל שיהיה שימושי איזה חלק בך היית משנה?טוב לי ככה על מה אתה מתחרט?על כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור?איה נאפה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?גרג? מה הדבר הכי מטומטם שעשית?הרשימה ארוכה מה סקסי בעינייך?חיוך באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?לא מאמין בשטויות מתי בכית בפעם האחרונה?פעם אחרונה שחתכתי בצל דבר שלא יודעים עלייך:שימשיכו לא לדעת איך אתה אוהב לפנק את עצמך?:דאבל מק סופר אהוב:אין ספר אהוב:הארי פוטר עם מי היית רוצה לבצע דואט?:חוי יודע עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב?אף אחד מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?:עיינים אם היית חיה איזו חיה היית?:מקק הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לחפור הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שחופרים לי מכתש במוח איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?דיאטה? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?לא זוכר השיר האהוב עלייך?כרגע זה: Plan B - Who Needs Actions When You Got Words מה היית לוקח לאי בודד?גיימבוי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?רגליים נראה לי מה יהיה כתוב על מצבתך? בקרוב אצלכם

666

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אופטימי יתר על המידה מה מצחיק אותך? מלא מלא דברים מה מפחיד אותך? הרבה דברים, לדוגמא מוות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הנוף המלבב...סתם את הגיוון שיש פה באנשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? כל מיני מדיטציות וכאלה...תמיד נראה לי מעניין איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? חוש הומור שאנשים יבינו אותו יותר איזה חלק בך היית משנה? את השוק של רגל ימין...הוא ממש לא מתאים לי עכשיו על מה אתה מתחרט? שום דבר לאיזה מקום היית רוצה לחזור? כיתה י' השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? קובי הוא חתיכת אידיוט! מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יותר מדיי מה סקסי בעינייך? ידיים ובטן באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין בשיט הזה. מתי בכית בפעם האחרונה? המ...לפני שנה בערך.קצת פחות דבר שלא יודעים עלייך: שאני כבר לא מכור לקולה שנה וקצת! איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לשבת עם בחדר שלי כשהוא סגור ולנגן בגיטרה האקוסטית. סופר אהוב: אורי פינק ספר אהוב: כל הזבנגים עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם רייס אגיינסט עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם נינט טייב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: על תחת!סתם...על הפנים. אם היית חיה איזו חיה היית?: דב קואלה...סתם כי הם חמודים הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לעשן לידי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שמזיינים לי בשכל איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? פיצה ככל הניראה או מקדונלדס מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכר...היו הרבה השיר האהוב עלייך? ברגע זה? Bad Religion - Sinister Rouge מה היית לוקח לאי בודד? את קרן,גיטרה ות'מוזיקה מהמחשב שלי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את כפות הידיים שי מה יהיה כתוב על מצבתך? קובי קומרז אחד המטורפים!

maya metal

New member
השתנה פה...

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודעת.. מה מצחיק אותך? רדנק'ס. מה מפחיד אותך? אותו דבר.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לא אוהבת לא שונאת.. הכל כאן סביר... לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור.. אבל כישרון כישרון.. לא צחוק.. איזה חלק בך היית משנה? כמה דברים... על מה אתה מתחרט? על החיים האלה!! אחח.. המרמור.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לרחם.. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מאיה הוא בחורה. נדמה לה.. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? את הניתוח שינוי מין.. מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אף אחת.. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה זמן.. דבר שלא יודעים עלייך: אני לא מאיה. אני אבי, נהג משאית, בן 40. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לישון.. סופר אהוב: האנטר תומפסון. ספר אהוב: "פחד ותיעוב בלאס וגאס" ו"המחברת הגדולה". עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם ג'וני קאש כפרע עליו. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ציצים? אם היית חיה איזו חיה היית?: מדוזה.. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לתת מבחנים חא קשורים בהיסטוריה/אזרחות/תורה!!! הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):מבחנים לא קשורים בהיסטוריה/אזרחות/תורה!!!!! איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? פיצה. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? מה שיב אמר עם ה"הרסת לי את החיים יא בת זונה!!!!" השיר האהוב עלייך? נכון ליומיים האחרונים the man in me מה היית לוקח לאי בודד? מה שיתחשק לי.. אני לא חייבת לאף אחד דין וחשבון! איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? התנוך הימני שעכשיו הוצאתי את ההרחבה והוא נראה כמו חור טע'חת. מה יהיה כתוב על מצבתך? "היום אני מחר אתה!"

למעלה