שאלון שישי על אוכל

ברררר

New member
שאלון שישי על אוכל../images/Emo47.gif

נו מה אני רעבה 1)מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: 15)מה המרק האהוב עלייך?: 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: הכי טוב ב/על... 1)פיתה: 2)פנקייק?: 3)בממולא?: 4)פיצה?: זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: 2)נקניקיה/סלט ירקות?: 3)ג'חנון/מלאווח?: 4)ירקות/פירות?: 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: 6)שוקו/נס קפה?: 7)מוגז/מיץ פירות?: 8)אבטיח/מלון?: 9)אגוזים/פטריות?: 10)במבה/ביסלי?: 11)תפוחי אדמה/עץ?: 12)אגרול/מוקפץ?: 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: שבת שלום לכולכם.
.

סופשבוע רגוע....

1)מה המאכל האהוב עלייך?:ספגטי עם גבינה 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאים 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני לא אוכלת דברים מוזרים 4)מה בחיים לא תאכל?: קלמרי 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:לא אוכלת דברים מגעילים 6)מה המאכל השנוא עלייך?: קבב 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:פירה ושניצל 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:מוס שוקולד 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קוקה קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:יווני 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:מקדונלדס' 13)מה הירק האהוב עלייך?:מלפפון 14)מה הפרי האהוב עלייך?:מנגו 15)מה המרק האהוב עלייך?:אני לא אוהבת מרק 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:קישואים הכי טוב ב/על... 1)פיתה:שוקולד 2)פנקייק?:שוקולד 3)בממולא?:אורז 4)פיצה?:פטריות זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלט ירקות 3)ג'חנון/מלאווח?:מלוואח 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?:שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?:מוגז 8)אבטיח/מלון?:מלון 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?:עץ 12)אגרול/מוקפץ?:מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אין על האוכל של סבתא קצר אך משעשע.... שיהיה לכולכם אחלה של סופשבוע... דודי הגר וענבר... אני רואה אתכם היום :):):)):)

dsol

New member
../images/Emo67.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: בצקים וגבינות 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: סיני/תאילנדי/יפני 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: אממממ סושי ? 4)מה בחיים לא תאכל?: רכיכות 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: סושי עם קישואים ,איככס קישואים ! 6)מה המאכל השנוא עלייך?: יש המווון אני מאוד סלקטיבי באוכל 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: שוקולד עם גבינה לבנה, זה באמת טעים ! 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: גלידה שוקולד 9)מה המשקה האהוב עלייך?: ספריט 10)מה הסלט האהוב עלייך?: כרוב לבן בלימון 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: צ'יפס/פיצה 13)מה הירק האהוב עלייך?: עגבניה ! 14)מה הפרי האהוב עלייך?: גוייבה ! 15)מה המרק האהוב עלייך?: אפונה 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: רגילה כזו.. הכי טוב ב/על... 1)פיתה: שווארמה 2)פנקייק?: שמנת עם תותים ובננות 3)בממולא?: בשר עם אפונה 4)פיצה?: זיתים ופטריות זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה 2)נקניקיה/סלט ירקות?: לא אוכל נקניק בכלל רק פסטרמה, אז סלט 3)ג'חנון/מלאווח?: ג'חנון ! 4)ירקות/פירות?: תלוי מה בא לי 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: צהובה 6)שוקו/נס קפה?: שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: פטריות 10)במבה/ביסלי?: במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?: עץ, בכלל לא אוכל אדמה (חוץ מצ'יפס, וקצת בפשטדה) 12)אגרול/מוקפץ?: מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא שבת שלום לכולכם.. גם לך מתוקה

נמ.

1))מה המאכל האהוב עלייך?: לא יודעת. 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: אשכנזים.
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא אכלתי משהו מוזר. 4)מה בחיים לא תאכל?: בשר, חלב וביצים. 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: בשר. 6)מה המאכל השנוא עלייך?: לא יודעת. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: אה... 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגת שוקולד. 9)מה המשקה האהוב עלייך?: קולה. 10)מה הסלט האהוב עלייך?: יווני. 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד.
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: פיצה. 13)מה הירק האהוב עלייך?: מלפפון. 14)מה הפרי האהוב עלייך?: אמ... 15)מה המרק האהוב עלייך?: ירקות. 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: ? הכי טוב ב/על... 1)פיתה: שוקולד. 2)פנקייק?: סירופ מייפל. 3)בממולא?: אורז. 4)פיצה?: תירס. זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה. 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט ירקות. 3)ג'חנון/מלאווח?: ג'חנון. 4)ירקות/פירות?: אמ... 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: גבינת טופו:] 6)שוקו/נס קפה?: שוקו. 7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז. 8)אבטיח/מלון?: אבטיח. 9)אגוזים/פטריות?: פטריות. 10)במבה/ביסלי?: ביחד!
11)תפוחי אדמה/עץ?: אדמה. 12)אגרול/מוקפץ?: מוקפץ. 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא. סופשבוע נהדר!

pink21

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: בתחת?? סתם מרק של סבתא כמובן 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: אין על האוכל של סבתא אז האשכנזים כן כן אני אשכנזי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: נקניק סוס ובת יענה 4)מה בחיים לא תאכל?: לא יודע.. אני בכיף אלך לאפקט הפחד 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:ביצים של שור 6)מה המאכל השנוא עלייך?: עוף במרק 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: במבה עם שוקולד תנסו 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: סופלה שוקולד במילאנו עולה 34 9)מה המשקה האהוב עלייך?: ללא ספק פפסי מקס<אבל גם ווסקי הולך> 10)מה הסלט האהוב עלייך?: מי אוכל סלט זה ביזבוז זמן זה לא משביע 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד אבל ממרחית לא השחר 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: בורגר קינג ללא ספק הם בנו בית עליי 13)מה הירק האהוב עלייך?: לא אוהב ירקות אבל עם חייבים אז גזר 14)מה הפרי האהוב עלייך?: אנונה למי שלא מכיר חייב לנסות 15)מה המרק האהוב עלייך?: מרק של סבתא כבר אמרתי 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: לא אוהב פשטידות הכי טוב ב/על... 1)פיתה: סטייק 2)פנקייק?:מייפל המון המון 3)בממולא?: בשר עם אורז 4)פיצה?: עגבניה עם פפרוני זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?: נקניקיה 3)ג'חנון/מלאווח?: מלאווח 4)ירקות/פירות?: פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: צהובה בלי ירוק עליה 6)שוקו/נס קפה?: נס קפה 7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: פטריות 10)במבה/ביסלי?: ביסלי גריל 11)תפוחי אדמה/עץ?: אדמה אבל שהוא בא בתור פירה 12)אגרול/מוקפץ?: מוקפץ...ברור 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: סבתא

שישיץ

New member
זו דרך חיים ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: אורז אני חושבת 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: (אני יודעת מה זה עדה, אבל תודה על הפירוט בסוגריים!) פרסים נו מה
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא דעת 4)מה בחיים לא תאכל?: דג
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: נקניקיות
6)מה המאכל השנוא עלייך?: דגים 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: כל דבר עם לימון, פופקורן (פרווה) ושניצל עם המון לימון
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: ופל בלגי עם גלידה קרה ומייפל 9)מה המשקה האהוב עלייך?: שוקו
ומים 10)מה הסלט האהוב עלייך?: סיזר סלט. סתם בולגרית של הנאפיס 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מקדונלדס
13)מה הירק האהוב עלייך?: חסה ומלפפון 14)מה הפרי האהוב עלייך?: רימון ואבטיח 15)מה המרק האהוב עלייך?: אני מתה על מרקים.. הממ מרק עוף עם לימון, מרק גריסים, מרק עדשים.. פפפף עוד מלא 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: צמחית הכי טוב ב/על... 1)פיתה: קוטג' 2)פנקייק?: מייפל 3)בממולא?: אורז 4)פיצה?: בולגרית זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: המבורגר, אבל שיהיה טוב 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט ירקות 3)ג'חנון/מלאווח?: איכס 4)ירקות/פירות?: ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה
6)שוקו/נס קפה?: שוקו!!!!!!!!!!
!!!!!!!! 7)מוגז/מיץ פירות?: תלוי באוכל שעם המשקה 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: פטריות 10)במבה/ביסלי?: ביחד!! אחרי ייבוש לילי טוב 11)תפוחי אדמה/עץ?: אדמה, בתנור עם לימון וחמאה צמחית 12)אגרול/מוקפץ?: איכס 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא שאלון כיפייייייייייי תודה בר
סופ"ש נפלאא

טולייצ

New member
בא לי להקיא_../images/Emo55.gif

|אנימגעילהאתעצמי| 1)מה המאכל האהוב עלייך?: אוכל של הבית-שניצל,תעשייתי-מרק עגבניות 2)מה העדה (סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: גרוזינים! אוכל משובח
חוץ מזה,זה תלוי בשף
מורי מכין אוכל מקסיקני דליש'ס,ואני מתה על אוכל סיני! 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: במבה בפיתה
4)מה בחיים לא תאכל?: חיות ים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: פיצה עם
[האיטלקים האלו ז***ת] 6)מה המאכל השנוא עלייך?: דגים/טונה 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: במבה וביסלי 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: צ'ורוס 9)מה המשקה האהוב עלייך?: שוקו חם
10)מה הסלט האהוב עלייך?: סלט 2 גבינות
11)מה הממרח האהוב עלייך?: נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מק 13)מה הירק האהוב עלייך?: גזר 14)מה הפרי האהוב עלייך?: פומלות מהחווה של אריק השמנמן
15)מה המרק האהוב עלייך?: עגבניות 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: אטריות עם פטריות [חרוז
] הכי טוב ב/על...
1)פיתה: גבינה לבנה 2)פנקייק?: מייפל
[אני נמסה] 3)בממולא?:
4)פיצה?: הכל [חוץ מטונה!!] זה או זה
1)פיצה/המבורגר?: בורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט 3)ג'חנון/מלאווח?: מלאווח [זה מזכיר לי את מור וה מ' השאובה
] 4)ירקות/פירות?: פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז 8)אבטיח/מלון?: מלון 9)אגוזים/פטריות?: פטריות 10)במבה/ביסלי?: במ-לי
11)תפוחי אדמה/עץ?: גם וגם
12)אגרול/מוקפץ?: מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא

טולייצ

New member
איך שכחתי ../images/Emo2.gif_../images/Emo55.gif

קינוח : ופל בלגי [בלגיה
] עם כדור גלידה קריר,והמוני מייייפל

למעלה