שאלון שישי(ץ)?

שוודה

New member
שאלון שישי(ץ)?

ככה זה? שבוע אחד שלושה שאלונים ושבוע אחרי אף לא אחד!? אז הרי לכם שאלון קצת שונה: נגנב מפורום הראל סקעת שגנב מפורום אהבה מעבר לפינה:
10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6.
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5.
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4.
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3.
2 פורומים אהובים: 1. 2.
1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!> שבת שלום לכולם! והמשך פורים שמייח!! תצלמו את עצמכם מחופשים ונעשה עוד כמה ימים שרשור תחפושות! יוהו!

dsol

New member
זה נראה לי שאלון לפסח....._../images/Emo189.gif

ואני יענה אחר כך, אין לי כח לחשוב עכשיו

../images/Emo192.gif

אז הרי לכם שאלון קצת שונה: נגנב מפורום הראל סקעת שגנב מפורום אהבה מעבר לפינה: 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לכתוב 2.מוזיקה 3.לצייר ולפסל 4. סרטים 5.לנגן 6.לשיר 7.לשחק 8.לישון 9.לטייל 10.מחשב 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. פינק פלויד 2. יוני בלוך 3. יהודית רביץ 4. קורין אלאל 5. ניר הוד 6. ביטלס 7. כנסיית השכל 8. שייקספיר (אז מה אם הוא מת, הוא הכי סלבריטי) 9. מגריט (כה קשה, יש הרבה יותר מ9) 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אבודים 2.בנות גילמור 3.חברים 4.טלנובלה בע"מ (אז מה אם זה נגמר!) 5.נולד לרקוד (כנ"ל) 6.סיינפלד 7.מ.ק.22 8.:X 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.צומת וולקן 2.קרוב יותר 3.סינמה פרדיסו 4.שמש נצחית בראש צלול 5.הכל אודות אמא 6.קלרה הקדושה 7.כל סרטי דיסני
(יש עוד המון
) 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.עומר 2.גיטרה 3.פירות וירקות (ואת הזרעים שלהם) 4.שלומי 5.מחברת ועט 6.הסיפור שאינו נגמר (הספר!!!) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לחיות 2.לחיות 3.לחיות 4.לחיות 5.לחיות 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.אנגלית 2.אזרחות 3.מתמטיקה 4. כל המקצועות המדעיים למיניהם שהפסקתי ללמוד בכיתה י'. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.החדש של אביב גפן 2.עומר2 (צעיף מושימושלם) 3.כוס קפה 2 פורומים אהובים: 1.יוני בלוך ואפרת גוש 2.יהודית 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.שואה
(הוא יהרוג אותי
)

פסקולים, ברבים?

יש לי את הפסקול
הדיסק הכי טוב והקנייה הכי שווה (19 ש"ח)

טולייצ

New member
נגה! איזה שאלון שווה! ../images/Emo68.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לישון 2. לקנח את האף 3. לשתות מים 4. לשחק [תאטרון] 5. לנגן
6. לכתוב 7. לטייל בעולם [כשיש כסף,למה לא..] 8. ללכת ברגל כשיש צורך 9. לראות טלוויזיה 10. לשמוע מוזיקה
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. John Frusciante 2. דודו חמד 3. הדרה לוין 4. יהלי סובול 5. בוב דילן 6. עברי לידר 7. Damien Rice 8. Franz Ferdinand [כל ההרכב
9. Dire Straits 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. נמלטים 2. אבודים 3. חברים 4. עקרות בית נואשות 5. יאיר לפיד 6. סטרדיי נייט לייב 7. קצרים 8. שישי עם מיכל [מה,רועי אסף התארח שם שבוע שעבר!
] 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. לקחת חיים 2. שרק 2 3. ? 4. ? 5. ? 6. ? 7. ? או שאני לא זוכרת שראיתי סרטים,או שאני באמת לא רואה
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. גיטרה 2. שתייה 3. אוכל 4. ספר 5. משהו לשמוע/מוזיקה 6. משהו למזכרת,אולי תמונה.. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להקליט שיר 2. להופיע בהצגה 3. כל דבר שקשור למין
4. ? 5. אני צריכה לחשוב על זה.. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. תנ"ך 3. פיזיקה 4. ביולוגיה כל זה אני כבר לא לומדת,אז למי אכפת
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. תיק 2. סרט DVD של הנדריקס 3. חגורה ירוקה 2 פורומים אהובים: 1. רונה קינן 2. אגדות רוק 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1. זה פשוט הצחיק אותי

תכלס

10 דברים שאני אוהב לעשות:1. לקרוא2. לכתוב3. תאטרון4. לשיר5. לאכול6. לקנות (לא משנה מה העיקר לקנות)7. לעשות רשימות8. לעשות עגילים9. לצחוק10. להשתולל9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: (ברשימה זו יופיעו אנשים מהחיים האישיים שלי שאני בטוחה שעוד יצא מהם/הן משו. אז אני לא אכתוב אותה כאן. תודה ויום טוב)8 תכניות טלויזיה אהובות עליך:1. השמינייה!11111!!111!!11!2. משחק מכור3. הדוגמניות 2 (לא מפספסת)4. טופ מודל (אותו כנ"ל)5. טאצ' עליז ל..6.7.8.7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: בזה יש לי בורות. מודה6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד:1. אותו2. גלולות (טוב נו, זה חייב לבוא יחד... :/)3.סכין4. סירה5. בד ארוך ארוך ארוך6. חבל5 שחשוב לך להספיק לפני המוות:1. לאהוב את עצמי2. שכל האנשים שמסביבי ידעו אני מרוצה ויפסיקו לחיות במתח3. לומר לכולם שאני אוהבת אותם4. ילדים5. לשדר מסר לעולם4 מקצועות שנואים בבצפר: א-י-ן ל-י ב-צ-פ-ר! כנראה ש. שאף אחד כאן לא באמת קורא שאלונים. אבל נאמר שהייתי בבצפר1. חינוך תעבורתי2. היסטוריה3.חנ"ג (חינוך נאצי גרמני)4. חיבור (כי הייתי שנונה מידיי בשביל המורה שהולכת לפי הספר וירדו לי נקודות)3 דברים שקנית לאחרונה:1. מממ, וילונות כתומים לחדר ארונות2. גופיה שחרוה לשים מתחת לחולצות3. מתנה לחברה שלי שאתמול הייתה בת 192 פורומים אהובים:1. הומור שחור2. אני חייבת להגיד שזה נכון?1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים:1.<לצרף!>

dsol

New member
כי כתבת בתגובה מהירה_../images/Emo189.gif

ואז עברת ל"חלון הוספת תגובה" (הרגיל)

עונה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לנגן 2. לישון כמובן 3. לשמוע מוזיקה 4. לטייל באיזור הירוק של הצפון (איפה שאני גרה) 5. לשבת על חוף הים בת"א/חיפה 6. לראות את השקיעה 7. לראות את הזריחה.. 8. להתכרבל בחורף עם האהבה שלי
9. ללכת להופעות.. לאחרונה אינטימיות. 10. ללכת להופעות של רונה קינן
-- למרות שהיתה רק אחת עד עכשיו זה לא אומר שזה לא יקרה שוב! 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. רונה..
2. שילה פרבר 3. אביתר בנאי 4. מאיר בנאי (הם שילוב מנצח..) 5. היהודים (מה לעשות, הם יודעים לעשות מוזיקה טובה) 6. Tori Amos - פסנתרנית וזמרת מדהימה. 7. עברי לידר (אחח.. הקהילה עוד תשתלט על העולם אתם תראו..) 8. מוש בן ארי (אל תגידו שלא..) יש עוד רשימה ארוכה... אבל צריך רק 8
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים 2. מופע שנות ה-70 3. אנג'ל 4. ארץ נהדרת 5. משחק מכור 6. קצרים 7. קומי קומי 8. סטרדי נייט לייב 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. אפקט הפרפר 2. שמש ניצחית בראש צלול 3. נערה בהפרעה 4. נפלאות התבונה (מומלץץץ) 5. פורסט גאמפ 6. איזו מין שכנה 7. כנפיים שבורות
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. גיטרה.. כמובן 2. את רונה
3. דיסקמן 4. פסנתר 5. מצלמה 6. שוקולד 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. צניחה חופשית 2. לטייל בניו זילנד, תאילנד והודו 3. לדעת לנגן כמו אביתר 4. להופיע מול קהל שבא רק בשבילי 5. ר-י-ש-י-ו-ן 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. הסטוריה 2. תנ"ך 3. חיבור 4. מתמטיקה למרות שאני טובה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. כרטיס להופעה של רונה
2. קנו לי את הדיסק האחרון של קורין 3. לא קניתי האמת כלום חוצמזה.. 2 פורומים אהובים: 1. רונה קינן
2. שילה פרבר 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: חח אתם עושים צחוק? נו ברור שרונה..

שוודה

New member
אני!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לקרוא 2. לכתוב שירים 3. לצייר 4. לנגן על הגיטרה 5. לנגן על פסנתר 6. לראות הופעות 7. לעשות בועות סבון 8. לדבר עם חברים 9. לצחוק 10. ללמוד על דברים שמעניינים אותי 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. רונה קינן 2. יהודית רביץ 3. יוני בלוך 4. אפרת גוש 5. קרן אן 6. הביטלס 7. שילה פרבר 8. הקרנבריז 9. אחינועם ניני 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מופע שנות השבעים 2. חברים 3. הדוגמניות 4. בוב ומרגרט 5. בובספוג מכנס מרובע 6. אני כמעט ולא רואה טלויזיה אז אין לי עוד... 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שיקאגו 2. אפקט הפרפר 3. נערה בהפרעה 4. צלילי המוזיקה 5. חמש ילדות יפות 6. המספריים של אדוארד 7. טריינספוטינג 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. גיטרה 2. בועות סבון 3. קרם הגנה 4. שוקולד 5. אולר 6. חברה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לעשות קרחת 2. לשחק בהצגה 3. להציג תערוכה 4. להתגלגל על בד עם צבע (כמו הציורים שהכינו בשנות השבעים) (אפשרי גם עם עוד מישהו) 5. ללמוד לרקוד 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. הבעה 2. אנגלית 3. ביולוגיה 4. זהו 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. בדים לתחפושת 2. גרבי אצבעות לעומר הבן שטס לפולין 3. קפה ארומה 2 פורומים אהובים: 1. רונה קינן 2. יוני בלוך ואפרת גוש 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.אני ושלוש חברותיי הטובות- הדס, נעמה ומאיה. הפרצופים המוזרים זה בגלל ששניה לפני זה הדס תקעה גרעפס ענקי אז צחקנו עליה ועשינו כולנו כאילו אנחנו עושות גרעפסים. חחח.

התפעלות

להתגלגל על בד עם צבע.. לפני המוות זה באמת משו נעלה לשאוף אליו או לפחות מעניין ממש אני מתפעל

darling2

New member
פורים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לישון.
2. להיות עם חברים. 3. לשמוע מוזיקה. 4. לאכול. 5. לראות סרטים. 6. לטייל.
7. ללכת להופעות. 8. לשתות שוקו. 9. לצחוק. 10. לבכות מאושר. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. רונה. 2. עברי לידר. 3. אביתר בנאי 4. לאונרד כהן. 5. איילת זורר. 6. שלום חנוך. 7. חווה אלברשטיין. 8. אפרת בן צור. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים. 2. הכי גאים שיש. (שנגמר
) 3. אבודים. (שרק התחיל אבל..) 4. פרשת השבוע. 5. משחק מכור. 6. יאיר לפיד. 7. בנות גילמור. 8. נולד לרקוד. רק בגלל שי
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. סינמה פראדיסו. 2. אמלי. 3. השעות. 4. ללכת על המים. 5. הקיץ של אביה. 6. פורסט גאמפ. 7. ארמגדון. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. עומר. 2. קוב. 3. מיקי. 4. עברי לידר. 5. שוקולד. 6. שמיכה. (מי צריך יותר?!
) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להגיד לכל מי שחשוב לי שאני אוהבת אותו. 2. לטוס לספרד. 3. ללכת להופעה של עברי (פעם אחרונה ודי.)
4. לפגוש את אפרת בן צור. 5. ללהק את אורלי זילברשץ לסרט של עומר. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אנגלית. 2. מתמטיקה. 3. ספורט. 4. תנ"ך. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. מן צעיף ורוד זוהר לעומר לפולין. וזהו את שאר הכסף אני חוסכת..
2 פורומים אהובים: 1. רונה. 2. אביתר. 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!> אין לי כוח.

bזוהר

New member
באלי בא לי:)

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לשיר 2. לרקוד 3. לשחק 4. לנשק 5. לחבק 6. לצאת (לבלות) (במיוחד הופעות) (של רונה) ): 7. לטייל 8. להיות במחשב 9. לראות טלוויזיה 10. סתם להיות בבית. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בריטני ספירסP: (באמת!:() 2. רונה 3. הביטלס 4. אביתר, וזה 5. הרבה, באמת שהרבה 6. היהודים (אני לא ממש אוהבת אותם, אבל מעריכה מכל מיני סיבות) 7. כנסיית השכל 8. יהודית רביץ 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים 2. המורדים (יש שידורים חוזרים!:) 3. הדוגמניות
4. בנות גילמור 5. משחק מכור 6. אמאלה 7. קצרים 8. יצפאן? 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. כנפיים שבורות 2. קלרה הקדושה 3. יש לה את זהP: 4. צעד קטן? 5. אופ. אני לא זוכרת. 6. החברה שלי 7. מלך האריות 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ספינה לחזור בה 2. רב חובל טוב וחמוד שישיט (ישיט?) אותנו חזרה. 3. אחותי 4. חברתי יסמין 5. מוזיקה 6. הספר שאני קוראת עכשיו (מלך החומוס ומלכת האמבטיה, מומלץ). 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להפסיק לפחד ממנו 2. להזדיין 3. להתאהב ולהיות נאהבת אהבה אמיתית 4. להציג את הכישרון שלי ואת עצמי לאנשים בדרך אמיתית שאני אהיה מרוצה ממנה ומהתוצאה שלה. 5. מה?! המון דברים! לומר כל מיני דברים שאני רוצה לומר לאנשים
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. פיזיקה 2. היסטוריה 3. ביולוגיה 4. ערבית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. מתנה לחברה ליומולדת 2. משלוח מנות 3. ג'ינס 2 פורומים אהובים: 1. רונה קינן:) 2. אביתר 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: מיי בסט פרנד, הסיבה לחיי
הממ טוב, זה לא מצליח לצרף לי): אז, חבל. 1.<לצרף!>
:)

tipeshet

New member
|מקסיקני|

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לצלם 2. לצייר 3. למגן 4. לדעת 5. לצחוק 6. לבלות עם חברים 7. לשמוע מוזיקה 8. להיות על המחשב 9. לשחק באש 10. בועות סבון 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. רונה קינן 2. אפרת גוש 3. יוני בלוך 4. דניאל קורן 5. פיונה אפל 6. יהודית רביץ 7. אלונה דניאל 8. ערן צור 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות 2. חברים 3. האוס 4. מרוץ לאתמול 5. לא 6. מצליחה 7. לחשוב 8. על עוד
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. hair 2. מולאן רוז' 3. a lot like love 4. אבודות והוזות 5. ברוז הגדול מכולם 6. אלאדין 7. מוצאים את נמו 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מצלמה 2. פלאפון 3. מחשב 4. עפרון ודפים 5. מוזיקה 6. רונה קינן
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. באנג'י 2. לעשות קוציםD: 3. נזם 4. רישיון 5. איטליה, שוב 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אזרחות 2. היסטוריה 3. תנ''ך 4. מתמטיקה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. משחק קלפים גאוני 2. דיסק של שילה פרבר 3. חולצה ומכנסיים 2 פורומים אהובים: 1. רונה קינן 2. יוני בלוך ואפרת גוש 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1. אפה של כלבתי האהובה קאיה.

למעלה