שאלון שישי- קצת מוקדם

ברררר

New member
שאלון שישי- קצת מוקדם../images/Emo124.gif

כללי:
שם-
צבע אהוב-
אמונה תפלה-
טעם מסטיק אהוב-
מאכל אהוב-
אישיות אהובה-
יום אהוב בשבוע-
מקצוע שנוא-
ציטוט אהוב-
מוטו לחיים-
חיה אהובה-
ספר אהוב-
בכור, סנדוויץ' או זקונים?
סרט אהוב מוזיקה:
דיסק ראשון שקנית-
דיסק הכי טוב-
דיסק הכי שקנית ובכמה-
הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית-
איריס פרחי-
הנובה האהוב-
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג-
יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? זה לא זה :
עט או עפרון-
קרח או אש-
מחשב או טלוויזיה-
עם כרית או בלי כרית-
נזם או עגיל בטבור-
ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)-
הופעה אינטימית או הופעה גדולה-
שלכת או פריחה-
קטן או גדול-
שמש או ירח-
כיסא או פופ-
עדית או עדית-
מויאל או סקעת (חח)-
אפרת גוש או יהודית רביץ-
היהודים או משינה-
א' או ת'-
לילה או טוב- תהנו ושבת שלווום

ברררר

New member
אנייי

כללי: שם-בר צבע אהוב-טורקיז אמונה תפלה-יש הרבה. נעל הפוכה, מראה שבורה, חתולים שחורים, בגדים שחורים על המיטה וכוווו טעם מסטיק אהוב-מנגו אפרסק מאכל אהוב- לזניה ומרקים אישיות אהובה-עברי לידר והמשפחה שלי יום אהוב בשבוע-חמישי ושישי מקצוע שנוא-מתמטיקה ציטוט אהוב- "וגם אנינשארתי כמעט אותו דבר מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר" מוטו לחיים-לא תצפה לא תתאכזב חיה אהובה-כלב ודביבון ספר אהוב-הארי פוטר בכור, סנדוויץ' או זקונים?זקונים סרט אהוב- פורסט גאמפ מוזיקה: דיסק ראשון שקנית-רמי קליינששטיין- האוסף דיסק הכי טוב- זה לא אותו דבר- עברי לידר הדיסק הכי יקר שקנית ובכמה- NOW זה איזה 80 שקל!!! הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית-עברי לידר- זה לא אותו דבר- בגני התערוכה איריס פרחי-
הנובה האהוב-ג'וני
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג-יייייייישששששש יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה?כןןן לעברי בשבילי ולאביב בשביל החברות הפקצות שלי זה לא זה : עט או עפרון-עפרון קרח או אש-קרח מחשב או טלוויזיה-מחשב כל כך עם כרית או בלי כרית-עם כרית נזם או עגיל בטבור-נזם ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)-קורדרוי נמיייייי הופעה אינטימית או הופעה גדולה-הופעה אינטימית שלכת או פריחה-שלכת קטן או גדול-קטן שמש או ירח-ירח כיסא או פופ-כיסא עדית או עדית-ע-ד-י-ת
מויאל או סקעת (חח)-סקעת הכוסון וואוי חחחח איכס אפרת גוש או יהודית רביץ-אפרת גוש היהודים או משינה-היהודים א' או ת'-ת' לילה או טוב-לילה

עונה ראשונה......

כללי: שם- עדית צבע אהוב- ורוד אמונה תפלה- אין טעם מסטיק אהוב- בזוקה מאכל אהוב- ג'ונס אישיות אהובה- אבא שלי יום אהוב בשבוע- שלישי מקצוע שנוא-מתמטיקה ציטוט אהוב-"החיים הם הרגעים הקטנים של האושר" מוטו לחיים-חיה ותן לחיות חיה אהובה- הכלבה שלי, שי ספר אהוב-משוואה עם נעלם בכור, סנדוויץ' או זקונים? בכורה סרט אהוב- קוראים לי סם מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- ווואי אני לא זוכרת דיסק הכי טוב- יש הרבה דיסק הכי יקר שקנית ובכמה- באמת שלא זוכרת... הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- נובה .... ברור! איריס פרחי- יש כשרון הנובה האהוב- כולם!!! ואני לא מוכנה לשאלות האלה!!!
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- מגניב לחלוטין יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? של עברי זה לא זה : עט או עפרון- עט! קרח או אש- אש מחשב או טלוויזיה- טלויזיה עם כרית או בלי כרית- עם שתי כריות
נזם או עגיל בטבור- נזם ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)-ג'ינס הופעה אינטימית או הופעה גדולה-גדולה שלכת או פריחה- פריחה קטן או גדול- גדול.... שמש או ירח- ירח כיסא או פופ- פופ עדית או עדית- עדית, ברור?!!! מויאל או סקעת (חח)- אף אחד מהם... סליחה אפרת גוש או יהודית רביץ- יהודית רביץ היהודים או משינה- משינה א' או ת'- ת' לילה או טוב- טוב... הכי חשוב.... בר מקסימה... תודה על עוד שאלון...... ועל השאלה שנראה לי שמוקדשת לי? שיהיה לך אחלה של סופשבוע

bbaarraa

New member
סקר...../images/Emo99.gif

כללי: שם- הגר צבע אהוב- אמ..שחור?
אמונה תפלה- אין כזאת. טעם מסטיק אהוב- לא אוכלת מסטיקים, ברובם יש ג'לטין, איכסה
. מאכל אהוב- ממרח חרובים, מעדן סויה וסושי
. אישיות אהובה- אמ, אמ, עם הסיכון להצטייר כפקאצה, עברי? אין לי שום חיבה למפורסמים אחרים. יום אהוב בשבוע- שבת
מקצוע שנוא- תנ"ך. ציטוט אהוב- החיים זה מה שקורה בזמן שאנחנו מתכננים אותם..או משהו בסגנון... מוטו לחיים- חיה ותן לחיות
חיה אהובה-
ויש לי חיבה עמוקה לגרבילים
. ספר אהוב- וואו, לא יודעת. קשה מידי. בכור, סנדוויץ' או זקונים? זקונים. סרט אהוב- שום דבר לא עולה לי לראש. ממש אהבתי איטרנל סאנשיין אופ א ספוטלס מיינד. מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- ספייס גיירלס |מבט מושפל| (נו, הייתי בת 10...) דיסק הכי טוב- קשה, קשה.. ברגע זה אני אוהבת את עומד על נייר של אביתר בנאי. זה בטח ישתנה מחר. דיסק הכי שקנית ובכמה- לא זוכרת.. הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- עברי, זה לא אותו דבר, בגני התערוכה.
איריס פרחי- אהבתי. הנובה האהוב- מה? חבר להקה? לא יודעת, אולי ג'ון..
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- עברי
יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? עברי (אבל יש בגרות יום אחרי...
) וכנראה יוני בלוך ואפרת גוש. זה לא זה : עט או עפרון- עט. קרח או אש- קשה, קשה. קרח. מחשב או טלוויזיה- מחשב. עם כרית או בלי כרית- הרבבבבה כרית! נזם או עגיל בטבור- אף אחד. ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס. הופעה אינטימית או הופעה גדולה- גדולה. שלכת או פריחה- שלכת. קטן או גדול- גדול (?) שמש או ירח- ירח. כיסא או פופ- פופ. עדית או עדית- די, התקלת אותי. אני לא יכולה להחליט. מויאל או סקעת (חח)- אני לא עונה על שאלות כאלה. אפרת גוש או יהודית רביץ- בכללי, יהודית רביץ. כרגע, אפרת גוש. היהודים או משינה- היהודים, נראה לי. א' או ת'- ת'. לילה או טוב- טוב. היה מהנה

טולייצ

New member
../images/Emo7.gifאהבה לא עושה לי טוב

כללי: שם- אורטל צבע אהוב- טורקיז אמונה תפלה- חתולות שחורות
טעם מסטיק אהוב- אשכוליות מאכל אהוב- פרוזן יוגורט
אישיות אהובה- יהלי
יום אהוב בשבוע- רביעי מקצוע שנוא- תנ"ך
ציטוט אהוב- "ואולי החום יעשה את שלו ואולי הקור יגמור אותי.." [אישה לוויתן-עברי לידר] מוטו לחיים- "אנחנו כאן בשביל להעביר את הזמן.." חיה אהובה-
ספר אהוב- יהלי סובול-בין דירות בכור, סנדוויץ' או זקונים? סנדוויץ' [כזו אני
] סרט אהוב- טיטאניק
מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- וואו..מאז שממש נכנסתי לקטע של מוזיקה,אני חושבת שהראשון היה MAROON 5 דיסק הכי טוב- כרגע,יהושע דיסק הכי שקנית ובכמה- יהלי סובול-סוס,45 שקלים הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- עברי לידר ואביב גפן,ניצנים 2004 [ואני אף פעם לא אשכח את שייגעצ וברי סחרוף בפורום ב"ש..] איריס פרחי- מה איתה
הנובה האהוב- כולם,בייחוד נועם
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג-
[מקווה להיות שם,במובן פיזי..] יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? לא יודעת עדיין,אבל מקווה להיות במטרופולין,יהודים,שייגעצ,עברי לידר,מוניקה סקס,אביב גפן,ואוהד חיטמן..
זה לא זה : עט או עפרון- עט קרח או אש- קרח מחשב או טלוויזיה- "ואני לא יכול בלי זה.." שניהם! עם כרית או בלי כרית- עם
נזם או עגיל בטבור- שום דבר ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס הופעה אינטימית או הופעה גדולה- אינטימית שלכת או פריחה- שלכת קטן או גדול- תלוי במה.. שמש או ירח- "חצי ירח,מאיר על בן אדם שלא זורח.." כיסא או פופ- פופ
עדית או עדית- מה ההבדל?
מויאל או סקעת (חח)-
אפרת גוש או יהודית רביץ- אפרת גוש,למרות שגם יהודית רביץ מקסימה
היהודים או משינה- היהודים א' או ת'- א',להתחלות חדשות
לילה או טוב- בדר"כ הלילה לא טוב,אז לילה
תהנו ושבת שלווום!

D i s o r d e r

New member
../images/Emo85.gif תורי-

כללי:
שם- מיטל
צבע אהוב- שחור
אמונה תפלה- חתולים שחורים
טעם מסטיק אהוב- מלון
מאכל אהוב- שניצל של אמא
אישיות אהובה- לא יודעת...
יום אהוב בשבוע- שישבת
מקצוע שנוא- היסטוריה
ציטוט אהוב-"Imagine all the people, living life in pease" (ג'ון לנון, Imagine)
מוטו לחיים- Never Say Never
חיה אהובה- (תסלחו לי)- לא משנה מה, העיקר בפיתה...
ספר אהוב- "יש אלוהים"
בכור, סנדוויץ' או זקונים? בכורה(!)
סרט אהוב: Tomy מוזיקה:
דיסק ראשון שקנית- מאוד מזמן... לא זוכרת
דיסק הכי טוב- אין "הכי" טוב. כולם טובים
דיסק הכי שקנית ובכמה- לא הבנתי...
הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- Alanis-בפארק בראשון
איריס פרחי- סבבה לגמרי
הנובה האהוב- --->אני אוהבת את כל הילדים שלי בדיוק באותה מידה...
מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- *מתרגשת*
יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? היהודים, עברי, אביב... כלמיני... זה לא זה :
עט או עפרון- עט-עיפרון, או- "עיפרון חודים"
קרח או אש- אש
מחשב או טלוויזיה- מחשב
עם כרית או בלי כרית- עם, ועדיף שיהיו שתיים
נזם או עגיל בטבור- נזם
ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס. וכן, ככה כותבים
הופעה אינטימית או הופעה גדולה- תלוי מתי, שניהם באים מעולה
שלכת או פריחה- שלכת
קטן או גדול-
שמש או ירח- ירח
כיסא או פופ- פוף
עדית או עדית- עִייייייייידִית
מויאל או סקעת (חח)- מויאל
אפרת גוש או יהודית רביץ- ג'ודית
היהודים או משינה- היהודים
א' או ת'- א'
לילה או טוב- לילה
שבת שלום

dsol

New member
....|....

כללי: שם- דודי צבע אהוב- שחור/כחול כהה אמונה תפלה- אין (נראה לי) טעם מסטיק אהוב- אפרסק-מנגו מאכל אהוב- גבינה אישיות אהובה- ~_~ יום אהוב בשבוע- שישי מקצוע שנוא- לשון !!! ציטוט אהוב- anyone can give death, and anyone can take life. like the rain, it could hit anyone... without warning מוטו לחיים- המוות הוא לא דבר גרוע, עובדה שאף אחד לא חזר חיה אהובה- לא יודע =-/ ספר אהוב- לא אוהב ספרים בכור, סנדוויץ' או זקונים? בכור סרט אהוב - 13 מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- ואההה לא זוכר דיסק הכי טוב- עברי לידר - זה לא אותו דבר דיסק הכי שקנית ובכמה- עברי לדיר עם FIGTH .. נראה לי 65 הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית-רוקצ (?) איריס פרחי- מצויינת ! הנובה האהוב- כולם ! מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- כולי ציפיה ותקווה שזה יהיה טוב ! יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? ברור שכן ! יש לי כבר 2 כרטיסים לאביב גפן 3 לשייגעצ 2 לעברי לידר זה לא זה : עט או עפרון- עט קרח או אש- קרח מחשב או טלוויזיה- מחשב עם כרית או בלי כרית- עם נזם או עגיל בטבור- // ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס הופעה אינטימית או הופעה גדולה- גדולה.... בעצם תלוי מי מופיע שלכת או פריחה- שלכת קטן או גדול- גדול שמש או ירח- ירח כיסא או פופ- כיסא עדית או עדית- אממממ נראה לי שאני אבחר בעדית מויאל או סקעת (חח)- בלעעע אפרת גוש או יהודית רביץ- אפרת היהודים או משינה- בלעעעע א' או ת'- ת' לילה או טוב- לילה תהנו ושבת שלווום תודה ^ גם לך ^

שישיץ

New member
אני מעניינת כדאי לכם ../images/Emo13.gif

כללי: שם- שירן צבע אהוב- סגול, כתום אמונה תפלה- אין טעם מסטיק אהוב- מנטה, וכמה שיותר חזק!! מאכל אהוב- אורז, מקדונלדס
, תפו"א בתנור אישיות אהובה- מממ לא יודעת
יום אהוב בשבוע- רביעי, שבת מקצוע שנוא- היסטוריה ציטוט אהוב- "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?" מוטו לחיים- ראו שאלה קודמת חיה אהובה- סוס אולי.. ספר אהוב- בין דירות- יהלי סובול בכור, סנדוויץ' או זקונים? בכורה
סרט אהוב: טיטאניק אולי.. מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- ממ לא זוכרת..נטליה אוריירו או משהו כזה
דיסק הכי טוב- ארבעת עברי לידר דיסק הכי שקנית ובכמה- פינק פלויד ב-70
הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- יזהר אשדות, עברי לידר בב"ש איריס פרחי- מי? הנובה האהוב- עמי מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- אחלה שהצליחו להביא אותו... תנו לו לשיר!! יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? כן, לרובן זה לא זה : עט או עפרון- עט קרח או אש- אש כי זה הדבר היחיד שאי אפשר ללכוד.. מחשב או טלוויזיה- שניהם מזיקים באותה רמה עם כרית או בלי כרית- עם מלאא כריות נזם או עגיל בטבור- נזם ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס הופעה אינטימית או הופעה גדולה- אינטימית שלכת או פריחה- וואי קשה.. קטן או גדול- קטן שמש או ירח-
ממ קשה כיסא או פוף? כיסא עדית או עדית- עדית מויאל או סקעת (חח)- מי? אפרת גוש או יהודית רביץ- יהודית רביץ
היהודים או משינה- אף אחד א' או ת'-א' לילה או טוב- טוב חחח שאלון הזוי.. סופ"ש נפלא לכולם

ברררר

New member
הזוי? לא טוב לך? חחחח סתאאאםםם

הזוי= הזי/ה גזרת נלי"ה הוא הזה- קל הזוי- הווה, נסתר,נוכח,מדבר

kotegit

New member
מוזר...אני עונה!

שם-חן צבע אהוב- כחול אמונה תפלה- חתולה שחורה - טפו טפו טפוווו... טעם מסטיק אהוב- בננה מאכל אהוב- פיצה אישיות אהובה- חחחחח כאילו שזה לא ברור
יהלי סובול!
יום אהוב בשבוע- חמישי מקצוע שנוא- אנגלית ציטוט אהוב- "אהבה זה לחיות מחמד 2X, את זורקת לי עצם שמנה, האו האו נה נה נההה" מוטו לחיים- תן
הכל לטובה חיה אהובה- עכבר ספר אהוב- "עולמה של סופי" בכור, סנדוויץ' או זקונים? - בכורה סרט אהוב - "הניצוץ" מוזיקה: דיסק ראשון שקנית- "מופע הארנבות של ד"ר קספר הכחול" - זה הדיסק ה-2 שלהם דיסק הכי טוב- "מסעותי עם עצמי" - איפה הילד~!!!! דיסק הכי יקר שקנית ובכמה- של Green day האחרון ב-80 שקלים. הופעת מוזיקה הכי טובה שהיית- וואי הייתי ב-3 מעולות. 1. הופעת האיחוד האחרונה של ד"ר קספר שהייתה בסיטי הול 2. האיחוד של שבק"ס שהייתה בהאנגר 3. הופעה של היהודים בהאנגר עם כל השירים שלהם - זה היה ביומולדת שלי!!!!! (יומולדת 17 חחח) איריס פרחי- הגבתי למעלה הנובה האהוב- יונתן (רק בגלל טולייצ) מה יש לך להגיד על האירוח הממשמש ובא של עברי בבלוג- מדהים! יש מצב להגיע לכפר המוזיקה קוקה קולה? אם כן, לאיזו הופעה? יש מצב אם יהיו לי פקקים - להופעה של היום הראשון והשני, ולזו של עברי. זה לא זה : עט או עפרון- עפרון קרח או אש- אש מחשב או טלוויזיה- מחשב עם כרית או בלי כרית- עם כרית! נזם או עגיל בטבור- נזם (יש לי) ג'ינס או קורדרוי (ככה כותבים?)- ג'ינס - ברור! הופעה אינטימית או הופעה גדולה- תלוי של מי? בעיקרון גדולה שלכת או פריחה- שלכת קטן או גדול- בינוני שמש או ירח- ירח כיסא או פופ- כיסא עדית או עדית- עדית (מי מתחנף?! חחח) מויאל או סקעת (חח)- בעעעעעעעעעעעיר הזאת אפרת גוש או יהודית רביץ- יהודית רביץ (בגלל פיטר וכי אני לא אוהבת את אפרת גוש) היהודים או משינה- היהודים (לא אוהבת משינה) א' או ת'- ת' לילה או טוב- לילה! נהנתי...מקווה שגם אתם חחחחח

למעלה