שאלון שישי. שבת שלום וחג שמח!

InfeCtedShesek

New member
שאלון שישי. שבת שלום וחג שמח!../images/Emo173.gif

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

שאלון זוועה

שעת התחלה: 14:25 שיר שמתנגן ברקע:Crossfade - Cold ספר קצת על עצמך: יורש. מחשבה שעוברת בראש:למה לעזאזל אני בבית? מה עשית היום?ישנתי מה תעשה מחר?שניה אני אדסקס על זה ואחזור אליכם.. חשק ל...:...עדיף שאשמור את זה לעצמי :p מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אריאל. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כתבת לעינייני ערבושים בערוץ 2. מה אתה הכי אוהב לאכול?טחינה. מה אתה הכי שונא לאכול?דגים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?וואי באמת עדיף שאשתוק. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?התגייסתי. מה הצבע האהוב עלייך?שחור. מה הצבע השנוא עלייך?ירקרק. מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ביזבוז בצה"ל. עיר/ים אהובות:תל אביב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הלוואי שהיא תהיה בגיל 20 - אוטו. איפה חגגת יומולדת אחרון?בצבא. איך אתה הכי אוהב לבלות?פאב.ים.מועדון רוק. הופעות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כמה שיותר מאוחר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?חחח צבא ב:8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?מדים זה נחשב? מה היה המבחן האחרון?מתישהו ב2004 כמה קיבלת בו?אה? יש לך חברים מחוץ לכיתה?אמממ כן ומחוץ לשכבה?אמממ כן. ומבית ספר אחר?אמממ כן. ומהעיר אחרת?אמממ כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחחח תלוי אם המפקד שלי נחשב לנעל בית.. היית פעם אצל פסיכולוג?חחח אני פסיכולוגית בעצמי. ואצל פסיכיאטר?לא אבל אני גורמת לאנשים אחרים ללכת לשם. חשבת פעם על התאבדות?יש מישהו שלא חושב? אם כן - סיפרת למישהו?כן. מתי פעם אחרונה שבכית?אני בכינית. מדוע?בחור.או קוף... לא ברור עדין. לקחת סמים מתישהו?לא! אתה מעשן?כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ברגיל. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שאקירה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אכן. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי. ולחבק?את הבחור או הקוף...עדין לא ברור.. ולנשק?את הקוף.. ולספר לו משהו מהלב?אילני. יש לך חברה?כאילו באיזה מובן?! איח! ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. אבל ראיתי את כוכב נולד... אותו גירסה ממש. את מי היית לוקח לאי בודד?את האמפי 3 את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא עברנו על זה כבר? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד. שם מיוחד לבן?יואב. שם מיוחד לבת?חושן, שנהב. מאכל אהוב:נו מה?התשובה לא תשתנה - טחינה מאכל שנוא:איח ממש זיכרון קצר. דבר אחרון שאכלת:פיצה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא בא לי על אף אחד. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חחחחחחחחחחח. אתה לומד ביום שישי?לא. מה הספר האחרון שקראת?אהובי אויבי/ רם אורן. אהבת?נייס. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת. אהבת?לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?הילה נקסון. על מה דיברת איתו?על מצב האמ 16 המקוצר בשמירות. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני. על מי אתה יודע הכי הרבה?דורין. מה הדבר האחרון שקנית?גולדסטאר. כמה הוא עלה?17 שקל ל1/3 ממש גנבים בהרצליה פיתוח איח! ממי הsms האחרון שקיבלת?רון. אתה כזה מאמי!!! מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?רון המאמי ממקודם. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מתוקה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקובו. יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים. עשית ישור שיניים?כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יולי 2005 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבועיים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה. למה הלכת לשם?להתחרפן. איך קוראים לאמא שלך?אוסי. יש לך שם שני? מהו?ברטה. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא. אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ענבר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20.2 אחרי צבא. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?משקל. ובפנימיות?פחות לחוצה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התנשאות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')?אימה, קודמדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?איגי וקסמן. למה?כי היא שווה רצח והיא בברנז'ה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?כסף. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רון. כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא. הפגנה נגד (או בעד) מה?לא. מתי זה היה?לא היההההההההההההה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עינתונאית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הוא יהיה ב6.9.06 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?ננה קטנההההההההה מה עושה לך טוב?להיות בחברת אנשים שאוהבים אותי איך שאני. מה מעצבן אותך?צביעות. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?קול. מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא ברור. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה. מה היית לוקח לאי בודד?נו מה זה שאלון 300?אני בטוחה בעצמי! המלצה לסרט:תזרמו לחנויות לעיניין... תוכנית טלוויזיה? שהיר שלנו!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני לא אגיד כאן. איך את/ה מתגבר על באסה?מדחיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניוזילנד.אוסטרליה. תיאלנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו. איזה חג אהוב עליך?סוכות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן. חיית מחמד:כלבלבוני. כמה אחים יש לך?1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?ברור. מהי אהבה בשבילך?שני אנשים שאף פעם לא יפסיקו להרגיש את הלב של השני. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא הכי . מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אוף אני לא עונה על שאלות פעמיים! מה את/ה אוהב/ת לעשות?ביד. נו באמת.. עניתי על זה כבררררררררר מקומות בילוי מועדפים:עניתי. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן.לא יותר מידי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שבעולם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית.אבל יש מצבים שעקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"ננה קטנה, לפנים, זונת כביש, קושקושונה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. איך אני לא אאמין בעצמי? החיים טובים לדעתך?יכולים היו להשקיע יותר. לבוש:שחור. לא ואני לא מטאליסטית קשוחה זה פשוט מרזה. איפור:עיפרון שחור צללית וסומק מאכל אהוב: וואט דה פאקקקקקקק?... שתייה אהובהקולה דיאט וגולדסטאר להקה אהובה:היהודים, יצאת חירום סרט אהוב: גלידה:שוקובו עיר בעולם: ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להדר לראות את השיר שלנו שיר ברקע:Shakira - Hips Dont Lie1 שעת סיום:14.48

DredLox

New member
דו"ח מחורבן בבקרה : \

שעת התחלה: 15:03 שיר שמתנגן ברקע: death whispered a lullaby - Opeth ספר קצת על עצמך: מצחיק, ביישן, יודע להסתדר, חמוד : ) מחשבה שעוברת בראש: שהיה אתמול כיף אחושמרוטה פיצוצים. מה עשית היום? קמתי בבוקר, אכלתי ארוחת בוקר, עבדתי על הדו"ח המחורבן בבקרה, ולא הצלחתי חצי ממנו : \ מה תעשה מחר? כנראה אסיים את הדו"ח בבקרה. חשק ל...: לא יודע...לא חסר לי כלום עכשיו. מה המידה שלך בנעליים? 42 אני חושב באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פורום אריאל בתפוז, ופורום אריהל בהייד פארק... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? משתחרר מהצבא : ))))))) מה אתה הכי אוהב לאכול? לא יודע...פילמני זה זורם. מה אתה הכי שונא לאכול? חחחחח...מאניה קאשה...לא יודע איך לתרגם לעברית...דייסה מחורבנת כזאת שעשויה מחרא של כלבים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחח...לא הסתכלתי ימינה ושמאלה כשחציתי את הכביש? : )) פעם אחת יצאתי מאוטובוס ושמתילב שהשארתי את הפלאפון בפנים, והדלתות כבר היו בתהליך סיגרה, אז הבאתי מין זינוק ואן דאם כזה לתוך האוטובוס והצלחתי בדיוק להזדחל פנימה...עוד עשירית שניה איחור והייתי נמחץ למוות : ) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הממממ...לא עולה לי כזה. מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? אווירונאוטיקה? : ) הנעה רקטית אני מניח : ) מה המקצוע השנוא עלייך? חחחחח...מבוא להנדסת חלל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה בסדר, יש מקום לשיפור : ) עיר/ים אהובות: אריאל, זכרון יעקוב...לא עולה לי עוד משהו...הקיבוץ שאני אקים בנגב! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תופי בונגו : ) איפה חגגת יומולדת אחרון? בנאפיס בלב המפרץ עם הילה המקסימה! איך אתה הכי אוהב לבלות? בטע'חת! : ))) לא יודע...באריאל. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בד"כ ב12, בסופי שבוע לא מוגדר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חחחחח..ממש : ) מה היה המבחן האחרון? בוחן בהנעה סילונית. כמה קיבלת בו? 45 : \ יש לך חברים מחוץ לכיתה? חחחח...די כבר, אני לא בכיתה, אני בסמסטר..וכן יש לי חברים לא בסמסטר שלי : ) ומחוץ לשכבה? גם הולך. ומבית ספר אחר? חחחח...מבתי ספר שהם לא הטכניון? כן יש לי...השאלון הזה לא מותאם לכל הקהל, כוסעומו. ומהעיר אחרת? חחחח...כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? הא? לפעמים אני מדבר עם סלעים ברחוב...והם עונים לי לפעמים...הם אומרים לי: "להרוג להרוג, destroy all humans"... היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? מה ההבדל? חשבת פעם על התאבדות? חשבתי על זה...כן. אם כן - סיפרת למישהו? אההה...כן, סיפרתי. מתי פעם אחרונה שבכית? אההה...ביום השואה, כשראיתי את רשימת שינדלר : \ מדוע? כי ראיתי את רשימת שינדלר, וזה סרט מרגש ונוגע ללב. לקחת סמים מתישהו? מזה סמים? אלכוהול נחשב? קפאין נחשב? סמיםלא חוקיים לא לקחתי. אתה מעשן? רק נרגילה. נרגילה לנצח, סיגריות לרצח. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חחחח...אתמול? : ) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אהההה...הורדתי הופעה של שב"ק ס. הופעה בתצ זונה לפנים! "אין לי בעיות, אני שם זין, כי מה שבא היום הולך מחר, סבבה לבנתיים"...מוקי המלך : ) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה? כי אם אני קונה דיבק, אז רוב הכסף ילך לחברות תקליטים מחורבנות. אנשים לא אמורים להתפרנס ממוזיקה...מוזיקה צריכה להעשות מהלב, לא על מנת להרוויח כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחחחחח...לא יודע...מיכאל. אבל הוא יכול לחסל אותי : ) ולחבק? אההה...ענבר : ) ולנשק? :X ולספר לו משהו מהלב? לא יודע. יש לך חברה? לא : \ ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחלילה. את מי היית לוקח לאי בודד? חחחח...לא יודע...מישהי שזורמת : ) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אהההההההה....לא יודע..הילה : ) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם: אריה, צח, רונן, ואגאטה הפולניה הסקסית : ) שם מיוחד לבן? אשד! שם מיוחד לבת? טע'חת : ) מאכל אהוב: פילמני...כבר שאלתם את זה. מאכל שנוא: נו...מאניה קאשה...דייסת חרא. דבר אחרון שאכלת: עוגת גבינה שהמטפלת של סבתא שלי הכינה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אההה...לא יודע...מי שניתקתי איתו קשר, מגיע לו : ) . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חחח...חולצה של לד זפלין, דהויה ואמיתי...שקיבלתי במתנה מחברה של אמא. זה משה ושהבן שלה לבש בתקופה שלד זפלין עוד היו מופיעים...איזה מטאל!! אתה לומד ביום שישי? חחחח...לא לומד בימי חמישי ובקושי ברביעי...הפז"מ נותן את אותותיו : ) מה הספר האחרון שקראת? אני עכשיו קורא את "פסוקי השטן" של מחמוד ראשדי...לפני זה קראתיאת הזקן והים של המניגווי. אהבת? את הזקן והים? מאוד. את פסוקי השטן? גם. מה הסרט האחרון שראית? להרוג את המזל
אהבת? אחושמוטע'חת! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם לעוס לפני שניה. על מה דיברת איתו? הוא שאל אם יש לי גרפים של קידום/פיגור...עניינים של בקרה : ) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע...מיכאל ליסר. על מי אתה יודע הכי הרבה? אההה...גם על מיכאל, אנימניח. מה הדבר האחרון שקנית? חחחח...אתמול...2 שקיות חלב בסופר. או שרגע...קנקן בירה במשתלה נחשב? כמה הוא עלה? הקנקן עלה 25, החלב עלה 8 ומשהו... ממי הsms האחרון שקיבלת?רגע, אני אבדוק...מענבר טשימוביץ' פלא : ) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אההה...לאשד אני חושב. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יב" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אותך!

DredLox

New member
חלק ב'

יש לך עדשות/ משקפיים? יש לי משקפיים אבל אני לא מרכיב אותן... עשית ישור שיניים? חחחחח...ביססתי את החיי םשלי על היישור שיניים המחורבן הזה...אני חושב ששברתי שיאים עם כמות טיפולי השיניים שעשיתי... מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אהההה...לא זוכר...משהו עפ הביה"ס בכיתה ה' אני מניח. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה. למה הלכת לשם? אנילומד שם. איך קוראים לאמא שלך? נינה מטאל : ) יש לך שם שני? מהו? יוסף אני חושב...מה שקיבלתי בברית מילה. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא! אתה אוהב ילדים קטנים? מת עליהם...במיוחד עם רוטב חריף מתוק : ) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אהההה...2...יורי ומיכאל התותחים : ) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זאת אותה שאלה! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את יורי אני מניח...פעם זה היה יעקוב. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בן 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער יותר ארוך... ובפנימיות? חחחח...פחות לקחת דברים ללב. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא אוהב גברים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אההה...מתח, דרמה, קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודע...עם מאנוואר: ) למה? כי מאנוואר מלכים : ) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר....5 ככה אני מקווה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טע'חת. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אשד כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? אהההה...לא שזכור לי הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי! מתי זה היה? נו, לא הלכתי, ס'רבעק! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מהנדס אווירו...או חוואי! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? XXX באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טע'חת : )))))) מה עושה לך טוב? לא יודע...מה כוונה? מוזיקה עושה לי טוב. מה מעצבן אותך? כשמעצבנים אותי? מה תמיד צריך להיות בכיס? סכין קפיצית : ) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שמיעה מוזיקלית מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף? הפסנתר אני מניח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חבילת חמאה מה היית לוקח לאי בודד? בחורה שזורמת...צריך לעקוב! המלצה לסרט: אההה...Dr. strangelove. תוכנית טלוויזיה? אוז : ) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר...רגע...אהההה......ברח לי, אבל היה כזה לא מזמן. איך את/ה מתגבר על באסה? ישן. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ג'מאיקה, נורווגיה, שוודיה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אההה...לצפור בפקקים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? חג המטאל! חחח...לא יודע...פסח זה נחמד. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחחח...אפשר להגיד חיית מחמד: טרזה הטורפת! כמה אחים יש לך? רק לעוס! מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמין באהבה כמו שאני מאמין באלוהים? או האם אני מאמין שזה יכול לקרות? מבחינתי, יכול לקרות. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בוודאי...אינספור אנשים. אסף, לארה, ואלריה...לא יודע מי עוד : ) נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמין מאוד. מהי אהבה בשבילך? נו, אין לי כוח להתפלצן עכשיו...אהבה זה להסתכל על בחורה בבוקר, בלי איפור עם שיער לא מסודר, רגליים לא מגולחות, טע'חת שעיר, ולחשוב שהיא יפה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אההה...לא יודע...עכשדיו אני יותר חזק ממה שהייתי פעם. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? אהבה. סתאם : ) אוהב לנגן בגיטרה מקומות בילוי מועדפים: משתלה...פיצוציה....הבית של הילה...זהו : ) את/ה אוהב/ת להיות בבית? בטח. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חיובי פלוס. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? זאת שאלה שהייתה באיזה שאלון פעם. לא בכוח, אבל ננסה לזרום לאיזה שיווי משקל : ) את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טע'חת...כנס לי לטע'חת...צא לי מהטע'חת...הייתי בטע'חת... : ) וגם חראבינה, ואהלן אהלן, קרחאנות, גז מזגנים...It's nice' I like...small cartsioli : ) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא מאמין בכלום! אני אנרכיסט...אני משוגע, ההורים שלי בני דודים! החיים טובים לדעתך? החיים נחמדים. לבוש: מכנס קצר...וחשוף חזה : ) איפור: גועל נפש...אני לא שם, ואני ממש לא אוהב כשבחורות שמות מאכל אהוב: נו כוסעומו! פילמני! פילמני...פילמנייייייייייי!! שתייה אהובה: מיץ טע'חת. להקה אהובה: opeth סרט אהוב: אמריקן ביוטי גלידה: אההה...רום צימוקים עיר בעולם: אריאל ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדחוף אותו לטע'חת שיר ברקע: Opeth - to rid the disease שעת סיום:15:41

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי בן אדם!

אני מהחופרות../images/Emo9.gif

ההבדל בין פסיכולוג לפסיכיאטר הוא כזה: פסיכולוג הוא "סתם" מישהו לשיחות, פסיכיאטר הוא דר', וגם רשאי לרשום תרופות

עונה... חלק א'

שעת התחלה: 21:40 שיר שמתנגן ברקע: סגיב כהן - פרח באביב ספר קצת על עצמך: אני אור, בן 20. זהו? מחשבה שעוברת בראש: מה יש לעשות היום לעזאזל? מה עשית היום? פתחתי מוסך נייד בחצר. שכנים באו והרווחתי כסף
מה תעשה מחר? אשן.. והרבה חשק ל...: אבטיח! מה המידה שלך בנעליים? 45-46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זיהוי שירים, WWE, אבודים, נמלטים, 24, אריאל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע... מה אתה הכי אוהב לאכול? כל סוג של עוף מה אתה הכי שונא לאכול? כל סוג של בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מילצרתי את אבי רוחן.. חח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? בגדתי בחברים טובים... מה הצבע האהוב עלייך? צהוב מה הצבע השנוא עלייך? לא ממש שונא צבעים... מה המקצוע האהוב עלייך? אני כבר לא לומד, אבל שאני אתחיל בקרוב זה יהיה לבטח חשמל רכב / חשמלאות טכנית מה המקצוע השנוא עלייך? מקצועות הומניים למינהם.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מגעילה מאד.. עיר/ים אהובות: הרצליה... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכר איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית... איך אתה הכי אוהב לבלות? זה לא משנה, העיקר שזה יהיה עם חברים, שיהיה שתיה ומזויקה שאפשר לרקוד בה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 4:00 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כבר לא לומד.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היתה, אבל בחיים לא הלכתי איתה! [מי זוכר את הסמל המודבק שהיה לי
] מה היה המבחן האחרון? לפני שנה וחצי בערך... כמה קיבלת בו? אני לא זוכר מה לבשתי אתמול, אז לזכור את זה? יש לך חברים מחוץ לכיתה? איזה כתה? כבר אין לי בי"ס !!!! ומחוץ לשכבה? אין לי בי"ס !!!!!!!!!!!!!!! ומבית ספר אחר? דייי!!! ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לעיתים.. היית פעם אצל פסיכולוג? קב"ן נחשב
? ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? יש מי שלא חשב על זה? אבל ברור שזה סתם בשביל צומי.. אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני חצי שנה מדוע? התמוטטות עצבים שנגמרה ע"י קצין מזדיין בשם בני מיימון לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני הרבה מאד זמן.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עידן יניב - חושב עליה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי דיסקים עולים יקר. וחוץ מזה חבל לקנות דיסק בשביל 2-3 שירים... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? נראה לי שלירן.. ולחבק? קטיה.. ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד... רק אני ועצמי [או את ג'ון לוק..] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את אותנ אחת שכתובה 5 שורות למעלה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדבר שם מיוחד לבן? כמו שלי, אור
שם מיוחד לבת? לא חשבתי על זה... מאכל אהוב: כבר עניתי על זה... מאכל שנוא: כבר עניתי על זה!!! דבר אחרון שאכלת: חזה עוף, פרגיות ואורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא עולה אחד כזה בראש כרגע . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות..? אתה לומד ביום שישי? לא לומד. מה הספר האחרון שקראת? לא קורא ספרים... אהבת? לא קורא ספרים. מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע זה היה מת לצעוק 4. בבית את מלחמת האופל 2. היום אני הולך לראות את צופן דה וינצ'י! אהבת? עיר החטאים. ראיתי לפני הרבה זמן, אבל זה הסרט שהכי אהבתי בזמן האחרון. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נירית על מה דיברת איתו? על זה שאחותי לא עונה לה.. חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? סטיבן ועמית. על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי שעליהם מה הדבר האחרון שקנית? ירדן - הר חרמון בציר 2003 כמה הוא עלה? 45 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? איגור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? איגור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום.. אני מפוצץ! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 9 חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים בערך..

חלק ב'...

מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה למה הלכת לשם? לעבודה.. איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? אין לה אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בטח זה אבא אמור להיות.. 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אבי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי עם הגיל שלי... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום. טוב עלי עם איך שאני ולי שיש בעיה עם זה שימות. ובפנימיות? הרבה דברים... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טאקט איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה / מתח / פעולה / קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חבר שלה למה? לראות איך היא בתור בת זוג כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שיר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שיר כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי. מתי זה היה? לא הלכתי!! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אלוהים יודע.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שנולדתי וקיבלתי חיים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שמע ישראל" מה עושה לך טוב? כל דבר שאני עושה עם חיוך. מה מעצבן אותך? כל דבר שגורם לחיוך לרדת. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? זרירות ידיים מה הפריט הכי יקר שיש לך? תליון בצורת מגן דוד עם אבן ירושלמית מזהב טהור שכתוב עליו "שמע ישראל" מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו מה היית לוקח לאי בודד? כבר עניתי על זה. המלצה לסרט: Dead End תוכנית טלוויזיה? אבודים/נמלטים/24 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? " אתה יודע שאני אותך אותך יותר מכולם שם ותקשיב לאח שלך. אתה בן אדם טוב, יש לך נשמה טובה וגדולה ואתה לא ראוי להיות עם מישהי מגעילה כמוה. " איך את/ה מתגבר על באסה? עושה משהו שעושה לי טוב איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ארץ נהדרת איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? שבועות.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כל עוד זה בסדר מבחינתם וזה בין החבר'ה חיית מחמד: כלב ו 6 חתולים.. אבל עדיף הכלב.. אין כמוהו
כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? לא להיות חברים, להיות מעבר לזה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיוך על השפתיים מה את/ה אוהב/ת לעשות? מה שגורם לי אושר.. מקומות בילוי מועדפים: כל מקום עם חברים או מסיבה טובה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם, תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קנאות זה תכונה טבעית של כל אחד... גם שלי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד" האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאד החיים טובים לדעתך? כן, למרות ששלי בזבל... אבל ללא ספק אני עושה אותם ככה. לבוש: מכנס קצר, גופיה וכפכפים [לא כמו ערסים!] איפור: ללא מאכל אהוב: עניתי כבר. שתייה אהובה: מים להקה אהובה: משינה סרט אהוב: בכל הזמנים? קשה לענות על זה. גלידה: שוקו-וניל עיר בעולם: אריאל
[חחחחח!!] ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לנוח קצת, יותר מאוחר יוצאים.. שיר ברקע: Scorpions Ft. Liel - Send me an angel - live in israel זה גם השיר סלואו שלי אחרי החופה! שעת סיום: 22:12

M a r U s k A

New member
כמה שזה ארוך.. ../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 11:09 שיר שמתנגן ברקע: אין שיר רק קמתי... ספר קצת על עצמך: את כל המידע החיוני אתם כבר יודעים
מחשבה שעוברת בראש: "אין לי כוח לעבוד היום". מה עשית היום? היום? כלום, כמו שאמרתי רק קמתי אבל היה לי אחלה סופשבוע, יום חמישי בלילה הייתי באחלה מסיבה , בשישי שעה אחרי שקמנו נסענו לים באשקלון וכשהחלטטנו לצאת נתקענו עם האוטו =/ , אבל בסוף הכל הסתדר והלכנו לאכול במסעדה נחמדה, ובערב ישבנו בשאנטי באשדוד... מה תעשה מחר? נממ ... מחר אין לי מושג בטח אעבוד משמרת בעזריאלי ואת שאר היום אנצל לחרישה לבגרות לתנ"ך.. חשק ל...: חיבוקים ונשיקות
מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ישרא ואריאל. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? היה לי מהפך ציפיות רציני מהחיים.. כך שקשה לי לדבר על עוד 15 שנה. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר. מה אתה הכי שונא לאכול? אין משהו מוגדר לרוב אוכלת הכל. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עשיתי הרבה אבל עוד לא הגעתי למעשה הכי מטורף בחיי, הוא עוד יגיע! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא רוצה לדבר על זה בקול רם
מה הצבע האהוב עלייך? חום מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? ביו וכל מה שקשור לביו. מה המקצוע השנוא עלייך? כל המדעים הריאלים כמו פיזיקה ומתמטיקה.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנת 2005? או את שנת הלימודים? נמנעת כרגע משני הדברים. עיר/ים אהובות: אריאל
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה לחו"ל! איפה חגגת יומולדת אחרון? בטרבין היה מוי כייף ושבוע אחרי זה בנאפיס
איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית.. חח סתאם, מסיבות/פאבים/בתי קפה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעה מוגדרת כרגע.. מתרוצצת כמעט 24 שעות בדרך כלל. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממממ נראה לי בשמונה וחצי
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה פתאום. מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה. כמה קיבלת בו? מעדיפה לא לדעת, איזה יופי שיש מועד חורף. יש לך חברים מחוץ לכיתה? שאלה רטורית
ומחוץ לשכבה? כנ"ל ומבית ספר אחר? כנ"ל ומהעיר אחרת? כנ"ל... אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני נוהגת לדבר עם עצמי בעבודה
היית פעם אצל פסיכולוג? לא אבל כנירא בדרך.. ואצל פסיכיאטר? אה זה עדיין לא. חשבת פעם על התאבדות? נממ , לא חשבתי על זה שאני מסוגלת לפגוע בעצמי אבל כן חשבתי על זה שאני לא רוצה להמשיך לחיות
אם כן - סיפרת למישהו? כן, ועכשיו סיפרתי גם לחצי עולם בערך.. . מתי פעם אחרונה שבכית? נו אז.. כשהתקשרתי אליו.. מדוע? כי היה לי רע ורציתי שישמע ויבין למה גרם. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי מעולם , למרות שבזמן האחרון אני שותה לא מעט. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אה לא מורידה שירים מהאינטרנט. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עומר
ולחבק? עומרי.
ולנשק? עומרי
ולספר לו משהו מהלב? לאף אחד
, לא סומכת יותר על אנשים. יש לך חברה? כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי בלבד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את עומרי.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, כולם ישנים עדיין. דבר אחרון שאכלת: אכלתי? נראה לי שעוגת גבינה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יו , בדיוק חשבתי על זה אתמול בלילה
, עם קיריל שלי... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ, יש לי יותר מדי בגדים בארון האמת, כך שלא חורשת על משהו ספציפי. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אממ, את הסדרה של דן בראון, כבר לא זוכרת באיזה סדר. אהבת? מאוד!! מה הסרט האחרון שראית? בית השעווה. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עומרי
על מה דיברת איתו? על הצבא. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קשה להודות, אבל ככל הנראה עומר. על מי אתה יודע הכי הרבה? יודעת מספיק על כולם. מה הדבר האחרון שקנית? חצאית מהממת. כמה הוא עלה? אויש לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת? "אני אוהב אותך"
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עומרי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי ישנים אני מוחקת הכל. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא רעבה האמת. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים, בדרך כבר חצי שנה ללרופא עיניים בשביל עדשות. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממש ממש מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? גם ממש ממש מזמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קרית גת
למה הלכת לשם? בגלל שעומרי גר שם. איך קוראים לאמא שלך? ילנה. יש לך שם שני? מהו? לא ממש שם שני, עיוורות של השם שלי, ממרינה למאשה. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן על שם חברה של אמא שלי
אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אויש הרבה... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא מי יודע מה קשורה למשפחה שלי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? בא לי להוריד כמה קילו אבל ני עצלנית... ובפנימיות? לא משהו מיוחד. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת, אני אוהבת את החברים שלי כמו שהם. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא עולה לי מישהו בראש. למה? כי נממ ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עומרי. כמה קומות יש לך בבית? בבניין יש 4 קומות. הלכת פעם להפגנה? חחחח כן! הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד סגירת הנדסאים
מתי זה היה? שנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אוי נו לא יודעת... שונאת את השאלות של "כשתהיה גדול.." מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עוד לא הגיע. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מאמי
מה עושה לך טוב? פינוקים ואמבטיות חמות. מה מעצבן אותך? אדישות!!! מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף קטן. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך?
המלצה לסרט: אין כרגע. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני אהבת חייו, רק חבל שזה היה שקר. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. איפה היית רוצה לבקר בעולם? באירופה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? אין. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח תלוי ביזה מצב, בדרך כלל לא כל כך. חיית מחמד: דולי. כמה אחים יש לך? אחים 0, אחיות 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? פעם האמנתי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? ככל הניראה הרבה יותר ממה שהיא בשביל אחרים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בדרך כלל חזקה אבל לאחרונה בכלל לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? פתטי אבל אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות, לרקוד, להשטות.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בכלל לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כל עוד זה לא פוגע בי , השונות שלך אז לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? חחח קצת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת. החיים טובים לדעתך? לפעמים. איפור: תמיד. גלידה: וניל עוגיות. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת עדיין... שיר ברקע: עדיין אין. שעת סיום: 11:46

wasted years

New member
על הכפאק...

שעת התחלה:14:32 שיר שמתנגן ברקע:אני אצל סבתא והפלייליסט בבית..אז כנראה שכלום.. ספר קצת על עצמך:לא ידען גדול, לא הכי יפה לא הכי מוכשר אבל מפה לשם נותן בראש מארגן מסיבות טראנס ואסיד, אוהב לבלות עם החבר'ה, במיוחד ערבי איחוד במאפיה עם איזה לאפה צ'קצ'וקה מטורפת.. מחשבה שעוברת בראש:מה לעזאזל אני אעשה אחרי הצבא. מה עשית היום?קמתי, הסעתי את אחותי לעבודה , ביקרתי אצל סבתא שלי ועדיין לא החלטתי מה אני אעשה בהמשך.. מה תעשה מחר?אני אהיה באילת עם חבר'ה מהצבא. חשק ל...:לקראחן מה המידה שלך בנעליים?44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ישראל ברוסית, אריאל, סקס לנוער מדי פעם פאוור מטאל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודע... מה אתה הכי אוהב לאכול?לא משהו ספציפי מה אתה הכי שונא לאכול?לבבות דקל:| זה ט'עחת... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עברתי באור אדום ..אוווו יהQ!!! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זוכר מה הצבע האהוב עלייך?חום מה הצבע השנוא עלייך?צהוב סטיקלייט מה המקצוע האהוב עלייך?אין כזה מה המקצוע השנוא עלייך?גם אין איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?על הכפאק, השנה הזו תהיה אבל הרבה יותר טובה... עיר/ים אהובות:הוד השרון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פקאו בגב מאליאור:) נו סתם...אני לא זוכר כאלה דברים.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בטקס הענקת סמלים בצבא... איך אתה הכי אוהב לבלות?ב60 מעלות, 5 אצבעות ידית אחיזה...סתם, ללכת עם חברים וגם אם אין משהו ספציפי לעשות זה עדיין כייף. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשאני בצבא אז בערך ב1:00, ובאזרחות קצת לפני שהשמש עולה, אני פשוט שונא זריחה... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?5:00 בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאפ, ומשום מה כתוב לכולם עליה "צה"ל" מה היה המבחן האחרון?בוחן נסלול...אנא ערף.. כמה קיבלת בו?:| יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר?לא ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?אם אנשים הם חפצים אז כן.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?חח לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה וכמה זמן... מדוע?הייתי עצוב לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני חצי שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משהו של סקיד רואו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני כן קונה דיסקים אבל גם מוריד שירים:) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?רועי, כשהוא לא היה מוכן בזמן:) ולחבק?אף אחד ולנשק?אף אחת:) ולספר לו משהו מהלב?לספר לו משהו מהט'עחת... יש לך חברה?שלילי ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את יב, כדי שהוא יביא איתו בחורה זורמת ואז נעשה עליה תורות ופרצופים אחד לשני ואז נתחלף:) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ממש אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם רועי ויב שם מיוחד לבן?לוצ'קי שם מיוחד לבת?כרם, החברה הזו של סיון שלא הבינה איך קוראים ליב כי השם שלו נראה לה מוזר...אא האאא!!:) מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:צלחת צ'יפס אתמול בבית הבירה... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לארה, אבל אנחנו עובדים על זה כבר.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הכל.. אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?אני לא אוהב לקרוא..אני נרדם... אהבת? מה הסרט האחרון שראית?16 רחובות אהבת?לא!!!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אילן מהצבא. על מה דיברת איתו?על זה שאני רוצה לבוא לבקר אותו והוהא בצבא אז זה לא אפשרי.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?עידן ורועי אני חושב. על מי אתה יודע הכי הרבה?אממ...לא יודע..

wasted years

New member
המשך

מה הדבר האחרון שקנית?בירה..אתמול כמה הוא עלה?לא יודע, כי לא באמתא ני קניתי את זה, עידן שילם עלי:) ממי הsms האחרון שקיבלת?מלארה וזהי היה ממש מזמן כשדיברתי איתה בטלפון ואז השיחה התנתקה והיא אמרה לי שהיא תכף חוזרת אלי.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לארה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?כשהתגייסתי... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חח אתמול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים.. למה הלכת לשם?אני מתבייש להגיד...הייתי בגן החיות התנ"כי וראיתי קופים עם ט'עחת אדום.. איך קוראים לאמא שלך?חניתה יש לך שם שני? מהו?פומפידור....נו, אין לי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם עומר:) אתה אוהב ילדים קטנים?אני בסדר איתם... כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 בערך כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 בערך:) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?איזה צד של הפנים אתם הכי אוהבים. מה זה החרטה הזה?! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לא סגור על זה.. ובפנימיות?גם כן לא סגור על זה... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהוא טוב מדי.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם הסולן של מנאוור למה?כי הוא חי את חיי המטאל! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זה מסוג השאלות שאף פעם אי אפשר לזרום איתן, תמיד מגיעים לשאלה כזו ונתקעים, כי עכשיו צריך לחשוב מהי המילה הראשונה שעולה לנו בראש:\ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אהה, זה יותר קל..אריאל כמה קומות יש לך בבית?לדירה עצמה או למבנה כולו? הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?עצרת רבין,עוד איזה משהו בכיכר ציון מתי זה היה?נובמבר 2003, ולא זוכר.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה חדש במטאל.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?24.11.06 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?על הכפאק מה עושה לך טוב?לחזור הביתה מהצבא ולהפגש עם כולם מה מעצבן אותך?חוזר אכפתיות מה תמיד צריך להיות בכיס?חחח, זה הזכיר לי בדיוק שפישפשתי בכיס שלי ומצאתי מזלג משום מה.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן ולשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי משהו יותר מדי יקר, אם כבר פריטים וזה האוסף איירון מיידן שיש לי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים:| מה היית לוקח לאי בודד?שק אורז(ראה ערך לוניה פורמן) המלצה לסרט:המסור 2 תוכנית טלוויזיה?אביר האור הקסום! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני נחמד וזה לא כל כך יפה.. איך את/ה מתגבר על באסה? לא יודע, זה פשוט יעבור לי מתישהו איפה היית רוצה לבקר בעולם?בטירה של דרקולה ברומניה... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?ללכת למצוא כלות באוקראינה:) איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף כשאתה אזרח ואביב כשאתה חייל. איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?עוד מעט 9 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן, למה לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אני לא יודע.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לעיתים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אוטו, מטאל, אוטומטאל מה את/ה אוהב/ת לעשות?להגיד לדימה שאני שומע את התכונית שלו למרות שנאי לא באמת שומע:) מקומות בילוי מועדפים:משתלה , סינהמ סיטי, נאפיס כברירת מחדל את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אממממ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:על הכפאק, קראחנה. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?הם על הכפאק:) לבוש:רצוי איפור:לא מאכל אהוב: שתייה אהובה:מים להקה אהובה:איירון מיידן וסקיד רואו סרט אהוב:אני אוהב את כל הסרטים שמרגשים אותי שמקפיצים אותי ושגורמים לי לחשוב על הגיבור," היי, גם אני רוצה להיות כזה" גלידה:שוקו וניל, אבל הישן שזה היה מגיע כבלוק בתוך קרטון עיר בעולם:אמסטרדם! ארץ:גרמניה!! פסטיבל וואקן!! מה תעשה כשתסיים את השאלון?אני אחזיר תשובה לכל מי שלא הספקתי לענות לו באיי סי קיו בגלל השאלון הזה. שיר ברקע:אין שעת סיום:15:18

../images/Emo47.gif

שעת התחלה:16:00 שיר שמתנגן ברקע:טלויזיה ספר קצת על עצמך:קיבלתי 100 בבגרות בקולנוע אחרי שכל השנה אמרו לי שבנות לא יכולות להיות צלמות. אז הבאתי בהם מחשבה שעוברת בראש:לא יודעת מה עשית היום?קבמתי בצהריים והתחלתי לסדר את החדר מה תעשה מחר?אלמד למגן בלשון חשק ל...:לראות סרט מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אריאל, סרטים, אבודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בסינמה סיטי. אבל הפעם על המסך מה אתה הכי אוהב לאכול?סטייק מה אתה הכי שונא לאכול?עוף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?זוכרת מה הצבע האהוב עלייך?כחול וירוק מה הצבע השנוא עלייך?אני לא שונאת צבעים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קראחנות לפנים עיר/ים אהובות:אריאל והסינמה סיטי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הגרסה המורחבת של שר הטבעות, הפסקול של שודדי הקירבים ומצלמה איפה חגגת יומולדת אחרון?בסינמה סיטי ואז בנאפיס ויום אחרי זה במקום של אבא איך אתה הכי אוהב לבלות?סרט ובירה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?באמצע השבוע ב-02:00 ובסופי שבוע מתי שיוצא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?07:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?בגרות בקולנוע על הסרטים שצילמנו כמה קיבלת בו?100!!!!!!!
יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?עם הטלויזיה. פלעמים עם השלט והדיסקמן כשהם לא עובדים היית פעם אצל פסיכולוג?מזמןןן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?השיר החדש של שאקירה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם קונה וגם מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא זוכרת ולחבק?אף אחד ולנשק?אף אחד ולספר לו משהו מהלב?לאף אחד יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את בון ג'ובי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את אחותי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם אף אחד שם מיוחד לבן?מכאל שם מיוחד לבת?אלה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?דנגור . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?מלך החומוס ומלכת האמבטיה אהבת?כן

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מה הסרט האחרון שראית?צופן דה וינצ'י ולפני להרוג את המזל אהבת?צופן דה וינצ'י נחמד מאוד ולהרוג את המזל בן זונה!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?היא אמרה שהיא הולכת לישון ואני אמרתי "טוב" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?הגר נראה לי על מי אתה יודע הכי הרבה?על כמה.. ממי הsms האחרון שקיבלת?מסרגיי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?סרגיי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"חחח" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכול יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חצי שנה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מאז הטיול שנתי בכיתה ו' מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רמת השרון/הרצליה למה הלכת לשם?סינמה סיטי איך קוראים לאמא שלך?אילנה יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי של מי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?זה שגיליתי לא מזמן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?אחרי צבא מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מלחמה, מד"ב ואקשן/פעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם קפטן ג'ק ספארו למה?הוא חי חיי פיראטים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היום בו פגשתי את טרי גיליאם באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לפנים מה עושה לך טוב?לראות את חברים שלי ולנסוע לסינמה סיטי מה מעצבן אותך?אנשים אגואיסטים, רכלנים, לא איכפתים ושקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס?מגבת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך?הכרית שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קולה וחומוס מה היית לוקח לאי בודד?טלויזיה המלצה לסרט:להרוג את המזל תוכנית טלוויזיה?אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"את הדבר הכי יפה שקרה לי בחיים, את מופלאה, את מופלטה"
איך את/ה מתגבר על באסה?רואה טלויזיה עד שאני נרדמת ואז קמה בבוקר כמו חדשה ואומרת את מה שיש לי להגיד איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל מקום! באיטליה,בצרפת, בטיבט, ברומניה, באנגליה, באלפים, בניו זינלנד, בקריבים, במקסיקו, בטקסס, בלוס אנג'לס, באירנלד, פינלנד, סינגפור איזה עונה בשנה אהובה עליך?תחילת הקיץ כשיש רוח חמה ונעימה ואפשר לצאת עם גופיה בערב למרות שאתמול ירד גשם איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא יודעת מהי אהבה בשבילך?לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שחברים שלי מאושרים ונהנים מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות עם חברים ולהיות בסינמה סיטי מקומות בילוי מועדפים:סינמה סיטי את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?זה קצת קשה כי כל פעם צץ משהו חדש את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?כשצריך אני קצת משניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא משהו היסטרי. משהו נורמלי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:בנזונשלפנים האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא יודעת החיים טובים לדעתך?כן שתייה אהובה:בירה וקולה סרט אהוב:יש מליון גלידה:וניל עיר בעולם:טקסס מה תעשה כשתסיים את השאלון?אסיים לדסר את החדר ואז אלמד ללשון שיר ברקע:החד של שקירה שעת סיום:16:30

רק היום רק היווווווווווום ../images/Emo176.gif

שעת התחלה: 14:48 שיר שמתנגן ברקע: Children Of Bodom - Living Dead Beat ספר קצת על עצמך: היי, אני אליאור [מספיק קצת?] מחשבה שעוברת בראש: אנחנו לא אוכלים אבטיח, אנחנו בעצם שותים אותו מה עשית היום? אוקיי, זה יהיה מרנין. היום שלי מתחיל בחצות אפס אפס, כי פשוט לא הלכתי לישון. חפרתי לסמב"ציות האומללות של בעל-חצור עד 7 בבוקר [וגם נחפרתי כהוגן בחזרה], הלכתי להתק-גלח, עליתי על אוטובוס לחיזמה, ואז על אוטובוס לת.מ ירושלים, ואז על אוטובוס לאריאל שעבר בדרך בכללללל התנחלות והתנחלות בדרך, ועכשיו אחרי שהתעצבנתי על חברת החשמל אני עונה פה על שאלון. מה תעשה מחר? את אותו הדבר, רק בלי כל מה שציינתי חשק ל...: שסק מה המידה שלך בנעליים? 47 ושליש באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 393,442,733,760 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בפורומים האלה נראה לי
מה אתה הכי אוהב לאכול? מממ... מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמא שלי אמרה לי לעלות הביתה ואמרתי לה "לא" מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נכנסתי לפורום הזה מה הצבע האהוב עלייך? אדום וכחול, ברוטציות מה הצבע השנוא עלייך? לא מת על ירוק מה המקצוע האהוב עלייך? חח. צעירים מה המקצוע השנוא עלייך? ^^ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? 2 עברו, עוד 1 נשארה עיר/ים אהובות: עירים!!!!!!!111 אריאל בעיקר, זכרון יעקב...זהו. לא מת על עירים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את החיים שלי!
איפה חגגת יומולדת אחרון?
איך אתה הכי אוהב לבלות? בנסיעה ליעד בלתי מוגדר עם אלה שאני תמיד אחשיב חברים שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין הלילה לבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? נו דיייייי
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חח
חלאס עם השאלוני בצפר האלה מה היה המבחן האחרון? טוב, זה דווקא רציני...מצבים רכסיים.
כמה קיבלת בו? 97 יש לך חברים מחוץ לכיתה? :|||||||| ומחוץ לשכבה? כוסעמק ומבית ספר אחר? זה באמת מתחיל לעצבן... ומהעיר אחרת? עוד פעם נותנים לרוסי לנסח? אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן, והם נוהגים לענות לי היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
כעל משהו שלעולם לא אעשה אם כן - סיפרת למישהו? לחפצים! מתי פעם אחרונה שבכית? אנא ערף מטאל? מדוע? לקחת סמים מתישהו? שאלות משעממות נהיו לפתע אתה מעשן? חיחי לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אוקיי, זה דווקא לא מצחיק
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? השיר של לורדי
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לך תמצא דיסק של לורדי בארץ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? השמאלני שניסח ת'שאלה הקודמת ולחבק? המממ...הרבה זמן לא רציתי לחבק שומדבר
ולנשק? אתכם מתוקים שלי!
ולספר לו משהו מהלב?
זובע יש לך חברה? באמת שאין לי מושג ראית בחנוכה את הפסטיגל? מה, רואים עליי? את מי היית לוקח לאי בודד? אי לא בודד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא היה את זה כבר? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? סרח שם מיוחד לבת? אכזבה :||| מאכל אהוב: היה מאכל שנוא: היה דבר אחרון שאכלת: אבטיח, וזה שתיתי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה. אני לא ניתקתי עם אפ'חד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החצאית הורודה אתה לומד ביום שישי? דוגרי לפעמים. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר ומסדר עוף החול אהבת? את ה-200 עמודים האחרונים מה הסרט האחרון שראית? סרט פארודיה דבילי על אנאערף מה אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על זה שהיא רוצה שאני אסיים ת'אבטיח שהיא חתכה לעצמה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
אניייייייי על מי אתה יודע הכי הרבה? באמת שאין לי שיימעץ מה הדבר האחרון שקנית? נסטי אפרסק כמה הוא עלה? 8 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת?
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? וואו, זה היה מזמן
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מחר" :|||| מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ת'עולם הזה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפי שמש
עשית ישור שיניים? חלילה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני...4 שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? היום! ^_______^ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים סתומים :| למה הלכת לשם? הצבא הכריח אותי איך קוראים לאמא שלך? שרה מטאל
יש לך שם שני? מהו? טוב אתה קרוי על שם מישהו? מי? מיותר אתה אוהב ילדים קטנים? מממ...מאוד...
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שלא נתחיל עם זה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לפחות 19!
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפ'חד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את החיצוניות שלי ובפנימיות? את הפנימיות שלי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא הומו! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עוד לא החלטתי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מי שזה לא יהיה, העיקר שזה יהיה כשאני באבט"ש למה? נסו לחשוב לבד כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 גג..מקווה שלא יהיו תוספות מקריות מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אנדרלמוסיה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חבצלת כמה קומות יש לך בבית? קומות עלק הלכת פעם להפגנה? וואי כן
הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות נראה לי מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני כבר גדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וזה גם באמת יצוץ לי עכשיו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תלוי בתקופה

נראה לי שזה ההמשך

מה עושה לך טוב? שלג מה מעצבן אותך? אנשים שאתה מנסה לספר להם משהו שעה וכל פעם הם קוטעים אותך בדרך אחרת ואז הם שואלים אותך למה אתה לא מספר להם את זה כבר מה תמיד צריך להיות בכיס? טע'חת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעשות דברים יפים מאוכל צבאי מה הפריט הכי יקר שיש לך? החיים עצמם! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יופלה בטעם אננס מתרומם שפג תוקפו לפני שבועיים ואמא שלי לא זורקת כי היא מחזירה את זה אח"כ לסופר מה היית לוקח לאי בודד? גם את זה כבר היה, מה אתם עצקףגכמיעדשקי המלצה לסרט: סבבה, ברינג עיט עון תוכנית טלוויזיה? כן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אליאור, יש'ך תקועה לך פיטרוזיליה בין השיניים איך את/ה מתגבר על באסה? באמצעות באסה אחרת, יותר מבאסת איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד כאילו? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הבה לא נחפור.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: אדון מטאל כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יאלללללללללללללללה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ??? נפגשת איתו/ איתה? ??????????? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא? רוצה שאני אעבור שוב?
מהי אהבה בשבילך? כל מה שאי אפשר לתאר בשאלון מעפן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? היסודות פסדר, כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דיי כבר!!! מה את/ה אוהב/ת לעשות? ממש מתחיל להיות מעיק מקומות בילוי מועדפים: עומררררררררר את/ה אוהב/ת להיות בבית? אני רעבההההההההה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני רוצה... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תירסססססססססס! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אני אנסה לערוף לך ת'ראש בבעיטה, וכשאני אראה שזה לא הולך אני אפקיר אותך לידי הלורד וולדמורט. טוב, נמאס לי.

למעלה