שאלון שישי שבת שלום שני נרות בלהבלה

InfeCtedShesek

New member
שאלון שישי שבת שלום שני נרות בלהבלה

חח סתם.
שבת שלום חברים
1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

InfeCtedShesek

New member
בויאקה

1. שם: יש 2. מין: אין 3. גיל: 17 4. מיקום: אריאל בינתיים.
5. סטרייט/גיי/דו-מיני? כמו סרגל
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חבר של אח שלי.. אבל זה היה מים וזה היה קצת. 7. זרק עליך משהו: לא זוכרת. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חחח לא יודעת שוב. 9. צייר עליך משהו: בטח טשי כשהיינו בבית ספר, את הכוכב היפה הזה :) 10. תרם לך תשובה במבחן: זה לא ממש קורה.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: ריב לא היה לי כבר הרבה זמן, אבל ויכוח בטח עם טשי.
12. התנשקת: ברחוב.. D: 13. אכלת: בחושחש, קצפת. 14. הלכת מכות: אצל דקל 15. הצטלמת: במסיבה במגרש. וואי אני רוצה את התמונות! מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Belle and sebastian- tigermilk 17. קנית: פרוייקט 30 בטח 18. המלצת עליו: זה ותמר אייזנמן, ועכשיו הם לא אצלי מרוב שהמלצתי.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): סתם איזה אוסף של שירים שכבר יש לי במקוריים, אבל לפי סדר כיפי כזה. 20. שברת: לא זוכרת. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: את המכנסיים של עכשיו, פיג'מה כזה 22: הורדת (נו, פשטת?): ג'ינס וחגורה 23. קנית: סתם, חולצה לבנה כזאת עם חרוזים מפוקס. 24: לווית מחבר: ג'ינס מרון. 25. זרקת: היום אני אזרוק מיליון בגדים. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכרת. 27. שהיה לך מבחן: בגרות בספרות. 28. שעשית בו שיעורים(?): וואי, אני לא יודעת. 29. שהברזת ממנו: לא מבריזה. :X 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: דייייייי נו אין מקצוע כזה.. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אח שלי כפרעליו 32: הרביץ לך: אח שלי גם כן 33. קנה לך מתנה: בטח אבא, הדיסקים האחרונים שלי 34. הכין לך אוכל: אמא! 35. ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: משהו בערוץ 8 37. הקלטת: לא זוכרת, זה מזמן 38. רצית לראות ושכחת: מיליון. 39. נרדמת באמצע שלה: לא קרה לי הרבה זמן. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: חח בטח "האלופה-חדר הלבשה"
מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום סופרגול!!!!!!!!!! 42. התעצבנת על החברים בו: בנות 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: בנות בנות בנות!!!!!11 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אביתר בנאי מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: קצפת D: 47. הקאת: חח לא בדקתי 48. הזמנת במשלוח: פיצה? דא 49. אכלת עם חבר: קצפת! 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מה, כל דבר מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: ליאב 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אמא 53. התקשר אליך: ליאב 54: התקשרת אליו: צור? 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חח לא יודעת, אבל זה קורה מלא. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: גבה 57. החלפת: גבה 58. חיטאת: גבה 59. רצית לעשות: גבה 60: הגעיל אותך: ברידג'!! וספטום!! זה כ"כ מכוער מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: המשחטה 62. המליצו לך עליו: לא יודעת 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא קרה. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: לא נכנסת לבלוגים של אידיוטים 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): -.- מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: אסקימו לימון 67. ריגש אותך: משהו עם איתן הוק על 24 שעות באירופה. 68. הפחיד אותך: לא יודעת 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לא יודעת 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא הגזמתם? מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: צור 72. עיצבן אותך: סתם איזה מישהו 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אותו אחד 74. חלמת עליו: מה.. טשי, פורמן.. היה לי סיוט רציני שכלל את כווווולם. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: טשי, לי, מור.
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: עיתון.. הרבה ביחד. 77. שמעת: אתמול בערב, על הרצח ליד עמנואל 78. רצית לשמוע: זה משעמם. נעבור הלאה. 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: וואי, לא יודעת. טריו אלקטרו בטח. או אביתר 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: כולן 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: דנה ברגר ולאה שבת ועוד כמה, קיבלתי כרטיס חינם. וגם מיקה שדה. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: זיגי באכזיב, אבל זה בסוף לא רחוק בכלל, כי באכזיב מסוכן. :{ 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אריהל רוק סיטי, אני לא יודעת אם אני אבוא מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא יודעת 87. ציירו לך: לא יודעת 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא יודעת. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול 93. הבטן שלך קרקרה: אתמול 94. שמעת מוזיקה: ברגע זה 95. ביקרת חבר: לא יודעת. 96. חלמת חלום מוזר: היום :{ 97. צחצחת שיניים: לפני שעתיים בערך 98. התקלחת: אתמול בלילה 99. החלפת גרביים: איזה גרביים? קיץ 100. רצית ללכת לישון: כשקמתי.

איח

1. שם:ליטל 2. מין:נקבה 3. גיל:20 4. מיקום:אריאל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:קרן 7. זרק עליך משהו:הדר 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):דורין 9. צייר עליך משהו:מורן 10. תרם לך תשובה במבחן:חחח איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:צבא 12. התנשקת:בבית שלי 13. אכלת:בבית שלי 14. הלכת מכות:בטארבין 15. הצטלמת:בבית שלי מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:שלמה ארצי 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:ג'ינס וחולצה שחורה 22: הורדת (נו, פשטת?):כאילו לפני שינה 23. קנית:4 מכנסיים 24: לווית מחבר:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 25. זרקת:יש לי סנטימנטים אני לא זורקת :p מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אמא 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל:אמא 35. ראה איתך סרט: אח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:מי רוצה להיות מיליונר 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת:השיר שלנו 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:חומוסססס 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר:חביתה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:דורין 52. ניתקת לו/ ניתק לך:אח שלי 53. התקשר אליך: דגנית 54: התקשרת אליו:אילני 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:חחחחחחחחחחחחחח מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:נזם 57. החלפת:לא 58. חיטאת: כן 59. רצית לעשות:בשפה 60: הגעיל אותך:לא מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:של סבט 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:יש מלחמה, שמעתם? 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:בית הבובות 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:אהוד בנאי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:ברי סחרוף 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:אהוד בנאי 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:סקאזי מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:חחח היום באופנה זה רוסיים שתויים 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:אתמול 93. הבטן שלך קרקרה:סתמו. 94. שמעת מוזיקה:עשכיו 95. ביקרת חבר:אתמול 96. חלמת חלום מוזר:היום 97. צחצחת שיניים:חחח לא מצחצחת 98. התקלחת:אתמול 99. החלפת גרביים:חחח אתמול 100. רצית ללכת לישון:ישנתי עכשיו 14 שעות

maya metal

New member
אני אני אני!!!!!!!

1. שם:מאיה 2. מין:נקבה [או שזה מה שאומרים לי והיה לי מוהל שיכור..] 3. גיל: כמעט 17 4. מיקום:אריאל [?] 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אני... 7. זרק עליך משהו:דימה. בייגלה. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): יוגב. על המיטה. 9. צייר עליך משהו:אני. 10. תרם לך תשובה במבחן: ויניק בכיתה י'. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: חצי שנה בערך.. 12. התנשקת: לפני שבוע ככה.. 13. אכלת:רבע שעה. 14. הלכת מכות: כיתה ה'?! 15. הצטלמת:יוגב צילם אותי לפני כמה ימים. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: משהו של אביתר. 17. קנית: countdown for extention של מגהדת'. 18. המלצת עליו:אחד האלבומים של eternal tears of sorrow 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אמממ.. סקנקננסי. 20. שברת: של יהודה פוליקר. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:כלומר מה אני לובשת עכשיו?! גופיה שחורה ובוקסר של פו הנאד. 22: הורדת (נו, פשטת?):ג'ינס וחולצה אדומה. 23. קנית: קניתי היום 3 ג'ינסים. 24: לווית מחבר: לא יודעת.. כבר המון זמן לא לוויתי בגדים. 25. זרקת:לא יודעת.. אמא אחראית על זה. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:לא זוכרת.. 27. שהיה לך מבחן: לא זוכרת.. נראה לי הבגרות בתהליכי הסרטה. 28. שעשית בו שיעורים(?):ספורט. אני היחידה בשכבה שצריכה לעשות עבודה בספורט!! :( 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית!!! איך היא עוד חיה?!!?!??!? מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אחותי. 32: הרביץ לך: יעקוב. 33. קנה לך מתנה:אחותי. 34. הכין לך אוכל:אמא. 35. ראה איתך סרט: אמא. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: נראה לי חברים. 37. הקלטת:שנים לא הקלטתי!!! 38. רצית לראות ושכחת: האוס. 39. נרדמת באמצע שלה: החטא ועונשו 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: "הוא והיא". מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): החלפת מפיות.. ככה קוראים לזה? 42. התעצבנת על החברים בו:אריאל. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אריאל. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:אריאל. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:---- מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:מלאווח. 47. הקאת: מקדונלדס. עוז הרס את חיי! 48. הזמנת במשלוח: אמא נחשבת משלוח? כי אם כן אז סושי. 49. אכלת עם חבר: עוגיות אוראוס. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: דימה. בייגלה. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: מור. 52. ניתקת לו/ ניתק לך: בפרצוף?! אף אחד.. 53. התקשר אליך:יוגב. 54: התקשרת אליו:מור 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: נראה לי שאיגור.. אמא והאישה שלה.. לכו תבינו.. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:פטמה. 57. החלפת: טבור. 58. חיטאת:ספטום. 59. רצית לעשות: בעורף. 60: הגעיל אותך:נזם.. הייתה לו מוגלה עצבנית! מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:אני לא קוראת.. אבל היום נכנסתי לאחד של ידיד שלי כדי לראות ציור שלו. 62. המליצו לך עליו:--- 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:--- 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:--- 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):---- מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: בית השעווה. 67. ריגש אותך: איש הפיל. 68. הפחיד אותך: המסור. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: :/ 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: או במקום להרוג ללכת לאוזן? מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:גולש זה לא מאכל הונגרי?! 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: אם שחררו את תלמידי הטכניון. 79. שמעת והתבאסת מהן:שחברים של אחי נהרגו.. 80. שמעת ושימחו אותך: ששיחררו אותם.. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: וואי עברו שנים.. מחווה לפנטרה. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:מחוורה למאנוואר. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:לא זוכרת. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הופעה של בצפר. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך:ארמדילו. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: סאות'פארק, אבל הם בכלל גיזורי נייר. 89. הצחיקה אותך: הסימפסונס. 90. ציטטת:גארפילד. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול!! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:היום. אמא. 93. הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת. 94. שמעת מוזיקה: לפני רבע שעה. 95. ביקרת חבר:היום קפצתי למור לקחת מספריים. 96. חלמת חלום מוזר:אתמול. 97. צחצחת שיניים:לפני כמה דק' 98. התקלחת: לפני כמה שעות. 99. החלפת גרביים: לא מתחילת החופש. אבל זה כי הייתי רק עם כפכפים. 100. רצית ללכת לישון: היום בבוקר.

DredLox

New member
די כבר להיות עילגת...

"צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אמממ.. סקנקננסי" זה לא סקננסי...זה סקאנק אנסי...

leofur

New member
מאיהההה

אני מביע חרטה מעומק ליבי על ה שהבתי לך בשישי. אבל נוו אמרתי לך באמת שעשינו משהו, לא זוכר מה. ואת הברזת לי פעמים ראשונה.

THE ronch

New member
יום חורפי הוא מדבר איתי על שמששש

1. שם: רונצ' 2. מין: נקבה ביותר 3. גיל: 15.5 4. מיקום: תל אביבבבבבבבבב 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: מתן
7. זרק עליך משהו: שלומית...פותחן 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אמממ בן? על החול
9. צייר עליך משהו: דנה "רון את כונפה קטנה *פרח*". 10. תרם לך תשובה במבחן: וואי מזמן, בטח דריה הגאון שיושבת לידי איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: פה בבית 12. התנשקת: בדירה הריקה שהייתי בה השבוע 13. אכלת: במטבח 14. הלכת מכות: בחוף גורדון 15. הצטלמת: שנייים מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: ג'ט סאם 17. קנית: וואי שנים.. בטח ג'ט סאם
18. המלצת עליו: בטח גרייס של ג'ף באקלי או פיפינג טום 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): צורבת רק אוספים 20. שברת: ריק מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: טרנינג שחור וגופיית סבא לבנה 22: הורדת (נו, פשטת?): חצאית ג'ינס וגופייה שחורה עם המווון תחרה 23. קנית: גופיות לבנות 24: לווית מחבר: חולצת פסים מדנה, ג'ינס בהיר מהגר 25. זרקת: ג'ינס ענקי מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכרת בטח מתמטיקה 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): זה היה מזמן. ובכלל, אני לא עושה דברים כאלה 29. שהברזת ממנו: ערבית? 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ערבית, מתמטיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: בטח אחותי לפני כמה שנים
33. קנה לך מתנה: אחי הגדול 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: גיא פינס 37. הקלטת: אין לי וידאו 38. רצית לראות ושכחת: ימי חיינו 39. נרדמת באמצע שלה: ממש! (שם של תכנית) 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא יודעת מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): החלפת מפיות האגדי 42. התעצבנת על החברים בו: בנות 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: בנות 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בנות מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פיצה 47. הקאת: אמממ מה זה היה? פריכיות אורז, מרק, תה :| 48. הזמנת במשלוח: אגאדיר 49. אכלת עם חבר: פיצה, צ'יפס 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: צ'יפס מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: מיכלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: דנה 53. התקשר אליך: מיכלי 54: התקשרת אליו: אחותי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא זוכרת מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: הליקס 57. החלפת: / 58. חיטאת: הליקס 59. רצית לעשות: טראגוס, נזם 60: הגעיל אותך: ורנום מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שלי? 62. המליצו לך עליו: וואו לא זוכרת 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: חחח זה לא קרה שנים
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אההה איזה כונפה אחת 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): "הרווק". חח סתם מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: סאות'פרק הסרט, אוסטין פאוורס המרגל שתקע אותי 67. ריגש אותך: האלופה
אפילו שזה לא סרט 68. הפחיד אותך: מטריקס, כןכן 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: :| 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: שום סרט מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אההה ארז 72. עיצבן אותך: שי 73. הבאת אותה בשיחת נפש: קצת עם שרה אתמול 74. חלמת עליו: המון 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מיכלי מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: / 77. שמעת: / 78. רצית לשמוע: / 79. שמעת והתבאסת מהן: / 80. שמעת ושימחו אותך: / מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: מחווה לדפטונז 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: רוג'ר ווטרס אבל זה לא היה כזה חשוב לי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אם אין עם מי אני הולכת לבד 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: אתמול, ג'ט סאם בירושלים 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אנערף מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: תמידתמידדד 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא אמרה אתמול שאני נראית כמו זונה 93. הבטן שלך קרקרה: היום בבוקר 94. שמעת מוזיקה: לפני שעתיים 95. ביקרת חבר: וואו המון זמן 96. חלמת חלום מוזר: אתמול 97. צחצחת שיניים: ב7 בערב לפני שעתיים 98. התקלחת: כנל 99. החלפת גרביים: לא שמתי גרביים כבר מלא זמן 100. רצית ללכת לישון: עכשיו לילהטוב

DredLox

New member
אני יענה...ככה על הפאדי...

1. שם: יב 2. מין: ז 3. גיל: 21 וחצי 4. מיקום: אריאל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? ישר מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חחחח...אני : ))) 7. זרק עליך משהו: אההה...אתמול...מיכאל וניב אני חושב 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): היום...צח...שקראתי אותו מכות 9. צייר עליך משהו: אההההההה....לא זוכר... 10. תרם לך תשובה במבחן: חחחחחח...אלדד בכיתה י"א אני חושב...או י'... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: עם דימה שלשום...אבל סלחתי לו כי הוא חבר 12. התנשקת: אהההההה...לא זוכר...חצי שנה אני מניח 13. אכלת: לפני כמה דקות 14. הלכת מכות: חחחחחח...היום עם צח 15. הצטלמת: לא זוכר...בחודש האחרון בטוח מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Dark side of the Moon באוטו של סטיב 17. קנית: מזמן...A Change of Season של Dream Theater 18. המלצת עליו: Village של Asgaut. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): חחחח...לא זוכר שצרבתי דיסק...אם כבר דיסק אמ פי 3 ככה... 20. שברת: לא זוכר שעשיתי מעשה עד כדי כך נועז מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: עכשיו אני לובש חולצה של חתיכים : )) 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה של עוד יותר חתיכים...משהו אלגנט : ) 23. קנית: חחחחחחחחחחחחחחחח...מי קונה בגדים בכלל? קניתי מכנס שחור לעבודה לפני איזה 3 חודשים 24: לווית מחבר: חחחחח....לא זוכר שעשיתי משהו כזה אי פעם. 25. זרקת: לא זורק בגדים...תמיד אמא זורקת לי...כפרה עליה...הייתה לה עין אחת טובה, כפרה על העין. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: חחחח...תנ"ך או משהו...זה היה מזמן : ) 27. שהיה לך מבחן: ביום ראשון, ה16 ל7...הנעה סילונית 28. שעשית בו שיעורים(?): הנעה רקטית 29. שהברזת ממנו: יסודות הנדסת חלל 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אההההההה...לא זוכר....אנגלית בביה"ס... מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: חחחחחחחחח...לוסט 33. קנה לך מתנה: לא זוכר...אמא תמיד מדגמת אותי בכל מיני פינוקים : ) 34. הכין לך אוכל: אמא, כמו תמיד... 35. ראה איתך סרט: לוס... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: המגן 37. הקלטת: לא זוכר...בטח כוח וידאו בכיתה ג' או משהו 38. רצית לראות ושכחת: לא זוכר...לא עולה לי כלום לראש... 39. נרדמת באמצע שלה: הממממ...משהו על שר הטבעות לפני 4 שנים 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: חחחחחחח...הרצועה...גועל נפש : ) מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): חחחח...לא יודע...פפורום ליצנות רפואית : ) 42. התעצבנת על החברים בו: לא קורה לי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: חחח...אריאל 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אריאל...צור שולח לי הודעות ישנות לשי מהארכיון...אני די מלך : ) 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום אריהל בהייד פארק מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: לחמניה כזאת עם דובדבנים בפנים 47. הקאת: חחחח...וודקה : ) 48. הזמנת במשלוח: פיצה 49. אכלת עם חבר: עוגת תפוחים שאמא הכינה... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחחחחחחחחחח...נסטה אפרסק מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נדב בוקאקה : ) 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לדימה, והוא חשב שאני באמת כועס, אז הוא התקשר להתנצל : ) 53. התקשר אליך: צור, כפרה עליו 54: התקשרת אליו: אההה...אמא 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חחחחחחחחחחחחחחחחחח...כיאלו שזה קורה לי...המ אני , בן 12? מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: בחיים לא עשיתי 57. החלפת: בעעע 58. חיטאת: את המוט פלדה חלוד שעובר לי דרך הלבלב 59. רצית לעשות: רציתי לחבר את שני הטע'חתים שלי ביחד 60: הגעיל אותך: השאייסה הזה שעובר באף...כמו לשוורים... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: לא קורא 62. המליצו לך עליו: חחחח...נראה לכם 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: יאלללללללה... 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: כל בלוג שקראתי עד עכשיו 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): כאילו שזה יקרה...אני עצוב, בא לי למות, אבא לא מביא לי לשחק בפלייסטיישן מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: סימה ועקנין מכפשה 67. ריגש אותך: החומה של פינק פלויד 68. הפחיד אותך: אהההה...לא זוכר 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחחחח...לא יודע את השמות : ) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: הסרט של בוראט : ) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: דימה 72. עיצבן אותך: לא יודע....לא זוכר כבר 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לא זוכר גם... 74. חלמת עליו: חחחחחחחחחחחחח....נועה תשבי : )))) 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יאללללה...הכי חשוב זה החברים : ) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שהפציצו את עפולה בפאז'ה : ) 77. שמעת: שאמא שלך זונה 78. רצית לשמוע: שביטלו את המבחנים בטכניון וכולם קיבלו עובר 79. שמעת והתבאסת מהן: לא זוכר...כל החיילים המתיםן...לא טוב לקארמה 80. שמעת ושימחו אותך: דחו את המבחנים ל1 לספטמבר מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: רוג'ר ווטרס 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: לא זוכר...לא נראה לי שאי פעם לא הלכתי להופעה כי אין כסף 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: מחווה לפינק פלויד, 4 להקות...היה אמור להיות לפנים 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: חחחח...לא קרה 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: קריאטור מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: זרע 87. ציירו לך: זרע 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: זרע 89. הצחיקה אותך: זרע 90. ציטטת: זרע מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: פעם, מזמן...סבתא זרקה עליהם קליפות של אבטיח : ) 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: לא עובר יום בלי שאמא תזרוק איזה הערה 93. הבטן שלך קרקרה: חחחח...לא זוכר כבר... 94. שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות כשנסעתי באוטו של אריה מגרגר הזרע 95. ביקרת חבר: היום...את אילן ככה, על הפאדי... 96. חלמת חלום מוזר: חחחחחחחחחחח...חלמתי בלילה שזרמתי עם איזה בחורה והיא הביאה לי את אטלפון שלה ולא הצלחתי לרשום אותו, כפרה עלי... 97. צחצחת שיניים: חחח...עוד שניה הולך לצחצח 98. התקלחת: לפני שיצאתי מאריאל 99. החלפת גרביים: אותו כנ"ל 100. רצית ללכת לישון: עכשיו איזה שאלון על הפאדי

יואו

אלדד זה זה שהיו לו ראסטות נכון? אז הוא נכנס [עם האוטו-כן?] בחברה שלי לפני כמה ימים
איזה צחוקים [עולם פיצי
]

Z A M i

New member
בא לי..../images/Emo9.gif

1. שם:נטלי 2. מין:נקבה.
3. גיל:17 וחצי..
4. מיקום:אריאל סיטי.בית.חדר. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:שני אחת.שפכה עליי בירה..
7. זרק עליך משהו:אשבל(איף.אתם לא מכירים. :| ) 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):לא זוכרת 9. צייר עליך משהו:השומר בכניסה לזאפה.
10. תרם לך תשובה במבחן:פחח..מבחנים. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:במרפסת שלי 12. התנשקת:בחוף גורדון בת"א. 13. אכלת:בסלון 14. הלכת מכות:אני חלשה מדי.. 15. הצטלמת:אתמול מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:סטיינד(ברייק דה סייקל) 17. קנית:עם הזמן נראה לי. 18. המלצת עליו:לא זוכרת 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):אני צורבת אוספים. 20. שברת:אוסף שהכינו לי.
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:בוקסר 22: הורדת (נו, פשטת?):גרביים 23. קנית:חגורה נחשבת?
24: לווית מחבר:אקס בוי מספיר(שלוותה ממני בעצם ולא רוצה להחזיר.) 25. זרקת:חולצה כלשהי. מה המקצוע האחרון ש..: אני מעדיפה לא לענות על זה 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אני לא זוכרת 32: הרביץ לך:בטח בן דוד שלי הקטן. 33. קנה לך מתנה:סבתא? 34. הכין לך אוכל:אמא 35. ראה איתך סרט:אבא שלי אולי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:החטא ועונשו 37. הקלטת:אבודים 38. רצית לראות ושכחת:איזה משהו בהוט פריים 39. נרדמת באמצע שלה:האלופה 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:חדר הלבשה של האלופה.משהו דפוק אש. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):אני לא תוהה,אני פשוט חייה עם העובדה.
42. התעצבנת על החברים בו:אביב גפן.סוגשל. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:פה? 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:דה ג'וז. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:דה ג'וז. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:חלה עם מלח.
47. הקאת:אנארף.. 48. הזמנת במשלוח:פיצה 49. אכלת עם חבר:טוסט מרכז. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:תירס נפל עליי. מי החבר הטלפוני האחרון ש..:חבר טלפוני? 51. דיברת איתו:תומר אחד.:| 52. ניתקת לו/ ניתק לך:לא זוכרת 53. התקשר אליך:דנה. 54: התקשרת אליו:שני. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:דנה. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:בעקרון עשיתי עגילים באוזניים..
57. החלפת:פופיק..
58. חיטאת:גבה. 59. רצית לעשות:לשון,ולברט. 60: הגעיל אותך:העגיל שנראה כמו פלולה..:\ מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:צחר 62. המליצו לך עליו:לא המליצו. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:לא קרה. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:לא יודעת. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): -.0 :X מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:צ'ארלי וח'צי.וקרוסרודס.
67. ריגש אותך:תעביר את זה הלאה. מנסטר,סוג-של.כנ"ל הבועה. 68. הפחיד אותך:ג'יפרס קריפרס.למרות שהוא לא באמת מפחיד. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: :\ לא יודעת 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:אין כזה. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:שני. 72. עיצבן אותך:אדם. 73. הבאת אותה בשיחת נפש:דנהבנה. 74. חלמת עליו:תום בר ועומרי.:O משו הזוי. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:בנה,ספיר,ענבר,עומרי. (אני יודעת שאתם לא מכירים אותם.אבל...
לא נורא) מהן החדשות האחרונות ש..:אין לי כוח לענות על זה. 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: אביב ויהונתן גפן בזאפה אתמול.לא בדיוק.חצי. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:אביב ויהונתן גפן.
83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:אביתר בנאי. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:לא הייתה כזאת נראה לי. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:שילה פרבר,דנה ברגר,דניאל סולומון. (גם יומי יבוא..) מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:ניסיתי את פיטר פן..
87. ציירו לך:לא זוכרת 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:מולאן? 89. הצחיקה אותך:"מושו" ממולאן 90. ציטטת:טימון ופומבה..
מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אני גרה מעל ללה. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לפני שבועיים בערך..חח.. 93. הבטן שלך קרקרה:עכשיו 94. שמעת מוזיקה:עכשיו 95. ביקרת חבר:היום.סביבות 8 וחצי. 96. חלמת חלום מוזר:לפני יומיים. 97. צחצחת שיניים:כשקמתי 98. התקלחת:לפני כמה שעות 99. החלפת גרביים:עכשיו הורדתי גרביים.. 100. רצית ללכת לישון:ברגע זה ממש. היה נעים להכיר.

Z A M i

New member
../images/Emo12.gif

הסוף שלו קצת מצחיק
(הקטע שבו הילד נדקר) אבל חוצמזה..מה מצחיק?

הסוף מצחיק?

זה ילד כלכך מתוק!!11 ראיני את הסרט בקורס באחד הערבים...יואוו כמה בכינו כולן [כולל הסגל!!] כשהיה הסוף. מה מצחיק בדיוק:<

Z A M i

New member
לאא..לא הרעיון של הסוף..

אלא קטע שהוא נופל.. זה נראה לא כל כך אמין, ובשנייה הזאת זה הצחיק.

maya metal

New member
../images/Emo70.gifכל הסרט מהעפן הזה מצחיק!!!

[אבל במיוחד שהנפל נופל!!]

.....>_______<

1. שם: קרן 2. מין: נ' 3. גיל: 16 ו 7 וחצי חודשים. 4. מיקום: בע. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? לודעת. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: בת דודה שלי בת שנהוחצי. 7. זרק עליך משהו: בתדודה שלי בת שנהוחצי. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני. 9. צייר עליך משהו: אני במרקר. 10. תרם לך תשובה במבחן: הבוחנת בבגרות במתמטיקה. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: במסנג'ר היום. 12. התנשקת: אתמול ליד הבית שלי.
13. אכלת: לפני שעה וחצי בסלון. 14. הלכת מכות:בהונגריה עם אמא. 15. הצטלמת: במטוס חזרה מהונגריה מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: דיסק שקיריל צרב לי עם שירים של סונטה וסטרטובריוס. 17. קנית: פחד מוות של היהודים. 18. המלצת עליו: לא המלצתי. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):לודעת דיסק עם כל מני שירים. 20. שברת: למה לי לשבור דיסק? מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיג'מה שלי.[: 22: הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה שלי. 23. קנית: חולצה יפה כזאתי.[: 24: לווית מחבר: מכנס שעד עכשיו אצלי.. נו היא לא רוצה אותו בחזרה, אני לא אשמה.]: 25. זרקת: גרבים עם חור. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:אממ...מתמטיקה? 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיקה 29. שהברזת ממנו: מתמטיקה 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אף אחד לא מנשק אותי.]: 32: הרביץ לך: אמא.[: 33. קנה לך מתנה: אבא 34. הכין לך אוכל: דודה 35. ראה איתך סרט: דודה מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: לודעת סרט על ילדה מסכנה. 37. הקלטת: לא יודעת להקליט. 38. רצית לראות ושכחת: אוור ליפ אס וי נו איט. 39. נרדמת באמצע שלה: ישנן בנות 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: איזה תכנית בהופ.^_^ מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אריאל 42. התעצבנת על החברים בו: עעעעע 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: עריעל. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אריאל 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אריאל מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פרינגלס.. ולפני זה מרק עדשים. 47. הקאת: אני מקיאה אחרי כל ארוחה אז הפעם זה העדשים והפרינגלס. 48. הזמנת במשלוח: פיצה?=\ 49. אכלת עם חבר: מופלטה עם הילה אורי וטל. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אבטיח על עצמי. אבל את כל האבטיח שהוא שלם. ויש לי כחול בברך.]: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: הילה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אליסיה. 53. התקשר אליך: אליסיה 54: התקשרת אליו: ספיר 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אוי זה היה בערך הכיתה ג'.. לוזוכרת. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: טראגוס 57. החלפת: טבור 58. חיטאת: טראגוס 59. רצית לעשות: אנדרגראונד 60: הגעיל אותך: סמיילי. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שש... 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: חחח!! 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): זה שב-61 מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: קוביק. 72. עיצבן אותך: אליסיה ומעיין 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: קוביק.[: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: קוביק. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: יומשבת 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אריאל מבת הים הקטנה 87. ציירו לך: אריאל מבת הים הקטנה 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: בת הים הקטנה 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל היום בערך. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום. 93. הבטן שלך קרקרה: בדיוק עכשיו. 94. שמעת מוזיקה: קודם. 95. ביקרת חבר: לפני יומיים. אצל ספיר. 96. חלמת חלום מוזר: כל יום. 97. צחצחת שיניים: שהתעוררתי.. נו מתישהו בצהריים. 98. התקלחת: פעם שעברה. 99. החלפת גרביים: ששמתי גרביים. 100. רצית ללכת לישון: עכשיו.

למעלה