שאלון שישי.
- זה תוכי.

קוֹבּ

New member
שאלון שישי. ../images/Emo118.gif - זה תוכי.

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני? 3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב? 4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? 5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר. ד. פטריה! גזר! ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם. ו. כל התשובות נכונות. 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי. ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה. ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? 8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? 9. שש בש או דמקה? 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? 11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר? 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים? שבת שלום
.

tipeshet

New member
שועשעתי.

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? עוד לא, לצערי. 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני? קיים. 3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב? כמו שיותר, כמובן. 4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? לחכות עד שמצחצחים שיניים.
5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: |א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר. ד. פטריה! גזר!
ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם. ו. כל התשובות נכונות. 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי.
ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה. ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? לקנות, כי איפה ההנאה בלי הדיסק? 8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? לבד. 9. שש בש או דמקה? שחמט. 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל שעושה לי צמרמורת והייתי מסכימה לעשות פעמיים-שלוש-שישים. 11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? לסבית. |: 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר? מה השני, שוב? 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? כפול, עם סוכר, וקשית. [מי אמר את זה?:| איו. :| ] 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? בלגן שלעולם לא יסתדר. 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים? פיה.
מה, זהו?

darling2

New member
עומר../images/Emo70.gif

דבר ראשון, תודה..
דבר שני, פגשתי בקורס מש"צים מישהי שאומרת שהיא מכירה אותך והיה משעשע, פתאום לקלוט שהיא מכירה אותך.. אהה..קוראים לה חן היא אומרת שהיא במגמה איתך. היא חמודה,

tipeshet

New member
איזו חמודה:)

חן, כאילו. את בסדר.. [נה, על מי אני עובדת, את באמת חמודה
] איך הגעתן אליי בשיחה? D:

darling2

New member
אהה

סתם, זה היה במקרה כי ראיתי על החולצה הכחולה שלה שרשום מאחור "יציץ" ואז שאלתי מאיזו מועצה היא ואם היא מכירה אותך כי זכרתי מאיפה את וזה קרץ לי..

שוודה

New member
יווו שתיתי כזה באיה נאפה!

." כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? כפול, עם סוכר, וקשית. [מי אמר את זה?:| איו. :| ]" pink pussy והוא בא בכוֹס ענקית עם קשית ענקית עוד יותר. אני לא אתאר לכם איך נראתה הכוֹס. מי שמעוניין שיפנה במסרים . ֻ
איה נאפה

0mroosh

New member
הוצאת לי את הפין מהפה, ../images/Emo12.gif

נגה לא תמימה, לא עוד.

darling2

New member
../images/Emo140.gif

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? לא. 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני? גם זה וגם זה תלוי מתי ומי. 3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב?כמה שיותר עדיף..
4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? לצחצח שיניים. 5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר. ד. פטריה! גזר! ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם. ו. כל התשובות נכונות.
6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי.
ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה. ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? לקנות כי זה הכי כיף
8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? לא מכניסה את הבטן. 9. שש בש או דמקה? שש- בש! יו! מש"צים כמה שש-בש שיחקתי. בא לי מש"צים! 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? עושה צמרמורת. 11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש?
12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר? מוזר. 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? איכס בובי באמת. ביטוי אבל רחוק ממני. 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? חייבת לסדר בד"כ. 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים?
בובי,

ברררר

New member
../images/Emo23.gif

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון?פוי, לא. 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני?מכוער ודוחה 3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב?כמה שיותר.. למה לא 4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק?נשיקות וחיבוקים אבל לא בפה פתוח 5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר:בא לי מוקפץ א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר.
ד. פטריה! גזר! ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם. ו. כל התשובות נכונות. 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי. ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה.
ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה?לקנות, כי זה כיף וחשוב 8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל?אין לי בטן להכניס 9. שש בש או דמקה?שש בש דע 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש?
11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? הייתי עושה למוזיקה שלה טובה 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר?אין לי אקסים :/, יש רק חבר נוכחי וראשון 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי?אין תשובה, אני אישה 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר?מממ בלגן זה טוב 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים?
... סתם מלכה
שבת שלום! שבת שלום .

שוודה

New member
יאיי קוב שועשעתי

אין לי כוח לעשות את השאלון, רק אומר שאני לא בעניין של אלפקות, ושדר מושי מושלמת.
. אני מתגעגעת להומור שלך
בקר פה יותר :mad:

misheani

New member
תודה וסליחה

הי, טוב, אז אני רוני. בדרך כלל מהפורום של הייד פארק, קוראת סמויה פה, השאלון הזה פשוט עשה לי עקצוצי דאודורנט בגוף אז הרגשתי צורך לענות! אבל זה לא אומר שאני אוהבת אתכם. סתם :) 1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? נוהגת להמנע מבתי שחי. 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני? יפהפה וחינני. רצוי עם קרם שוקולד. (תלוי על מי). .3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב? השני. שימו לב- התשובה תשתנה כשאעזוב כבר את הבית ואשווע לשקלים. 4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? להתנשק על השפתיים עד שמצחצחים. אבל לצחצח מהר. 5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר. ד. פטריה! גזר! ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם. ו. כל התשובות נכונות. ד. הירקות האהובים עלי. אני עיוורת רק פטרוזיליה. 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי. ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה. ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. ד' מינוס כ 10000 פעמים. כל האנשים שענו ה'- מי נתן לכם רישיון? אתם רוצים להגיד לי שמעולם לא ידעתם את הכאב הענוג שבדפיקת הזרת ברהיט כשאתם קמים מסוממים מהמיטה אחרי לילה של הוללות? זה באמת עושה תחושה נעימה של בריחת סידן מהגוף. מומלץ. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? השני. הראשון אם באמת ארצה להיות p.c. וצבועה. וגם כשנחה עלי הרוח (קטאמין החדש ורישומי פחם של מאיר אריאל מדגדגים לארנק שלי). 8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? משפוחה. ברגעים הטובים שלהם. 9.שש בש או דמקה? יש לי וידוי מזעזע. בקרוב בעובדה- מסמך אנושי מצמרר. אני לא יודעת שש-בש. ניסו ללמד אותי פעם ומעדתי על הקוביות. 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? שניהם. 11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? מריה מי? 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר? תלוי כמה זמן עבר מהפרידה. בכל מקרה זה כנראה לא מוזר; יותר כמו "אמא'לה". 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? איך ביטוי יכול להיות רחוק מהפה? ו- יום כן, יום לא. 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? אין לי בעיה עם בגדים זרוקים על הכיסא, המיטה, השולחן, העמוד תווים, המאוורר, המנורה, וכל מקום גבוה באופן כללי. הרצפה פשוט מלוכלכת מדי בשביל זה. 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים? שבת שלום . דר הוא יוצר השאלון? אם כן, למה קוראים לו קוב? וכמו כן אם כן, אני מוכנה להתפשר על "צורת ביטוי גשמית", של משהו, בכל אופן. ***שתיגמר המלחמה. נמאס ממוות.***

noa08128

New member
ממש יש לי צורך לענות על השאלון הזה.

אבל אני עייפה מדיי. שאו ברכה חברים. והמלחמה תגמר -רק אם נרצה.

חע חע חע מצחיק'תי כל העסק

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? מממ...לא שזכור לי חבוב
2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני?מוזר, נקודה.
3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב? מה שבא ברוך הבא
4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? אני בעיניין של חיכוכים חיבתיים שכאלה ורק אחרי הצחצוח..
5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: א. פטרייה זה כזה ידידותי. גזר זה טיפשי. ב. גזר זה כזה מגניב. פטריה זה מוזר. ג. אפשר להכין מזה תבשיל פטריות וגזר. ד. פטריה! גזר! ה. אני עיוור ירקות. זה כמו עיוורון צבעים, רק עם ירקות. לכן רוב הסיכויים שלא אגיד כלום כי לא אראה אותם.
ו. כל התשובות נכונות. 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: א. אכלתי אשכי שור. ב. קיימתי יחסי מין מתוך כפייה עם אלפקה. ג. ליקקתי בית שחי עם דאודורנט. ד. עשיתי פיפי.
ה. אני עיוור זרת. זה כמו עיוורון ירקות, רק עם זרת. לכן רוב הסיכויים שאני לא יודע כשזה קורה. ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? לקנות כי זה כיףףףףףףף!!!
8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? ליד הממ..ליד כולם לא? 9. שש בש או דמקה? דמקה רולז 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? רונה? מי זאת רונה?
11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש?היא כל הזמן צועקת אז קשה לי להחליט.. 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר?הכי כיף 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? הממממ.. אפשר לא לענות חבר? 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? חצי חצי נהייתי חולת ניקיון אז זה בעיה..אבל אני מתה על בגדים זרוקים בחדר 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים? הייתי הולכת על כיוון האלוהים
שני שלום

The PeaceKeeper

New member
בלה בלה בלה~! אני יודע שכבר לא שישי

1. ליקקת פעם בית שחי באמצע אקט מיני/הבעת חיבה פיזית/סקס עם אלפקה ופתאום הרגשת עיקצוצי דאודורנט בלשון? לא. : | 2. כפות רגליים - מכוער ודוחה אותי או מוזר וחינני? מוזר וחינני~! 3. כסף - כמה שיותר יותר טוב, או כמה שצריך הכי טוב? כמה שיותר~!
4. לקום בבוקר עם מישהו שאוהבים - להתנשק עם כל הטעם המוזר בפה או לחכות עד שמצחצחים שיניים ובינתיים להתחבק חזק? עם כל הטעם המוזר והג'יפה של אתמול... 5. כשאני רואה פטרייה וגזר זה לצד זה אני אומר: ד. פטריה! גזר! 6. באופן כללי אני יכול להגיד שמספר הפעמים בהן נתקעתי עם הזרת בקצה של השולחן שווה למספר הפעמים ש: ו. אף תשובה אינה נכונה, אך במקרים מסוימים כולן כן. 7. דיסקים - לקנות כי זה כיף וחשוב, או לצרוב כי מוזיקה זה מוזיקה? לקנות... אבל של אמנים שמעריכים ולא משנה אם הם מתים כבר.. 8. בטן - ליד מי אני לא מכניס אותה בכלל? 9. שש בש או דמקה? שש בש 10. רונה קינן - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? שניהם! ולמה רק פעמיים שלוש? 11. מריה קארי - מלחינה ומשוררת מן הטובות בארץ ובכלל, שעושה לי צמרמורת, או סתם עוד לסבית מתוסכלת ומתוסבכת מדי שהייתי מסכים רק לעשות אבל לזרוק אחרי פעמיים-שלוש? 4-5... למרות שיש עכשיו בעיה עם הלבנונים... 12. לפגוש אקסים במקומות לא צפויים - מוזר או מוזר? לא מוזר! 13. כוּס - את הדבר האמיתי בשבילי, בבקשה, או רק כביטוי אבל רחוק מהפה שלי? כמילה בגרמנית שפירושה נשיקה 14. בגדים זרוקים על הרצפה - הרגשה של בית ורוח נעורים או בלגן היסטרי שאני חייב לסדר? פעם כך ופעם כך.. 15. דר - פלא שמיני עם לב וראש של גאון רגיש או צורת ביטוי גשמית של אלוהים? לאיזה דר מתכוונים??.. אני מכיר רק אחת אז אני אתן הנחה... מלאך לאיבד את כנפיו ומחפש דרכו מעלה..

למעלה