שאלון שישי

BaRbiK

New member
שאלון שישי ../images/Emo13.gif

כבר כמה זמן לא היה
טוב אז ככה
מה שיר השבוע שלכם של דניאל?
מה שיר השבוע של מישהו אחר?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:
רוצים להמליץ על משהו?
מסר לאומה-

י yuval

New member
ראשונה?..

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אחרת מה שיר השבוע של מישהו אחר? נראה לי אינטרקום של שיגעצ משהו טוב שקרה השבוע: לא היו הרבה.. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: יש לי יומולדת ביום שבת הבא נראה לי שזה טוב..? רוצים להמליץ על משהו? ההופעה של דניאל ביום שבת הבא מסר לאומה- לבכות זה טוב...

BaRbiK

New member
../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אהבה
מה שיר השבוע של מישהו אחר?כמה כוכב של עברי
משהו טוב שקרה השבוע:שהוא נגמר?חח
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:לא משהו מיוחד..
רוצים להמליץ על משהו?הליב של עברי
תקנותקנותקנו

november rains

New member
hey you

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?עדיף מה שיר השבוע של מישהו אחר?נאמנות ותשוקה של אלג'יר משהו טוב שקרה השבוע:שבוע אופקים. אני צריכה כאלה דברים לעיתים קרובות. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:כלום. 3 מבחנים קקות. רוצים להמליץ על משהו?כן, אלג'יר. הם טובים. מסר לאומה-זו המדינה שלך, תתמודד.

../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?האמת שלא שמעתי דניאל השבוע מה שיר השבוע של מישהו אחר?לבכות לך-אביב גפן משהו טוב שקרה השבוע:כלום משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:כלום=/ רוצים להמליץ על משהו?לא ממש מסר לאומה-

hodayoyo

New member
אז מה אם כבר לא שישי../images/Emo60.gif

פעם שניה שאני הולכת לישון בשישי בצהריים וקמה כשכבר שבת
מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אין ממש מה שיר השבוע של מישהו אחר? כל הדיסק של שי נובלמן משהו טוב שקרה השבוע: יום חמישי (למרות שהיה גם דיי מאכזב) משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: שהוא יגמר רוצים להמליץ על משהו? לא
מסר לאומה- לכו לישון.

גמאנייייי

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אין כמו האהבה שלך מה שיר השבוע של מישהו אחר? דור סינטטי של הפוסי של לוסי משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד ( זה טוב לא?) משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: דיסק של אביבבב רוצים להמליץ על משהו? ממממ אין לי מסר לאומה? הכל יהיה פנאן =)

למעלה