שאלון שישי!!

ברררר

New member
שאלון שישי!!../images/Emo150.gif

כללי:
שם:
מקום מגורים:
שיר היום שלך?:
איך החופש עד כה?:
היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?:
מה שלומך?:
מה שלום עדית?:
מאוהב/ת?:
משתלם להיות מאוהב?:
מי המאושר/ת?:
כמה אחים יש לך?:
ציינ/י גילאים ושמות:
נכון חם?:
אוהב/ת קיץ?: זה או זה:
ים או בריכה:
קיץ או חורף:
שבת או שלום:
סבון נוזלי או סבון מוצק:
כפכפים או סנדלים:
AWAY או N/A:
אתה:
או
?:
מלוח או מתוק:
דביבון או דביבון
:
כוס פלסטיק או כוס זכוכית:
לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?:
חלבי או בשרי:
דשא או חול:
כלב או כלבה:
יתוש או זבוב:
7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): מוזיקה:
אוהב/ת מוזיקה שחורה?:
פורטיסחרוף או אביב גפן:
SANTANA או NIRVANA:
"לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים":
יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI:
אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|) שבת שלום שתהיה לכם ותהנו

ברררר

New member
"למה אניי../images/Emo99.gif בעצמי לא כל העולם

סובב סביבי" כללי: שם:בררררררררר מקום מגורים:חסוי. לא סתם אתם גם ככה לא תדעו איפה זה-משגב... שיר היום שלך?:לישון בלי לחלום- מטרופולין איך החופש עד כה?:כייפפפפפפ היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?:לא יודעת עוד לא הקשבתי לו :) מה שלומך?:טוף מה שלום עדית?:טוף אני מקווה טפוטפו מאוהב/ת?:כןןן משתלם להיות מאוהב?:הפעם כן מי המאושר/ת?:לא יעזור שמות אבל שם יפההה כמה אחים יש לך?:3 ציינ/י גילאים ושמות:תמר-33, נדב-30, נועה-24 ואני הכי קטנטנה בת-16 נכון חם?:מאודדדדדד אוהב/ת קיץ?:הל נוווו זה או זה: ים או בריכה:ים אם כבר קיץ או חורף:חורף שבת או שלום:שבת סבון נוזלי או סבון מוצק:נוזלי כפכפים או סנדלים:כפכפים AWAY או N/A: אווי אתה: או ?:
:) מלוח או מתוק:מלוח דביבון או דביבון:דביבווווווווןןןןןן כוס פלסטיק או כוס זכוכית:זכוכית לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?:סכין ומזלג אני בנאםד מתורבת תודה. חלבי או בשרי:חלבי דשא או חול:דשא כלב או כלבה:כלבים:) יתוש או זבוב:זבוב מנייאק 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי):7!!!!!!!שולט כאילו דההההההה מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?:חלילה פורטיסחרוף או אביב גפן:פורטיס סחרוף SANTANA או NIRVANA:סנטנה? "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים":לישוןן בלי לחלוםםם יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI:אהבתי יותר את הגירסא של נובהההה:) סורי עברי שילי אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|)ברור! נכון?!!?

עונה....

כללי: שם: עדית מקום מגורים: ראשון לציון שיר היום שלך?: תנו לו צ'אנס- מה קשור איך החופש עד כה?: חופש? מה זה חופש בכלל היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: לא קניתי עדיין אבל זה יקרה!!!! ושווה ביותר מה שלומך?: אני בסדר... מה שלום עדית?: עדית, בסדר... יותר טוב מאוהב/ת?: לא משתלם להיות מאוהב?: לפעמים מי המאושר/ת?: אין אחד כזה כמה אחים יש לך?: אחות אחת ציינ/י גילאים ושמות: ענת, 20 נכון חם?: מתארת לעצמי, אני במזגן כל היום אוהב/ת קיץ?:לא!! זה או זה: ים או בריכה: ים, ברור קיץ או חורף: חורף שבת או שלום: שלום סבון נוזלי או סבון מוצק: נוזלי כפכפים או סנדלים: כפכפים AWAY או N/A : אתה:
או
?:
מלוח או מתוק: מתוק דביבון או דביבון: ??? כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית ברור! לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?: תלוי מה... חלבי או בשרי: חלבי דשא או חול: דשא כלב או כלבה: שניהם יתוש או זבוב:זבוב, מציק אך לא מזיק 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): 7 מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?: אפשר להתמודד פורטיסחרוף או אביב גפן: אביב גפן SANTANA או NIRVANA: נירוונה "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים": לילות לבנים יותר טוב כלום מכמעט באנגלית גירסת NOVA או בעברית גרסת IVRI: גרסת נובה!! אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|: איך אפשר שלא לאהוב אותך, איך? שיהיה לכולכם אחלה של סופשבוע, תשמרו על עצמכם, תנהגו בזהירות, ובהצלחה למיטל בבחינה....

bbaarraa

New member
../images/Emo178.gif

כללי: שם: הגר מקום מגורים: הרצליה שיר היום שלך?: אמונה עיוורת - ברי סחרוף איך החופש עד כה?:
איזה חופש? הייתה לי היום בגרות, עוד 3 וסיימתי. היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: ברור. מה שלומך?: חרא. מה שלום עדית?: אני מקווה שטוב
מאוהב/ת?: נופ. משתלם להיות מאוהב?: יאפ. מי המאושר/ת?:? כמה אחים יש לך?:2 ציינ/י גילאים ושמות: אין לי כוח.. נכון חם?: מאוד! אוהב/ת קיץ?: ממש לא
. זה או זה: ים או בריכה: ים. קיץ או חורף: "ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה" שבת או שלום: שלום. סבון נוזלי או סבון מוצק: נוזלי כפכפים או סנדלים: כפכפים! AWAY או N/A: וואטאבר... אתה:
מלוח או מתוק: מלוח. דביבון או דביבון: השאלות שלך ממש קשות.. כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית. לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?: ידיים! חלבי או בשרי: אף אחד, אני לא אוכלת מוצרים מן החי. דשא או חול: דשא. כלב או כלבה: לא משנה, העיקר שינבח. יתוש או זבוב: זבוב 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): אמ...7? מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?: קצת פורטיסחרוף או אביב גפן: פורטיסחרוף (הייתי בהופעה בזאפה
)!
SANTANA או NIRVANA: נירוונה. "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים": לישון בלי חלום יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI: של נובה, כי של עברי כבר מתחיל להמאס... אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|) אה, כן(?)

bbaarraa

New member
../images/Emo178.gif

כללי: שם: הגר מקום מגורים: הרצליה שיר היום שלך?: אמונה עיוורת - ברי סחרוף איך החופש עד כה?:
איזה חופש? הייתה לי היום בגרות, עוד 3 וסיימתי. היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: ברור. מה שלומך?: חרא. מה שלום עדית?: אני מקווה שטוב
מאוהב/ת?: נופ. משתלם להיות מאוהב?: יאפ. מי המאושר/ת?:? כמה אחים יש לך?:2 ציינ/י גילאים ושמות: אין לי כוח.. נכון חם?: מאוד! אוהב/ת קיץ?: ממש לא
. זה או זה: ים או בריכה: ים. קיץ או חורף: "ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה" שבת או שלום: שלום. סבון נוזלי או סבון מוצק: נוזלי כפכפים או סנדלים: כפכפים! AWAY או N/A: וואטאבר... אתה:
מלוח או מתוק: מלוח. דביבון או דביבון: השאלות שלך ממש קשות.. כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית. לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?: ידיים! חלבי או בשרי: אף אחד, אני לא אוכלת מוצרים מן החי. דשא או חול: דשא. כלב או כלבה: לא משנה, העיקר שינבח. יתוש או זבוב: זבוב 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): אמ...7? מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?: קצת פורטיסחרוף או אביב גפן: פורטיסחרוף (הייתי בהופעה בזאפה
)!
SANTANA או NIRVANA: נירוונה. "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים": לישון בלי חלום יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI: של נובה, כי של עברי כבר מתחיל להמאס... אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|) אה, כן(?)

עונה, לשם שינוי ../images/Emo9.gif

כללי: שם: אלה מקום מגורים: נהריה שיר היום שלך?: When The Stars Go Blue איך החופש עד כה?: משעמם ברמות
היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: אם את אוהבת אותם, כן! שווה מאוד... מה שלומך?: סביר - מה שלום עדית?: מקווה שטוב! מאוהב/ת?: לא ברור עדיין, יותר בסגנון דלוקה
משתלם להיות מאוהב?: רק כשזה הדדי
מי המאושר/ת?: מוזר, אבל אתם לא מכירים אותו
כמה אחים יש לך?: 1 ציינ/י גילאים ושמות: אלון-20 וחצי נכון חם?: למטה חם, למעלה המזגן דולק, ואני עכשיו למטה, אז כן, מאאאאד חם!! אוהב/ת קיץ?: עדיף מחורף. זה או זה: ים או בריכה: בריכה קיץ או חורף: קיץ שבת או שלום: ?! שניהם ביחד
סבון נוזלי או סבון מוצק: נוזלי כפכפים או סנדלים: כפכפים רולז!
AWAY או N/A: אווי אתה: או ?:
, בהחלט! מלוח או מתוק: מתוק
דביבון או דביבון: דביבון כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?: תלוי מה
חלבי או בשרי:
מה זה משנה? העיקר שטעים. דשא או חול: דשא שולטטט! כלב או כלבה: לא זה ולא זה
יתוש או זבוב: לא זה ולא זה!!
7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): (שוב פעם) לא זה ולא זה
לא אוהבת את המספרים האלו מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?: ככה פורטיסחרוף או אביב גפן: אביב גפן SANTANA או NIRVANA: נירוונה "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים":
יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI: שתי הגרסאות פשוט מהממות, אבל בגלל שזה פורום נובה, אז בגרסת נובה
אתם אוהבים אותי נכון? (שקלו מילים או שקלו שינייםםםם|חה|) הכי בעולם!!!!!
שבת שלום

טולייצ

New member
עונה ../images/Emo10.gif

כללי:
שם:אורטל מקום מגורים:ב"ש שיר היום שלך:כשהכל יעבור - עברי לידר [בהשראת עדיתוש] איך החופש עד כה? חרא,אוףף נמאס לי להיות כזו פסימית,אבל אם אני לא אתקבל למשלחת של קנדה,החופש הזה יהיה הכי הכי חרא מכל הזמנים! [זה לא יוצא לי מהראש!]
היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: גם אני רוצה הנחה!! ברור ששווה
מה שלומך?: לא טוב ["לא ממלא אותי,זה רק מרוקן אותי,זה לא טוב.."] מה שלום עדית?: היא בסדר,ותהיה עוד יותר בסדר
מאוהב/ת?: בערך משתלם להיות מאוהב?: לא חושבת מי המאושר/ת?: מישהו כמה אחים יש לך?: 3 ציינ/י גילאים ושמות: אלירן- 18 [ביום שני],שירן -13 וחצי,שי - יהיה בן שנתיים בקיץ הזה
נכון חם?: לפעמים,אבל לא כזה נורא
אוהב/ת קיץ?: יאפ
זה או זה:
ים או בריכה: בריכה [כי אין מלח],ים [בגלל האווירה] קיץ או חורף: סתיו ואביב שבת או שלום: שלום סבון נוזלי או סבון מוצק: נוזלי כפכפים או סנדלים: סנדלים AWAY או N/A: תמיד תמיד N/A
אתה: או :
מלוח או מתוק: מתוקה דביבון או דביבון: מה השאלה?
כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית לאכול: בידיים או בסכין ומזלג: סכין ומזלג חלבי או בשרי: חלבי דשא או חול: חול כלב או כלבה: כלב יתוש או זבוב:
,כי הוא גם מעצבן וגם מוצץ דם,חסכוני.. 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): 3,ולמה להיזהר
מוזיקה:
אוהב/ת מוזיקה שחורה?: יש ויש פורטיסחרוף או אביב גפן: אביב גפן SANTANA או NIRVANA: נירוונה לייק דה "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים": "לילות לבנים"
יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI: קשה לבחור.. אתם אוהבים אותי נכון? זה מאולץ,אבל כן
שבת שלום שתהיה לכם ותהנו..
*שבוע טוב,ומלא אושר וחדשות טובות בלבד*

טולייצ

New member
אבל

את ממש אילצת אותנו לרשום שכן,ורשמתי ממילא שכן,גם אם לא היית מאלצת אותי זו הייתה התשובה. אל תכעסי

kotegit

New member
../images/Emo152.gif תורי!

שם: "חנה'לה אופה קטנה, יש לה קמח מים" - כך סבתא שלי קוראת לי חחח (תמיד כשאני רואה אותה זה מה שאני שומעת) אבל אתם יכולים לקרוא לי
חן מקום מגורים: נתניה שיר היום שלך?: אמממ..אוף קשה.."מונסון" של ברי סחרוף איך החופש עד כה?: צולע היה שווה לי לקנות את הדיסק החדש של קולדפליי (X&Y) בהנחה (סה"כ עלה 36ש"ח)?: לא קניתי עדיין, אבל מזל טוב לך! מה שלומך?: כמו תמיד בעעעעעעעעעעעעעעעעיר הזאת! מה שלום עדית?: מה שלומה באמת? מאוהב/ת?: יהלי סובול זה נחשב? אם לא..אז לא משתלם להיות מאוהב?: ממש לא מי המאושר/ת?: נקסטטטט כמה אחים יש לך?: 1 לצערי ציינ/י גילאים ושמות: מור בן 15 וחצי נכון חם?: סביר אוהב/ת קיץ?: מטורפת על קיץ! זה או זה: ים או בריכה: בריכה קיץ או חורף: קיץץץץץ שבת או שלום: שלום!!! סבון נוזלי או סבון מוצק: סבון מוצק כפכפים או סנדלים: כפכפים AWAY או N/A: אוואי אתה: או ?: ?! מלוח או מתוק: מתוקקקקקקקקקקקקק והרבה דביבון או דביבון: דובני איכפת לי כוס פלסטיק או כוס זכוכית: זכוכית לאכול: בידיים או בסכין ומזלג?: ידיים חלבי או בשרי: חלבי! דשא או חול: חולללללללללללללל...דשא פיכס - אלרגית כלב או כלבה: כלבה...בשביל הגורים יתוש או זבוב: יתוש - לא עוקצים אותי 7 או 3: (ותזהרו עם התשובה שלכם חיחיחי): 2 מוזיקה: אוהב/ת מוזיקה שחורה?: לא ממש - אולי במסיבות קצת, נוטה לחפש את המוסיקה הישראלית פורטיסחרוף או אביב גפן: פורטיסחרוף אוף קורס! SANTANA או NIRVANA: נירוונה "לישון בלי לחלום" או "לילות לבנים": אם זה "לילות לבנים" של איפה הילד - אז אני בוחרת בזה כמובן!!!!! אבל אם זה של אביב אז אני בוחרת ב"לישון בלי לחלום" יותר טוב כלום מכמטע באנגלית גירסת NOVA או בערבית גרסת IVRI: נמנעת

למעלה