שאלון שישי...

Kalleemero

New member
שאלון שישי...../images/Emo21.gif

שלום נעמהה!! איך היה הטיול?? הנה שאלון קטן לסוף השבוע: שיר השבוע (של אלישיה): שיר השבוע (כללי): אלבום השבוע (של אלישיה): אלבום השבוע (כללי): שאלה אחת שהייתם רוצים לשאול מישהו מחברי הפורום: את מי ומה השאלה: [מי שהשאלה הופנתה אליו מוזמן גם לענות אח"כ כמובן] משהו מיוחד אחר שיש לכם לספר לנו, חוויות מהחג: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו/מישהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מסר לאומה:

NoWords

New member
עונה לשאלון. ../images/Emo9.gif

קודם כל, היי יוני
הטיול היה מדהים!! ממש נהניתי בו
שיר השבוע (של אלישיה): Unbreakable אני פשוט לא עוזבת אותו ושמעתי אותו די הרבה בMp3 בטיול. שיר השבוע (כללי): Incubus - Drive Christina Aguilera - Here To Stay Jose Gonzales - Slow Moves Jose Gonzales - Heartbeat אלבום השבוע (של אלישיה): Unplugged אפשר לומר. שמעתי חלקים ממנו במחשב וגם כבר כתבתי כאן שבאחת החנויות בפריז היה את YDKMN מהאנפלגד ממש כשמדדתי
אלבום השבוע (כללי): אין כ"כ. שאלה אחת שהייתם רוצים לשאול מישהו מחברי הפורום: את מי ומה השאלה: השאלה שלי מופנית לאתי: זוכרת שהתבקשנו להכין דברים של אלישיה ולהעלות אותם לפורום ואמרת שתעלי דברים שהכנת שלה, ובכן, איפה זה?
אני רוצה לראות כבר. משהו מיוחד אחר שיש לכם לספר לנו, חוויות מהחג: הממ החוויה הכי גדולה שלי היא כמובן הטיול לפריז.
משהו שעשה לכם את השבוע: אני באמת צריכה לענות על זה?
משהו/מישהו שהרס לכם את השבוע: לימודים ועבודות לביה"ס.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מחר יש לי ג'אז, כבר שבוע וחצי לא היה מסר לאומה: מגדל אייפל זה דבר מדהים
התאהבתי בו אפשר לומר.

Eti No Name

New member
אההההההההההההההההה. ../images/Emo14.gif

בעז"ה? :$ יש לי כבר רעיון, אני אנסה לעשות היום.

NoWords

New member
סבבה, אל תשכחי הפעם ../images/Emo6.gif

אני ממש רוצה לראות כבר מה את מכינה, המון זמן לא חלקנו עבודות:)

Eti No Name

New member
נכוןןןןןן ../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif

חחח בסוף לא עשיתי, הפתיעו אותי אורחים. :$ ממ, השבוע, מבטיחה.
:$:$

Eti No Name

New member
שבוע טוב!../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע (של אלישיה): When You Really Love Someone שיר השבוע (כללי): Ne-Yo - Time
אלבום השבוע (של אלישיה): המ, אין.
אלבום השבוע (כללי): מילניום של הבקסטריט בויז
שאלה אחת שהייתם רוצים לשאול מישהו מחברי הפורום: את מי ומה השאלה: [מי שהשאלה הופנתה אליו מוזמן גם לענות אח"כ כמובן] לנעמע- איך את כזו מושלמת?
משהו מיוחד אחר שיש לכם לספר לנו, חוויות מהחג: אל תאכלו מצות. [!!]
משהו שעשה לכם את השבוע: המימונה.
משהו/מישהו שהרס לכם את השבוע: המ, היום. התמודדתי עם משהו שדחיתי המון זמן.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: כמה שזה מצחיק, אבל יום השואה. מסר לאומה: תחיו את הפאקינג פורום הזה!!!11

NoWords

New member
אני מצטערת לנפץ את הבועה ../images/Emo221.gif

אבל אין מושלמת ממך.

מימימימי../images/Emo194.gif

שיר השבוע (של אלישיה): קארמה. שיר השבוע (כללי): Nsync- No Strings Attached אלבום השבוע (של אלישיה):
אלבום השבוע (כללי): No Strings Attached של אנסינק
. שאלה אחת שהייתם רוצים לשאול מישהו מחברי הפורום: את מי ומה השאלה: [מי שהשאלה הופנתה אליו מוזמן גם לענות אח"כ כמובן] אתע ונעמע- מי הרשה לכן להיות כ''כ מושלמות, מי?!
משהו מיוחד אחר שיש לכם לספר לנו, חוויות מהחג: אין.
משהו שעשה לכם את השבוע: שהצלתי חתול מדריסה!
משהו/מישהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
מסר לאומה: תפסיקו להתעלל בבע''ח

זאת כבר הפעם השלישית שאני עושה

את זה. וול, החתול הזה חולה, והוא גם חסר רגל. בסוף הצלתי אותו ונתתי אותו לאישה שמבינה בחתולים.
אני כל כך גאה בעצמי כי זאת כבר הפעם השלישית, ובכלל- להציל חתול.

למעלה