שאלון שישי

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?: גוד שאבאססססססס

ברררר

New member
../images/Emo24.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':ענת הלוי הזיכרון הראשון שלך:ואני גם זוכרת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא... אולי קצת לפעמים. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לאאאאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חחחחחחחח לא זוכרת. בטח הנדסה! המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון. אבל אח"כ קיבלתי 83 בבגרות! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בועה השיר האחרון ששרת:לא יודעת איך קוראים לו :-| הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול, שלשום, לא זוכרת בדיוק האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: מצאתי הדבר האחרון שאכלת: לחמנייה עם חומוס הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: גלידה ובמבה השיר האחרון ששמעת: עכשיו איזה שיר בגלגל"צ הדיסק האחרון שקנית ?X&Y- קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה: שיער נוכחי :חלק וגלי בסוף. שטני בגדים נוכחיים:חולצת פו הדוב הציוני לבנה גזורה ובוקסר בז' תכשיטים נוכחיים:הרגע התקלחתי א\ הורדתי אבל בעיקרון: עגיל בכל אוזן, שרשרת, צמיד I LOVE NY 2 צמידים ברגל,אחד עם פעמונים כאלה
, ומדי פעם טבעות. תמונת דסקטופ נוכחית:בארט סימפסון השקסי חבר\ה?כן? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:וואו, קשה. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא כרגע האם אתה עייף? רעב?עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:חברה שלי ממה הכי נמאס לך?:מהמצב כרגע את מי היית רוצה להרוג?הרבה אנשים הכי פחות מהנה?:כאב ראשששששששששש עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית דההה איפה אתה הולך לגור?:בישוב קהילתי או בצפון (כמו עכשיו) או ליד ת"א. כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מרצדס דההההה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:יציבה בריאה ואהובה חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:קולדפליי, היהודים ונובה ספר אהוב:כל סדרת "אנגוס" סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג צבע אהוב:טורקיז פריט לבוש אהוב:חולצה גזורה אפורה איבר שהכי מושך אותך: עיניים כתפיים ואף את שמחה כש: ששש כש ש כש האם את חושבת יותר מדי:חחח לאאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:בישראל? או במקום קצת יותר חורפי אדם מפורסם שפגשת:מלא. אחרונים היו אגם רודברג הכונפה כמה אנשים מפרוייקט Y, אחד מה"שמינייה" שהוא שותף של אח שלי לדירה ואת עברי. האם יש לך אילו שהם חרטות?: נו כמו לכולם. אלב בואו נדבוק במגרש ביתי (נו רגרטצ) קפה אהוב: של ארומה, עם השוקולדדדדדד ריח אהוב: וואו יש כל כך הרבה מה מכעיס אותך:העולם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: קשה להגיד דברים כאלה על עצמך. האדם שעושה לך הכי טוב:האחים שלי סגנון מוזיקה אהוב ?:פופ,רוק רךךךך כמו שאומרים. חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:הבית מקצוע שנוא:כרגע אנגלית מורה אהוב: המורה (בן) להיסטוריה, צעיר ומגניב. אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:לא אבל זה משעמם בכל זאת. מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:אה הא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן!
לועס דברים?מסטיקים בייחוד אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא זה לא כיף אבל זה דבר רגיל אצלי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בטירוף. זה גם מלחיץ. אוהב לצחצח שיניים?:לא אבל חייבים אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן במידה מסויימת קונה צרובים\\צורב?:צורבת לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע דה ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:חם ילדותי?לא
חולם בהקיץ?:לפעמים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שם המורה בכיתה א': שוש הזיכרון הראשון שלך: מסיבת יומולדת בגן. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חנ"ג. המקצוע האחרון שנכשלת בו: חנ"ג. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חרא
. השיר האחרון ששרת: שיער קצר - פיטר רוט. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת. הפעם האחרונה שבכית: שלשום. האדם האחרון שראית: אחותי
. הדבר האחרון שאמרת: "פעם אחרת". הדבר האחרון שאכלת: פיתה עם ממרח חרובים
. הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים. הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת. השיר האחרון ששמעת: איציק - אסף אמדורסקי [אין לי כסף לקנות את הדיסק החדש
]. הדיסק האחרון שקנית? אביתר בנאי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הווה: שיער נוכחי : חום כהה. בגדים נוכחיים: שחורים. תכשיטים נוכחיים:צמיד מסכן מאילת והצמיד מסלקום ווליום
|עלובה|. תמונת דסקטופ נוכחית: של עץ כריסמס. חבר\ה?לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? רעב? רעבה. ישנתי איזה 10 שעות
. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
. ממה הכי נמאס לך?:מההורים שלי. את מי היית רוצה להרוג? אהמ...^ הכי פחות מהנה?:
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת כבר... איפה אתה הולך לגור?:בלונדון
? כמה ילדים אתה רוצה?: 1 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני כל כך לא מבינה בזה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בלונדון? חושב הרבה על העתיד?: לפעמים. מפחד ממנו?כן. וקצת בכללי: להקה אהובה:Nova!!! ספר אהוב: אמ...לא יודעת. צבע אהוב: כחול ושחור. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: זרועות ותחת. את שמחה כש: טוב לי? האם את חושבת יותר מדי: לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה. אדם מפורסם שפגשת: דני רופ?
אמ..ת'נגנים של עברי
האם יש לך אילו שהם חרטות?:כן, יש כמה... קפה אהוב: לא שותה קפה. ריח אהוב: וניל. מה מכעיס אותך: הרבה דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הי! זה השאלון שהעתקתי לראיון עם ערפד!
האדם שעושה לך הכי טוב: טוב, אני קופצת על כמה שאלות
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע. ישן הרבה?: כן!! קשר לחפצים?: לא. אוהב חולצות גזורות: לא. אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?:לא. שמש או גשם?: גשם. קר לך או חם לך?:קר...
ילדותי?לפעמים. חולם בהקיץ?: כן.

O L i T

New member
גו, גו, גו

עבר: שם המורה בכיתה א': ציפי הזיכרון הראשון שלך: וואלה.. לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אף פעם לא שיחקתי בברביות, הייתי משחקת רק במכוניות, נחשב? האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אני עדיין אוכלת (:) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 וזה רק בעיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: soft light הדבר האחרון שצחקת בגללו: איך שהכלב שלי מפחד מהשואב אבק הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. האדם האחרון שראית: אימא שלי הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קניתי כרטיסיה [= השיר האחרון ששמעת: oasis - half the world away הדיסק האחרון שקנית ? לא קניתי..? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני רבע שעה תליתי כביסה הדבר הכי מטורף שעשית: השתנתי בבור (אל תשאלו..) הווה: שיער נוכחי : שטני ארוך בגדים נוכחיים: חולצה קרועה של יום הנצחה עם מכנס של פיג'מה תכשיטים נוכחיים: הטבעות הקבועות שלי ביד שמאל והצמידים הקבועים שלי (גם ביד שמאל אלא מה) תמונת דסקטופ נוכחית: של איזה משו סגול כזה.. חבר\ה? הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ אממ אמ אף אחד? האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן כן האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד שלי שלא ראיתי הרבה זמן ממה הכי נמאס לך?: מאנשים טיפשים ומהקיץ את מי היית רוצה להרוג? וואלה, יש לי רשימה הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: כיפית איפה אתה הולך לגור?: כרגע אני בונה על יו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 3 גג באיזה סוג של מכונית תנהג?: חדשה.. חעחע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: יושבת לי במשרד ממוזג חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו? לא, מה שיבוא - יבוא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבההה.. כרגע לייף האוס אבל זה כל הזמן משתנה ספר אהוב: האלכימאי סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו ספציפי צבע אהוב: כחול/ורוד/שחור פריט לבוש אהוב: חולצה קרועה ומכנס פיג'מה ארוך איבר שהכי מושך אותך: בבני המין השני? זרועות.. גאדד זה כזה שקסי את שמחה כש: אני שומעת את המוזיקה שלי האם את חושבת יותר מדי: אני חושבת שכן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי אדם מפורסם שפגשת: תלוי איך אתם מגדירים מפורסם האם יש לך אילו שהם חרטות?: הרבה קפה אהוב: פלטינום ריח אהוב: של לחם שהרגע יצא מהתנור.. יאמ יאמ מה מכעיס אותך: טיפשות, שקרנים, והעובדה שיש אנשים שעדיין מספיק מפגרים בשביל להתעלל בבעלי חיים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אומרים לי שאני מעודדת טובה (יענו כשמישו מרגיש רע, לא במובן של "תנו לי א'!"), וחוץ מזה, אני יודעת מתי לשתוק ומתי לדבר. האדם שעושה לך הכי טוב: הכלב שלי? סגנון מוזיקה אהוב ? אלטרנטיב חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: עדיין לא הייתי במספיק מקומות כדי להגיד משו כזה מקצוע שנוא: גיאומטריה מורה אהוב: המורה שלי למתמטיקה וגיאומטריה אוהב את בצפר? אם לא הייתי צריכה ללמוד בו - סבבה נרדם בשיעורים?: אני יושבת בשורה הראשונה, קצת קשה מעשן?: מדי פעם נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא נותן מעצמך?: תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא?? לועס דברים? מסטיק? אוהב להתקלח?: יש לי ברירה? אוהב להתעטש?: לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: הרגל מילא, אבל כשנרדמת לך היד בלילה זה הכי מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: יש לי ברירה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא קונה, מכינה בעצמי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות: אהא, הייתי מצפה שעד השלב הזה כבר תבינו לבד אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש עם גשם קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי? לא הייתי אומרת חולם בהקיץ?: לא כל כך גוד שבת פיפל

dsol

New member
כ../images/Emo80.gif תשובון שישי

כ
עבר: כ
שם המורה בכיתה א':שולמית כ
הזיכרון הראשון שלך:לא זוכר כ
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לפעמים כ
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן כ
המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה כ
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה כ
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן אבל רק באשדוד כ
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה כ
השיר האחרון ששרת: סטנגה - אלטנוילנד כ
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ ידידה שלי הצחיקה אותי כ
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר כ
האדם האחרון שראית: אממ אבא שלי כ
הדבר האחרון שאמרת: טוב ביי נדבר כבר... כ
הדבר האחרון שאכלת: שניצל מטובל בצ'יילי+דבש+רוטב סוייה ממש טעייים ! כ
הדבר האחרון ששתית: מים כ
הדבר האחרון שקנית: שוקולד כ
השיר האחרון ששמעת: אפרת גוש - טוב לבד כ
הדיסק האחרון שקנית ? אממ לא זוכר אבל אני ממש רוצה את הדיסק של איריס פרחי כ
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לבשל כ
הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממממממממממממ לא יודע כ
הווה: כ
שיער נוכחי : שחור קצר כ
בגדים נוכחיים: שחורים כ
תכשיטים נוכחיים: שעון כ
תמונת דסקטופ נוכחית: אני צריך להחליף אותה כ
חבר\ה?אין כ
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמממ *סוד* כ
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בדרך כלל כ
האם אתה עייף? רעב? עייף תמיד רעב לא ממש אכלתי לא מזמן כ
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מישהי כ
ממה הכי נמאס לך?: תלונות כ
את מי היית רוצה להרוג? בלע כ
הכי פחות מהנה?: מטלות של בית כ
עתיד: כ
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע בטח משהו שקשור לחשמל כ
איפה אתה הולך לגור?: איפושהו כ
כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 כ
באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא משנה העיקר שתהיה טובה ויפה כ
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא בצבא ! כ
חושב הרבה על העתיד?: לא ממש כ
מפחד ממנו? לא כ
וקצת בכללי: כ
להקה אהובה:נבה כ
ספר אהוב: לא קורא כ
סופר(ים) אהוב(ים): לא קורא אז לא מכיר סופרים כ
צבע אהוב:שחור כ
פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה מכופתרת כ
איבר שהכי מושך אותך: עניים ופנים כ
את שמחה כש: אני מקבל מה שאני רוצה או שמפתיעים אותי במשהו טוב כ
האם את חושבת יותר מדי: בדרך כלל כ
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה כ
אדם מפורסם שפגשת: הרבה כ
האם יש לך אילו שהם חרטות?: כמובן כ
קפה אהוב: איכס קפה ! רק שוקו ! כ
ריח אהוב: גוייבה (נו הפרי הזה)! ודלק ! כ
מה מכעיס אותך: רשמתי כבר למעלה לא ? כ
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ נדיבות ? כ
האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה כאלו כ
סגנון מוזיקה אהוב ?רוק ישראלי בלבד ! כ
חדר אהוב בבית: שלי כ
מקום אהוב בעולם: לא יודע... כ
מקצוע שנוא:היסטוריה כ
מורה אהוב: המורה שלי להמרת אנרגיה הוא מצחיק! כ
אוהב את בצפר? לא כ
נרדם בשיעורים?:תלוי איזה שיעור כ
מעשן?:לא כ
נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד כ
נותן מעצמך?: תלוי למי כ
אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד! כ
לועס דברים?מסטיקים כ
אוהב להתקלח?: כן כ
אוהב להתעטש?:חח לא אבל זה כיף לפעמים כ
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא זה כיף שיש את הנמלים האלו אחר כך שהחלק מתעורר כ
אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל חייבים... כ
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש כ
קונה צרובים\\צורב?: צורב לעצמי בלבד כ
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם כ
ישן הרבה?: כן כ
קשר לחפצים?:כן כ
אוהב חולצות גזורות:לא עלי כ
אוהב לטייל?: גם...תלוי איפה כ
אוהב כפכפים?: לפעמים כ
לובש בוקסר?:לא כ
שמש או גשם?:גשם כ
קר לך או חם לך?:נעים כ
ילדותי?טיפה כ
חולם בהקיץ?: כן כ
גוד שאבאססססססס גם לך

ישששששששש

עבר: שם המורה בכיתה א':מרים סחר הזיכרון הראשון שלך: נפילה מאופניים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, לאזור אחר בראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולה השיר האחרון ששרת: sadennly הדבר האחרון שצחקת בגללו: טלי הפעם האחרונה שבכית: וואי לא זוכרת האדם האחרון שראית: טלי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: שניצלונים במיטש' הדבר האחרון ששתית:מידורי סאואר הדבר האחרון שקנית: תיק השיר האחרון ששמעת: one-u2 הדיסק האחרון שקנית ? קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני לא הדבר הכי מטורף שעשית: עזבו.... הווה: שיער נוכחי : אדום , ארוף בגדים נוכחיים: גופיה שחורה ומכנסיי 4\3 תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של אבא שלי חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חחחחחח :) האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בהחלט האם אתה עייף? רעב? הרגע קמתי אז קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מממממ... ממה הכי נמאס לך?: מהרבה דברים את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לנקות את החדר שלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ווואוו תענו לי על זה ותקבלו מה שאתם רוצים איפה אתה הולך לגור?: תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא משנה, העיקר שיהיה גיר אוטומט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בדירה משלי חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו? מצפה לו וקצת בכללי: להקה אהובה: נו באמת.....Nova ספר אהוב: לשחרר את החופש - זהר צפנת סופר(ים) אהוב(ים): אורי אדלמן צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: יש הרבה איבר שהכי מושך אותך:עיניים האם את חושבת יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: קאשי האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא קפה אהוב: אני לא שותה קפה מה מכעיס אותך:שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות האדם שעושה לך הכי טוב: אבא שלי סגנון מוזיקה אהוב ? חוץ ממזרחית וסלסה הכל הולך חדר אהוב בבית: שלי כמובן! מקום אהוב בעולם: ניו יורק מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: ארנון אוהב את בצפר? אהבתי נרדם בשיעורים?: פעם אחת מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי זה מרגיז אוהב לצחצח שיניים?:ברור אכפת לך מאיכות הסביבה?: האמת שלא כל כך קונה צרובים\\צורב?: משתדלת לקנות אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ישן הרבה?: מאודדדדדדדדדדד קשר לחפצים?: מטורף אוהב חולצות גזורות:בטח אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: כן שיהיה לכם אחלה של סופשבוע

טולייצ

New member
בא לי תפוח ../images/Emo75.gif

עבר:
שם המורה בכיתה א': וואו,אני חושבת שנורית או משהו כזה הזיכרון הראשון שלך: יש המון,והכל ממש מעורפל האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני: לא חושבת,וגם אם כן,מה רע? האם נהגת לאכול דברים מוזרים: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אני מניחה שתנ"ך [היום היה לי מבחן,ואני דיי אופטימית לגביי ציון עובר] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים,בתוך ב"ש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מודרנית השיר האחרון ששרת: "תשיר לי את השיר ששרת לה.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי,התמוטטות לפני שיעור תאטרון גורלי האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת: מלון הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: כרטיס אוטובוס השיר האחרון ששמעת: "אהבה קטנה" הדיסק האחרון שקנית ? שחר אבן צור,קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת כרגע הווה:
שיער נוכחי : בלונד בגדים נוכחיים: חולצת פילים,ומכנס ספורט של פוקס תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: רקע משוויץ חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בעקיפין האם אתה עייף? רעב? כן,עייפה,מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק:
ממה הכי נמאס לך: מציפי הכלבה
את מי היית רוצה להרוג? את ההיא מלמעלה הכי פחות מהנה: שיעורי תנ"ך
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי שמץ של מושג,אבל אני מקווה שזה יהיה משהו אני מאוד אהנה ממנו! איפה אתה הולך לגור?: מושב/קיבוץ/תל אביב/הרצליה/חו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: אני עדיין בספק אם אני רוצה להתחתן,ואתם רוצים ילדים?
באיזה סוג של מכונית תנהג?: פולקסוואגן
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום שיהיה לי מאוד מאוד טוב. חושב הרבה על העתיד?: המון מפחד ממנו? טיפ. וקצת בכללי:
להקה אהובה: נובה ספר אהוב: בין דירות/יהלי סובול סופר(ים) אהוב(ים): לא זוכרת שמות כרגע צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: חולצות איבר שהכי מושך אותך: אמ.. את שמחה כש: משמחים אותי האם את חושבת יותר מדי: יאפ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אני מאוד רוצה לחזור לאיטליה,לפחות לעוד חודש
אדם מפורסם שפגשת: מה זה מפורסם?
האם יש לך אילו שהם חרטות?: יאפ קפה אהוב: קפוצ'ינו איטלקי [מעוטר ב
] ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אכפתיות האדם שעושה לך הכי טוב: אמא ושי סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ונציה מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אילנה מלכה אוהב את בצפר? לפעמים נרדם בשיעורים?: אתמול,בשיעור אנגלית מעשן?: נואפ. נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות? כשאני עצבנית,זו תרפיה מעולה לועס דברים? כן,זו ממש התמכרות אוהב להתקלח?: מן הסתם אוהב להתעטש?: כן,גם כשלא צריך שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?: כרגע לא
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני דיי עצלנית ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?: קיים אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: יש לי 4-5 שמש או גשם?: קשת בענן
קר לך או חם לך?: לרוב קר
ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: קצת

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo5.gif

עבר: עבר אזרחי ...עכשיו אני חיילת...חחחחחחחח זה עדיין מצחיק אותי לחשוב שאני חיילת שם המורה בכיתה א': עדנה וילצינסקי הזיכרון הראשון שלך: לא משנה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הייתי טום בוי מטורפת. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עד היום ...:) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): להרצל ואז בחזרה לבית הישן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה השיר האחרון ששרת: שיר של נובה האמת ..:) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בבוקר עם הבנות הקרועות שיש איתי בטירונות. הפעם האחרונה שבכית: יום שלישי האדם האחרון שראית: אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: אל תבלגן לי ת'תיק עד שהצלחתי לדחוף לשם הכל ... הדבר האחרון שאכלת: אני אוכלת עכשיו פיצה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: עוגיות וחולצוץ לבנות השיר האחרון ששמעת: אהוד בנאי הכנפאה המתוקה הדיסק האחרון שקנית ?להקת שבע הופעה חיה באוסטליה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה הווה: שיער נוכחי : ארוך שטני בגדים נוכחיים: גופיה לבנה ותחתונים תכשיטים נוכחיים: שעון תמונת דסקטופ נוכחית: חתול בלי עיניים ..:) חבר\ה? ליאורי שלי ..:) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ליאורי האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן ...אני אמורה להמשיך לסדר תיק...בעעע האם אתה עייף? רעב?עייףףףף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: טופי (הכלבה שלי ) אבל חם לי ממה הכי נמאס לך?: מהחום הזה את מי היית רוצה להרוג? לא יועת הכי פחות מהנה?: להיות חולה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת פנים איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: חיפושית...חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מטיילת חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו? לעיתים וקצת בכללי: להקה אהובה: לאמב ספר אהוב: מישו לרוץ איתו סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב:ירוק פריט לבוש אהוב: לא משנה מה העיקר שלא מדים איבר שהכי מושך אותך: תחת את שמחה כש:תמיד האם את חושבת יותר מדי: כןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פורטוגל אדם מפורסם שפגשת: עדן הראל האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן קפה אהוב: פרנץ ונילה ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך: טימטום ואדישות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: שייקה סגנון מוזיקה אהוב ? הכל מהכל חדר אהוב בבית: אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי מקום אהוב בעולם: ים מקצוע שנוא: מתמט6י'=קה מורה אהוב: ורדה אוהב את בצפר?מתה לחזור לשם נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד נותן מעצמך?: כןןןן אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא אוהב ?! לועס דברים?חחח כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהבת דווקא אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד: קונה צרובים\\צורב?: צורבת כמו גדולה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת את 2 הדרכים ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?: מה??? אוהב חולצות גזורות מאווווווווד: אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?: משמ קר לך או חם לך?: כרגע חם לי ילדותי? לעיתים חולם בהקיץ?: כן

א ו ר 21

New member
אני עונה באיחור קצת!!

עבר: שם המורה בכיתה א':אורלי הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:נראה לי שכן מצאתי את עצמי משחקת הרבה עם הבנים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מוזרה השיר האחרון ששרת: LOST WITHOUT YOU של סטינג הדבר האחרון שצחקת בגללו: עמדתי אתמול בצומת בוחנת את המערכת החדשה שלי באוטו ושמתי בפול ווליום את הת'ר נובה שרה ,ואז האופנוען שלידי אמר שאני יגביר עוד כי הוא אוהב אותה ורוצה לשמוע וחצי דרך הוא נסע לידי בגלל זה... הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלי סוף האדם האחרון שראית:יניב הדבר האחרון שאמרת: אני אבוא לבקר אותך היום (לאחותי) הדבר האחרון שאכלת: מילקי הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית: ארטיק קרח בטעם תותי פרוטי השיר האחרון ששמעת: ניסים הדיסק האחרון שקנית ?שרה מלקלן אחד הדיסקים שרציתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:שלשום הדבר הכי מטורף שעשית: לא מגלים הווה: שיער נוכחי :קצר שכבר ארך יותר מדי בגדים נוכחיים:פיג'מה תכשיטים נוכחיים:שלוש טבעות שעון עגיל בגבה ועגיל באוזן למעלה תמונת דסקטופ נוכחית: התמונה שלי מהלופט שניגנתי עם ניר וג'ון חבר\ה?כנראה שיש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לא מגלים האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן מללכת לעבודה האם אתה עייף? רעב?לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את צ'וייס הכלבה שלי ממה הכי נמאס לך?:מצפיות של אנשים שלי קשה לעמוד בהן את מי היית רוצה להרוג? אפ'אחד הכי פחות מהנה?: להקשיב למישהו שסתם החליט לנהל שיחה שלמה על כלום בערך עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הלוואי הופעות עם הרכב על הבמה שיצליח רק בלי פרסום איפה אתה הולך לגור?:אוסטרליה(הלוואי)סתם אולי באיזה חור נידח בצפון כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לא יודעת עדיין.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:עם קריירה מצליחה והגשמת החלום שלי חושב הרבה על העתיד?:כן מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:נו באמת ברור שנובה ספר אהוב: מתחילה ממש לאהוב את "הקייטנה של קנלר" של אתגר קרת (אני עדיין קוראת) סופר(ים) אהוב(ים):אתגר קרת,וכמה שזה מצחיק אני אוהבת את הספרים של שרה אנג'ל צבע אהוב:שחור פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים את שמחה כש: אני מוצאת את עצמי מאושרת מהמקום שאני נמצאת בחיים האם את חושבת יותר מדי:אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:עכשיו אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת:עברי לידר אצל נובה,ארקדי דוכין בהקלטות,להקת נובה חח, יש עוד כמה פחות מעניינים. האם יש לך אילו שהם חרטות?: אני מניחה שכן קפה אהוב: נס רד מאג ריח אהוב: בושם לגבר פאי מה מכעיס אותך:אנשים שחושבים שמגיע להם הכל,התנשאות.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הרצון להיות הכי טוב בכל דבר האדם שעושה לך הכי טוב:אחי הגדול סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:לא הייתי יותר מדי בחול אז לא יודעת מקצוע שנוא:שנאתי מתמטיקה שנים עד היום מורה אהוב: מורה לספרות אוהב את בצפר?אהבתי ולא אהבתי נרדם בשיעורים?:קרה לא פעם מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לא נראה לי נותן מעצמך?: אני חושבת שכן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:אין אדם שלא אוהב להתעטש?:חחחח מצחיק כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מאד מי לא אוהב לצחצח שיניים?:לא אבל עושים את זה אכפת לך מאיכות הסביבה?: במידת האפשר קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע שעות עם מוזיקה זה התרפיה הכי גדולה שלי ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:אולי אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:קר תמיד ילדותי?לא נראה לי חולם בהקיץ?: לפעמים טוב שיהיה יום מקסים כי פספסתי קצת את הסופ"ש

למעלה