שאלון שישי

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif

ENJOY!!! זה או זה: 1. משפחה או חברים? 2. סופ"ש או תחילת שבוע? 3. אמריקה או אירופה? 4. בנים או בנות? 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל? 6. עור שזוף או לבנבנן? 7. טלוויזיה או מחשב? 8. יסודי או חטיבה או תיכון? 9. שחור או לבן? 10. קוקה קולה או פפסי? אהובים: 1. סדרת טלוויזיה: 2. אתר באינטרנט: 3. שעה ביום: 4. יום בשבוע: 5. מקצוע בבצפר: 6. שיר: 7. ספר: 8. בן משפחה: 9. פרי: 10. ירק: שנואים: 1.סדרת טלוויזיה: 2. אתר באינטרנט: 3. שעה ביום: 4. יום בשבוע: 5. מקצוע בבצפר: 6. שיר: 7. ספר: 8. בן משפחה: 9. פרי: 10. ירק: כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ? 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים? 4.בני כמה אתם? 5.יש לכם קראש? 6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה? 7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה? 8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד? 9.למה אתם מכורים? 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם? 11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע? שבת שלום ומבורך

ברררר

New member
../images/Emo11.gif

זה או זה: 1. משפחה או חברים? משפחה 2. סופ"ש או תחילת שבוע?סופ"ש 3. אמריקה או אירופה?אירופה 4. בנים או בנות?בנים 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל?חו"ל 6. עור שזוף או לבנבנן?שזוף 7. טלוויזיה או מחשב?מחשב 8. יסודי או חטיבה או תיכון?תיכון 9. שחור או לבן?שחור 10. קוקה קולה או פפסי?קולה אהובים: 1. סדרת טלוויזיה:עקרות בית נואשות, מגרש ביתי ז"ל 2. אתר באינטרנט:תפוז,וואלה,נענע 3. שעה ביום:לילה!!
4. יום בשבוע:שישי 5. מקצוע בבצפר:ספרות? 6. שיר:WARNING SIGN
7. ספר:אנגוס 8. בן משפחה:קשה. 9. פרי:פג'וייה, גויאבה 10. ירק:עגבניה, בטטה שנואים: 1.סדרת טלוויזיה:אני לא רואה סדרות שאני לא אוהבת. 2. אתר באינטרנט:MP3 הדפוקים האלה 3. שעה ביום:שעות הבוקר 4. יום בשבוע:שני! 5. מקצוע בבצפר:מתמטיקה ואנגלית 6. שיר:(עומרררררררר) בוקקררררר טווווב בווקורורורר טטוווובבב 7. ספר:הנסיך הקטן!!! ניסיתי לקרוא אותו איזה 100 פעם ולא הצלחתי לסיים 8. בן משפחה:אין דבר כזההה 9. פרי:שזיף
10. ירק:חציל, גמבה כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ?בדר"כ לבצפר ב 6:50 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?אני. כי קר לה 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים?6 4.בני כמה אתם?16 (עוד 3 וחצי חודשים בת 17) 5.יש לכם קראש?לא. כי יש לי חבר. זה לא קראששש 6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה?יש כרגע. פעם לא. 7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה?כלך מיני איברים פנימיים של דברים חיים ושטויותצ כאלה. גיוועלד. 8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד?
. אני משערת שכן 9.למה אתם מכורים?כדורים, מראות, בנים, מוזיקה וכו'. 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם?אכן כן 11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע?לא

מה שלומך בר?:)

טוב,אני עונה . משפחה או חברים?חברים!ברור... 2. סופ"ש או תחילת שבוע?סופ''ש 3. אמריקה או אירופה?אמריקה 4. בנים או בנות?בנים 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל?מחו''ל ברורררררררררר 6. עור שזוף או לבנבנן?שזןף 7. טלוויזיה או מחשב?מחשב 8. יסודי או חטיבה או תיכון?high! 9. שחור או לבן?שחור! 10. קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה אהובים: 1. סדרת טלוויזיה:חברים,או סי,אוורווד,בנות גילמור,מגרש ביתי,החיים זה לא הכול 2. אתר באינטרנט:תפוז 3. שעה ביום:1:30 בצוהוריים 4. יום בשבוע:שישי 5. מקצוע בבצפר:אנגלית 6. שיר:המון של הביטלס ושל פינק פלויד ושל קולדפליי ושל נירוונה והמון בקיצור 7. ספר:אין 8. בן משפחה:אחותי 9. פרי:דובדבן 10. ירק:מלפפון שנואים: 1.סדרת טלוויזיה:טלנובלות 2. אתר באינטרנט:גוגל 3. שעה ביום:7 בבוקר 4. יום בשבוע:ראשון ושלישי 5. מקצוע בבצפר:מתמטיקה והיסטוריה 6. שיר:המון של הפופ 7. ספר:אין 8. בן משפחה:ממממ..לפעמים את ההורים..לעתים קרובות 9. פרי:אין! 10. ירק:פלפל חריף! כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ?6:50 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי זה מה שהיא אוהבת ללבוש! 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים?40 נראה לי,לא יודעת 4.בני כמה אתם?15 5.יש לכם קראש?
6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה?
7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה?דג לא מבושל,והמון דברים שאיתי אנשים אוכלים בתכניות ריאליטי 8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד?ברור 9.למה אתם מכורים?למחשב לפורום הזה ולמוזיקה 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם?
11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע?

סבבה,כול אחד והטעם שלו

אני יכולה להגיד לך שהחולניים היחידים זה זמרי פופ. שלא מעבירים שום מסר במוזיקה שלהם,שעושים "סתם מוזיקה" כשפינק פלויד הוציאו אלובומים ודיסקים הם לא חשבו על משהו שיהיה הלהיט הבא,הם חשבו על להוציא משהו שהנוער (ולא רק בנוער) יוכל להתחבר אליו,ואנשים באמת התחברו. אני רואה במוזיקה שלהם הרבה יותר מ"מוזיקה טובה".

ברררר

New member
זמרי פופ?

מה זאת ההכללה הדפוקה הזאת? יש כאלה שלא כותבים את המוזיקה שלהם ויש כאלה שכן..... חוצמזה, הסרט שלהם חולני בטירוף. פשוט זוועה!

Broken Wings1

New member
טרלהלה ../images/Emo66.gif

זה או זה: 1. משפחה או חברים? - 2. סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש. 3. אמריקה או אירופה? ממ. 4. בנים או בנות? שני המינים. 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל? חו"ל. 6. עור שזוף או לבנבנן? לבנבן.
7. טלוויזיה או מחשב? מחשב, נראה לי. 8. יסודי או חטיבה או תיכון? תיכון. 9. שחור או לבן? בובו. 10. קוקה קולה או פפסי? הכל אותו בשבילי, מבחינת קולה. אהובים: 1. סדרת טלוויזיה: בטיפול
, אבודים
, גואן מארקדיה, אפקט הפחד ובטח פיספסתי כמה :] 2. אתר באינטרנט: deviantART. 3. שעה ביום: מהרגע שמחשיך. 4. יום בשבוע: רביעי. 5. מקצוע בבצפר: ספרות. 6. שיר: X: 7. ספר: דונט נואו. 8. בן משפחה: ברקי :) וכמה דודות. 9. פרי: אפרסק, ענבים. 10. ירק: מלפפון X: שנואים: 1.סדרת טלוויזיה: ממ.. כל הסדרות הארוכות האלה שהגיעו כבר ל309323 פרקים. 2. אתר באינטרנט: איי דונט נואו. 3. שעה ביום: צהרים \: 4. יום בשבוע: ממ. 5. מקצוע בבצפר: היסטוריה. לא כלכך שנוא. 6. שיר: וול.. אין ספציפי. 7. ספר: - 8. בן משפחה: - 9. פרי: בננה. 10. ירק: עגבניה.
כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ? 7:30. 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? זו לא פיגמה, אז מה שזה פסים :) 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים? 6-7 4.בני כמה אתם? 15 וכמה חודשים. 5.יש לכם קראש? לא כלכך. 6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה? אכן כן. 7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה? נמ. אין כזה.
8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד? ממ. לא יודעת, אולי. 9.למה אתם מכורים? מוזיקה. 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם? מסתדרים. 11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע? חח כן. נראה לי.

steelwater

New member
תשובות

זה או זה: 1. משפחה או חברים? אין תשובה 2. סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש 3. אמריקה או אירופה? אירופה 4. בנים או בנות? בנים 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל? חו"ל 6. עור שזוף או לבנבנן?שזוף אבל לא מידי 7. טלוויזיה או מחשב?לא יודעת 8. יסודי או חטיבה או תיכון?יסודי 9. שחור או לבן?לא יודעת 10. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה אהובים: 1. סדרת טלוויזיה: חברים הסידרה הטובה בעולם!!!!, ER, של מי השורה הזאת בכלל? 2. אתר באינטרנט: www.hydepark.co.il 3. שעה ביום: לא יודעת 4. יום בשבוע: שישי 5. מקצוע בבצפר: כשלמדתי, תקשורת 6. שיר: One של U2 7. ספר: אבא ארך רגליים 8. בן משפחה: איזו שאלה נוראית! 9. פרי: תפוח 10. ירק: לא יודעת שנואים: 1.סדרת טלוויזיה: אודטה 2. אתר באינטרנט: לא יודעת 3. שעה ביום: לא יודעת 4. יום בשבוע: לא יודעת 5. מקצוע בבצפר: מתמטיקה 6. שיר: לא יודעת 7. ספר: לא יודעת 8. בן משפחה: אין דבר כזה 9. פרי: לא יודעת 10. ירק: לא יודעת כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ? 15:00 בצהריים חחח 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים? סיימתי את ביה"ס 4.בני כמה אתם? 19 5.יש לכם קראש? מסובך 6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה? כן 7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה? אני מקווה שחיות מתות 8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד? אני מקווה 9.למה אתם מכורים? מחשב 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם? כן 11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע? נראה לי שבאותה מידה

steelwater

New member
מה זה יותר מידי?

U2 הם הדבר הכי מדהים שיש במוזיקה... ואת ONE אני אוהבת בגלל התחושות שהוא מעביר בי ובגלל שהוא שיר מדהים ופשוט יצירת מופת! ולא בגלל מה שאמרת שהרבה אוהבים אותו. חחח סתם רציתי לשבח קצת את הלהקה האהובה עליי:)

xdye1

New member
../images/Emo9.gif

זה או זה: 1. משפחה או חברים? חברים 2. סופ"ש או תחילת שבוע? סופ"ש 3. אמריקה או אירופה? אירופה 4. בנים או בנות? בנים 5. סדרות טלוויזיה תוצרת הארץ או מחו"ל? חו"ל 6. עור שזוף או לבנבנן? שזוף 7. טלוויזיה או מחשב? טלויזיה (למרות שאני לא יכול בלי שניהם) 8. יסודי או חטיבה או תיכון? תיכון 9. שחור או לבן? שחור 10. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה אהובים: 1. סדרת טלוויזיה: אבודים, בטיפול, פליסיטי, דוסון קריק. 2. אתר באינטרנט: תפוז, קונספציה וואלה. 3. שעה ביום: שבע בערב 4. יום בשבוע: חמישי 5. מקצוע בבצפר: גרפיקה 6. שיר: "הלא ידענו"-קרני פוסטל 7. ספר: "צלליות" 8. בן משפחה: אחותי 9. פרי: אפרסק 10. ירק: עגבניה שנואים: 1.סדרת טלוויזיה: אני לא אראה 2. אתר באינטרנט: אני לא אכנס 3. שעה ביום: בוקר 4. יום בשבוע: אמצע שבוע 5. מקצוע בבצפר: מתמטיקה 6. שיר: לא אשמע 7. ספר: לא אקרא 8. בן משפחה: בני דודים מצד אבא 9. פרי: גויאבה 10. ירק: תרד כללי: 1.מתי אתם קמים בבוקר בד"כ? 11 2.מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? נוח לה בפסים 3.כמה שעות בממוצע ביום אתם לומדים? לא לומד 4.בני כמה אתם? 18 בקרוב 5.יש לכם קראש? כבר תשעה חודשים
6.היה פעם חבר\ הייתה פעם חברה? יש
7. איזה מאכל בחיים לא תכניסו לפה? נבר סיי נבר 8.אתם חושבים שתתחתנו בעתיד? לא 9.למה אתם מכורים? טיוי, מחשב ומוסיקה. 10.אתם אוהבים את המשפחה שלכם? מאוד 11.אתם חושבים שאתם יותר משעוממים ממני כרגע? לא

למעלה