שאלון שישי

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif

מצאתי בפורום סקרים ושאלונים הפעם שאלון מקורי ומגניב
אינג'וי 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? שבת שלום ומבורך

שישיץ

New member
יש 12 דק' עד לבובה פראית_../images/Emo79.gif

אז יש לי טיפלה זמן 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? הייתי חיה במאה ה-19 3. באיזה צבע הפוני שלך?- שחור, כמו של נטלייה אוריירו 4. שוקולד לבן או מריר? מריר
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס, כי אני אצילית 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין פלא'
אבל כשהיה "פשוט ונאמן" של דבק 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חברים
9. א- ב או ג? א-ב, טובים השניים מן האחד 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס רגיל, אני לא מפלה :) 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני סופר מכורה לכל דבר 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום, אבל אנחנו לא באמריקה כך שלא ראיתי פייפר-באגס ביזראל 14. יש לך כרטיס תלמיד? בעיקרון כן, איפשהו בזבל המדיני 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בר? נהיית קופאית? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב נראה שענו בשבילי.. זה נחמד 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? בואי בר לאמא בואייייי
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מטוס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה"ב כי זה מדהים 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שאני לא בת 3 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? עור וככה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? יאפ 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? חושבת שכן 44. האם ננשכת ע"י עז? כמובן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תשמרו על התיק ג'נספורט שלי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יאפ 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? דוגמנית על 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קומן סנס 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שיש לי קומן סנס 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ברק 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מצלמת אותו? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לזרוק את האפרסק והדג ולאכול את החסה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אוו יש המון 69. האם אתה בעד אונס דובים? תמיד 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את רנטה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המיטה שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שאני נחמדה
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כל העונות של חברים מושמדות מהעולם לנצח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מסומר לעץ אולי? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אופרה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין, זורקת את כולן תמיד 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בואי שבת שלום

ברררר

New member
זה לא אני המצאתי ../images/Emo7.gif

ואני שונאת חתולים אז אל תשווי אותי אליהם
הלוואי והייתי קופאית. לפחות היתה לי עבודה!

dsol

New member
חמורבי

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - מוצא חיים 3. באיזה צבע הפוני שלך? שחור 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? דג 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "כל מה שנשאר" של בוטן מתוק בקרקס 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? מגרש ביתי 9. א- ב או ג? ד 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סקסי (אצל בנות כמובן) 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יודע הכל...
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? כעע 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב- לא רוצה צהוב, שיהיה אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפהיפ 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי מיצי מיצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אלוהים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כספת 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודע.... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לי ג'ולה בנחיר... סתם בטח : אז אתה שומע דוק... שיחקתי לי להנאתי ופתאום משום מקום התחיל גשם של ג'ולות מהחלל החיצון וחייזרים תפסו אותי וחטפו אותי ועשו בי ניויים ושכחו להוציא ג'ולה אחת... אתה יכול להוציא אותה ? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא רוצה
למי שלא טוב בעיה שלו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מאיפה אני זוכר, זה היה כיתה ו' 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כע 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אל תשכחו לבוא לבקר... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, רק התעוררתי אני לא רעב 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ענק (כמו הגר
) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפות גשם 54. על מה אתה חושב כרגע? איך כוצבם לעזזל פוך/פוח (נו הזה שמתכסים איתו...) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מישהו מהשכבה כי סתם התחשק לו
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיך ללכת ? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחלה זבל לזרוק לפח... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תפוז(במקום ואללה) לא יודע.....תבואו לבדוק 69. האם אתה בעד אונס דובים? תלוי איזה דובי 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ירצח מישהו שאני שונא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לה לה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא ממש משפט/ביטוי/מילה, מתקנים אותי שאני כותב נגיד "יגיע" במקום "אגיע" וכאלה... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני ! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 1,2,3 דג מלוח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי מחליט להיות חתולה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תביא חיבוק ! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אממ אמממ לא יודע 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבבה אבל אני לא יודע לרקוד שבת שלום

יום שישי את יודעת

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר: בלי אנטרנט הייתי יכולה לחיות, אבל בלי הפלאפון שלי.... אני בספק.... 3. באיזה צבע הפוני שלך? פוני?! 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?כלב 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?באה אליכם- מירי מסיקה 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? החוף הצפוני 9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? כולנו שונים אך כולנו שווים 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לישון ה-מ-ו-ן 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?אני לא תלמידה אז... לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן.... למיטש' :) 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב.... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? happy 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?שונאת חתולים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בעצמי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?את חברת קוקה קולה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו-יורק.... פשוט ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שצריך לעשות ניתוח כדי להוציא את הג'ולה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? קשה מידי 34. מה היה הספר האחרון שקראת?בין דירות-יהלי סובול 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?תביאו לי קולה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עורכת דין 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זכור לי שנפל לי משהו על הראש 54. על מה אתה חושב כרגע?על כמה ישנתי...(10 שעות) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אמא שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אמממ...כלום? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כל החדר שלי מוזר 69. האם אתה בעד אונס דובים? אוי ואבוי 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אשדוד בנק 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?בסדר! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אממממ..... אביב גפן....חחחחח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?שום דבר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שלום... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא הייתי רוצה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המווווווווןןןןןןןן 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אני לא יודעת לרקוד טנגו בר, תודה רבה מותק, היה מגניב..... סופשבוע נעים לכולם

ברררר

New member
../images/Emo15.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - הייתי קופצת מהגג 3. באיזה צבע הפוני שלך? שטני עם נקודות אדומות
4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?דביבון, וזה לא יכ אני דומה להם, זה כי הם חמודים. אם זה קשור ללהיות דומים אז כמובן שלטאה! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"אדוני" של רוני (בערך)
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?מגרש ביתי ועקרות בית. רק חבל שכבר אין אותם. 9. א- ב או ג?ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?זה חמודדדד היו לי כאלה 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?להבין הבעות פנים של אנשים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק? 14. יש לך כרטיס תלמיד?לאאאאאאאאאא יודעת 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?היה לי 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב? המממ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?זרובבל הכוסון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אותי כמובן
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?את הסרט "מיליון דולר בייבי"
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? או באי יפה כזה, או בחו"ל איפשהו 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מה זה ג'ולה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את האוזניים, כי הן נוראיות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? עוד חיבוק אחד- אבויייייייייי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחיי יש מצב 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לא שידוע לי 44. האם ננשכת ע"י עז?לא, אבל ע"י חמור כן, וזה כאב אחושרמוטה. וגם ע"י כלב, ונמלה! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?היה שלום עולם אכזר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?ברורררררררררר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?ההורים!!! 54. על מה אתה חושב כרגע?על הקרפ שאני עומדת לאכול, או ופל בלגי, נראה כבר. מה שעושה פחות חצ'קונים. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?איזו כונפה בבצפר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?פעם אחרונה שזה קרה הייתי בתוך אוטו באמצע השיעור נהגיה שלי אז כמעט ירקתי על המורה אבל החלטתי רק לעשות קול ולא לירוק באמת בסוף. לא יודעת למה
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הקיר שלי. הוא סגול עם נצנצים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני לא
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי דההההההה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"מאמי מאמי בואי איתי למיאמי" סתם לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני
מאואואוהההה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אייברים פניימים של חתולים דרוסים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היה לי חתול, והוא היה מיילל, אז הייתי מחקה אותו. זה כיף מה! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?תביא איזה עלה, נגלגל. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?הכל זז עם דודו טופז! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 45356345 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?בכיף. יש לי פרוטקציות ב"נולד לרקוד"

Amber

New member
פרוטקציות ב"נולד לרקוד"

אני רוצה את איתן ארבך על סנדוויץ' בבקשה. תודה

Amber

New member
את מכירה את עידו תדמור|?../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם אני מספרת את זה לחברה שלי היא רצה עד משגב כדי לגעת בך. וברצינות, היא רוקדת והיא פשוט מעריצה את הבחור...

Amber

New member
ראיתי קליפ שהוא שה. לזמר רגב

התרשמתי. אבל דעתי בריקוד לא נחשבת במיוחד... זאת חברה שלי ששולטת בעניינים

ברררר

New member
../images/Emo6.gif למי? לא יודעת. אני התרשמתי

שהוא הרגע התארח באיזו תוכנית ואמרו שהוא בין עשרת הרקדנים המוצלחים והמובילים בעולם. כבוד!

Amber

New member
הרגע שמתי לב שבילבלתי בין

נולד לרקוד ובין לרקוד עם כוכבים...
בכל זאת, אם אפשר את אורבך על איזה קרקר זה יהיה טוב.

O L i T

New member
oh, weekends..

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר רואה יותר טלויזיה 3. באיזה צבע הפוני שלך? בצבע של השיער שלי 4. שוקולד לבן או מריר? אפשר חלב? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? ציפור, או פרפר כדי למות בלי לסבול 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Placebo - Special Needs 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? דה אוסי 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אותו יחס כמו לתחתונים אחרים.. אפילו יש לי כמה כאלה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? באמת כן.. סיפור מצחיק 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? מבטים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן.. אין לנו נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב ירוווק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לה, גלוריה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? טפו טפו טפו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? כשאני יכתוב, אני ידאג להודיע לכם 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים!! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק.. כי ככה. השם אומר הכל 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לך תוציא..? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אני לא במצברוח לנתיחות עצמיות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לקרוא את לוליטה בטהרן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? סוף סוף! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, תודה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת.. נראה לי עורך דין 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המוט של הוילון 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שאני דופקת לעצמי את החיים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? היו כל כך הרבה.. אני כבר לא שמה לב 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מביאה לו פסטרמה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? הא? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 69. האם אתה בעד אונס דובים? חלילה וחס 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ישדוד בנק 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הם כולם נראים אותו הדבר 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה של המחשב 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אבל איך??" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? בטוח לא אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עוף 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? החיים שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יש לך איזה קרש?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? דה טונייט שואו וויט ג'ייייי לנוווו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודעת.. לא נראה לי שיש 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בלי לי למות, מה איתך? שיהיה לכם אחלה וויקנד

טולייצ

New member
בר! ממתי את אדומה? ../images/Emo15.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? הייתי קוראת ספרים 3. באיזה צבע הפוני שלך? היה פוני 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? ברבור 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? האחרון שהורדתי של דפץ' מוד 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? בובה פראית
9. א- ב או ג? ג' פעמים
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני מעדיפה עם דמויות דיסני,כמו של יובל
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא,אבל שברתי כסא! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לשטוף את כל הבית ב 10 דקות! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום,כ"כ אמריקאי
14. יש לך כרטיס תלמיד? מכיתה ט' 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני לא מחלקת את המוזה שלי להמונים
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? סריג אפור מקסטרו,ומגבר. אה,וזוג כרטיסים להופעה של זאב רווח. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פריז
[זה למה] 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איכס. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? יש כמה דברים.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת מזה חודש צופן דה וינצ'י
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? המון
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כל שני,רביעי וחמישי! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "גם יומכם יבוא.." חה חה חה. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא,ב 2.99 [הם מתים על ה-תשע תשע]
במבטא מרוקאי כבד! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קקי של יונה 54. על מה אתה חושב כרגע?
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ברק
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת 3 פעמים. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט חסה,סלט שומר,נקטר אפרסקים. ומשחק דג מלוח לקינוח
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מכתבים הזויים מכיתה ח'-ט'-י' 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא,הם לא פעילים מינית בחורף,מה זה שווה
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לגנוב,אני בטוח אתפס.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הצהוב 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? פינת הגירטות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? קשה לי לחשוב.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני |נרקיסיסטיות| 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה |בעע| 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אממ.. הדמיון שלי ממש פורץ גבולות ברגע זה! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היה לי משפט הזוי לרשום,אבל לא יפה מצידי. אז
"ב'לך להכין לי איזה מנת סמי אלון?" [טוב,לפחות ניסיתי] 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מה נהיה
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 1 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אחרי ריקוד ב 6 שיעורים אני לא רוצה כלום

Amber

New member
שבת בבוקר... יום יפה...

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? הייתי מסתדת כמו שהסתדרתי עד שלב מסוים 3. באיזה צבע הפוני שלך? פוני בשיער? אין לי... 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אני לא אוהבת את השאלה הזאת... 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "בוא אלינו לים" של להקת חיל הים ו"כמה נדבר" של ירמי קפלן 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אוז 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נראה לי חביב לגמרי 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אינטואיציות חזקות... אה, ולעוף! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן (כי אני לא רואה ישראלי עצבני בקניות של שישי מסדר את המצרכים שלו כך שיעמדו יפה בשקית) 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא תלמידה.... יש כרטיס עובד
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא לובה 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שמואל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מוצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דירות בלונדון ובניו יורק 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון. כי העיר הזו היא האופי שלי... פשוט כך. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לנשום מהפה?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "ליפשטיק" של גוון מקסאי. ספר קלישאות מיותר. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא שזכור לי 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אז.... אממממ.... ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא עזבו... אני שמנה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? זרקו עליי קרח שנתקע בשיער, מתאים? 54. על מה אתה חושב כרגע? על נלי שזרקה לי קרח על השיער
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? נלי....
מישהי מהעבודה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? זה כבר קרה! לא יכלתי לבלום בגלל מכוניות שהיו מאחורי וראיתי אותו מתהפך כשעברתי ואז רץ בטירוף לצד הכביש... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קרם דה לה ג'יף 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מע"ד! (החלק בו מדברים במכשיר קשר) עשו לי ממנו משהו מגניב כשהשתחררתי.... פושעים קטנים
69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני באמת מרגישה חשק עז להגיע לכלא, בגלל זה אני עומדת לבחור במקצוע שאני עומדת לבחור בו
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? המנחה... שמעתם איזה קול? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גמבה. שונאת גמבה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה.... אתה עץ??? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? גיא פינס 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? חחח.... מליון וחצי 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? עזבי אותך שבת בבוקר באמאשלך... שבת שלום

למעלה