שאלון שישי

ברררר

New member
שאלון שישי ../images/Emo47.gif

1. שלום, מה שלומך? 2. למה אתה לא שואל מה שלומי? 3. רע, תודה 4. אתה כועס? 5. למה? 6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? 8. ובשנה האחרונה? 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע 10. מה אתה עושה עכשיו? 11. ובחיים? 12. כמה זמן תחיה? 13. איך חייך יסתיימו? 14. איך תעדיף להתאבד? 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים 16. ונרצחים? 17. האם אתה שפוי? 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע? 19. האם הרגשת שכולם נגדך? 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? 21. איך הגבת? 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים? 24. האם בכית בנוכחות חבר? 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? 27. מה עשית? 28. אתה מסכן? אני לא מסכן 29. אתה אוהב את החיים? 30. למה? 31. חשבת פעם על התאבדות? 32. ניסית? 33. איך? 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? 36. מת חבר? 37. מת בן זוג? 38. זרקו אותך? 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? 40. דיברת אם האדם שאתה שונא? 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? 42. אתה רוצה עוד פעם? אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה? 43. אתה אוהב אותי? 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? מצטער חחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי. תעשו את זה :) שבת שלום........!

O L i T

New member
weekend... funny

1. שלום, מה שלומך? סבבה מה איתך? 2. למה אתה לא שואל מה שלומי? שאלתי..
3. רע, תודה. יש משהו שאני יכולה לעשות? 4. אתה כועס? לא. 5. למה? למה כן? 6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? מדי פעם 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? יש הרבה דברים 8. ובשנה האחרונה? כל השנה האחרונה 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע. פאק יו, אוקי? 10. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון...? 11. ובחיים? לומדת 12. כמה זמן תחיה? עד שאני ימות 13. איך חייך יסתיימו? בשקט ובשלווה 14. איך תעדיף להתאבד? כדורים, דפנטלי 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים? אני לא יעדיף 16. ונרצחים? בדם קר!! סתם.. לא בא לי לראות אנשים נרצחים 17. האם אתה שפוי? תלוי את מי אתה שואל.. 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע? כן 19. האם הרגשת שכולם נגדך? כן 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? לא 21. איך הגבת? -- 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? כדאי שתשאל אותה.. 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים? כן 24. האם בכית בנוכחות חבר? כן 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? אמממ.. יש מצב.. אני לא זוכרת 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? לא 27. מה עשית? -- 28. אתה מסכן? כן, תרחמו עליי אני לא מסכן 29. אתה אוהב את החיים? בוודאי 30. למה? כי אין לי ברירה 31. חשבת פעם על התאבדות? כן 32. ניסית? עדיין לא 33. איך? -- 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שידוע לי מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? שנתיים 36. מת חבר? אף פעם 37. מת בן זוג? אף פעם 38. זרקו אותך? אף פעם 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? לפני איזה חודש 40. דיברת אם האדם שאתה שונא? היום? 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? אחח.. מזמן
42. אתה רוצה עוד פעם? בוודאי 4. אתה אוהב אותי? בוודאי 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? בקטנה.. מצטער שיהיה לכם אחלה של סופשבוע

dsol

New member
../images/Emo12.gif

1. שלום, מה שלומך? סבבה מה איתך ? 2. למה אתה לא שואל מה שלומי? כן שאלתי
3. רע, תודה 4. אתה כועס? לא למה ? 5. למה? אבל אני לא !
6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? לפעמים 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? לא יודע 8. ובשנה האחרונה? לא יודע 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע - אהה ככה ? טוב אז תמותי ! סוציומאטית 10. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון 11. ובחיים? לומד 12. כמה זמן תחיה? כמה שצריך 13. איך חייך יסתיימו? במוות 14. איך תעדיף להתאבד? סכין בלב 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים - קפיצה מבניין 16. ונרצחים? יריה בראש מטווח אפס 17. האם אתה שפוי? לא ממש 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע? כן 19. האם הרגשת שכולם נגדך? כן 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? לא 21. איך הגבת? לא עשו... 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? המוון 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים? לא 24. האם בכית בנוכחות חבר? כן 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? כן 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? כן
27. מה עשית? בעטתי למישהו בבצים והוא התיצבן 28. אתה מסכן?לפעמים אני לא מסכן - תוכיח ! 29. אתה אוהב את החיים? חביבים 30. למה? זה הכינוי של הגר במסנג'ר 31. חשבת פעם על התאבדות? כן 32. ניסית? לא 33. איך? לא מגלה 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? לא מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? שבוע בערך , אח של סבתא שלי, אבל לא הכרתי אותו 36. מת חבר? לא שזכור לי 37. מת בן זוג? גם כן 38. זרקו אותך? חצי שנה+ 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? לא זוכר 40. דיברת אם האדם שאתה שונא? אמממממממ לא יודע 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? חודש 42. אתה רוצה עוד פעם? כן למה לא.... אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה? ככה
43. אתה אוהב אותי? מי זה אותי ? 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? לא ממש, אבל זה באמת אחד השאלונים הגרועים שיש
מצטער חחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי. תעשו את זה :) שבת שלום........!

../images/Emo11.gif

1. שלום, מה שלומך? הכל טוב, תודה.
2. למה אתה לא שואל מה שלומי? כי לא אכפת לי.
3. רע, תודה. אה?
4. אתה כועס? לא.
5. למה? כי אין לי על מה לכעוס.
6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? לפעמים. 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? אמ. 8. ובשנה האחרונה? אמ. 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע. :S 10. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה. 11. ובחיים? כלום.
12. כמה זמן תחיה? עוד 5 חודשים, עד הגיוס. אמממממאאאא
. 13. איך חייך יסתיימו? בבכי, כשאני אעלה על האוטובוס בבקום. 14. איך תעדיף להתאבד? לקפוץ מהאוטובוס. 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים? שגם הם יקפצוו מהאוטובוס. 16. ונרצחים? כשהאוטובוס דורס אותם. 17. האם אתה שפוי? כן. 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע? כן.
19. האם הרגשת שכולם נגדך? כן. 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? לא. 21. איך הגבת? למה? 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? הרבה.
23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים? לא. 24. האם בכית בנוכחות חבר? כן. 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? לוידעת. 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? לא. 27. מה עשית? מתי? 28. אתה מסכן? כן.
אני לא מסכן - יופי לך. 29. אתה אוהב את החיים? אמ, לפעמים. 30. למה? כי בא לי. 31. חשבת פעם על התאבדות? אמ. 32. ניסית? אמ. 33. איך? אמ. 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? ברור! אותך לא?
מווווזרה... מתי בפעם האחרונה: עכשיו, אני מנהלת איתה שיחה מאוד עמוקה. את מפריעה. 35. מת קרוב משפחה קרוב? כן. 36. מת חבר? לא ממש. 37. מת בן זוג? לא. 38. זרקו אותך? כן? 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? כן. 40. דיברת אם האדם שאתה שונא? עם* אה! וכן, בכל הופעה של עברי.
41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? כן. 42. אתה רוצה עוד פעם? כן. אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה? 43. אתה אוהב אותי? לא. 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? דווקא לא. מצטער - על מה?

D i s o r d e r

New member
יאללה, נו...

1. שלום, מה שלומך? וואלה, לא רע, ואת? 2. למה אתה לא שואל מה שלומי? אני תמיד שואלת! 3. רע, תודה--> רוצה לדבר על זה? 4. אתה כועס?|הדגש אין לי על מה... 5. למה? 6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? לפעמים אנחנו רואים את זה ככה, כן... 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? נשמור את זה לפעם אחרת... 8. ובשנה האחרונה? וויתרתי לעצמי יותר מדי פעמים... 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע. לא. לאף אחד לא מגיע שיהיה לו רע. 10. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון, דהההה... 11. ובחיים? סטודנטית. סוג של... 12. כמה זמן תחיה? עד 27. 13. איך חייך יסתיימו? מוות?! 14. איך תעדיף להתאבד? טביעה. 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים: מעדיפה לא לראות. 16. ונרצחים? חס וחלילה. 17. האם אתה שפוי? ללא ספק לא. 18. האם אתה חושב או חשבת פעם שאתה משתגע? בטוחה. 19. האם הרגשת שכולם נגדך? לא. 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? לא. 21. איך הגבת? 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? לא יותר מדי. אני מעדיפה לא לבכות במיטה... 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים?יאפ. 24. האם בכית בנוכחות חבר? ברור. 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? יס. 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? לא נראה לי. 27. מה עשית? 28. אתה מסכן? לפעמים נדמה לי שכן. אבל לא. אני לא מסכן--> שמחה לשמוע. 29. אתה אוהב את החיים? יום כן, ויום לא. היום לא. 30. למה? מורכבים מדי בשבילי. 31. חשבת פעם על התאבדות? כן. 32. ניסית? כן. 33. איך? לא מדברים על זה. 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? לא חושבת. מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? מזמן בשביל שאני אזכור. 36. מת חבר? לא מישהו קרוב. 37. מת בן זוג? לא. 38. זרקו אותך? כן. 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? כן. 40. דיברת אם האדם שאתה שונא? כן. 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? כן. 42. אתה רוצה עוד פעם? כן. אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה? עושים נקודותיים, מקף וסוף סוגריים. 43. אתה אוהב אותי? בטח. 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? לא ממש. מצטער--> שטויות.

ברררר

New member
../images/Emo108.gif

1. שלום, מה שלומך?סססדר 2. למה אתה לא שואל מה שלומי?ככה 3. רע, תודה 4. אתה כועס?ככה 5. למה?ככה
6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים?אכן 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם?מממ 8. ובשנה האחרונה?ממממ 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע 10. מה אתה עושה עכשיו?עושה שאלון ומתכוננת להופעה של עבריייייי 11. ובחיים?לומדת 12. כמה זמן תחיה?לך תדע 13. איך חייך יסתיימו?מממממממ 14. איך תעדיף להתאבד?בעזרת כדורי שינה 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים? אני לא 16. ונרצחים?לא 17. האם אתה שפוי?בערך 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע?כן 19. האם הרגשת שכולם נגדך?כן 20. האם ביסודי עשו עליך חרם?כן 21. איך הגבת?מממממ 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך?מספיק בשביל למלא תא הכנרת 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים?כן 24. האם בכית בנוכחות חבר?כן 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה?כן 26. האם הכו אותך פעם ברצינות?כן 27. מה עשית?התלוננתי 28. אתה מסכן?לא אני לא מסכן 29. אתה אוהב את החיים?ככה 30. למה?ככה 31. חשבת פעם על התאבדות?כן 32. ניסית?לא ממש 33. איך?לא 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח?ברורררררררר מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? לפני איזה כמה חודשים 36. מת חבר?ממממ 37. מת בן זוג?מממ 38. זרקו אותך?ממממ 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני?ממממממ 40. דיברת אם האדם שאתה שונא?ממממממ 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר?חיחיחי שלשום 42. אתה רוצה עוד פעם?יש מצב אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה?
43. אתה אוהב אותי?לא 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה?נכון מצטער

טולייצ

New member
../images/Emo113.gif

1. שלום, מה שלומך? סביר 2. למה אתה לא שואל מה שלומי? אין צורך-תפקידך הוא לשאול. 3. רע, תודה. 4. אתה כועס? מעט 5. למה? אין סיבה. 6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים? לגמריי. 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם? הממ.. 8. ובשנה האחרונה? כנ"ל. 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע. זה הוגן! 10. מה אתה עושה עכשיו? חושבת. 11. ובחיים? המון. 12. כמה זמן תחיה? כמה שאני אחליט,לא? 13. איך חייך יסתיימו? במוות. 14. איך תעדיף להתאבד? ירייה,קצר וקולע. 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים? תלייה [כמה רע
] 16. ונרצחים? בום!
17. האם אתה שפוי? אני חושבת שלא ממש
18. האם אתה חושב או חשבת פעם שאתה משתגע? ברור! 19. האם הרגשת שכולם נגדך? כן 20. האם ביסודי עשו עליך חרם? לא 21. איך הגבת? - 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך? אוו..כל הכריות שבאיקאה לא יספיקו לעולם
23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים? מן הסתם. 24. האם בכית בנוכחות חבר? כן 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה? כן 26. האם הכו אותך פעם ברצינות? לא 27. מה עשית?
28. אתה מסכן? לפעמים. אני לא מסכן. 29. אתה אוהב את החיים? כן! 30. למה? אחרי הכל,אין לי תשובה. 31. חשבת פעם על התאבדות? ייתכן. 32. ניסית? לא 33. איך? - 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח? לא. הלוואי וביום מן הימים.. מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב? 3 שנים 36. מת חבר? - 37. מת בן זוג? - 38. זרקו אותך? שנתיים 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני? חודשיים 40. דיברת עם האדם שאתה שונא? כל הזמן.. 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר? יותר מ 3 חודשים 42. אתה רוצה עוד פעם? אולי אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה?
[הוא מושלם!] 43. אתה אוהב אותי?
44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה? אופטימית כן. לא התעצבנתי כלל. השאלונים עוזרים לי לסחוט מהצנזור מידע!! מצטער. אין על מה

שבת בבוקר יום יפה

1. שלום, מה שלומך? עצבנית, ואיך את? 2. למה אתה לא שואל מה שלומי?חחחחח... כן שאלתי
3. רע, תודה 4. אתה כועס?כן 5. למה?כי יש חרא אנשים בעולם הזה 6. האם אתה חושב שהחיים לא הוגנים?לפעמים 7. מה הדבר הכי נורא שקרה לך אי פעם?קרו הרבה 8. ובשנה האחרונה?אנשים מתו 9. הא, מגיע לך! למה מגיע לך? כי לי רע, אז לכולם צריך להיות רע-חצופה 10. מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון 11. ובחיים?מחפשת עבודה 12. כמה זמן תחיה?עד גיל 75 גג 13. איך חייך יסתיימו?מוות.. 14. איך תעדיף להתאבד?כדוריי שינה 15. איך תעדיף לראות אנשים אחרים מתאבדים:אני לא 16. ונרצחים?כנ"ל 17. האם אתה שפוי? חלקית 18. האם אתה חושב אוחשבת פעם שאתה משתגע?בהחלט 19. האם הרגשת שכולם נגדך?כן 20. האם ביסודי עשו עליך חרם?לא 21. איך הגבת?לא עשו לא הגבתי 22. כמה ליטר דמעות ספגה הכרית שלך במהלך כל שנותיך?1000000 23. האם בכית בנוכחות קרוב משפחה שהוא אינו הורים/ אחים?כן 24. האם בכית בנוכחות חבר?כן 25. האם בכית בנוכחות אדם מהמין השני שאינו קרוב משפחה?כן 26. האם הכו אותך פעם ברצינות?לא 27. מה עשית?כלום 28. אתה מסכן?לא אני לא מסכן 29. אתה אוהב את החיים?לפעמים 30. למה?שהם טובים אליי 31. חשבת פעם על התאבדות?כן 32. ניסית?לא 33. איך?לאניסיתי 34. רודפת/רדפה אותך פעם רוח?לא מתי בפעם האחרונה: 35. מת קרוב משפחה קרוב?לפני שנה 36. מת חבר?4 שנים 37. מת בן זוג?4 שנים 38. זרקו אותך?שנתיים 39. חבר קרוב רב איתך, ריב רציני?כן 40. דיברת אם האדם שאתה שונא?כן 41. נישקת(צרפתית) אדם חי שאינו הכרית שלך או חפץ אחר?כן 42. אתה רוצה עוד פעם?כן אני לא יכול עוד פעם... היא כבר לא רוצה אותי..איך עושים סמיילי בוכה?
43. אתה אוהב אותי?מאודדדדדדדדדדדדדדדדד 44. אם אתה אופטימי, נכון עיצבנתי אותך עם כל השאלות האלה?לא כפרה עלייך... תודה על השאלון....

למעלה