שאלון שישי

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif

**מקורי זה הכי אחי
הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?!
יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF??
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? (
ותחשבו לבד למה)
השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4?
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד?
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש?
כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי?
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה?
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי?
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים?
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות?
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן?
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר
?
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני?
אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק?
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו
?
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו?
בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? שבת שלוווווום ומבורך.

dsol

New member
תשובון שישי

**מקורי זה הכי אחי הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי יותר מידי פעמים ~__~ ולא זוכר איזה הכי אהבתי זה היה מזמן כבר 3-4 שנים לא הלכתי יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? WTF ?!?@$@%@& בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) אה ? השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? לא ולא כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? סופגניות תמיד יש, אז מפגש
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? ג'ינג'ית כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? עוד מעט ואז לא מנקה עד שצועקים עלי הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? קונה כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? לא היה לי ברביות שהייתי קטן אבל הייתי שובר את הברביות של אחותי הקטנה אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? אבא היה מספר אותו
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? "הייתי יורה בעצמי" אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? לא ולא מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? לא יודע מה שיתחשק באותו זמן כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? יום לפני אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? אמממ מחכה , אבל עד גבול מסויים לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? אומר לה שהיא צריכה להירגע ותדבר איתי עוד 5 דקוץ היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? איכס נרגילה, היידעתן שזה חרא של גמל ? בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? לייק דהההההההההה מתי היא הייתה בסדר שהיא יכלה להשתגע ?! שבת שלוווווום ומבורך.

סימן שאת אוהבת.....

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם?כן, עד גיל 10 או 11
אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?!בשנת 96, עם ליאור מילר
יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? לא מעניין
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) ברור שעם לחם שחור
השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4?זוג משמים
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? אמממ....... ברור שהמפגש פורום יותר מרגש
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? היא לא
כמבקשים ממני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? אומרת לא רוצה רבה עם אמא ונכנסת לחדר
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? קונה פרחים
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? ברביות
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? הכלבה שלי לא נושכת
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? "יורה בעצמי"
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן?מרגישה שעוקבים אחרי
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר?ברור לראות נולד לרקוד
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני?יומיים לפני
אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק?מחכה שיבואו אליי
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ?חפיסת אוריאו
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? מי לעזזל יוצא למרכז לעשן נרגילה?!!! ב
ר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? דההההההההההההההההההההההה שיהיה לכולכם סופשבוע רגוע.....

Amber

New member
גשם בוא... רד עליי...

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי... לא זוכרת איזה היה הכי טוב. מנסים לגרור אותי גם השנה אבל... אין מצב בעולם...
יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? WTF?!
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) לחם לבן ולא מעניינות אותי הקלוריות! (עד שאני ממשיכה אחר כך לאחת מחנויות הבגדים... Damn!
השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? אף סרט... אבל ראיתי אלפי פרקים של אוז השבוע... וגם זה משהו
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? סופגניות דההההההההההה
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? חחח... ברברונת
כי תלתלים ג'ינג'ים זה הכי אחי!
כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? עוד חמש דקות ושוכחת
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? קונה
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? ברביות כמובן... והיה לי בית ברביות יפה יפה ובגדים יפייייים יפים
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? בטוח הייתי שוכחת לספר אותו... בטוח
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? תלוי במצברוח
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? כיייי... הבוס שלי פסיכופט. זה הדבר האחרון שמאכיל אותי בסרטים
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? אוי אוי... כל כך עידו תדמור! לעוד מישהו הוא מזכיר את עברי?! בכלל... בחורים רקדנים זה טוב ליהודים...
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? שבוע
אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? תלוי מה קרה אבל אני בדר"כ מסיימת בעצמי כאלה דברים... לא יכולה לריב עם מישהו ממש...
לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? נותנת אוריאו (ולוקחת את הרוב כי אני זו שצעקו עלייה) ומרגיעה
היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? בבית כי מחר אני עובדת ממש ממש מוקדם...
בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? דההההההההההההההה סתם סתם... ברברונת, אחלה שאלון... שתהיה לכולכם שבת מקסימה עם הרבה גשם ופוך!

ברררר

New member
עברו'ש ../images/Emo25.gif ../images/Emo7.gif

אח שלי נפרד מעידו תדמור לפני איזה שבוע. נכון דפוקקקקקקקק?

Amber

New member
אוי אוי...

התחלתי לכתוב משהו אישי אבל זה לא לכאן... ומוזר לי שכך אבל באמת שעצוב לי...

Amber

New member
טוב... זה היה אמור להיות משורשר לבר

|מפסיקה להציף|

Amber

New member
בשביל זה יש מסססססס

נג'ר
תגידי שאני לא מציקה, תגידי! ואני באמת באמת מבינה אותך... בפרידות אף אחד לא מחשיב את "אחות של" וה"חברים של" שצריכים גם הם להתנתק פתאום מהצד שנכנס לחיים שלהם כתוצאה מהקשר וגם להם לא קל...

ברררר

New member
נכון? זבלים כולם ../images/Emo11.gif.

ואני לא מבינה ת'מסנג'רררררררררר תעשי אייסיקיו בקשה- תודה!.

O L i T

New member
../images/Emo182.gif ../images/Emo183.gif

**מקורי זה הכי אחי צודקת.. הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי פעם אחת, ואם זה היה תלוי בי, הייתי מעדיפה לחסוך את הכסף למשהו יותר מועיל.. מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? WTF??!!?? בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צונעי עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) סנוויץ' צונעי עם לחם שחור? השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? הלכתי להארי פוטר לפני שבועיים..
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? כי עוד מעט חנוכה ויש סופגניות ומפגש פורום ומומולדת!!
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש?
כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? אומרת עוד 5 דקות ושוכחת לגמרי.. הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? אני יקח
אחד, שיהיה לי סבבה ושכולם יקפצו לי
כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? נוסעת על המכונית צעצוע שלי
. לא אהבתי ברביות.. אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? יש לי כלב ואני לא מספרת אותו בכלל.. אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? נמנעת אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? אני לא. מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? ועכשיו בעברית. כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? תלוי לאיזה מבחן.. אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? זה מסובך.. לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? אוריאו, רק אוריאו.. היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? תלוי בגשם.. בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? דהההההההההההההה שבת שלוווווום ומבורך תודה, גם לך

ברררר

New member
החיים קשים שאתה בקרשים

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! -ב98' היה מדהים. אהבתי לאללה. גם 99' היה נחמד בהחלט. מאז התבגרתי
. נ.ב. היי פייב שולתים!!!!1 (השגיאות כתיב הם בכוונה) יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF?? - כבר קניתי
בשביל עברי וקולדפליי בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צועני עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? ( ותחשבו לבד למה) - לחם שחור עם פסטו גבנ"צ חסה ועגבנייה וקפה ארומה. תודה. השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? -הארי פוטר 4, והיה פאקינג גרוע. כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? -יש לביבות וגם מפגשפורום ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? -כי היא ג'נג'יתתתתתת כמבקשים מנני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשחמה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? -עוד 10 דקות אופס כבר עברה שעה? הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים משפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? -נכנסת מתלהבת קונה אולי פרח יחיד לעצמי ויוצאת. כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? -ברביווווווווות שולטות! אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? -הולכת לראות את הספרית מספרת את הכלבים שלי. אחת היתה ממש אלימה אז היה צריך להרדיםם אותה לפני כל תספורת כדי שלא תנשך את הספרית. אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? -גם וגם. אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? -אני פראנואידית. או שפשוט עוקבים אחרי מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? -נולד לרקוד. (עידו
) כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? -יום לפני.
. אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? -תלוי כמה אני אוהבת אותו לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? -אוריאו, בגלל האיכות היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? -הולכת לחבר שלי להרקב בבית שלו. בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? -מי זאת בר? שבת שלום!

טולייצ

New member
../images/Emo7.gif לבד.

הייתם בפסטיגל אי פעם בחייכם? אם הייתם, איזה הכי אהבתם ולמה?! הייתי,היה נחמד בכולם,אני לא מכחישה. יצא מדור פוסטרים בראש 1- אני רץ קנות או WTF??
בארומה אני אוכל- סנדוויץ' צועני עם לחם שחור או סנדוויץ' ארומה עם לחם קל? (ותחשבו לבד למה) אבל לא צועני!! יש אחרים טובים יותר.. השבוע הלכתי ל- זוג משמיים או להארי פוטר 4? הארי פוטר 4
כולי התרגשות כי- עוד מעט חנוכה ויש סופגניות או כי יש מפגש פורום בקרוב מאוד? מפגש פורום!! ותחרות כוכב נולד שבה יש לי הזדמנות חד פעמית לזכות בשובר קנייה ל 3 דיסקים!!
ציפי שביט הכי כוסית כי- היא ג'ינג'ית דהה או כי הנקודת חן שלה בסנטר מסובבת לי ת'ראש? כי היא ג'ינג'ית
כמבקשים ממני לסדר את הבית אני- רץ לסדר בשמחה ובששון או אומר עוד חמש דקות ושוכח לגמרי? אומרת עוד חמש דקות,אבל עושה אחרי שעה. הכי חשוב [ועצוב באותה נשימה] שאני באמת עושה
הגעתי לחנות פרחים מדהימה- אני נכנס וקונה פרחים למשפחה/חבר/ה או רץ משם עם הרבה טישו כי הפרחים עשו לי אלרגיה? קונה פרח אחד. לעצמי. כשהייתי קטן הייתי- משחק בברביות או נוסע על המכוניות צעצוע שלי? ברביות זה הכי הכי
אם היה לי כלב הייתי- מספר אותו לבד או הולך עם אבא לראות איך מרדימים אותו בשביל שלא ינשך את הספרית כלבים? מספרת אותו לבד. כמה משעשע.
אם היה לי אקדח אז- "הייתי יורה בעצמי" או שומר אותו למקרה שהמורה תחליט לא להעביר אותי בספרות? דפנטלי - "הייתי יורה בעצמי"
אני אוכל סרטים- אני חושב שאבא שלי בוגד באמא שלי או אני מרגיש שמישהו עוקב אחרי כל הזמן? מישהו עוקב אחרי וטומן לי מלכודות נסתרות
מחר ב21:00 בערב אני- רץ לראות את נולד לרקוד שכבר התמסחר אבל למי אכפת עידו תדמור שמה או לל"ט חל"פ ונתראה מחר בבצפר ? עד מחר בערב יש סיכוי שהאושר יחזור לחיי,על מה את מדברת?!?! חוץ מזה,אני צריכה ללמוד
כשאני לומד למבחן אני- לומד שבוע לפני או לומד יום לפני? יום לפני,וגם זה בתקווה שאני לא אמצא דברים אחרים שיעסיקו אותי. וכן. זה קורה. אם אני מתרחק מחבר טוב שלי אני- מחכה שיבוא לדבר איתי על זה או רץ לדבר איתו שחס וחלילה הקשר לא יתנתק? תלוי. לפעמים האגו שלי יכול להיות מאוד נפוח. לחבר/ה שלך יש פתאום התקף עצבים והיא/הוא מוציא/ה עליך את כל העצבים אז את/ה- אומר לה שלום שלום ואל תבואי בחלום ואז שולח אותה לאברבנל או מרגיע אותה בחפיסת אוריאו ? אומרת לה "שלום שלום,מה זה היפותטי?!?!" ואז מפתיעה אותה בנשיקה עם רגל מתרוממת |אחחח 'מילה של אהבה'
| היום בערב אני- נרקב בבית או יוצא למרכז ומעשן נרגילה עד שהריאות יתפוצצו? בבית. עם הגיטרה. בר השתגעה- לא נכון או דהההההההההההה? דהה

למעלה