שאלון שישי

מילי17

New member
שאלון שישי ../images/Emo99.gif

[נגנב מפורום עברי לידר- קרדיט] חסר למי שלא עונה מגפי בוקרים בדרך אליו <אין יותר כפכפים דנע!
> עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

../images/Emo6.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 23. אני רוצה להתחתן בגיל...: נמ, לא יודעת. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא אוהבת כדורגל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: רובי. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וליה רוברטס, ריצ'רד גיר, בראד פיט, ג'ניפר אניסטון. המספר האהוב עליי הוא...: אין. הצבע האהוב עליי הוא...: כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא...: המון. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון
. אני חושב שפוליטיקה זה...: X: ולעומת זאת מוזיקה זה...: המון. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אנאערף. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור, כחול, אדום. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת. המיטה שלי היא בגודל...: זוגית. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא. מה יש לך על דלת החדר? כלום. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה. מה השעה עכשיו? 13:17 איך השאלון עכשיו? סבבה. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן
. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אנאערף. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד, בצבע תכלת X: אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? אולי. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא. מה השעה עכשיו? 13:17. בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? לפעמים, נראה לי. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? שום ארץ. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים: לא. סיגריות: לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: אדידס. שיניים כמו של רונאלדיניו: לא. כסף כמו של רונאלדיניו: כן. שיער כמו של בקהאם: כן. שרירים כמו של אבי ביטר: לא. צבע כהה(לגוף): כן. צבע בהיר: כן. שיניים תותבות: למי שצריך, למה לא? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא. פרחות וערסים: נמ, שיהנו (?!) וודקה: לא. נישואים: כן. אהבה: כן. אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חום, חום, חום
! ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה. "נעליים קונים מהר וגרביים, לא חסר
..."

Sideitself

New member
I offer my apologies for being me

עוד 10 שנים אני אהיה...:דירת חדר בחלק הנידח והמסריח של תלאביב, אהיה מסז'יסטית/מלצרית(מה, 500 שקל ביום מלצר תלאביבי עושה מטיפים.) למחייה ואלמד תוך כדי סאונד/קולנוע אני רוצה להתחתן בגיל...: אף פעם אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים שנתיים זה מספיק. אני לא רואה מונדיאל כי... זה פשוט לא מעניין. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: הממ... אין כזו. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לורוצה. המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...:אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני, לפעמים. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...: מושחת ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של אחותי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואנגוך. ח סתם. עם כל האהבה שלי לאומנות, אני באמת לא מתמצאת בזה יותר מדי. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אדום לבן (חחהחה וויט סטרייפס!) אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: הדילדו שקיבלתי בירושה מסבתא. NOT. איו. ;[ לוידעת. יש לי מקל גשם o_O לא שימושי במיוחד כרגע. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי ;[ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? בטח. מה יש לך על דלת החדר? שלט צהוב שקניתי בקנדה שאומר : Do Not Feed The Bears. והוא חתיכי. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? סתם בית פרטי. מה עשיתם מזה וילה. ;[ מה השעה עכשיו? 19:22, באמאשלי. איך השאלון עכשיו? מעיק. מה זה כואב לי הראש ;[ חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אמא לא רצתה אף אחד אבל נורא רציתי להיות רופאה. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות שמחה. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אומרת. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? לא o_O שווה את הכסף לדעתך? הממ.. לא. הם נחמדות. לא כ-אלה יפות. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? בזה אין. אבל במחשב למעלה יש. 2 אפילו o_O (הגיון?) שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! הו בטח. אחד הטובים! מה השעה עכשיו? שאלת כבר מותק. השעה עכשיו 19:25 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? תלוי איפה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? קודם אגיע לפולין. אח"כ בא לי אנגליה בלי שומקשר:). היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בארץ, קודם בא לי לעשות כמהשנים בתלאביב ואז לעלות לצפון לאיזה ישוב ברמת הגולן. כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לבחור? O: (נייקי! נייקי!) שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
יאמי. צבע כהה(לגוף) לא
צבע בהיר
שיניים תותבות אישית - לא מסתדרת איתם. אבל יש אנשים שטוב להם עם זה. P: ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לייזר
. פלסטיים -
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף- כן. שחור לבן? לבן ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? לוידעת. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה (קצת קטנה. אבל זה מהיש. תמונה מקומזיץ שערכנו אני וחבריי בקיץ
) שבת שלום.

למעלה